2022. január 30., vasárnap

Üzenet a Felszíni Lakosságnak

Eredeti bejegyzés itt: 

http://2012portal.blogspot.com/2022/01/message-to-surface-population.html

Fordította: MCCS

Hogy megtartsák a bolygó feletti uralmukat, a sötét erők kétségbeesett próbálkozásként újra megfertőzik a bolygó felszínén található három kulcsfontosságú energiaörvényt, a lehető legtöbb sötét anomáliával.

Ez a három örvény a következő: Bukavu Kongóban, Ljubljana Szlovéniában és Santa Monica/Los Angeles az USA-ban. Ez a három örvény volt a fő belépési pontja az 1996-os arkhón inváziónak.

Fő fókuszuk most a ljubljanai örvényre összpontosul, amelyet mint energetikai csomópontot akarnak felhasználni, hogy Európát szétzúzzák és a totalitárius Nagy Újraindításba kényszerítsék.

Ezért a Fényerők arra kérnek mindenkit, aki érzi hozzá a vezettetést, hogy vegyen részt az örvény gyógyítása céljából létrehozott meditációban, minden nap 19:45-kor (18:45 UTC):

https://www.welovemassmeditation.com/2022/01/daily-meditation-for-healing-the-ljubljana-vortex-at-645-pm-utc.html

Magyarul itt:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2022/01/napi-meditacio-ljubljanai-orveny.html?fbclid=IwAR2MZeQWIWaIMbn4nJhUzFQR34sDMUGtSojVoW0iF_ODjNTPGJGZ17_Uafg

A sötét erők fókusza várhatóan Európából az USA-ba helyeződik át, közvetlenül február 20-a előtt - ami a Plútó visszatérésének pillanata az Egyesült Államokban -, ezért a Los Angeles-i örvényért akkor fogunk majd meditációt szervezni.Továbbá, az Oroszország és a NATO közötti békéért végzett meditációra továbbra is nagy szükség van:

https://www.welovemassmeditation.com/2022/01/urgent-meditation-for-peace-between-russia-and-nato-every-4-hours.html

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2022/01/surgos-meditacio-az-oroszorszag-es-nato.html

Az Istennő békét akar és béke lesz!

Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.