2018. augusztus 8., szerda

Esemény: Összeállítás videókból és írásokból Cobra csoport


2018. augusztus 11-én fontos meditációra készül sok sok Felébredt ezen a Planétán. Napfogyatkozás lesz, amiről ezt az információt kaptuk Cobrától még korábban:

COBRA - A napfogyatkozás általában a döntés és a leleplezés pillanata. Tehát azok az emberek, akik kihasználják ezt a pillanatot, hogy Szabad Akaratukból döntéseket hozzanak, erősebbé válnak bármiben, amit tesznek, a többi embernél pedig beindul, ami bennük van, mivel minden napvilágra kerül. A Napfogyatkozás energiái nagyon erősek. Különösen azok számára, akik a fogyatkozás pályájában tartózkodnak, ez egy nagyon erős tapasztalat. Ha képesek kezelni tudatalatti problémáikat, mindez egy nagyon felemelő élmény lehet. Ha nem, akkor kicsivel több kihívást jelentő. Szóval a napfogyatkozások végső soron mindig fordulópontot jelentenek.”

Cobra elmondta azt is, hogy a 11-i Napfogyatkozás energiái segítséget nyújtanak ahhoz is, hogy tényleg közelebb hozzuk az Eseményt és a Teljes Közzétételt. Aki nem ismeri az Eseményt, és hogy ez miről is szól, azok számára íme egy összeállítás:



Ez az összeállítás azért készült, hogy segítse azokat a Fénymunkásokat és Fényharcosokat, akik küldetéssel érkeztek ide a Föld Bolygóra, hogy miért is fontos a részvételük ezen a meditáción.
Őket összefoglaló néven Csillagmagoknak hívjuk. Kb. 10 millióan vagyunk Cobra szerint, melyek közül nem mindenki van tudatában annak, hogy ki is ő valójában. Azzal a céllal érkeztek kb. 26000 évvel ezelőtt, hogy a chiméra által felállított karantént, ami az elsődleges anomália miatt van, feloldják. Lehet most hallasz először ezekről a dolgokról, ezért segítségképpen, itt olvashatsz a Csillagmagokról:


és itt:


A chiméráról és a hozzájuk kapcsolódó elsődleges anomáliáról pedig itt:


A chiméráról itt is:


A chiméra a Földi karantént a következő eszközökkel tartja fenn: először is a csatlósaik, az éteri és fizikai síkon tartózkodó hüllők és drákóiak létrehoztak egy technológiát, amit fátyolnak neveznek. Ez egy elég bonyolult és sok rétegű technológia, hogy pontosan mi is ez, arról részletesen itt olvashatsz:


A chiméra csatlósairól, akiket görög néven emlegetünk, arkhónoknak hívják, róluk itt tudhatsz meg többet:


Az arkhónok megerősítették a fátyol technológiát 1996-ban, melyről itt olvashatsz. Ezt a nagyon fontos cikket érdemes elolvasni, elég drasztikus információkat tartalmaz: pl. megtudhatod belőle, hogy miért nem érdemes csatornázásokat olvasni, vagy hogy mennyire fontos összefognunk a közös cél érdekében!
A fordítást Rácz Anita készítette el számunkra. Nagyon szépen köszönjük!:) :



Az embereket folyamatos reinkarnációs ciklusban tartják és minden leszületésüknél implantátumokat helyeznek beléjük, ami egy elég kellemetlen folyamat, ezért sírnak fel a kisbabák születésükkor. Ezek az implantátumok gondoskodnak róla, hogy elfelejtsük előző életünk minden történését és úgymond „alvó állapotban” tartanak minket, hogy rabszolga életünk igazodjon a chiméra tervéhez. Sőt egy „energetikai egyezséget” is kötünk velük, amiket szerződéseknek is hívhatunk. Ez arról szól, hogy beszabályozott ideig élünk, a tudatszintünket elnyomhatják a lehető legalacsonyabb szintre, emiatt nem is jut eszünkbe, hogy arról gondolkodjunk, van-e a Földön kívül más élet, lehetséges-e pénz nélkül élni, vagy hogy valóban szükség van-e háborúkra és éhínségre, helyette elviseljük mindezt.
De most kanyarodjunk vissza az implantátumokhoz, mert lehet még sokan nem ismerik mi is ez, ezért ha szeretnél tájékozódni, akkor itt megteheted:


Az implantátumokon kívül, a következő „rétege” a karantén emberi programozásának a fizikai biochipek. Ezekről Cobra itt beszél:


Most talán azt kérdezed, hogy ki is az a Cobra.
Ő az egyik plejádi származású Csillagmag társunk, aki 2012-ben lépett színre a blogjával, mivel az Ellenállás megkérte erre. A személye az Eseményig titokban marad, mivel őt is és a családját is többször bántalmazták.
A neve az angol Compression Breakthrough (CoBra) vagyis a Kompressziós Áttörés szóból ered.
Ha nem ismered ezt a fogalmat, akkor íme egy idézet Cobrától:

COBRA – A Kompressziós Áttörés a bolygó felszínét elérő Fény egy folyamata. Vannak Fényerőink a felszín felett és alatt is, és mikor a felszín alatt lévő Fényerők elindulnak a felszín felé, a felszín felettiek pedig leereszkednek a felszínre és találkoznak a bolygó felszínén, az a pillanat a Kompressziós Áttörés. Ez egy folyamat, amelynek az alapjai bizonyos magasabb dimenzionális, hiperdimenzionális fizikán nyugszanak.
Ez valami olyan, ami elkerülhetetlen. Ez valami, aminek meg kell történnie a kozmikus transzformáció eredményeképpen, amiben épp benne vagyunk. Mikor a Fényerők felülről és alulról találkoznak a felszínen, lesz egy drasztikus és nagyon nagyfokú felszíni átalakulás a bolygón, ez a Kompressziós Áttörés. A Kompressziós Áttörésnek vannak fizikai és nem fizikai vonatkozásai. A fizikai aspektusokat mindannyian ismerjük. Ezek a pénzügyi újraindítás, a Cabal tömeges letartóztatása, és a közzétételi folyamatok kezdete.
A nem-fizikai szempont főleg a Galaktikus hullám, a bolygó felszínére érkező Fény Galaktikus hulláma, és az Esemény villanás tulajdonképpen a betetőzése lesz ennek az érkező Galaktikus energiának. Volt már sok Galaktikus szuperhullám a múltban, de semmi ahhoz fogható, ami most fog történni, mert most a sötétség ebből az Univerzumból való eltávolításának végső, befejező fázisában vagyunk, és ez korábban soha nem történt meg. Ez valami, ami egyedi. Valami, amit még soha senki nem tapasztalt. Nem tudjuk megjósolni előre, pontosan hogy fog kinézni részleteiben, de határozottan életünk legkivételesebb eseménye lesz.”


Óriási áldozatot hoz az emberiségért, informál, inspirál és segíti a Föld Bolygó Felemelkedését. Lélektársa, Isis Astara, segítette őt egészen 2018 év elejéig. Ekkor nagyon erős, életveszélyes támadás érte Isis-t, mi pedig minden erőnkkel segítettük, hogy elhagyhassa a plazma síkot és ne kelljen egy újabb reinkarnációs ciklusba bekerülnie. Sikerrel jártunk és Isis Astara most boldog, a fátyolon túlról segít minket továbbra is.
Az Ellenállás az Eseményig szintén titokban tevékenykedik, róluk ebben a videóban informálódhatsz:


Itt pedig egy magyar nyelvű fordításban olvashatsz róluk:


Cobra angol nyelvű blogja itt található:


Az itt található anyagokat fordítja a magyar Cobra Portál nevű oldal, amiért rendkívül hálásak vagyunk! :) Itt találod:

Sőt létezik egy Cobra Etheric Liberation Hungary nevű csoport is. Itt beszélgethetsz azokkal, akik szintén érdeklődnek a téma iránt vagy aktívan részt vesznek az Esemény és a Felemelkedés munkálataiban. Ha szeretnél csatlakozni, akkor itt megteheted:


A programozás következő rétege a plazma síkon van. Erről a síkról itt olvashatsz:


És itt is:




A fenti cikkben is olvashatod majd és fentebb is írtam, hogy szerződéseket „írunk alá” vagy más szóval „engedélyezünk” a lelkünknek leszületésünk előtt. Ezeket a szerződéseket megszüntetheted, mert Cobra és Untwine is írt hozzá Felbontó Nyilatkozatokat. Olvasd fel őket minél többször és tartsd őket magadnál, hiszen nagyon sokszor születtél újra, a pontos számot majd az Esemény után tudjuk meg, mikor a Felemelkedésünk érdekében fel kell majd dolgoznunk előző életeink fájdalmait, traumáit, történéseit. De minél többször teszed meg, annál kevesebb támadás fog érni, ahogy Cobra említette ezt a Budapesti Felemelkedés Konferencián. Később segítséget fognak tudni nyújtani a Fényerők is, akik az ún. Akasha Krónikákat el tudják „olvasni”. Erre szükségük lesz azért is, hogy fontos és pontos bizonyítékokkal szolgáljanak majd minden tekintetben az itteni 26000 éves történésekkel kapcsolatban a chiméra, az arkhónok és a cabal ellen.
Ez a Krónika egyfajta „adattár”, melyhez mi még nem tudunk hozzáférni, majd csak ha a tudatszintünk eléri a megfelelő „értéket”. Cobra úgy fogalmaz, hogy: „ Az emberiségnek el kell érnie egy bizonyos megértési szintet ahhoz, hogy használni tudja az ehhez szükséges technológiákat, amihez rendkívül tiszta tudatállapot szükséges.”
Ugye nem is szükséges magyarázni, hogy jelenleg még nem tartunk ott. Most is és az Esemény után is sokat kell még „dolgozni” magunkon ezért a tudásért.

Most pedig íme a két Szerződés Felbontó Nyilatkozat szövege, használd bármelyiket nyugodtan:

Az "Én vagyok" nevében, aki "Én vagyok", az isteni lélek jelenlétében, aki "Én vagyok", a Fény minden felemelkedett lényének nevében, a Galaktikus Szövetség nevében, a Galaktikus Központ nevében, rendelkezem és parancsolom, hogy megszüntetem és semmisé teszem teljes múltam, jelenem és jövőm szerződéseit és megállapodásait, amelyek lényem részei és a sötétség erői között köttettek. Mindezen szerződések és megállapodások és azok minden következménye teljes mértékben eltöröltetnek a valóságomból. Szabad vagyok, egész lényem karmája töröltetik.
Szabad, szuverén fénylény vagyok, mostantól az örökkévalóságig.

Így legyen és így van.

A Fény nevében (aláírás)


ÉN VAGYOK jelenlétem nevében,
a lelkem nevében,
a Fényerők nevében,
eltörlöm és érvénytelenítem a sötét erőkkel kötött összes megállapodásomat és szerződésemet.
Minden sötét szerződés immár semmis és érvénytelen, tartalmuktól függetlenül, tudatalatti programozásomtól függetlenül.
Szabad akaratommal
most szabadnak nyilvánítom magam minden sötét szerződéstől,
és a sötét erők minden befolyásától.
Most elrendelem és követelem, hogy teljes tudatos együttműködés legyen köztem és a Fényerők között.
Most elrendelem és követelem, hogy életem az Isteni tervvel összhangban legyen vezetve.
Most elrendelem és követelem, hogy a csodák megvalósuljanak az életemben
oly módon, ami boldogságot teremt számomra és minden érintett számára.
ÍGY LEGYEN ÉS ÍGY VAN. ÉN VAGYOK.”

Fentebb említésre került a plazma sík. Ezen a síkon, a nevéből adódóan, plazma található. Ez a plazma egyelőre rendellenesen „működik” és több funkciója is van: elválaszt minket az Én Vagyok jelenlétünktől, betegen tart minket, otthont ad Yaldabaothnak és a plazma parazitáknak, akiknek a testében toplet bombák helyezkednek el, sőt az összes plazma anomáliát ide vonzza a Föld köré.

A plazma parazita entitásokról itt olvashatsz:


Yaldabaothról pedig itt:


Az emberiséget további eszközökkel tartják még karanténban:

1. Az alacsony Föld körüli pályán lévő műholdakon található plazma skaláris fegyverekkel, plazma ultrahang technológián keresztül
2. A chiméra föld alatti bázisain található infrahangos plazma skaláris eszközökkel
Az itt említett dolgok sokak számára voltak eddig rejtve, jómagam sem tudtam ezekről egészen addig, míg el nem jutottam Cobra blogjára 2013-ban. Döbbenten olvastam a sorait, hogy mi történik körülöttünk és velünk és ebből jóformán semmit sem veszünk észre. De mivel nem 100%-os a sötétek „rendszere”, bár ők úgy gondolták, hogy „tökéletes”, az emberek ráleltek az információkra. Egyre többet és többet tudunk meg és hozzá megkapjuk a hiányzó elméleteket, tudást és támogatást.
Az évek alatt Cobra nagyon sok segítséget adott át nekünk arra, hogy ezt a rengeteg programot magunk mögött tudjuk hagyni, minimalizálni tudjuk, vagy éppen fejlődni tudjunk az Eseményig a lehető leggyorsabb módon. Ezenkívül megtudtuk tőle, hogy mindebben nem vagyunk magunkra hagyva, hiszen több milliárd Csillagtestvérünk segít helyrehozni a Forrással egyetemben ezt az anomáliát. Így a Teremtés visszatér az Egybe, magába szívja ezt az egész véletlenszerűséget (kontingenciát) és elkezdődik egy csodálatos utazás, ahol a lélek nem ismer majd határokat és elnyomást soha többé. Erről a Forrás gondoskodik, hogy még egyszer ne történhessen meg.
Akkor most nézzük meg, hogy milyen eszközöket kaptunk az évek alatt:
Implantátum eltávolításhoz például ezt. Smaly7 youtube csatornáján található hozzá egy videó, hogy mit tehetsz, íme:
A fátyol technológia, a fizikai arkhónok, a chiméra a fizikai és éteri síkon, a skaláris infra-és ultrahang technológia, a földalatti bázisok, a Bolygó tektonikai lemezeinek védelme, a Naprendszer a Kuiper övig benne minden Titkos űrprogrammal és elszakadt civilizációval, a chemtrailek, a különböző bolygókon lévő emberi rabszolga kolóniák, a fizikai biochipek, a plazma entitások, a toplet bombák, titkos negatív földi csoportok, a Napunk és Földünk folyamatos monitorozása, az műholdakkal kapcsolatos küldetések, mind mind a Fényerők „munkakörébe” tartozik. De az évek alatt mindig segítettük őket mi is, mint földi személyzet, hogy egy egy küldetés sikerrel járjon. Hozzáadtuk az energiánkat és meditációval előbbre mozdítottuk a helyzetet számtalan esetben. Erről Cobra folyamatosan tájékoztatott minket. Nagyon jó érzés!
A következő eszköz, ami kaptunk az az Én Vagyok Jelenléthez kapcsolódik. Ez a kulcsa annak, hogy használni tudd a belső ítélőképességedet. Hogy átláss az illúzión és tudd, hogy merre kell haladnod és hol kell tartanod a fókuszt. Ez egyben a Földön a lehető legnagyobb védelmet is fogja számodra nyújtani, ha elkezded ezt gyakorolni nap mint nap. Nem fogsz soha többet hinni csatornázásokban és mások lehúzó véleményében, mert egyszerűen te magad is tapasztalod majd, hogy mi az igazság. Sok sikert hozzá! Íme a vezetett meditáció, melyet szintén Smaly7 youtube csatornáján találsz meg:

Fentebb már megtalálható két Nyilatkozat is, amellyel kinyilváníthatod a Szabad Akaratodat, hogy többet nem akarsz részese lenni az arkhónok által létrehozott rendszernek, kérlek tekerj fentebb, Szerződés Felbontás néven megtalálod. De arról még nem esett szó, hogy mennyire is fontos használni a Szabad Akaratunkat. Nincs joga elnyomni ilyen szinten senkinek az Univerzumban! Ha szeretnél informálódni arról, hogy normális esetben a Fény minden teremtménye hogyan él és fejlődik, akkor erre a Galaktikus Kódex tökéletes „olvasmány”. Készülj fel, mert egy gyönyörű, egyetemes megállapodási információhalmazt fogsz olvasni, amit hamarosan test- és lélek közelből tapasztalhatunk meg:
A következő „eszköz”, amit megkaptunk és segít minket az anomáliát áttranszformálni és spirituálisan fejlődni az a Cintamani, a Szent kő. Róla itt olvashatsz:
Ennek a kőnek a segítségével Angyali jelenlét horgonyozható le, ezért egy rácsrendszer készül folyamatosan a Föld felszínén, erről itt olvashatsz:

Itt pedig egy vizsgálat eredményét láthatod, hogy mire képes ez a Szent kő:



Íme a soron következő segítség:

Mivel folyamatos elmeprogramozás alatt vagyunk, leválaszthatjuk magunkat a programról. Ezt úgy tudjuk megtenni, hogy az elménket áthelyezzük egy alternatív lehetőségbe. Ezt mindennap megtehetjük, ezzel a két mondattal, melyet 10 percen keresztül kell egy papírra írni:
Elválasztódtam a Forrástól \ Egy vagyok a Forrással.
Ez segít, hogy ez a mentális program szétessen, sőt a forgó plazma is szét fog esni, ami azt fogja eredményezni, hogy a homloklebenyben lévő implantátum a plazma és éteri síkon elkezd megszűnni.

Lehet, hogy erről még nem hallottál, de eljött az ideje annak, hogy kapcsolatot tudjunk majd felvenni Csillagtestvéreinkkel. A neve Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna Projekt. Részlet Cobra 2018. március 18-i cikkéből:

Annak érdekében, hogy felkészítsék a bolygót a Végső Áttörésre, a Fényerők arra kértek, hogy intézkedjek a felszíni lakosság irányába, hogy a bolygó felszínét "Kapcsolatfelvételi Parabolaantennává" alakítsák.”

Erről itt olvashatsz részletesen:




Ne hagyjuk ki ezt a fontos „eszközt” se, ami egy meditáció, a felsorolásból. Fentebb említettem a fizikai arkhónokat, akiket a Fényerők már kezelésbe vettek, de vannak még az asztrális és éteri síkokon is. Őket is el fogják távolítani, de Cobra említette, hogy mi is segíthetünk. Az Istennő meditációval hatékonyan tüntethetjük el őket elég nagy számban, mert allergiásak az Istennő energiára. Ez az a meditációs videó Smaly7 youtube csatornájáról:


Ezeken kívül Cobra még megkért minket, hogy tartsuk a Fényrácsot egyensúlyban. Részlet a 2018. június 27-i Gamma idővonal című cikkéből:

Amíg a fizikai beavatkozás meg nem történik, a Fénymunkásoknak és Fényharcosoknak amennyire lehet, tartaniuk kell a Fényrácsot az alábbi módokon:

a) Cintamani rács kiépítésével
b) Tachion kamrák hálózatának kiépítésével
c) Lélekcsalád kapcsolatok hálózatának kiépítésével
d) fizikai Rózsa Rendje csoportok kiépítésével
e) a Fényerőkkel való kapcsolatfelvételre történő felkészüléssel belső vezettetésüknek megfelelően
f) azzal, hogy tartózkodnak a többi emberrel való konfliktusoktól oly módon, hogy nem reagálnak és helyette tudatos pozitív módon cselekednek”

Fentebb említésre kerültek a Lélekcsaládok, aki nem ismeri a hozzákapcsolódó információkat, az itt elolvashatja. Ez már csak azért is fontos, mert az Esemény után ezekben a szépséges kapcsolatokban fog a társadalmunk kiteljesedni. Cobra „Társadalmi dinamizmus” cikkeihez tartozik:


Cobra más dolgokat is megosztott velünk arról a társadalomról, amit az Esemény után tapasztalhatunk meg, ha az átalakulás befejeződött. Ezeket a cikkeket szeretném most itt megmutatni, melyek szintén a „Társadalmi dinamizmus” írások keretében készültek el. Az első a Szexuális energiával kapcsolatos:


A másik a Szentséges Egyesülés:



Az Esemény létrehozásában segítségünkre vannak különböző Sárkány Társaságok, róluk itt olvashatsz:


Őket azért is fontos megemlíteni, mert közülük az egyik Sárkány Társaság az, akik egy Istennőt „látnak vendégül”: a Mennyek királynőjét, Dou Mu-t, valahol Ázsia egyik „Barlangi Mennyországában.” Róla itt olvashatsz:





A Barlangi Mennyországokról pedig itt tájékozódhatsz:


A következő segítség, amit kaptunk Cobrától, még 2014-ben „érkezett”. Akkor említette először a Rózsa Rendjét. Addig nem hallottunk róla, csakis azok a titkos társaságok ismerték, akiket beavattak ezzel kapcsolatosan. Többségük óvta az információt, meg volt rá az okuk. Cobra közzé tette a Rendről a kezdeti infókat mindenki számára az oldalán. Egy egy könyv megjelent az idők folyamán, melyek leírták valamilyen formában az Istennő Misztériumokat, de teljes egészében majd csak az Esemény után fogjuk tudni megérteni. Legutóbb a II.Vh. alatt „jelentek meg” a Rózsák, amikor néhány náci, felsőbb vezetőt próbáltak meg békés módon befolyásolni, természetesen sikerrel, így meg tudtak menteni nagyon sok emberi életet. Addig is, amennyire csak lehetséges, minél több Rózsa Rendje csoportot kell létrehozni, ahogy fentebb is kérte Cobra, hogy a Fényrács erős legyen.
2018. június 16-án írt cikkében jelezte, hogy eljött az idő a Rózsa Rendjének Bolygószintű aktiválásának. Ők fogják kiegészíteni a Cintamani rácsot, Örvény csomópontokként szolgálnak a Lélekcsaládok találkozásának aktiválásában és segítik a Végső Áttörés energiáinak közvetítését.

A Planetáris Aktiválásról itt olvashatsz:


Ebben az írásban pedig összefoglalásra került sok minden, amit érdemes tudni a Rózsa Rendjével kapcsolatban:




Most pedig szeretnék egy idézetet idetenni, amit Cobra 2018. február 3-i bejegyzéséből másolok:

Mostanáig túl sok bizalmas információ terjengett az interneten az Esemény műveleteit illetően.
A túszhelyzet a felszínen egyszerűen túl kényes, és teljes rádiócsend lesz innentől kezdve érvényben a felszíni műveletekkel kapcsolatosan. Rengeteg elmélet fog napvilágot látni, de semmiféle valódi információt nem fognak közzétenni a Fényerők a felszíni műveleteket illetően.
Az egyetlen dolog, amit elmondhatok, hogy az Esemény továbbra is tartalmazni fogja:
- A cabal eltávolítását
- A teljes nyilvánosságra hozatalt és teljes közzétételt
- A pénzügyi újraindítást
A cabal tömeges letartóztatása lehet, hogy megtörténik, de lehet, hogy nem. Az Esemény műveleteiről valós időben fogtok értesülni a tömegmédián keresztül, amikor azok megtörténnek.
A bolygószintű átmenet alatti kritikus időkben a lehető legfontosabb, hogy kapcsolódjunk az Istennői jelenléthez, és tápláljuk a szeretet, az együttérzés és a gyengédség minőségeit, hogy stabilizáljuk az átmenetet és ellensúlyozzuk a bolygó felszínén oly elterjedt kegyetlenséget.”
 Most már talán jobban érthető, hogy miért nem találunk semmilyen érdemleges információt, amikkel eddig tele voltak az alternatív oldalak. Sőt azt is fontos megértenünk, hogy az Istennői energia, amiről a fenti Rózsa Rendje számára készült összeállításban olvashattok, mennyire meg fogja változtatni a világunkat és most nagyobb szükség van rá, mint valaha. Az Istennői energia harmonikus, befogadó, lágy, megbocsájtó, gyógyító.
Ebből az energiából horgonyoz le a Rózsa Rendje, amennyit csak tud. Pleroma, aki a Galaktikus Központi Napunk, folyamatosan áramoltatja ezt felénk. Róla itt olvashatsz:
Ő a Szeretet és a Fény forrása, aki az Eseménykor, ha a Forrás „megadta” a jelet számára, akkor küldeni fog egy fényimpulzust, amit a mi Napunk is közvetíteni fog. Ezt a fényimpulzust Galaktikus Szeretethullámnak nevezte el Cobra, amiről itt tudhatsz meg többet:
A Bolygónk jelenleg egy ún. Fázis átmeneti állapotban van, amiről Cobra adott számunkra egy magyarázatot, hogy ez mit is jelent:
Cobra: Igen, természetesen tudok adni magyarázatot a fogalomra, hogy mi is ez, amit úgy hívunk Fázis átmenet. A fizikából ismert ez a fogalom, de a társadalmi leíráshoz is használatos. Amikor „beteszel” egy bizonyos mennyiségű energiát egy társadalomba, az elkezd úgy reagálni rá, mint amikor a víz felforr. Szóval amit most tapasztalunk, az a felforrt víz, ami egyet nem értésben nyilvánul meg az emberi társadalomban, az emberek megkérdőjeleznek dolgokat, válaszok után kutatnak. Az emberi társadalom minden nyugtalansága a kozmikus változás visszatükröződése. Amikor egy bizonyos mennyiségű energiát bevittünk a rendszerbe, a víz el kezd felforrni. Majd elkezd átváltozni gőzzé, szóval ez az amin most az emberiség áthalad. Ezt hívjuk Fázis átmenetnek. A csúcspontját Eseménynek hívjuk. Ez hirtelen fog megtörténni, de egy picit nem sokkal előtte érezhető lesz, hogy valami történni fog. Ez várható, de amikor megtörténik, az egyik pillanatról a másik pillanatra lesz. Ez egyfajta kvantumugrás lesz. Ilyen az, amikor a természetben változások történnek. Nem fokozatosan történnek, hanem hirtelen. Nem lehet várni, nincs rá több ezer év. Vannak olyan kozmikus erők, amik felelősek ezekért a változásokért. Átvezetnek minket ezen az átmeneti állapoton, ezért ez a lehető leggyorsabban és legharmonikusabban fog végbemenni. Az emberi faj ennek a Fázis átmenetnek az egyik résztvevője, de ez egy kozmikus esemény, aminek meg kell történnie. És igen: mindannyiunknak szerepe van ebben az eseményben.”
Addig, amíg eljutunk odáig, hogy a víz hirtelen egyszer csak felforr, érdemes elolvasni ezeket a fordításokat, amiket Takács Anikó készített el számunkra. Fontos információkat tartalmaznak, amiket az Eseménykor tovább tudunk adni. Nagyon szépen köszönjük ezeket a cikkeket. :)
Az Esemény harmonikus lefolyását segítik ezek a Készülj a Változásra dokumentumok:

Jó reggelt!:

Közösségi vezetők rövid tájékoztatója:

Nyílt levél a vállalati vezetőknek:

Mi az Esemény?:

Az Esemény utáni cselekvési terv:

A vezetés tájékoztatásához szükséges protokollok:

Média akcióterv az Esemény idejére:

Cobra hírt adott nekünk arról is, hogy folyamatos a jelenléte és támogatása felénk Csillagtestvéreinknek mind a Naprendszerben és azon kívül, mind a Föld körül, itt elolvashatod, hogy hol vannak bázisaik:


Ezek pedig azok az adatok, amelyek a Föld Bolygó körüli Fényerő flottákat mutatja be. Részlet Cobra 2014. március 10-i, A Földi karantén végjátéka című bejegyzéséből:

Van egy hatalmas flotta Konföderációs hajó a Föld körül. Jelenleg mintegy 5 milliárd álcázott fizikai hajó helyezkedik el a LEO térségben:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Alacsony_Föld_körüli_pálya

Ezen felül van mintegy 120 millió álcázott fizikai Konföderációs hajó a Kármán-vonal régióban:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Kármán-vonal

és az Armstrong-vonalon:

http://en.wikipedia.org/wiki/Armstrong_limit

Az álcázott Konföderációs hajók száma és stratégiai helyzete a troposzférában és a bolygó felszínén egyelőre szigorúan titkos marad.”

A teljes cikk itt olvasható el, köszönet a fordításért az Újvilágtudatnak! :)


Ezek pedig azok a Kisbolygók, amik segítségével Istennői energia áramlik hozzánk:


Ha láthatnánk az Esemény pillanatában a Föld éteri és plazmatestét, valami ilyet látnánk:

https://www.youtube.com/watch?v=kLlILnQjGfc

Az Esemény után, mikor a Fátyolt feloszlatták, valahogy így fog kinézni a Földet körülvevő energiatér:

Az Esemény megtörténtekor az Ellenállás egy kis csoportjának fontos szerepe lesz közvetlenül a földfelszínen. Még hónapokkal korábban készített erről egy videót Arbre Solaire, akinek nagyon szépen köszönjük! :)
Íme a videó, melyet Smaly7 ellátott magyar felirattal, neki is hálás köszönet érte! :)


Azt kívánom, hogy a Föld minden lakója végre az Isteni tökéletesség új tagja legyen közel 26000 év után! Ami az Esemény után ránk vár, az mindent felülmúl majd.
Biztosan emlékeztek, hogy Untwine azt írta nemrég, hogy számára az első fontos szuper erő, amit szeretne, az a Teleportálásra való képesség lenne, bár ezt felülmúlja a Kegyelem-ként való létezése. Ő rendkívül sokat gyakorol és az Én Vagyok Jelenléttel való szoros kapcsolódása nap mint nap azt eredményezi, hogy egyre magasabb szintre jut. Szeretne egy olyan világot létrehozni, amiben én maximálisan partner vagyok! Cobrával közösen évek óta fejlesztik a mi tudásunkat is. Bizonyára sokan szeretnének mindenféle szuper erőt birtokolni, legyen szó telekinézisről, bilokációról, gondolatolvasásról vagy éppen teleportációról. Ezek elérhetőek lesznek a Felemelkedésünk után. Ha nem ismernéd a Felemelkedési tervet, akkor itt elolvashatod, még 2016-ban osztotta meg velünk Cobra:


Ha szeretnéd tudni, hogy mi a Felemelkedés itt megtekintheted:





Ezek pedig a legújabb információk Felemelkedés témakörben Cobrától. Részlet a 2018. július 17-i bejegyzésből:

Ázsiában a kínai jezsuita/Rothschild/kommunista/turbókapitalista réteg gyorsan szét fog esni és a Thubanról (Alpha Draconis) származó alapvetően pozitív Kék Sárkány taoista kultúra teljes mértékben aktiválni fogja Fényhálózatát a Kelet-Agarthai hálózat tevékenységein keresztül:
Az Ellenállási Mozgalom által ismert sok új technológia van már most fejlesztés alatt a felszínen, melyek meg fogják könnyíteni az életet:
Nyugaton a Fehér Nemes családok fel fogják virágoztatni Atlantisz misztériumiskoláit:
Napvilágot fog látni a létezés síkjairól szóló valódi okkult megértés:
A 13 sugárról/a Forrásból történő kisugárzásról szóló értelmezés, valamint az Abszolút és az elsődleges anomália között lévő dinamikus kölcsönhatás értelmezése is felfedésre fog kerülni:
Valamint a spirituális beavatásokról szóló értelmezés is napvilágot fog látni. Torzított formájában még ma is létezik a spirituális beavatások ismerete:
Itt szükséges elmondani, hogy a negyedik beavatás (Arhat) a függőleges implantátum felbomlását jelenti. A függőleges elsődleges implantátum egy forgó plazma fekete lyuk, mely elválasztja a személyiségnek az ÉN VAGYOK jelenléttel való azonosulását. Amikor ez az implantátum felbomlik, az ÉN VAGYOK jelenlét elektromos tüze elnyeli magába a kauzális, a mentális, az asztrál, az éteri, a plazma és a fizikai testek összes élő anyagát és attól kezdve projektálni tudja magát az idő/tér kontinuumba, a szivárvány feltámadt test egy dupla tórusz élő hologramjaként (Fénytest):
Annak a Felemelkedett lénynek a tudatossága, aki Arhat beavatásban részesült, teljesen mentes bármiféle negativitástól és szenvedéstől és telve van olyannal, ami valódi, jó és gyönyörű.
 Az Esemény előtt a leggyorsabb módja annak, hogy felgyorsítsuk egyéni Felemelkedési folyamatunkat az, ha gyakoroljuk a Kozmikus Kobra Légzést (NEM kapcsolódik közvetlenül ennek a blognak az írójához):
(Magyarul itt lehet róla olvasni: http://babajisrbija.hol.es/hu/kozmikus-kobra-legzes/ - a szerk.)
A másik nagyon fontos elem, hogy kapcsolódjunk az ÉN VAGYOK jelenlétünkhöz:
És összekapcsolódjunk a Felemelkedett lényekkel:
És összekapcsolódjunk a természettel:
Az Esemény és az Első Kapcsolatfelvétel után a felébredett Fénymunkások és Fényharcosok lélekcsaládokban fognak elkezdeni összegyűlni a Fényterületeken. Csoportos beavatáson és Felemelkedési folyamaton fognak keresztülmenni és a Felemelkedés első hullámában fogják teljesíteni ezt a folyamatot, amikor teleportálni fogják őket a Galaktikus Konföderáció anyahajóira. Sokan közülük Felemelkedett lényekként fognak visszatérni a bolygó felszínére, hasonlóan ahhoz, ahogy elmentek. Azok, akik a második hullámban fognak keresztülmenni a Felemelkedési folyamaton, szintén vissza tudnak majd térni a bolygó felszínére és elő fogják készíteni a harmadik hullámot, ami ugyanolyan módon fog zajlani és ezzel befejeződik a Felemelkedési folyamat e bolygó számára.
Minden Fénymunkás (Csillagmag), akik szabad akaratukból a Felemelkedés mellett döntenek, teljesíteni tudják majd saját Felemelkedésüket valamelyik hullámban, ami egymástól néhány év eltéréssel fog bekövetkezni. Néhány ritka földi eredetű ember is képes lesz teljesíteni a folyamatot.
Egyes körökben ezt a folyamatot Elragadtatásként ismerik:
A Planetáris Felemelkedési folyamat nagy részletességgel és meglehetősen pontosan lett leírva az alábbi könyvben, az egyik nagyon ritka megbízható csatornázásban:
Remélem, hogy sokaknak nyújt segítséget az itt összegyűjtött sok sok írás és adat. Kellemes olvasást kívánunk nektek!

A Fény győzelme!


2 megjegyzés:

  1. Megint okosabb lettem..Köszönöm nektek minden olyan közzétételt ...ami hozzásegit bennünket a felemelkedéshez... Már várom az eljövetelét..Ölellek benneteket az önzetlen munkátokért ..türelmetekért....Ugy legyen...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Marcsi, mi is ölelünk téged és szombaton 11:11-kor szeretettel várunk a világmeditáción! <3 :)

      Törlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.