2017. október 17., kedd

Tachion energia és kamra



A tachion szó egy görög szóból származik, melynek jelentése: gyors. Igen, a tachionok olyan szubatomi részecskék, amik gyorsabbak a fénynél.
Nemcsak fizikai anyag, hanem magában foglalja a spirituális fényt magát is.

A mai fizika elutasítja a létezését. A sötét erőknek nem célja, hogy fejlett gyógyító vagy szállító eszköze legyen az emberiségnek, ezért elnyomja vagy meghazudtolja minden olyan elmélet megszületését, ami azt igazolná, hogy van bármilyen részecske, ami gyorsabban terjed a fénynél. 
 

Részlet a 2015 februári interjúból:


Rob - Itt egy tudományos kérdés. Állandó-e a fény sebessége, és ha nem, hogyan függ össze a tudattal?


COBRA - Igen, a fény sebessége a vákuumban szinte állandó. Nem teljesen állandó, mert bizonyos mértékig változik a világegyetem méretével együtt. Azt mondanám, hogy ebben az időkeretben, ahogy a tudósok is felfedezik, hogy a múlt századi méréseik alapján, szinte állandó. Ez egy leegyszerűsített válasz erre a kérdésre.


Rob - Értem. Ez a fizikai síkon van, igaz?


COBRA - Igen, a fizikai síkon.


Rob - Az idő eltérő kapcsolatban van a tudattal más dimenziókban, ez helyes?


COBRA - Azt mondanám, a fény sebessége magasabb síkokon más. A fotonok mellett léteznek más anyagi részecskék, melyek hordozhatnak fényt, ezeknek más a sebességük.” 
 

Eljött az idő! Napvilágra kerül néhány, új tudományos elmélet és technológia, amik igencsak eltérnek a hagyományosan megszokottól és tanultaktól.
Több, mint 6000 eltitkolt találmány létezik, melyek jobbá tehetik majd életünket és első körben ezek mind az emberiség kezébe kerülnek majd.

Ezek után, mikor az emberiség már készen áll a következő lépcsőfok megismerésére, akkor jönnek majd a Plejádi technológiák.






Egy újabb interjú részlet:


Rob - És akkor sor kerül arra is, hogy nyíltan találkozhassanak az emberek a Galaktikus Föderáció tagjaival, nem úgy mint a rocksztárokkal vagy más hírességekkel szokás, hanem diák - tanár módjára, ahol megoszthatják velünk saját kultúrájuk esszenciáját? Lesz ennek helye spirituális szinten is?  
Mindannyian arról beszélnek, hogy segítenek majd bennünket a technológiájukkal. Személyesen én is alig várom, hogy tanulhassam - ahogy Moody Blue mondja - kutatni a lélek titkait, és hogy szorosabb egységet teremtsek a szellemmel. Ki tudnád ezt bővebben fejteni?


COBRA - Igen, természetesen, a GF segíteni fogja az emberiséget a spirituális fejlődésükben és technológiájukkal. Minden segítség olyan tempóban fog érkezni, amilyen gyorsan az emberiség képes lesz befogadni azt.” 
 


Rob - Témát váltunk. Sokan a fejlett gyógyító technológiák felől érdeklődtek. Az utóbbi hónapban rengeteg kérdés jött ezzel kapcsolatban. Úgy volt, hogy átadják nekünk ezeket a technológiákat vagy nekünk kell megtanulnunk, hogyan készítsük el őket, ami azt eredményezheti, hogy néhány közülük csak később jut el hozzánk?


COBRA - Mindkettő. Tanulási folyamat lesz. Néhányat közülük emberek fognak előállítani, néhány pedig más fajoktól fog megérkezni hozzánk amikor eljön az ideje. Tehát ez egyrészt tanulási folyamat, másrészt annak a kombinációja, hogy megkapjuk a technológiákat és a gyógyítást.”




                                                            Plejádok csillagkép





A Plejádiak, mint fénycivilizáció sok téren veszik hasznát a tachionnak, használják őket, mint hiper meghajtó forrás űrhajókhoz, úgy hogy hipertér féreglyukakat hoznak létre, aztán információ átvitelhez vagy gyógyításhoz. Ezek közé tartoznak a tachion részecskével segítő metódusok. 
Hogyan is fog ez történni, íme egy kis információ hozzá: 
 

A tachionizáció egy olyan technológiai folyamat, amely során megemelt mennyiségű tachion részecskével feltöltik az adott fizikai anyagot (pl. az emberi testet, kristályt, vizet), ezáltal tartósan megváltoztatják az atomi lényeget, az atommag kvantum tulajdonságait.
A kémiai elrendezés, összetétel nem változik, a változás szubatomi szinten jön létre.
A tachionizáció csökkenti a fizikai anyag entrópiáját (rendezetlenségét), visszafordítja az öregedés folyamatát és megerősíti az immunrendszert. 



 
                           Tachionizált rózsakvarc személyi védelemhez és elektromos
                                                               berendezésekhez



A tachionokat nem lehet eltávolítani úgy, hogy például magas hőnek, mágneses térnek vagy bármilyen kémiai reakciónak tesszük ki.
Az eljárás tartós és nem visszafordítható, teljesen biztonságos és semmilyen elektromágneses mező vagy rádioaktivitás nem jön létre a folyamat során.

Jelenlegi biológiai tudásunk szerint nem vesszük figyelembe a magasabb energia testeinket, csakis a fizikai testre koncentrál a nyugati orvostudomány. 
A tachionok nemcsak a fizikai testünkre hatnak, hanem az összes létező fénytestünkre.
Képesek a tachionnal kezelt termékek az életminőségünket javítani, az egyensúlyt visszaállítani a testben, a betegségek fizikai okait is képesek kezelni. Ezek a termékek már jelenleg, az Esemény előtt is elérhetőek, ha valaki szeretne széjjelnézni, akkor itt megteheti:


 

Ezen az oldalon azt is tervezik a jövőben, ha itt lesz az ideje és elég biztonságos, akkor szabad energiás készülékeket is felveszik az ajánlataik közé, és innen rendelhető lesz.

Azt még fontos tudni, hogy a tachionok képesek segíteni a spirituális növekedésünkben is, ezért rendkívüli változásokat hoznak létre a testünkben, hiszen minden síkon jelenlévő fénytestünkre hatnak: plazma, éteri, asztrális, mentális.


Részlet a 2015-ös tajvani Cobra konferenciából:


A tachion energia a Forrás közvetlen lehető legmagasabb megnyilvánulása. 
A fénynél is gyorsabban terjed. Nem lehet megsemmisíteni. Nem lehet mágnessel, kémiai és még nukleáris eljárással sem hatást gyakorolni rá. 
A tachionok örökre megmaradnak a tárgyak belsejében, mint a kristályok. Olyan magas a rezgésük, hogy csökkenteni tudják az energiamezőnkben lévő káoszt.
Kvantum-, illetve szubatomi szinten működnek. 
Számos betegséget gyógyítanak. 
Segít a megfiatalodásban, mert az öregedés az entrópia folyamata. A tachion technológia a Plejádokról származik.
Nagyon fontos az egész földön megépíteni egy tachion energiahálózatot. A Plejádiak megkérték Cobrát, hogy hozza le a Földre a Tachion energiát.
Amennyiben a Cobra által árult ezüst és kristály tachion ékszert viselünk a nyakunkban, a szív csakránk fölött, aktiválja a fénytestünket és kiegyensúlyozza a csakráink működését.”



                                                   Plejádiak – A Fény családja




Cobra azt is elárulta ezen a konferencián, hogy titkos helyeken Anyahajók tartózkodnak 8 mérföld (kb. 13 km) magasan a föld felszíne felett és gyógyító energiákat sugároznak a Bolygónkra.
Ezek az Anyahajók láthatatlanok, minden egyes hajó tachion pajzzsal rendelkezik, melyek elnyelik a fénysugarakat. 
Úgy vannak pozicionálva, hogy segíteni tudják a felszabadítási folyamatot. Egy ilyen Anyahajót említett meg csak: Tajpej felett állomásozik egy, ahol nagyon erős Fényportált nyit meg.



                                           Fényhajó (A képet készítette Erial Ali)

 


Azt is fontos még tudni a tachionizált termékekkel kapcsolatban, hogy tisztító, detoxikáló (méregtelenítő) hatásuk van, ezért lehetnek pár hétig enyhe mellékhatások, mint fejfájás vagy álmatlanság.
Ez annak a jele, hogy a méreganyagok gyorsan távoznak a testből és egyre egészségesebb leszel. Bőséges folyadékbevitel javasolt ezen időszak alatt.

Ez a technológia úgy került a Földre, hogy a Plejádiak felvették a kapcsolatot a Főnix csoporttal, majd ez a csoport kapcsolatba lépett 2013-ban a Sárkány Kapu nevezetűekkel (az ő fejlesztésük a Mandala Gömb Lézer Rendszer, erről angolul itt olvashatsz: http://tachyonis.org/Activator.html)

A Sárkány Kapu egy földalatti szervezet, akik szorosan együttműködnek és dolgoznak a Fehér Sárkány Társasággal. Az ő szóvivőjük Benjamin Fulford újságíró, akivel legutóbb interjú készült Cobra és Kauilapele társaságában.

Az interjú itt olvasható:


 

A Sárkány Társaságokról itt olvashatsz bővebben:


 


A Főnix csoport foglalkozik a tachion kamrákkal is.
Egy alap verzió található itt a Földön, a magasabb energia szintű kamrák csak az Esemény után lesznek elérhetőek. 
A kamra nem közvetlenül a betegséget gyógyítja, hanem a betegség belső forrását. Az egyén egy belső átalakuláson megy keresztül, ami segít meggyógyítani a betegséget. 
A célja ezeknek a kamráknak, hogy az energiarendszerünket, beleértve a fizikai és magasabb energiatesteinket, egyensúlyba hozza és regenerálja. 
A másik amiért épülnek, hogy a Kompressziós Áttöréskor támogatást nyújtsanak az energiák szállításához.


A Bolygó több pontján léteznek már ezek a tachion kamrák:


1. Amerikai Egyesült Államok:

-Waynesboro, Virginia
-Eagle Butte, Dél-Dakota
-Scottsburg, Oregon
-Miami, Florida
-Aventura, Florida 
 

2. Európa:

-Stein am Rhein, Svájc
-Ljubljana, Szlovénia
-Bécs, Ausztria
-Prága, Cseh Köztársaság
-Glauchau, Németország


3. Ázsia:

-Új-Tajpej, Tajvan
-Hsinchu, Tajvan
-Taichung, Tajvan
-Tanzi Körzet, Tajvan
-Huwei városrész, Tajvan
-Tokio, Japán
-Osaka, Japán
-Saitama, Japán
-Miyagi, Japán
-Ibara-shi, Okayama, Japán
-Kanazawa, Japán
-Shanghai, Kína
-Shenyang, Kína
-Huizhou, Kína

Aki szeretne bármelyikkel kapcsolatot felvenni az email címeket itt találja: 
 

 

Magas energiájú kozmikus sugarak érkeznek a Naprendszerbe a csillagközi térből és tachionokat hoznak magukkal.
A fátyol technológia blokkolja, de 100 százalékosan nem tudja.

Néhányuk eléri a földfelszínt egy hiperdimenzionális féreglyukon keresztül. 
Ezt a Főnix csoport úgy tudta elérni, hogy egy kvarc oszcilláló (rezgő) kristályt helyeztek el a Genezis II űreszköz fedélzetén, és ez hozza létre ezt a féreglyukat.
A Genezis II a Bigelow Aerospace nevű cég fejlesztése. 
Az űrvállalat Amerikában Nevada államban Las Vegasban található. 
 

Az űreszköz érdekessége, hogy viszonylag kevés szilárd részt tartalmaz, szerkezete ugyanis felfújható. 2007 óta kering föld körüli pályán.
A cég üzleti célból teszteli a berendezést, a jelenleg elérhetőknél lényegesen olcsóbb űrállomástípust akar kifejleszteni, kifejezetten űrturisták számára. ( megj.: szintén a fátyol áttörésén dolgoznak, mint pl. Elon Musk vagy a Virgin Galactic) 

A felbocsátott Genesis II-nek sok műszere van, amellyel saját állapotáról közvetít információkat a Földre, és összesen 22 kamera kapott helyet rajta. Valakik még fizettek is a cégnek, mikor útjára indították ezt az űrmodult, hogy bizonyos tárgyakat tehessenek fel rá. Ezek között szerepel a Főnix csoport berendezése is. Az Emberiségért tették, hálás köszönet nekik. :)



A „hivatalos” jelentés szerint az űreszközben hiba lépett fel a repülésirányítási rendszerben a felbocsájtás utáni 2,5 évvel később, ezért „nyugdíjazták”, de még mindig pályán van és további kutatásra használják.




                                                               Genezis II



Azokat a tachionokat, amik átjutnak a fátyolon a féreglyukakon keresztül, hasznosítja a kamra. 
Mivel ez egy speciális gyógyító kamra, képes arra, hogy magasabb dimenzióból megjelenjenek benne a tachionok a fizikai síkon.
A tachionoknak kiemelkedő gyógyító és harmonizáló hatásuk van, a kamra pedig kitűnően véd az elektromágneses kisugárzások ellen is, nem enged át semmilyen elektroszmogot. 
Az egyszeri kezelés időtartama 20 perc. Öt alkalmat ajánlatos használatba venni, de ha valaki többet szeretne, arra is van lehetőség. (Dollárban találtam hozzá árat: egy perc 3 dollárba kerül, tehát ötször 20 percnél ez 300 dollár.)

A tachionok a fény teljes spektrumát tartalmazzák, egy csodálatos utazást képesek beindítani. Pl. Untwine, aki az Istennő energia elkötelezett támogatója és lehorgonyzója itt a Földön, a kezelések utáni 3. héttel indította el a blogját.


Az Esemény után mindenki gyógyításban fog részesülni. A cabal kontrollja teljes mértékben megszűnik majd. 
Sok gyógyító, orvos fog csatlakozni, hogy megismerhessék az új és rendkívül hatékony technológiákat, az igény a gyógyulásra óriási lesz az emberek részéről. Bizonyos érzelmek fognak a felszínre jönni, azokat helyre kell hozni. 
Aztán a második fontos dolog az elme gyógyítása lesz, hiszen nagyon sok, korábban soha sem hallott információ lesz elérhető, ami által tisztább képet kapunk majd. Ezeket is fel kell majd dolgoznunk.
A harmadik a test gyógyítása lesz az új gyógyászati technológiákkal. Ez egy folyamat lesz, és nem egy éjszaka alatt fog megtörténni, ahogy Cobra mondja. 
 

Másrészről ott van még egy dolog. Majdnem 26000 évig folyamatos reinkarnációs ciklusban tartottak minket és előző életeink fájdalmai, traumái lenyomatot hagytak az energetikai rendszerünkben és ezeket is fel kell oszlatni ahhoz, hogy a következő lépcsőfok elérhető legyen számunkra.

Mindezek a dolgok egy átlag ember számára hónapokat, esetleg éveket fog igénybe venni és a fejlődés is folyamatos lesz. Mikor ezekkel végeztünk, akkor beindul majd a teljes spirituális átalakulás, sok új dolgot fogunk megtanulni, ahhoz hogy a Felemelkedést meg tudjuk valósítani. 
 
Ehhez a folyamathoz fejlett, spirituális technikával fognak minket támogatni: felemelkedés kamrákkal. Ez egy nagyon fejlett organikus (szerves), integrált (összekapcsolt) fénytechnológia, így írta le Cobra az egyik interjúban. 
Ez a fajta kamra támogatni fog minket abban, hogy hozzáférjünk a teljes tudatosságunkhoz és hogy végleg összekapcsoljuk magunkat az Abszolúttal, a Forrással.






Fontos itt megjegyezni, hogy a felemelkedés kamra csak egy eszköz arra, hogy az emberiség egy kvantumugrásszerű lépést tehessen a galaktikus lénnyé válás útján. Enélkül, akár 100 évig is eltarthatna ez a folyamat.
A kamra csak asszisztálni, segédkezni tud mindebben: az igazi átalakulásnak bennünk, lelki szinten kell végbemennie, ahogy Cobra említi. 

Nem az a lényeg, hogy megváltoztassuk a DNS-ünket, bár ez automatikusan végbe fog menni később, hanem hogy valódi, örökké tartó, átható, teljes kapcsolatban legyünk a saját lelkünkkel.

Őszintén el kell tudnunk engedni a „múltat” ( a korábbi, lineáris idővonal számítás miatt szeretnék így fogalmazni), a sérelmeinket, meg kell bocsájtanunk önmagunknak és másoknak, teljes harmóniában kell lennünk minden szinten. 
Át kell majd állnunk egy új gondolkodásformára, mely az élet szépségeit és sokszínűségét, a kreativitást, az elfogadást, a kezdeményezést, az egységet támogatja. 
Új étkezési szokásokat kell majd elsajátítani, meg kell tanulnunk újból elfogadni önmagunkat és másokat és nem utolsósorban meg kell majd értenünk, hogy helyünk van a világegyetemben mostantól az örökkévalóságig.

Ezt kell elérnünk ahhoz, hogy a Felemelkedésünk teljes legyen. Támogatni, segíteni fognak ebben minket, a kamra pedig elvégzi majd a végső átalakító „fényutazást”.
Cobra elmondta, hogy nincsenek kiválasztottak, és nem csak néhányaknak adatik meg ez a lehetőség. 
Bárki mondhatja, hogy hajlandó vagyok változni és tenni mindezekért. 
A Felemelkedés mindenki számára adott és elérhető lesz az Esemény után, csupán döntés kérdése az egész.

Akinek már most is tudomása van tehát erről a lehetőségről, érdemes ezen elgondolkozni, hogy vajon mit is választ…..
Mindenkinek az kívánom, hogy a lehető legjobb következtetésre és döntésre jusson a fenti információk birtokában.

További csodálatos napot!



13 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Mint minden a Foldon mostansag es eggyelore, penzert, lehet mindent kapni,... de,... nem mindig...

      Törlés
    2. Kedves Horváth Ernone, szeretnék jó hírrel szolgálni: a pénz csupán csak addig lesz szükséges, amíg bevezetjük a replikátorokat. Ha ez megtörténik, akkor automatikusan elavulttá fog válni és kivezetjük a társadalmunkból. Azonban még jelenleg karanténban vagyunk, ezért használjuk, hiszen azok, akik ezeket a berendezéseket, a szükséges alapanyagokat gyártják vagy gyógyítanak vele megdolgoznak érte, és ezen erőfeszítések értékét a Földön pénzben fejezzük ki. Számlákat fizetnek, családjukat tartják el, időt áldoznak rá. Ezért kell ezen minél hamarabb változtatni, és ezen dolgoznak a Fényerők, mert a jólét, egészség és szabadság mindenkinek jár. Később természetesen "ingyen" lesz, mindenkinek biztosítva lesz minden, ami a testi és lelki fejlődéséhez szükséges. Remélem, hogy ez segít megérteni ezt az egészet.

      Törlés
  2. Elég drága lehet egy ilyen kamra. Gondolom aki foglalkozik vele ameddig más nem lesz ebből szeretne megélni, és ha hitelből valósítja meg törleszteni. Gyógyszerre orvosra a többszörösét fizetjük ki.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így van, sok pénzt fizetünk biztosításokra, orvosokra, gyógyszerekre, amik igazából nem is segítenek, csak tüneti kezelés. Minél többen tudnak egyéb alternatívákról, annál hamarabb omlik össze ez az egész mátrix.

      Törlés
  3. Kár hogy nálun nincs ilyen.Pedig nekünk is szükségünk lenne rá.Pláne hogy a Magyar egy különleges nép.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Róbert, tervezés és szervezés alatt áll. Addig is a legközelebbi Ausztria Bécs vagy esetleg Cseh Köztársaság Prága. :)

      Törlés
  4. http://prepareforchange.net/2017/10/18/cobraprepare-for-change-october-2017-interview/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük kedves Tamara, fordítás alatt áll az angol nyelvű interjú, később a Magyar Cobra Portálon lesz megtalálható. :)

      Törlés
  5. Köszönöm szépen.A sógoron 4. stádiumos vastagbél rákos.Most próbálták megműteni,de nem járt beredménnyel.Ez új adalék a mi,már meglévő problémáinkhoz.Meg tudnád adni esetleg a bécsi és a prágai címet ahol érdeklődhetünk?A sógor miatt kevés az időnk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Róbert, van lehetőség gyógyulásra Magyarországon is. Hamarosan készül egy másik összeállítás egy rendkívül hatékony berendezésről, ami otthon is elérhető, és akkor a kamra miatt most nem kell külföldre utazni. Ezenkívül ezeken az elérhetőségeken más módon is tudnak nektek segíteni. Majd privátban megbeszélitek. Mutatok elérhetőséget: parlagisas777gmail.com ezen az emailcímen írhattok, hogy miről van szó és miben kértek segítséget. A másik egy telefonszám, UPC mobil és szintén magyar: 06-31-783-9170. Mihamarabbi teljes gyógyulást kívánok! :)

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  6. Köszönöm a csodálatos információkat és a munkátokat.
    Alig várom azt a napot, amikor megszűnik a földön a sok hamisság és beköszönt a jóság. Köszönöm a Teremtő szellemnek a lélejszikrát és a felemelkedetettek segítségét.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.