2019. június 3., hétfő

Bolygószintű helyzetjelentés - Az éteri sík

Ez a bejegyzés Cobra 2013. október 15-i bejegyzése, mely az implantátumokról szól. 
Eredeti bejegyzés itt:

https://2012portal.blogspot.com/2013/10/planetary-situation-update-etheric-plane.html

Magyarra az Új Világtudat fordította le még korábban, hálás köszönet érte. :) 
Eredeti magyarul itt:

https://ujvilagtudat.blogspot.com/2013/10/bolygoszintu-helyzetjelentes-az-eteri.html

A cikkben szereplő Heti Felszabadító Meditációt felváltotta a minden vasárnap elvégezhető Kulcs a Szabadsághoz vezetett meditáció, melyet itt lehet megtalálni:



Most pedig jöjjön Cobra cikke:

Hatalmas tisztítás van folyamatban ezekben a hónapokban az éteri síkon, és ez még jobban felgyorsult az augusztus 25-i Béke Portál megnyitása után. Ennek közvetlen következménye, hogy az összes félgömb implantátum eltávolításra került szeptember 8-án .

Később még leírom, amit ezzel kapcsolatban tisztázni kell.

Van még az arkhónoknak egy nagyon kis csoportja, akik továbbra is ellenőrizni igyekeznek a reinkarnációs folyamatokat, és a reinkarnálódott emberek gyenge pontjain még mindig távirányítással működtetik a skalár implantátum technológiájukat.

Három implantátum van minden ember éteri testének auramezejében. Ezek kis éteri fekete lyukak, melyeket 6.666 Hz-es körforgó frekvenciával helyeznek egy forgó éteri skaláris elektromágneses mezőbe. Ez egy olyan rezonáns frekvencia, mely képes elnyomni az emberi érzelmeket és a Szabad Akaratot.


Ezen a képen láthatod ezeknek az implantátumoknak az elhelyezkedését minden inkarnálódott ember éteri testén belül:



Két implantátum az éteri agy homloklebenyében magában foglalja a Szabad Akaratot és a döntéshozatali folyamatot, hogy blokkolja a kapcsolatot a Forrással. 
Ezt forgó elektromágneses skaláris kamrával érik el a két implantátum körül, fokozva ezzel az éterikus ultrahang skaláris hullámokat. 
Az ultrahang skaláris hullámok célja, hogy letapogassa az egyén éterikus agyát, hogy sok gondolati folyamatot levonjon a zavaros logikai számítógépes programon keresztül. Szintén azonnal észlel bármilyen pozitív földönkívüli kapcsolatot ezzel a személlyel, és azonnal előidéz bizonyos eljárásokat, és leállítja ezt a kapcsolatot.

Az egyik implantátum az éteri solar plexus membránnál az érzelmeket és a szexuális energiát nyomja el, és így arra használják, hogy birkaként irányítsanak. Ezt a forgó skaláris elektromágneses kamrát infrahang skaláris hullámokkal fokozzák, mely elektromos állapotot hoz létre, mely rövidre zárja a kundalinit. Amikor ez az implantátum eltűnik, az emberi tömegek kundalinije fel fog ébredni, és egy egész világot felszabadító forradalmunk lesz.

Az arkhónok a skaláris kivetítő technológiájukat gondolatformák és elementálok implantátumokba történő kivetítésére használják. Az implantátumok körüli forgó skaláris elektromágneses mező mintegy anyagbefogó korongként szolgál, mely az elementálokat az eseményhorizonton kívülre tolja, az implantátum fekete lyukába.

A kvantum hab tér-idő anomália redői még mindig a kis fekete lyukakban rejtőznek, melyek a forgó skaláris elektromágneses mezők által védve vannak az elenyészéstől. Ezekben a fekete lyukakban hüllők vannak, akik a kvantum szuperpozíció állapotában ülnek. Amikor a skaláris elektromágneses mező eltávolításra került, ezek a fekete lyukak elenyésznek, és a hüllőket a Fény erői gyorsan eltávolítják.

Az Ellenállási Mozgalom azon számítógépes program feltörésén dolgozik, mellyel az implantátumokat irányítják az arkhónok legfőbb számítógépén. Amikor ez megtörténik, az Ellenállási Mozgalom képes lesz leállítani a skaláris elektromágneses mezőt az implantátumok körül, és akkor az implantátumok és az éteri tér-idő redőkben lévő fekete lyukak gyorsan elenyésznek, és végül az igazi Fény elérkezik a Föld bolygóra.

2003 november 9-én az Ellenállási Mozgalom már feltörte ezt a programot a Harmonikus Konkordancia napján:


http://www.spiritofmaat.com/archive/nov4/mirehiel.htm

A következő hónapokban az éterikus implantátumok gyorsan estek szét, és ez eredményezte az Istennői jelenlét tömeges ébredését 2004-ben. Ugyanakkor az arkhónok sikeresen újraprogramozták az implantátumokat, és az éteri implantátumok egy új verzióját aktiválták 2004 december 25-én. Ez egy hatalmas stresszt okozott az éteri síkon általánosságban az egész Föld körül. Ez az éteri nyomás megzavarta a tektonikus lemezeket, és egy súlyos szumátrai földrengést és szökőárt váltott ki már másnap.

2012. december 21-e után az Ellenállásnak sikerült betörnie az arkhónok fő éteri számítógépébe, de az implantátumokat érintő konkrét programot még nem sikerült feltörni. Remélhetőleg ez a következő hónapokban meg fog történni.

Ezen folyamat felgyorsítása érdekében az Ellenállás minél több embert arra kér, hogy csatlakozzon a Heti Felszabadító Meditációkhoz:

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/07/a-feny-gyozelme-egyiptomban-kobra-2013.html#.Ul7rDkcrziU

Ha nemkívánatos figyelmet kapsz negatív, nem fizikai lényektől, megvédheted magad a következő egyszerű technikával, melyet a Fehér Sárkány Társaság spirituális csoportjai már közvetlenül átadtak az emberiségnek:

1. Képzelj el egy ragyogó fehér fényoszlopot a Galaktikus Központi Napból érkezve, mely leereszkedik és körbeöleli a tested, és folytatódik lefelé a Föld középpontjába.

2. Képzelj el egy tükröt a fényoszlop külső szélén, mely körkörösen körbefog téged, és visszatükrözi az összes feléd érkező negativitást oda, ahonnan jött, és ezzel megsemmisül.

A Fény győzelme közel van!


COBRA Portál a Bolygó Felszabadításáért FB Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.