2018. szeptember 5., szerda

Keyhole (Kulcslyuk) helyzetjelentés

Eredeti bejegyzés: http://2012portal.blogspot.com/2018/09/keyhole-situation-update.html 
    
Fordította: Rácz Anita

A Kulcs a Szabadsághoz meditációnk után felgyorsul a planetáris felszabadítási folyamat.
A Fényerők az kérték, hogy minél több olyan fizikai Rózsa Rendje csoport alakuljon meg a bolygó felszínén, akik rendszeresen hetente találkoznak, hogy megkönnyítsék az Eseménybe való átmenetet.
Itt található a már létező Rózsa Rendje csoportok listája. Ha vezettetést éreztek, csatlakozhattok hozzájuk vagy újakat is alakíthattok:
Az alábbi bejegyzésben találhatók a Rózsa Rendje találkozók instrukciói:
Hét nyelven készült el három meditáció videója a Rózsa Rendje csoporttalálkozókhoz:
Az Istennő visszatérése meditáció videói:
Az Istennő örvény meditáció videói:
A Szexuális gyógyító meditáció videói:
Az Istennő visszatérése és az Istennő örvény meditáció magyarul:
A Szexuális gyógyító meditáció magyarul:
Azért, hogy segítsünk terjeszteni az Istennői energiát szerte a bolygón, elkészült a tachion ékszerek egy speciális sorozata, Tachion Istennő Kollekció néven. Ezen ékszerek sok darabja hordozza Vénusz Rózsáját, a Rózsa Rendje szakrális geometriai szimbólumát:
Meglepő lépés, hogy a Fényerők engedélyezték az első lényeges információ nyilvánosságra hozatalát a felszíni lakosság számára 2018 januárja óta. Soha nem gondoltam, hogy ez nyilvánosságra fog kerülni.
Először Qanon tette közzé:
Majd Hal Turner:
Ez a Keyhole (kulcslyuk) Művelettel kapcsolatos, ami a Fényerők egy olyan művelete, melyben passzív/aktív ellenőrzés alá vonták a kémműholdakat és a telekommunikációs hálózat néhány más formáját.
Több mint egy éve említést tettem a műholdak passzív kontrolljáról:
Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a kémműholdak most már olyan képeket és adatokat küldenek, amiket a Fényerők akarnak, hogy küldjenek. A Fényerők közölték, hogy "néha a telekommunikációk és a Sigint berendezések nem fognak engedelmeskedni a fizika ismert törvényeinek". Ez gyakorlatilag azt is jelenti, hogy a karantén Föld ellenőrző mechanizmusának egyik aspektusát lekapcsolták.
A Keyhole (Kulcslyuk) Művelet egy másik része pedig a JP Morgan fő számítógépes rendszerében lévő számítógépes vírus frissítése, amely hatékonyan beindíthat egy globális tőzsde összeomlást és az ezzel összefüggő pénzügyi újraindítást.
Emiatt egyes források további iránymutatással szolgálnak, amit követhettek, ha vezettetést éreztek:
Ahogy azt Benjamin Fulford is közölte, szeptemberben még több változás várható:
Megbeszélést folytatok a Fényerőkkel azzal kapcsolatban, hogy még több információ lásson napvilágot és egy újabb helyzetjelentés várható egy-két héten belül.
A Fény győzelme! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.