2021. április 21., szerda

Protokoll a félelmek elengedésére meditáció

Drága Csillagmagok!

Ismét megdöbbentő dolgokat fogtok olvasni, többek között Cobra idézetét a félelemmel és a fájdalommal kapcsolatban. Kérjük, hogy maradjatok nyugodtak. 🙏💗
Megosztani az Arhat facebook oldalról lehet:
Szeretnénk folytatni a megkezdett meditációkat, amiket korábban 2 napos váltásban végeztünk. A következőkben a félelmek elengedésén van a hangsúly. Jelenleg nagyon sok félelem energia van az egész Bolygón. Az emberek félnek a járványtól, a betegségektől, a haláltól, nem bírják ezt a bizonytalanságot, és nagyon sokuk nem tud arról, hogy van egy előre elkészített terv, mely az emberiséget kiviszi ebből az őrületből.
A fizikai és lelki fájdalom energiái szintén rendkívül lehangolóak, hiszen sokan veszítették el családtagjaikat az utóbbi időben a járvány miatt és az arkhónok gondoskodtak róla, hogy az eltávozás a fizikai síkról mélyen lehúzza az emberek energia szintjét.
Ezért szeretnénk a segítségeteket kérni, hogy legalább mi, akik tudatosak vagyunk arra, hogy a félelem és fájdalom energiái táplálják a sötét oldalt, oldjunk fel ezekből a lehető legtöbbet saját magunkban. Tudjuk, hogy képesek vagyunk ezt megtenni! Ezért ezzel a meditációval segítjük saját belső munkánkat:


A meditáció csupán 7 perces. Ha tudsz ennyi időt rászánni az életedből drága Csillagmag, akkor kérjük, hogy segíts. Hálásan köszönjük Mindannyiótok hozzájárulását!
🙏💗🌍
A legvégére pedig akkor jöjjenek az idézetek.

Fájdalom:

"Az oka, amiért a sötét erők ilyen sok gonoszságot el tudtak követni, az, hogy senki nem állította meg őket. Most, ahogy a még meglévő plazma bombák száma gyorsan csökken, egyre több fizikai akció lesz, kizárólag azzal a céllal, hogy megállítsák a cabalt a tetteikben.

A plazma anomália mellett a fizikai fájdalom a második legerősebb forrása a gonosznak, amikor negatív szabad akarattal párosul. A fizikai fájdalom az olyan bolygókon lévő fizikai testek központi idegrendszerének tökéletlen kialakulásából ered, ahol rendkívül nagy arányban fordul elő az elsődleges anomália. A fizikai fájdalomtól való félelem a forrása a trauma alapú elmeprogramozásnak, amely a sötét erők ellenőrzése alatt lévő társadalmat felépíti. A Föld az utolsó ilyen bolygó.

A Fényerők most elkezdték feloszlatni az egész trauma alapú elmeprogramozó komplexumot gyökerestül a Földön a fejlett technológiájukkal, oly módon, amit itt most nem fogok leírni.
A Fényerők jelenlegi akcióinak pozitív mellékhatásaként sok áttörés történik a gyógyításban, melyek nagyban meg fogják könnyíteni sok ember életét:



Az alábbi találmány nagyon hasonló ahhoz, amit az Ellenállás az elmúlt két évtizedben használt:



Félelem:

"Cobra - Nos, nagyon mély tudatalatti problémákat érintünk most. A haláltól való félelem a legmélyebb program, amit a cabal létrehozott és mi, mint emberiség, mint faj megkaptuk ezt a programot. Ez a pénzügyi kontroll alapja. Az emberek küszködnek a munkahelyen, kompromisszumokat kötnek, mert félnek attól, hogy éhen halnak. Ez a legnagyobb félelem és ezért lehetséges egyáltalán az emberiség kizsákmányolása. A Fényerők rendelkeznek azzal a technológiával, ami legyőzi ezt, lehetséges halhatatlanná tenni az emberi testet. Az Ellenállási Mozgalomnak megvan ez a technológia és át fogják adni az emberiségnek, miután felszabadítjuk a bolygót. Szóval nem a halhatatlansággal van a probléma. A probléma a haláltól való félelem, ami a kontroll program részét képezi. Amikor legyőzzük ezt a félelmet, felszabadulunk és akkor a cabal nem fog tudni minket többé pénzügyileg kontrollálni, mert nem félünk többé attól, hogy meghalunk. Amikor nem félünk a haláltól, a belső erőnk kiterjed, kreatívakká válunk és meg tudunk tenni dolgokat az irányító rendszertől függetlenül. A Kulcs ebben rejlik.”

„Cobra - Csak annyit kell tudnod, hogy te vagy a Felsőbb Éned, hogy halhatatlan vagy. A fizikai tested lehet, hogy nem az, de te igen.”

A fizikai testünkkel kapcsolatban még egy fontos információ, ami talán néhány embert meg fog lepni, hogy mire vagyunk képesek és a halál szó elavulttá válik. Ehhez a sokat emlegetett meditáció, különböző spirituális gyakorlatok járulnak hozzá:

„Cobra - A fizikai test egyedülálló. A fizikai, organikus, szénalapú test nem tud technológia által halhatatlanná válni, csak spirituális gyakorlat által, és valójában létezik egy Kínában élő titkos csoport, nem mondom el, pontosan hol, a föld alatt, föld alatti barlangokban, akik 25 ezer éve ugyanazzal a testtel rendelkeznek, egy 13 főből álló csoport, akik mind ugyanazzal a testtel rendelkeznek már annyi ideje, és spirituális gyakorlatokkal tartják fenn ennek a testnek ezt a kondícióját. Nem rendelkeznek technológiával, vannak ugyan kristályaik, de nincs fejlett mesterséges intelligencia típusú technológiájuk. Mégis fenntartják ugyanazt a testet már 25 ezer éve.” 💗💗💗
Kellemes meditálást és elengedést Mindenkinek!

A Fény győzelme!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.