2022. június 1., szerda

Jelenések

Fordította: MCCS

Amint arra az előző bejegyzésben utaltam, több kozmikus ciklus fordulópontjánál vagyunk.

Először is, itt van a nagy kozmikus ciklus befejezése, amely több mint 13 milliárd évig tartott. Ez a Univerzum most éppen a tágulásból a összehúzódásba való átmenet fordulópontjánál tart. Ez egy egyedülálló pillanat, amikor a Forrás, (az Abszolút) közvetlenül beavatkozhat a Teremtésbe, és feloldhatja az elsődleges anomáliát és minden ehhez kapcsolódó gonoszságot. Ez a valódi oka annak, hogy hamarosan minden sötétség eltűnik. A közvetlen beavatkozás eme pillanatát, Apokalipszisnek (magyarul: Jelenéseknek) nevezik, amely meglehetősen hitelesen van leírva egy ismert, majdnem 2000 éves látomásban.:

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Revelation+21&version=KJV

Ez a pillanat Kozmikus Visszafordulásnak is nevezhető, és a tudósok kezdik megérteni, hogy ez nem évmilliárdok múltán fog bekövetkezni, hanem sokkal hamarabb:

https://www.space.com/end-cosmic-expansion

Másodszor, a galaktikus mágneses impulzus ciklusa is befejeződik, amely valahol 12 000 és 13 000 év között tart. Körülbelül 12 000 évente, a Galaktikus Központi Nap, megfordítja a mágneses polaritását, és két ilyen ciklusban visszafordítja a mágneses polaritását az eredeti állapotába. A Föld tengelye együtt mozog a galaktikus mágneses mező fordulásaival, és ez a 25 772 éves precessziós ciklus, valamint a 12 000 éves Heinrich eseményciklus valódi eredete:

https://en.wikipedia.org/wiki/Heinrich_event

Egy nemrég megjelent tudományos cikk szerint, a galaktikus mágneses mező átfordulásai, hirtelen, mindössze néhány év alatt bekövetkező események:

https://arxiv.org/pdf/2203.07446.pdf

https://www.youtube.com/watch?v=i04Xvm55Bc8


A Galaktikus mágneses mező átfordulása egy Szoláris mininova eseményt vált ki, ami aztán kiváltja a Föld mágneses mezőjének megfordulását. A Föld mágneses tere már most gyorsan csökken, készülve az átfordulásra. Erejének egyik lehetséges görbéje így nézhet ki (a görbe lila része egy előrejelzés):

Amikor a Föld mágneses mezejének erőssége egy bizonyos küszöbérték alá esik, a földköpeny rugalmassága és viszkozitása hirtelen megváltozik, ami lehetővé teszi a földkéreg elmozdulását és a fizikai pólusváltást:

https://cdn.preterhuman.net/texts/other/crystalinks/crustal.html

A pólusváltás globális cunami hullámot indít el, amely átmossa a bolygó felszínét és megtisztítja azt. Ez a cunami hullám az elsődleges anomália tisztulási folyamatának szükséges része, és csak a Fényszigeteken élő, a belső Fénnyel erősen összekapcsolt egyének - néhány túlélésre jól felkészült egyén (prepper) esetét leszámítva - lesznek képesek életben maradni a bolygó felszínén. Az emberi lakosság többi része evakuálva lesz a bolygó felszínéről, akik aztán képesek lesznek egy új ciklust kezdeni, teljes összhangban a Fénnyel.

A Cabal vezető tagjai tisztában vannak a közelgő pólusváltással, és azt tervezik, hogy földalatti bunkereikben és gödreikben vészelik majd át:

http://theunveiling33.blogspot.com/2022/04/ascension-notes-and-situation-update.html

Őket az Ellenállás fogja kitakarítani, mielőtt a pólusváltás bekövetkezne.

Harmadszor, a Nap mágneses ciklusa is befejeződik, amely körülbelül 11 évig tart. A következő napmágneses fordulat 2025 körül várható. A Nap a vártnál sokkal gyorsabban válik aktívvá, és a napfoltok száma már most (2022 májusában) meghaladja a NOAA előrejelzését, a ciklus 2025-ös csúcspontjára vonatkozóan:

https://spaceweather.rra.go.kr/observation/space/environment/sunspot

https://www.swpc.noaa.gov/products/solar-cycle-progression

Néhány hónapon belül a mainstream tudósok kezdenek majd rájönni, hogy valami szokatlan dolog történik a jelenlegi napciklusban, és néhányan közülük képesek lesznek összerakni a képet, ami egyes körökben teljes pánikot vált majd ki.

Egy apró utalás: egy Carrington-típusú esemény nagyon is lehetséges a következő két évben:

https://www.sciencealert.com/a-large-enough-solar-storm-could-knock-out-our-power-grid-an-engineer-explain-how

Mindhárom ciklus, a kozmikus -, a galaktikus - és a napciklus a 2025-ös Felemelkedési kapu megnyitásánál futnak össze, ami egy tájékoztató jellegű mérföldkő számunkra, hogy megbecsüljük, mikorra várhatóak a nagy változások.

Addig is, a Marson található "természetes" képződményekről készült érdekes fotókkal történik a részleges közzététel:

http://www.gigapan.com/gigapans/229311


Ezzel a zenével összehangba kerülhetsz a Plejádi energiákkal:

https://www.youtube.com/watch?v=Am-yaQpu5Ow

Vagy támogathatod a Fényerőket az alábbi meditációval:

https://www.welovemassmeditation.com/2022/05/urgent-meditation-to-stop-the-monkeypox-outbreak-every-4-hours.html

Magyarul itt:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2022/05/surgos-meditacio-majomhimlo.html

Mélyebbre merülhetsz ennek a blognak a temérdek mennyiségű információjában:

https://cobramap.blogspot.com/2022/03/cobra-intel-map.html

És értesítést kaphatsz a blog friss bejegyzéseiről:

http://feeds.feedburner.com/blogspot/jUQcb

A Fény Győzelme!

Magyar Cobra Csoport 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.