2018. szeptember 21., péntek

Szeptemberi Napéjegyenlőség Meditáció szeptember 23-án, vasárnap 3:54-kor

Ezt a cikket a Szeretjük a Tömegmeditációkat nevű oldalról hoztam nektek, az eredeti bejegyzés itt található. Köszönet Rácz Anitának a fordításért! :) :

http://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/09/szeptemberi-napejegyenloseg-meditacio.html

A szeptemberi napéjegyenlőség az északi féltekén az őszi, a déli féltekén a tavaszi napéjegyenlőséget jelenti.

https://www.timeanddate.com/calendar/september-equinox.html

https://www.timeanddate.com/calendar/facts-about-september-equinox.html

Az északi féltekén élő emberek számára azt az időszakot jelenti, amikor egy kicsit lelassítunk és áttekintjük, mit értünk el és mit tanultunk meg a nyár során, majd integráljuk a megtanultakat és emeljük a frekvenciánkat.

Azok számára, akik a déli féltekén élnek, ez az időszak a megújulást, az újjászületést, a feltámadást jelenti. Az átmenet időszaka ez, amikor megengedjük a lelkünknek, hogy elengedjen mindent, ami régi és új magokat ültessen el, melyek majd kikelnek egy eljövendő új élet érdekében.

Ahogy azt Untwine leírta: "A napéjegyenlőségkor a Nap belép a Mérlegbe és elhozza az igazság, az egyensúly és az ellentétek kibékítésének energiáit."

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2018/09/planetary-alignments-september-2018.html

Courtesy of Recreating Balance

E napéjegyenlőség alkalmával megvan arra a lehetőségünk, hogy meggyógyítsuk legmélyebb sebeinket, mivel a Chiron és a Hygiea kisbolygók a Kosban vannak. Ezenkívül mivel a Chiron és a Hygiea szemben állnak a Mérleggel, ez a belső megértés energiája, amely belső megbékélést és megbocsátást hozhat.


Ezért azt javasoljuk, hogy végezzük el a szeptemberi Napéjegyenlőség Meditációt szeptember 23-án, vasárnap 3:54-kor.

Felhasználjuk a különleges bolygóegyüttállásokat, hogy gyógyulást hozzunk magunk és az emberiség számára, valamint megbocsátást önmagunknak és másoknak és ez segíteni fog minket abban, hogy egy új megközelítésből kapcsolódjunk az emberekkel és a természettel.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/1734764029955439/

Kérjük, csatlakozzatok hozzánk és osszátok meg ezt a meditációt ahol csak tudjátok.

Instrukciók:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy gyógyulást, megbocsátást és megbékélést hozzon az emberiség számára.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy elektromos kék Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

4. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy egy arany-fehér Fény spirál alakban keresztüláramlik a Föld összes lényén, a multidimenzionális éneden és szétterjed a Föld planetáris Fényrácsán keresztül, ahogy megemeli a teljes tudatosság frekvenciáját. Hagyd magad belemerülni ebbe az arany-fehér Fénybe, hagyd, hogy megvilágítsa a sejtjeidet, a sejtek közötti teret és ragyogóvá tegye a Fénytested. Érezd, ahogy a Fénytested egyre jobban kiterjed és összekapcsolódik más Fénylényekkel és mindennel, ami ebben az Univerzumban létezik.

5. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy puha Isteni női arany-rózsaszín Fényt és egy Isteni férfi ezüstös kék Fényt, amint spirálalakban keresztülhaladnak a Föld minden egyes lényén, harmóniába hozzák az összes Isteni női és Isteni férfi energiát, mindent Szeretettel táplálnak, meggyógyítanak mindenkit, bölcsességgel halmoznak el mindenkit, örömet hoznak és megerősítik teljes lényünket a Forrás tiszta Fényével és felkészítenek minket az Eseményre.

6. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt St. Germain Ibolyalángját, ahogy keresztüláramlik a bolygón és a Holdpálya alatti térben, körülölel minden lényt és megtisztítja azokat az energiákat, melyek nem a legmagasabb jót szolgálják. Most jelenítsd meg gondolatban magad előtt az AN Fehér Tüzét, amint a Forrástól kiáradva keresztüláramlik a Galaktikus Központon és az Orion csillagkapun a Föld felé és eltávolít minden még meglévő toplet bombát a plazma síkon a Föld körül. Most lásd magad előtt az alábbi Archeiákat (az Arkangyalok nőnemű polaritásait) és Arkangyalokat: Szófia Archeiát és Metatront, Hűség Archeiát és Mihályt, Remény Archeiát és Gábrielt, Szűz Máriát és Rafaelt és a Fény összes többi lényét, hogy segítenek nekünk ebben a folyamatban.

7. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy a Forrás Isteni Fénye manifesztálódik a Földön és visszaállítja a békét, a szabadságot, a harmóniát, a szeretetet, az egységet, a bőséget, az örömet, a bölcsességet, az inspirációt, a kreativitást, az igazságot és az egyensúlyt az emberi tudatosságban. Most lásd magad előtt, hogy a Föld teljes mértékben tiszta fehér Fényben sugárzik és befogadtatik a Galaktikus Fényhálóba. Érezd, hogy mindez most és minden jelen pillanatban történik. Majd mondd ki vagy magadban vagy hangosan az alábbi mantrát: "Egységben VAGYOK az Isteni Forrással. A Fény Isteni Szuverén lénye VAGYOK. Így legyen és így van."

Az Istennő Felszabadulást akar és Felszabadulás lesz.

Köszönjük Janának, hogy átadta nekünk a meditáció eredeti változatát.

A szeptemberi Napéjegyenlőség Meditációt követően Telihold meditáció is lesz szeptember 25-én, kedden 16:45-kor.

https://www.moongiant.com/moonphases/september/2018/

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/08/tavgyogyito-folyamat-felemelkedett.html

Ez a telihold a Chiron és a Hygiea kisbolygókkal fog együtt állni és még több energiát és Fényt fog hozni a gyógyulási, a megbocsátási és a megbékélési folyamatba.

Ezért kérjük, ha vezettetést éreztek, vegyetek részt a Telihold meditáción is.

A Fény győzelme!

-----------------------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.


Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap a Sürgősségi Meditációhoz 16:00 órakor (nyári időszámítás szerint) és a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz 17:00 órakor (nyári időszámítás szerint).

A Sürgősségi Meditáció linkje itt látható:
https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/02/attores-meditacio-1500-orakor-es.html

Link a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz:

http://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/08/kulcs-szabadsaghoz-meditacio-minden.html

Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:

https://vezetettmeditaciokidopontitablazatai.blogspot.hu/2017/12/vezetett-vilagmeditaciok-alkalmankenti.html

Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.