2018. december 6., csütörtök

Cobra csoport: Idézetek Cobrától, megerősítések és nyilatkozatok

Steven Smaly és Rácz Anita munkáját dicsérik az itt látható idézetek és segítenek abban, hogy felhívják a figyelmét az embereknek bizonyos dolgokra. Ezenkívül nagyon sokat segítenek abban, hogy terjesztik Cobra információit, amiket az évek alatt átadott nekünk, hogy a Bolygó felszabadítása minél gyorsabb és harmonikusabb legyen. 

Szeretnék megkérni mindenkit, hogy vigye el ezeket az idézeteket olyan helyekre: csoportokba vagy a saját idővonalára, ahol sokan láthatják, hogy minél többen legyen tisztában a mátrixszal, a Fénymunkás vagy Fényharcos mivoltukkal, az Eseménnyel, és azért, hogy ébredjenek minél többen. 

Szükség van minden egyes Csillagmagra! Rád, ránk és azokra, akik éppen most ébredeznek, hogy együtt összefogva segítsük át Gaiat az Új Atlantiszba! 

Az idézeteket külön is megoszthatod, mert készült ehhez egy facebook oldal:

CobraQuotes for co-creators

Hálás köszönet nektek drága Anita és Steve, hogy elkészítettétek ezeket a képeket! <3 Most pedig jöjjenek az idézetek. <3 :) 


Most pedig jöjjenek azok a képek, amikkel mindennap hozzájárulhatsz a Felszabaduláshoz, ha használod őket. Ha kell, ki is nyomtathatod őket, hogy állandóan elérhetőek legyenek és olvasd fel őket, amikor csak időd van rá. Kérlek benneteket, hogy ezeket is juttassátok el minél több emberhez, hatalmas segítség a meditációkkal együtt. Hiszen a Szabad Akaratunkat használjuk, mikor ezeket olvassuk fel. Íme tehát a képek: 


A képek közül több már más nyelven is elkészült, többek között angolul, románul, franciául. Szóval az információ terjed az interneten, hiszen azért kaptuk ezt segítségül az Ellenállástól, hogy jó célokra használjuk. 
Hálás köszönet Mindannyiótoknak, akik hozzájárultok a Szabadságunkhoz!

Egy Cobra írásból szeretnék idézni, hogy mindenki tartani tudja a fókuszt és inspirálva legyen. Ne feledd, óriási dolgok zajlanak a háttérben és mivel rádiócsend van, mert ezt kérték a Fényerők, ezért nem nagyon szivárog ki semmi, de azért mégis megtudtunk valamit:

"Számos rendkívül pozitív akció zajlik a színfalak mögött, de ezek egyike sem fedhető fel a nyilvánosság előtt, mivel teljeskörű rádió csendre van szükség a Fényerők folyamatban levő műveleteivel kapcsolatban. Annyit azért hadd mondjak el, amikor mindezek majd eredménnyel járnak, azt mindenki meg fogja tapasztalni.

Az Eseményre vonatkozó általános terv ugyanaz maradt. Pozitívumként megemlíteném, hogy fantasztikus információkat kaptam azon a szinten, melyen 2000 óta nem kaptam, egy nagyon magas szintű, megbízható forrástól.
Csupán annyit mondhatok, hogy az a csodálatos jövő, amiért harcoltunk, valóban létezik és el fog jönni. Replikátorok, szabad energia, csillagközi utazás, az Aranykor - ezek várnak ránk."

A Fény Győzelme! 

COBRA Portál a Bolygó Felszabadításáért FB Csoport


4 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.