2017. október 29., vasárnap

Bőségre való átprogramozás


Laksmi, a Bőség Istennői archetípusa. Ananda Vdovic alkotása.

A bőség nem csak fizikai. A teremtésben először minden a létezés legmagasabb síkjain jelenik meg (az anyag legmagasabb sűrűségében), majd leszivárog az egyes síkokon, amíg eléri a mentális, asztrális (érzelmi), éteri és fizikai birodalmakat. 

A kulcs: a valódi Bőség nem köthető feltételekhez.
Ez a Forrás természetes kifejeződése. A hiány minden formája mesterségesen létrehozott anomália, amelyre nincs szükségünk a fejlődésünkhöz és a tapasztalásainkhoz. A hiány valójában a fájdalommal és szenvedéssel egyenértékű.
Fontos megérteni, hogy nem kell tenned semmit ahhoz, megérdemeld mindazt a jót, amire vágysz. Nem kell jótettekkel megvásárolnod. A Forrásnak nincs szüksége arra, hogy a karmáddal fizess. A karma egy hazugság, amit a sötét erők találtak ki, hogy ezzel igazolják az őrültségüket és könnyebben rabszolgaságba döntsék az embereket. Korlátlan Forrást találhatunk az élet minden területén. Lazíthatsz és tudd, hogy jár neked minden pozitivitás, amire vágysz, mivel isteni jogod van hozzá.

A bolygón a legtöbb ember tulajdonképpen olyan sok hiánytól és fájdalomtól szenved, hogy nagy részének már nincs is tudatában. Hozzászoknak ahhoz, hogy nem merülnek el a teremtés fizikai szépségeinek bőségében, amelyek minden érzékükhöz eljutnak, nem merülnek el azokban a pozitív érzelmekben és Szeretetben, amit a lélekcsaládjukkal való kiegészülés teremt és nem értik meg annak a világnak és univerzumnak a rejtélyeit, amelyben élnek.
Ennek nem kellene így lennie többé.
Az Istennő minden teremtés mélyén jelen van és azt akarja, hogy újra igazán boldogok és elégedettek legyünk.

Íme néhány kérdés, melyeket föltehetsz magadnak, hogy segítsen az átprogramozásban:
Mennyire fejlődsz és fedezed fel az életet, miközben az anyagi bőség hiányával küzdesz? Ha ma mindened meglenne, amire fizikailag szükséged van, mit tennél? Mennél és felfedeznéd a bolygót, a galaxist, az univerzumot a teremtés minden gazdagságával?
Mennyire fejlődsz és fedezed fel az életet, miközben az érzelmi bőség hiányával küzdesz? Ha ma megszabadulnál a sötét erők technológiáitól, melyek megzavarják az érzelmeidet, ha teljesen átprogramozódnál és kapcsolódnál az ikerlelkedhez, lélektársaidhoz és lélekcsaládodhoz, mit tennél? Felfedeznéd azt a hatalmas lehetőséget, ami ezekben a szeretetteljes kapcsolatokban rejlik?
Mennyire fejlődsz és fedezed fel az életet, miközben a mentális bőség hiányával küzdesz? Ha ma megszabadulnál a sötét erők technológiáitól, melyek megzavarják a gondolkodási folyamatodat, ha teljesen átprogramozódnál és teljes hozzáférésed lenne az univerzum rejtélyeinek megértéséhez és teljes hozzáférésed lenne a szellemtől érkező összes kreatív ötletáramhoz, felfedeznéd?
Sejted már, milyennek kellene lenni az életnek?Ha valaki még nem áll készen arra, hogy hatalmas mennyiségű bőséget tudjon kezelni, legyen az anyagi, érzelmi, mentális vagy másféle, ez egyszerűen azért van, mert az illető programozva van. Először az történik, hogy az univerzum mindent biztosít számára, amivel át lehet programozni, hogy képes legyen hozzáférni a Bőséghez. Az univerzum mindig feltétel nélkül megadja, amire szükség van.
Bármilyen hibát követtünk el, késedelem és feltételek nélkül kijavítható, úgy, hogy egyszerűen csak hagyjuk, hogy megjavuljon. A Bőség mindenre vonatkozik, a megbocsátást is beleértve.
A bolygón lévő börtönrendszer megakadályozza a bőség áramlását az univerzumból, de ezeket az életünkben lévő akadályokat csökkenteni tudjuk bizonyos fokig a saját magunk átprogramozásával.
A világ pénzügyi rendszere és pénzeszközei fekete mágiával vannak áthatva azzal a szándékkal, hogy megakadályozzák, hogy a pénzt pozitív dolgokra használják és így a negatív projektek felé áramlik. Ezt nem fogadhatjuk el. Felhasználhatjuk a bankjegyeken és pénzérméken lévő szimbólumokat és az egész pénzügyi rendszert a Fény támogatására és átalakíthatjuk a pénz energiáját, hogy pozitív projektekre legyen felhasználva, ezzel is segítve a bolygó felszabadítását.
Itt található egy eszköz, amit Cobra-tól kaptunk a korábbi konferenciákon:
Bármikor, amikor pénzt kapsz, egyszerűen csak hívd be Saint Germain ibolyalángját és jelenlétét, hogy tisztítsa meg és töltse fel az érméket, bankjegyeket és virtuális pénzt.
Szerezz be legalább egy ezüst, réz vagy arany érmét, végezd ezt a gyakorlatot és tartsd magadnál, hogy mintegy lehorgonyozza a Bőség pozitív áramlását. A nemesfémek hasonlóak a kristályokhoz olyan értelemben, hogy hatékony módon képesek hordozni a tudatosságot.


Ezek a nemesfém érmék befektetésként is szolgálhatnak az Eseményt követő néhány napra, amikor zárva lesznek a bankok, a hitelkártyák nem fognak működni és a boltok nem fogják elfogadni a hamis pénzeket, de lehet, hogy elfogadják a nemesfémet.
Itt egy másik tipp is, amit javaslok. Ne koncentrálj túlságosan magára a pénzre, hanem inkább arra, amit a pénzzel szeretnél tenni. Koncentrálj a célra, akkor sokkal könnyebben fognak áramlani a dolgok. Találd meg a célodat, kérdezd meg magadtól minden nap, hogy mi a leghasznosabb módja, hogy felhasználd az energiád, majd hozz egy határozott döntést az elérésének érdekében. Ha hasznos projekten dolgozunk, az növeli a Fény áramlását, amely segít a Bőség áramlásában.
A védikus tanítások szerint Laksmi ikerlelke Visnu, aki az Isteni Szándék Isten archetípusa. Ez nagyon fontos bölcsesség: az Isteni Szándék nem létezik a Bőség nélkül és a Bőség nem létezik az Isteni Szándék nélkül. Mindannyian mindkettő eszközei lehetünk.

Az is fontos, hogy higgyünk a lehetőségekben és az is nagyon erőteljes, ha közvetlenül kapcsolódunk Saint Garmain és Laksmi energiáival.
Íme egy gyönyörű és erőteljes Laksmi mantra:

 
 


A Fény Győzelme!

COBRA Etheric Liberation Hungary 
Rácz Anita

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése