2017. szeptember 26., kedd

A Halhatatlanság titka

Eredeti bejegyzés itt: http://2012portal.blogspot.hu/…/08/secret-of-imortality.html

A Fényerők egyik legmélyebb okkult titka a fizikai halhatatlanság titka, amit még soha nem árultak el senkinek, aki nem ért el egy bizonyos rezgési frekvenciát, egy bizonyos belső tisztaságot és a Fényhez való elköteleződés egy bizonyos fokát.

Most felfedek annyit ebből a felszíni lakosságnak, amennyit bölcs dolog felfedni.
A fizikai halhatatlanság egy bizonyos átalakító folyamaton keresztül érhető el, amit az alábbi három tényező megfelelő kombinációjával végzünk:


1. A rendezetlenség folyamatának visszafordítása a mitokondriumokban. 

 
http://www.breatharian.com/ascension.html

Részletesebb cikk a mitokondriumokról: 


http://www.termeszetvilaga.hu/tv98/tv9811/genetika.html – a szerk.

2. A rendezetlenség folyamatának visszafordítása az energiatestben. Ezt úgy lehet elérni, hogy egységet teremtünk a női és férfi polaritás között belső és külső alkímiával.


3. Az élet elixír rendszeres fogyasztása, hogy támogassa a folyamatot. Kétféle változata van, az ásványi anyag tartalmú változat sokkal hatékonyabb és sokkal erősebb, mint a gyógynövénytartalmú változat.



Az archónok és a cabal többi tagja soha nem értették meg teljességében ezt a folyamatot, de ennek ellenére keresik a halhatatlanságot. Csak egy töredékét értették meg ennek, amit a Memphis-Misraim szabadkőműves páholytól loptak el.

Kicsit bővebben a Memphis-Misraim páholyról: 


http://www.pokolraveluk.com/content/index.php… – a szerk.

Nem sikerül nekik megérteni, hogy ahhoz, hogy elérjük a fizikai halhatatlanságot, csökkenteni kell a személyiségünk "rendezetlenségét" addig a pontig, hogy a bennünk lévő jóság teljes mértékben felülkerekedjen a bennünk lévő gonoszon.
A fizikai halhatatlanság a fizikai testen belül jelenlévő Istennő végső megnyilvánulása és ezt soha nem lehet elérni azzal a háborús mentalitással, amivel a cabal rendelkezik.


A Csillag Testvériségének 12 véne a Himalája egy bizonyos, fel nem fedett föld alatti részén 26000 éve ugyanabban a fizikai testben él.
A Csillag Testvérisége Xi WangMu-n, a Halhatatlanság Istennőjén keresztül átadta a halhatatlanság titkait a Kék Sárkányoknak több ezer évvel ezelőtt.


http://www.suppressedhistories.net/goddess/xiwangmu.html
http://www.pantheon.org/articles/x/xi_wang-mu.html

Magyarul itt lehet olvasni róla: https://hu.wikipedia.org/wiki/Hszi-vang-mu – a szerk.


Tanításai alapján a Kékek "fejlettebb" tagjai képesek voltak ugyanabban a testben élni több száz évig.
A Csillag Testvérisége eljuttatta a halhatatlanság tanításait Nyugatra is, Nicolas Fiamel tagjukon és alkimistájukon keresztül. 


A Csillag Testvériségének több tagja nagyon befolyásos volt Nyugaton a Sion Rendben és a Rózsakeresztesek köreiben. Egyikük, Rene d'Anjou, az egyedüli olyan kulcsszereplő, aki többet tett az emberi történelem jobb irányba fordításáért az elmúlt ezer évben, mint bárki más. Ő az, aki meggyújtotta a reneszánsz lángját:


http://www.ancient-origins.net/…/rene-anjou-littlefinger-pr…
http://quintessentialpublications.com/twyman/?page_id=44

Emblémája a Lotharingiai Kereszt, a Fény és a sötétség háromszögelésének okkult szimbóluma, a hatalmas Fény alapelve, ami elnyeli a sötétséget és feloldja azt az alkímiai átalakulás során.


A Lotharingiai régió egy nagyon fontos Istennő örvény, ami az untersbergi és a velencei Istennő örvényekkel együtt a Fényt tartja Európa számára. A chimera megpróbálta elnyomni ezt az Istennő örvényt komplex föld alatti tér-idő torzulást okozó kamarák építésével, amelyek kapcsolatban álltak Long Island-del, de a Fényerők már megtisztították ezeket:


http://www.bibliotecapleyades.net/…/…/fakesecondcoming11.htm

A Fényerők, főleg a Csillag Testvérisége és néhány "fejlett" Kék Sárkány támogatta a Lotharingiai Istennő örvényt, az Art Nouveau (Új Művészet - magyar irányzata a szecesszió) üvegkészítő központok inspirálásával Nantes-ban, amely Lotharingia központi városa.


Az ebből az időszakból származó üvegművészet számos alkotásába beépítettek Fénykódokat, amelyek aktiválják az Istennő jelenlétet. Daum, aki a magas minőségű művészi üvegek fő készítője volt az Art Nouveau időszakban, a Lotharigiai Kereszttel írta alá az alkotásait:


A Lotharingiai Keresztnek az egyik üzenete az, hogy minden archón vagy fekete nemesi családban vannak olyanok, akik inkarnálódott Fény lények, és titokban vagy nyíltan a Fénynek és a cabal tervei ellen dolgoznak. 

Francesco Colonna, a híres archón Colonna család tagja egy példa erre, akit a Csillag Testvérisége vezetett, hogy felébressze az embereket kódolt üzeneteivel izgalmas Hypnerotomachia Poliphili című könyvén keresztül:


https://en.wikipedia.org/wiki/Hypnerotomachia_Poliphili

Ez a könyv egy másik könyvvel, Achile Bocchi Embléma Könyvével együtt felfedi a halhatatlanság titkának néhány aspektusát. 


A fehér nemesi családok közül néhánnyal, főleg az Este és a Medici családokkal egykor kapcsolatba lépett a Csillag Testvérisége és tulajdonképpen még mindig ők az Istennő bizonyos misztériumainak őrzői, melyeket generációról generációra adnak tovább a családon belül. 

Ezúton szeretném kérni ennek a két családnak a tagjait, vagy más fehér nemesi családokat, akik a misztérium őrzőinek a leszármazottai, hogy vegyék fel velem a kapcsolatot az alábbi e-mail címen: cobraresistance@gmail.com.

Az Istennő békét akar és béke lesz! 


Magyar Cobra Csoport

2 megjegyzés:

  1. 3. Az élet elixír rendszeres fogyasztása, hogy támogassa a folyamatot. Az ásványianyag tartalmút javasolja! Ez alatt pontosabban mit lehet érteni (aranykoloid, Ormusz, Manna) ? Vagy esetleg mást? Köszönöm? Árpi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Árpád, Cobrától másolom a szöveget: "A fizikai halhatatlanság egy bizonyos átalakító folyamaton keresztül érhető el, amit az alábbi három tényező megfelelő kombinációjával végzünk." Tehát, amit ő ott leír annak a 3 dolognak a kombinációja szükséges: a mitokondriumok rendezetlenségének visszafordítása, aztán a férfi-női polaritás egységesítése (ehhez Untwine cikkei kiválóak, meditációk, táncok, mantrák, Anikó folyamatosan fordítja őket), és a legutolsóhoz nem adott Cobra leírást. Gondolom a neten kell kutakodni utána, főleg taoista szövegekben, hogy az mit takar. Annyit tudunk, hogy a gyógynövényes változatnál a gombák is fontosak, meg egyéb növények, viszont az ásványi anyag tartalmúról még nem kérdezte senki sem Cobrát. Az Esemény után, mikor megtörténik az Első Kapcsolatfelvétel, szerintem ez is az Oktatási program része lesz, hiszen a Felemelkedés mindenki számára megadatik és választható, nincsenek kiválasztottak. Annyit mondott Cobra, hogy időbe fog telni, valakinek pár év, valakinek kicsit több. Remélem, hogy tudtam segíteni. ❤ 🙂

      Törlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.