2018. január 23., kedd

A kötelékek elvágása a nyolcas technikával

Korábban ITT esett róla szó és ezt a technikát használjuk a Yaldabaoth / Föld szétválasztásához is az "Elválasztódás meditációban". 

Hogyan szabadítsuk fel magunkat azok alól a negatív kondicionálások alól, melyek szüleink, barátaink, testvéreink, és egykori kedveseink miatt fogva tartanak minket. 
A nyolcas szimbólum lehetővé teszi, hogy az ember megvédje a saját személyes terét anélkül, hogy behatolna máséba. Célszerű ha egy időben csak egy személy áll a saját köröddel szemben lévő körben amikor ezt a gyakorlatot végzed, hogy ne zavard össze a különböző emberek iránt tapasztalt különálló reakcióidat.
A technika lépései:

1. Képzeld el, hogy egy aranyfényű körben ülsz vagy állsz a földön. A kör sugara olyan hosszú, mint a karod, beleértve az ujjaidat is.
2. Képzelj el egy körülbelül ugyanilyen méretű, és kinézetű kört magad előtt. Ez a kör csak megérinti a te körödet, de nem fedi azt le.
3. Képzeld el, hogy a két kör érintkezési pontjától egy neonkék fény áramlik az óramutató járásával megegyező irányba a veled szemben lévő körön, míg be nem tölti az egész kör vonalát.
4. Hagyd tovább folyni a neonfényt a köröd bal oldalán, a hátad mögött, majd onnan a jobb oldalról felbukkanva visszatérve a két kör találkozási pontjára. Ezzel meg is formáltál egy "nyolcast".5. Négy percig vizualizáld ezt a neonkék nyolcas formát.
6. Most lásd, ahogy Mihály Arkangyal ragyogó kék fénysugara elvágja a kötelékeket és szétválasztja a két kört. 
Végezheted a vizualizációt bármikor, amikor azt tapasztalod, hogy megpróbálsz irányítani valakit vagy amikor megengeded valakinek vagy valaminek, hogy téged irányítson. Végezheted ezt a technikát akkor is, ha tisztulni szeretnél bármilyen negatív programtól, tulajdonságtól vagy mintától, amit felismertél magadban vagy szeretnél tőle megszabadulni. Helyzetektől, amelyek újra és újra visszatérnek, emberektől, akik valamilyen formában kötődnek hozzád és nem az önzetlen tiszta szeretet kapcsol össze titeket.

A vizualizáció során mindig a földön kell látnod a köröket és a fényeket. Ha esetleg azt látod, hogy lebegnek, kérd meg a felsőbb Énedet, hogy segítsen a köröket szilárdan a földhöz rögzíteni, mielőtt tovább mész a feladattal.

A kötelékek elvágása szabaddá tesz, megszabadít a kontrolláltság érzésétől, a fájdalomtól, a haragtól és segít, hogy szabadon menj tovább az életedben és teljes életet élj. Segít abban, hogy közelebb kerülj valódi lényedhez, önmagadhoz, a Felsőbb Énedhez. 

A Fény győzelme!

COBRA ETHERIC LIBERATION HUNGARY FB Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése