2023. október 6., péntek

A Galaktikus Szövetség Flottái

Idézet Cobrától a Felemelkedési Terv Frissítésből:

"Az evakuálás során az Ashtar Parancsnokság és a Galaktikus Konföderáció hajói megmentik a felszíni emberiséget a galaktikus cunami elől:


https://archive.org/details/TheAdamAndEveStory_201904/page/n187/mode/2up https://www.luisprada.com/galactic_federation_fleets/ "


Az idézetben szereplő link került lefordításra. Fogadjátok szeretettel.



A Galaktikus Szövetség Flottái

Írta: Luis Prada Sheldan Nidle-n keresztül

Sokan talán kíváncsiak vagytok arra, hogyan állítottuk fel különböző flottáinkat a Naprendszeretekben. Talán azt is megkérdeztétek magatoktól, hogy az egyes flották funkciói hogyan kapcsolódnak egymáshoz. Kezdjük azzal, hogy flottáink három gyűrűben helyezkednek el. Az első gyűrű a Földanyát és társát, a Holdat veszi körül. Ez a flotta több mint egymillió hajót tartalmaz, amelyek többsége kis, fegyvertelen felderítő és szállító jármű. Feladatuk az, hogy megfigyeljenek benneteket és a világotokat, felügyeljék a flotta műveleteit, és bizonyos típusú ellátmányokat szállítsanak, amelyeket nem lehet teleportálni a bázisainkra. A bázisaink, amelyek az összes kontinensetek, óceánotok és tengeretek alatt helyezkednek el, a pozitív Agarthai hálózatot alkotó kristályvárosok és közösségek széles skálájához kapcsolódnak. A bázisok egy másik csoportja a Holdatokon található, amely a parancsnoki és kutatási létesítmények hatalmas hálózatát tartalmazza. Ezek az állomások biztosítják számunkra az eszközöket, hogy figyelemmel kísérhessük titkos kormányotok tér-, idő- és dimenzióközi fegyvergyűjteményét. Nem jelentenek potenciális fenyegetést számunkra.

Ezt az első, vagy belső gyűrűt több küllős gyűrű veszi körül, amelyek számos különleges összekötő és védelmi flottából állnak. Céljuk először is a felügyelet, majd szükség esetén a hatékony ellenintézkedések megtétele. Az a célunk, hogy megtagadjuk a titkos kormányotoktól minden olyan fegyverzet további használatát, amely fenyegetést jelenthet a Földi szövetségeseinkre nézve. "Bolygóközi állomásokat" állítottunk fel, hogy lezárjunk minden dimenziók közötti Csillagkaput, és hogy gondosan megfigyeljünk minden mesterségesen létrehozott torzulást az idő természetes hullámaiban. Itt tartsátok észben, hogy a fizikalitás valójában egy illúzió, amelyet a lakosok kollektív alaphite és az isteni terv diktálta. Ebben természetes minták jelennek meg oly módon, ahogyan az Idő és a Fény összeolvad, hogy "teret" alkossanak: azt az anyagot, ami a valóságokat létrehozza. A sötét, korlátozott tudatosságú társadalmak ezeket a természetes mintákat arra használták fel, hogy félelmetes fegyvereket építsenek, amelyek megváltoztatják a valóságokat, mutálják a dimenziókat és eltorzítják vagy beszűkítik az idő áramlását. A Ti titkos kormányotok számos feltalálójának és tudósának munkáját vette el, és egyesítette azt számos földönkívüli technológiával.

Más titkos kormányzati technológiák képesek megváltoztatni a fizikai, mentális és érzelmi testet. Aljas céljuk az elmétek végleges irányítása. Be akarják fejezni a genetikai módosításokat, amelyeket Atlantisz bukása után, mintegy 13 évezreddel ezelőtt hagytak hátra. A mi feladatunk, hogy semlegesítsük és megakadályozzuk e technológiák nagyszabású átvételét. A Mennyország minden nap azon dolgozik, hogy a tervezett határidőre befejezze azt a hosszú folyamatot, amely visszaadja nektek a teljes tudatosságot. Még egyszer figyelmeztetjük azokat a titkos kormányotokban, akik továbbra is azt a hitet táplálják, hogy akadályozhatják ezt a szent műveletet. NEM tűrjük az ilyen kísérleteket. Ennek megfelelően létrehoztunk egy teljes tudósokból és megfelelő összekötőkből álló csapatot, akik ezeket a programokat figyelik, majd korlátozzák azok hatékonyságát. Megfelelően alkalmazva ezek a technológiák jelentősen segíthetik azt, amit a Mennyország teremt. Kedves Barátaim, őszintén üdvözöljük a Föld elmúlt két évszázadának nagy részében elkövetett titkos cselekedetek teljes feltárását, amelyek akadályozták a teljes tudatosságba való visszatéréseteket.

A Föld átalakulását felügyelő Fény Galaktikus Föderációjának szerkezete

Helyszín:

A következőkből áll:

Funkció:


1. Kör

Több mint egymillió hajónyi fegyvertelen felderítő és szállító jármű

A flotta műveleteinek felügyelete, ellátmányok szállítása a Földi földalatti bázisokra és városokba és a Holdon lévő bázisokra.


Küllők

Összekötő és védelmi flották.

Felügyeli és szükség esetén ellensúlyozza a titkos kormányzati programokat, mint például a fizikai, mentális és érzelmi irányítást és az agykontrollt, valamint lezárják a Bolygóközi Csillagkapukat és a mesterségesen létrehozott időhullám-torzulásokat.


2. Kör

Központja a Marson található földalatti és felszíni bázisokon. Érző lények, nem emberi formában. Kisbolygó (ún. planetoid) méretű Anyahajók

Az Első gyűrű által végzett kutatás és megfigyelés kiegészítése.
Fegyverkezéssel és technológiával kapcsolatos feladatokban is részt vesznek. A Marsanya tömeges emberi érkezésre való felkészítési munkálatain dolgoznak, miután az emberek teljes tudatosságra való utazása befejeződött.


n - A 2. és 3. gyűrű között

Különleges, bolygóméretű parancsnoki hajók a Tudományos és Felfedező ( angolul: S&E - Science and Explore) flottákból.

Az Első Kapcsolatfelvétel Küldetés fő parancsnoki hajói. Szabványos eljárás, hogy ezeket a hajókat álcázzák, és távol tartják őket a sok űrteleszkóp kíváncsi szemétől. Ezeknek a távcsöveknek lényegében az a céljuk, hogy megtalálják ezeket a hajókat.


3. Kör

Ez a legnagyobb. Milliónyi, mérhetetlenül változatos hajó, a nagy óceánjáró méretű anyahajóktól, a közel Neptunusz vagy Uránusz méretűekig. Emellett vannak itt fő szállítóállomások, amelyek visszavezetnek a hatalmas bőségű anyabolygókra. Ennek a hatalmas hajóflottának forgalmi koordinátorai is vannak.

Ezek az anyahajók egyszerűen csak a végső tartalékot jelentik, olyan komponensekként szolgálnak, amelyek csak akkor lépnek be a második gyűrűbe, ha szükséges. Minden potenciális ellenséges fél felé kinyílvánítják, hogy Földanya és Naprendszere egyértelműen olyan átalakuláson megy keresztül, amelyet egyetlen Lény sem tud megakadályozni, legyen az akár testi, vagy nem testi formában. A Forgalmi Koordinátorok feladata az, hogy minden hajót áthelyezzenek e gyűrűk között és vissza a Csillagközi vagy Intergalaktikus térbe.


A flottaelemek második gyűrűjének központja a Marson van. 

Ezek a támogató csoportok főként érző lényekből állnak, akik nem emberi formájúak. Többüket nem sokkal az Első Kapcsolatfelvétel kezdete után fogják bemutatni nektek. Mások megvárják, amíg visszaáll a teljes tudatosságotok.
 
A flották e második sorozatába tartozik néhány kisebb, kisbolygó méretű Anyahajó, amelyek célja, hogy kiegészítsék a legbelső hajógyűrű által végzett kutatásokat és megfigyeléseket. Emellett számos olyan fegyverzettel és technológiával kapcsolatos feladatuk is van, amelyet az elmúlt évtizedek során a ti titkos kormányotok is megszerzett. E technológia nagy részét azok a földönkívüli Csillagnemzetek, Csillagligák és Csillagbirodalmak szállítottak, amelyeknek a hajói itt találhatók. A Marson földalatti és felszíni bázisok hálózata működik ennek a rendkívül sokszínű flottának az "irányító és parancsnoki" szakaszaként. A Galaktikus Föderáció e személyzete szorgalmasan készíti elő a Marsanyát a tömeges érkezésetekre, miután a teljes öntudatra ébredésetek befejeződött.


A második és harmadik gyűrű között számos különleges, bolygóméretű parancsnoki hajó található a Tudományos és Felderítő (S&E) flottáinkból. Ezek szolgálnak majd a fő parancsnoki hajóként az Első Kapcsolatfelvétel Küldetés során. A szokásos eljárás az, hogy ezeket a hajókat álcázzuk, és távol tartsuk a sok űrteleszkópjaitok kíváncsi szemétől. Az űrteleszkópjaitok célja lényegében az, hogy megtaláljanak minket. Időről időre, nagyon rövid időre leleplezünk néhányat ezek közül az anyahajók közül, hogy megmutassuk a titkos kormányotoknak, hogy még mindig itt vagyunk, és nem áll szándékunkban eltűnni. Tudjuk, hogy a ti csillagászaitok nem jelentik, ha ritkán is, de észlelik ezeket a hajókat. Félnek a megtorlástól, meg a kollégáiktól, vagy azoktól is, akik a támogatásukat mutatják. A ti titkos kormányotok fél a legjobban ezektől a hajóktól, mert teljesen tisztában vannak egy ilyen flotta képességeivel és bármilyen válaszlépésük jelentéktelenségével. Itt megismételjük, hogy mi jóindulatúak vagyunk és a Mennyország teljes felügyelete alatt működünk.


Hatalmas flottánk legkülső gyűrűje messze a legnagyobb. Több millió, rendkívül változatos hajót tartalmaz, a nagy óceánjáró méretű anyahajóktól kezdve a Neptunusz vagy az Uránusz méretű hajókig. Ezek az Anyahajók egyszerűen a végső tartalékunk, olyan alkotó elemekből állnak, amelyek csak akkor lépnek be a második gyűrűbe, ha szükséges. Minden potenciális ellenféllel közlik, hogy Földanya és a Naprendszeretek egyértelműen olyan átalakuláson megy keresztül, amelyet egyetlen Lény sem tud megakadályozni, legyen az akár testi, vagy nem testi formában. Ezen a gyűrűn belül vannak a fő szállítóállomások, amelyek visszavezetnek a mi óriási bőségű anyabolygóinkra. Itt találhatók e hatalmas hajóflotta közlekedési koordinátorai is. A feladatuk az, hogy minden hajót e gyűrűk között a Csillagközi vagy Intergalaktikus térbe visszavezessenek.


Illusztráció: Galaktikus Föderációs flotta helyzete a Földhöz képest - Luis Prada


A flottánk is két részre oszlik. Az elsőnek, és a kisebbiknek, nagyon hosszú szolgálati ciklusa van, amely magában foglalja a fő parancsnoki személyzetet, valamint a számos orvosi és bolygóközi csapatunkat. A második csoport, amely szándékosan ideiglenesebb, a Fény Galaktikus Föderációjának tagflottáiból áll, amelyek őszintén, szívből vesznek részt a közelmúlt galaktikus történelmének legjelentősebb eseményében. Mélyen megértjük, hogy a rátok való vigyázás szükségessége az egyik legnagyobb kihívásunk, ugyanakkor az egyik legnagyobb örömünk is. Minden orvosi- és bolygócsapat teljes mértékben tudatában van annak, hogy min megy keresztül Földanya és Ti. Gondosan megfigyeltük, és amikor az Ég megengedi, beavatkoztunk. Flottánk minden egyes akciója a ti világotokon zajló eseményekből fakad. Egész csapatunk várja az Első Kapcsolatfelvételt és azt, amit ez jelent: a kiindulópontot a következő nagy lépéshez galaxisunk történetében.


A Föld átalakulását felügyelő Fény Galaktikus Föderációjának összetevői szerinti osztályozás

Helyszín:

A következőkből áll:

Funkció:


1. Rész

Az első, és a kisebbik, a főparancsnoki személyzetet, valamint számos orvosi- és bolygókezelő csapatot foglal magában.
Nagyon hosszú szolgálati ciklus jellemzi, amely magában foglalja a fő parancsnoki személyzetet, valamint a sok orvosi és bolygócsapatot. Minden orvosi és bolygócsapat teljes mértékben tisztában van azzal, hogy min megy keresztül a Földanya és lakói. Gondos megfigyelést és beavatkozást végez, ahogy az Ég megengedi.

Ez a kapcsolattartó parancsnoki csapat, amely az összes összekötő Tanácsot és Flottaparancsnokot tartalmazza, és irányítja ezt a hatalmas flottát.


2. Rész

Szándékosan ideiglenesebb, ez a csoport a Fény Galaktikus Föderációjának tagflottáiból áll.

Számos tevékenységben vesz részt, és részese akar lenni a közelmúlt galaktikus történelmének legjelentősebb eseményében.


Földi Spirituális Hierarchia (Nagy Fehér Testvériség)

Egy különleges szegmens, amely a helyi Földi Szellemi Hierarchiát foglalja magában.

(Ebben a bejegyzésben nem szerepel) Az emberiség felébredéséért dolgoznak misztikus tanítványokon és csatornákon keresztül. Tanításokat közvetít különböző szervezeteken, Fénytestvériségeken és Misztérium Iskolákon keresztül. A Fény Galaktikus Föderációjával együttműködve dolgoznak.

Az Első Kapcsolatfelvételi parancsnoki csapatunk, amely az összes összekötő Tanácsunkat és Flottaparancsnokunkat tartalmazza, akik felelősek ezért a hatalmas flottáért. Van egy speciális szegmens is, amely a helyi Szellemi Hierarchiátokat foglalja magában. Ne feledjétek, kedves Barátaim, hogy idejövetelünk célja isteni. Az Ég hívott minket, és mi eljöttünk. Ilyen hatalmas, sokféle flottát irányítani rendkívül szokatlan egy Első Kapcsolatfelvételi műveletben. Általában egyetlen S&E flotta végzi el ezt a Küldetést nagyon rövid idő alatt. Ez a Küldetés azonban egyedülálló és létfontosságú. Hatalmas figyelmet keltett és a szokásosnál sokkal tovább tart. Helyet találtunk a hajók ilyen sokfélesége számára, és persze képesek vagyunk teljesíteni ezt a Küldetést. Legyetek biztosak, kedves Barátaim, hogy ez a Küldetés teljesülni fog, és hogy az Első Kapcsolatfelvétel napról napra közelebb kerül.

Ma röviden áttekintettük, hogyan gyűjtöttük össze az Első Kapcsolatfelvételi flottáinkat. Itt vannak és készen állnak az Első Kapcsolatfelvétel befejezésére. Ez a küldetés a Mennyország isteni helyes rendje és időzítése szerint működik. Ezért arra kérünk benneteket, hogy maradjatok koncentráltak és elkötelezettek az elkerülhetetlen siker mellett. Tudjátok, kedves Barátaim, hogy hamarosan találkozunk, és végre megünnepelhetjük mindazt, amit ez magában foglal. Most búcsúzunk. 

Áldás! Tudjátok, Kedveseim, a szívetek mélyén, hogy a Mennyország határtalan Bősége és Jóléte valóban a tiétek! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sziriusziul: Legyetek egyek! Legyetek örömben!)


Megj.: A facebook-ot az Eseménykor a Fényerők le fogják kapcsolni, de a Telegram pl. meg fog maradni, ahogy azt Cobra a legutóbbi, Párizsi Felemelkedés Konferencián is közölte. Ráadásul a facebook állandóan törli a csoportjainkból a bejegyzéseket, nem enged posztolni, elveszi az ott lévő oldalaink tulajdonjogát, ezért úgy döntöttünk, hogy a Telegramon létrehozunk egy új Magyar Cobra Csoportot. Aki szeretne csatlakozni, legyen kedves letölteni számítógépre, telefonra vagy tabletre az alkalmazást innen:
https://telegram.org/, majd utána csatlakozhat a csoportunkhoz, aminek a Meghívó linkje itt érhető el:
https://t.me/+ZP7aR6CYK0s4MzJi
Szeretettel várunk benneteket! 💗


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.