2019. január 4., péntek

A Ganümédész Portál

Ez a bejegyzés Cobra 2015. április 19.-i írása. Eredeti bejegyzés itt:

http://2012portal.blogspot.com/2015/04/the-ganymede-portal.html

Fordította: Takács Anikó  Hálás köszönet érte! <3

A Ganümédész Portál, a Jupiter legnagyobb holdján, Naprendszerünk legfontosabb helye.

A legerősebb energetikai átjáró Naprendszerünkben, amely a Galaktikus Központi Naphoz vezet. A Szíriusz egy köztes állomás a Galaktikus Központ és a Ganümédész Portál között, amely lecsökkenti a Galaktikus Nap energiájának rezgését olyan szintre, amelyet a Naprendszerünk magába tud szívni.


A Ganümédészen létezik a Galaktikus Konföderációnak egy hatalmas földalatti bázisa, amely az összes olyan intelligens, pozitív faj központja, amely Naprendszerünk, és különösképpen Földünk felszabadításán dolgozik.


Ez a bázis a Jupiter Parancsnokság fő erődje, és ők működtetik a portált a Galaktikus Központ felé.


A bázis a Galileo-régió közepe közelében helyezkedik el:


https://en.wikipedia.org/wiki/Galileo_Regio


A Ganümédész Portál a Fény fő világítótornya e Naprendszer számára, beleértve a bolygónkat is. Ha ez a portál nem lett volna nyitva, az emberiség nem élte volna túl az arkhónok invázióját 1996-ban, és mára kipusztult volna. Az exopolitikai események sokkal nagyobb befolyással bírnak a geopolitikai helyzetre, mint ahogy azt a legtöbb ember gondolja. Az arkhónok okosan "őrültnek" bélyegeztek mindenkit, akit egy kicsit is jobban érdekel a kozmosz, biztosítván ezzel azt, hogy az emberek sose fedezzék fel a bolygónkat érintő problémák valós forrását.


Itt olvashattok két kiváló összefoglalót a bolygó helyzetének exopolitikai hátteréről:


https://www.veritasgalacticsweden.net/the-event/true-matrix-cobra


https://prepareforchange.net/2015/04/06/a-solar-system-overview-update/


Energetikailag össze is kapcsolódhattok a Ganümédész Portállal meditáció közben, mivel ez a spirituális Fény legerősebb forrása a Naprendszerünkben:





Ahogy a MOSS következő fázisa májusban aktiválásra kerül, a Ganümédész Portál aktivitása drámaian meg fog növekedni. Ez a portál lesz az energiák fő közvetítője a Galaktikus Központi Napból az Esemény idején.

Az Esemény után a cabal azon tagjai, akik nem úgy döntenek, hogy a Fényt választják, vagy nem képesek azt elfogadni, egy osztályozó létesítményben kerülnek kiértékelésre, amely a Ganümédész földalatti bázisának egyik részében helyezkedik el. Azt követően, e cabal tagok közül sokakat a Galaktikus Központi Napba visznek majd átalakításra.


A Ganümédész Portál megtisztítja a plazma növelő örvény szálakat (Set alagútjait), amelyek a Föld bolygónkból terjednek ki a Naprendszerünkön túlra, a Helyi Buborékba. (Egy olyan, hatalmas üreg/tér a csillagközi anyagban, amelyben a Nap és számos közelebbi csillag található - a szerk.):

http://www.daviddarling.info/encyclopedia/L/Local_Bubble.html


Mindeközben a Naprendszerünk a Galaxis egy olyan szektorába lép be, amely még drasztikusabb változásokat fog előidézni, sokkal hamarabb, mint ahogy azt a tudósok el akarják ismerni:


https://www.sciencedaily.com/releases/2010/05/100521191114.htm


Halomra gyűlnek az Oort-felhőben történő szokatlan aktivitás tudományos bizonyítékai. A csillagászok rádiójeleket észlelnek, amelyek a Gömbökből származnak, 2001-es érkezésük óta:


https://etheric.com/is-et-the-source-of-the-mysterious-fast-radio-bursts/


Hatalommal bíró emberek, akik potenciálisan pozitív befolyással bírnak az exopolitikai és geopolitikai események terén, olvassák ezt a blogot. Emiatt és más okokból kifolyólag, szeretném megkérni őket, hogy ha tudomásuk van mélyreható információkról a Titkos Űrprogrammal kapcsolatban, akkor vegyék fel velem a kapcsolatot egy lehetséges jövőbeli együttműködés érdekében ezen az email címen: cobraresistance@gmail.com


Magyar Cobra Csoport


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.