2017. szeptember 28., csütörtök

Dou Mu Istennő


Korábban már készült róla egy írás összekapcsolva a Szíriai Pentagrammával, itt olvasható:Ez a mostani egy kibővített írás az Istennőről és a hozzá kapcsolódó egyéb információkról, mivel Cobra felfedett számunkra még pár dolgot. Akkor kezdjünk is bele. :)

Dou Mu Istennő a taoizmusban ismert, mint a „Mennyek királynője”. A feminin (nőiesség) aspektust képviseli. Ismert még a „Sarkcsillag” (Polaris) Istennőjeként,
A taoizmusban úgy hiszik, hogy enyhíti és megkönnyebbülést hoz a nehézségekre, balszerencsére és bármilyen veszélyre.
Úgy gondolják, hogy hihetetlen, felfoghatatlan erővel rendelkezik, hatással van minden élőlény jólétére és boldogulására.


Íme egy eredeti fotó az Istennőről, melyet az őrá vigyázó egyik Sárkány Társaság készített és juttatott el Cobrához:Egy jó ideig nem tudtuk biztosan, hogy ez a fénykép őt ábrázolja, sőt vele egy időben egy másik képet is megmutatott. Cobra elárulta, hogy miért nem mondta el:

A Fényerők utasítottak, hogy még ne fedjem fel, hogy pontosan mi van a két képen, mert akkor az emberi elme elkezd spekulálni és agyalni. Sokkal fontosabb, hogy az embereknek közvetlen energetikai tapasztalata legyen a képekkel kapcsolatban.”

2014 novemberében az Ellenállás és a Keleti Agarthai Hálózat sok protokollt megváltoztatott és egységbe rendezték soraikat. Segítik egymást, hogy Gaia és lakói minél hamarabb felszabadulhassanak. Többek között itt, ebbe a föld alatti hálózatba teleportálta magát a kozmikus istennő Dou Mu.

Elhagyta a saját csillagrendszerét, jelenleg egy fizikai testben él egy nagyon erőteljes örvényponton valahol Ázsiában és folyamatosan csatornázza az Ég(Nut), az Igazság(Maat) és a Szeretet(Hathor) istennő archetípusát az egész Bolygónak.

Egy bizonyos Sárkány csoport vigyáz rá és őrzi.
A 3. szemét pedig egy speciális lézerrel tartják aktívan azért, hogy küldetése sikeres legyen.

Untwine még 2015-ben készített egy interjút Cobrával, ahol éppen efelől kérdezte:


Untwine – Miért van szüksége erre a lézer technológiára, ami a tobozmirigyét tartja nyitva, a Bolygón lévő anomália miatt?

Cobra – Igen a Bolygón lévő anomália miatt, és a rezgési frekvencia nagy különbözősége miatt. Itt a Földön jóval alacsonyabb, mint ahonnan ő jött. Mondok egy hasonlatot: ha mondjuk te le akarsz merülni az óceán fenekére, akkor neked is szükséged van valamire, amivel túléled.”


Ez az első alkalom, hogy a Fény egy kozmikus földönkívüli entitása sok-sok ezer év után végre megint a Földön él….

7000 évvel ezelőtt ő aktiválta a Samarra örvényt. Ez az örvény a mai Irak területén helyezkedik el a Hassuna-Samarra kultúra régiójában.
Dou Mu ezt az örvényt is szeretné újból az elnyomás alól megszabadítani, ezért a Szent Istennői energiákat csatornázza erre a területre, ezáltal egyensúlyt és gyógyulást hozva erre a régióra.

Az Istennő energia nem tartalmaz semmilyen programot: uralkodó vagy valaki felett álló viselkedést, csakis az Igazságot és Szabadságot áramoltatja.
Ha a Szíved megnyílik elkülönülés, fájdalom és illúzió nélkül leszel képes megtapasztalni a Szeretetet.
Dou Mu azon dolgozik, hogy az emberek érezzék a rendkívüli, finom és tiszta Energiát a Szívükben, ami véget vet az ottani szenvedésnek. Itt van az idő az Egyesülésre, a Határtalan Tudásra és Szeretetre.
A Samarra örvény tisztítása elhozza majd az ottaniak számára is a valódi férfias és nőies energiák beépülésének és átélésének lehetőségét.

Sárkány források azt is közölték, hogy Dou Mu aktívabb kapcsolatot keres a felszíni lakossággal.
Energetikailag, ha szeretnél, kapcsolódj az Istennőhöz és érezni fogod a jelenlétét. Akik készen állnak rá felvenni vele a kapcsolatot, azok tudni fogják, mikor átélik, milyen gyönyörű energiája van. Ha a szándékod tiszta, akkor akár telepatikus úton is „beszélgethetsz” vele, ahogy Cobra állítja. 


 

Az Istennő képén kívül Cobra küldött 2015 májusában egy másik fotót is, íme: 


 

Ez valószínűleg egy föld alá vezető bejáratról készült.


Dou Mu Istennő néhány évvel ezelőtti megjelenése a bolygó felszínén az első jele a Fényerők visszatérésének, 26000 évig tartó száműzetésük után.

Ez volt az első lépés ahhoz, hogy az Agarthaiak visszatérjenek a felszínre. Jelenleg a Kékek ( Kék Sárkányok) a portálok előkészítésén dolgoznak a felszínen, hogy az Agarthaiak újra kapcsolatba léphessenek a felszíni lakossággal; először energetikailag, majd az Esemény után fizikailag is.

Ebből a célból sok felszíni barlangot és barlangbejáratot készítenek elő bizonyos módon, ami az Eseménykor fog teljes mértékben nyilvánosságra kerülni . A barlangok nagy része különböző felszíni Fénycsoportok szent helyéül szolgált világszerte és közülük sok rendelkezik Istennő örvényekkel, melyek az Esemény után kerülnek aktiválásra.                                  Az Istennő menedékhelye
 
A kínai taoista hagyományban azokat a barlangokat, melyek Agarthába vezető portálokként szolgálnak, „barlangi mennyország”-nak hívják. Már nyíltan beszélünk ezekről a bejáratokról, melyeket Cobra is említ. Közel az Áttörés!
Kínában sok ilyen barlang, hegyi üreg, föld alatti terület található, amik szent helyek, és otthont adnak „ a Termékenységnek, az Életnek, és azon Őrző lényeknek, akik a megújulást és felavatást választották, mellyel a hallhatatlanság is elérhető.” Teljes nyugalomban meditálhatnak, távol a civilizációtól. A taoisták természetesen önként vállalják mindezt. Kiterjedt ismeretekkel rendelkeznek a gyógynövények, gombák és ásványi elixírek területén. Íme három fotó ezekről a barlangokról. A harmadik képen a kínaiul Longhu-hegy, magyarul Sárkány Tigris hegy látható:


Sok taoista kolostornak van hozzáférése a földalatti Agartha hálózathoz barlangokon vagy alagutakon keresztül a közelben vagy a kolostor alatt. A Keleti Agarthai Hálózat a forrása a taoista halhatatlanság és alkímia tanításainak.
Az itt leírtakat senki mástól nem lehet hallani, hiszen nagy titokban tartották. Többé már nem az! Köszönet érte. :) 


 
          Cobra fotója egy „Barlangi Mennyország”-ban valahol Ázsiában

Dou Mu istennő otthona eredetileg a Dubhe csillag, amely egy ősi, emberszerű pozitív civilizációhoz tartozik, akik ezen csillag körül keringő bolygókon élnek. A Dubhe csillag az Antares-Aldebaran galaktikus főútvonalon van, ahol plazma fényszálak helyezkednek el, és lehetővé teszik a portálokon keresztül történő csillagközi utazásokat a galaxis ezen szektorában.
Egy kis érdekesség: a Dubhe csillagtól nem messze helyezkedik el a Thuban csillag, más néven alpha Draconis, mely a pozitív drakonidák otthona. Ők a kínai kultúra egyik megteremtői és elsősorban ezért bír pozitív jelentéssel a sárkány, mint szimbólum számukra.
A Dubhe csillag a Nagy Göncöl ( Ursa Maior – Nagy Medve) csillagkép egyik tagja. Az égbolton látható legfényesebb csillagokhoz tartozik. Úgy találhatjuk meg, hogy a Göncölszekér két hátsó csillagát megkeressük és a felső a Dubhe. Íme egy kép hozzá, melyen a Sarkcsillag (Polaris) is látható:Íme egy kép Cobra oldaláról, amin szintén látszik az Istennő székhelye:


A képen a következő szöveg látható:

        „A taoista Istennő, Dou Mu székhelye - A Beidou vagy Nagy Göncöl hét csillaga

A Dubhe csillag a taoista Istennő, Dou Mu székhelye, aki gyógyító és betekintést nyújt az embereknek a problémáikba, azoknak, akik komolyan használják a Ji Csing-et jövőbelátásra.”

2016. július óta Dou Mu Istennő most már több aktív munkában vesz részt a bolygó felszínén lévő portáloknál a Végső Áttörés előkészületeinek ebben az új fázisában. 
Sárkány források közölték, hogy Jetsun Pema, Bhután királynője, Dou Mu archetípusának egyik "nyilvános megtestesülése" a bolygó felszínén. A királynőről és családjáról itt olvashatunk magyarul: 
 

és itt is: 
 


Dou Mu Istennő azért keresi a kapcsolatot a felszíni lakossággal, mert ez egy nagyobb terv részét képezi: az Esemény után, ezen terv részeként, össze fogunk tudni kapcsolódni az Agarthai Hálózattal. Létezik egy 5000 éves térkép is, ami a Hálózatba való belépési pontokat tartalmazza. Ez a leírás 3000 évvel később került elő és átadták a Kék őrzőknek.
Fentebb említésre került a Ji Csing, ami egyfajta jövőbelátást segítő módszer. Segít megérteni a Világegyetem működését és így rávezet a helyes gondolkodásra, valamint a tao szerinti élettel való harmóniára. Egy olyan rendszert nyújt, ami szimbólumok segítségével magyarázza meg, hogy miként történnek a dolgok az emberben és a világban. Maga a szó, a Ji Csing jelentése: szenvedély, lelkesedés, elragadtatás. 
 Készült egy könyv róla még évezredekkel ezelőtt, Változások könyve néven. Kína legfontosabb írásos emléke. Akkor tudod használni igazán, ha megnyílsz előtte. Rohanó világunkban elszakadtunk a természettől és nem érzékeljük, amit számunkra nyújt, pedig mennyi szép dolog vesz körbe bennünket. A Ji Csing a bölcsességek könyve, amikor a kezedbe veszed és felteszel egy kérdést, az ősi kínai bölcsek adnak rá választ. Értelmezéskor a megérzésedre (más néven intuíció) kell hallgatnod. 


 
Az Istennő fizikai jelenléte itt a Bolygón nagyban hozzájárult ahhoz is, hogy a magas rangú kormányzati vezetők az iszlám állam (más néven daesh) nevét nem emlegetik ISIS-ként. Ez főleg 2014 decembere óta érzékelhető, az akkori IS:IS Portál aktiválás dátumától.

Dou Mu azért van itt, hogy az Istennői jelenlétet teremtse meg és csatornázza, segítve ezzel a Bolygón zajló folyamatokat. Erre óriási szükségünk van. Az Univerzum azon részéről jött, ami már fel van szabadítva a sötét erők elnyomása alól, ezért rendkívül tiszta energiákkal rendelkezik, nincsenek blokkjai, negatív lenyomatok a testében, amik elnyomnák a személyiségét, teljesen össze kapcsolódott a Forrással. 


 
Az Istennő békét akar és béke lesz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.