2018. október 15., hétfő

Buddhikus Oszlop Meditáció minden nap 17:30-kor (nyári időszámítás szerint) - Kérjük osszátok ahol csak tudjátok

Ez a cikk a Szeretjük a Tömegmeditációkat oldalról való, hálás köszönet Rácz Anitának a fordításért! :) 

Eredeti bejegyzés:


A Buddhikus oszlop a Buddhikus tűz egy tartósan fennmaradó oszlopa, mely a planetáris hálózathoz kapcsolódik. Ez egy nagyon hasznos technika arra, hogy egy Fényörvényt hozzunk létre egy területen, ami segít a Fényerőknek a bolygó felszabadításában.

http://soul1.org/buddhiccol.htm

Magyarul: http://2012portal-hungary.blogspot.com/2018/08/az-allo-orveny-vagy-buddhikus-oszlop.html

http://2012portal-hungary.blogspot.com/2018/07/planetaris-felemelkedesi-folyamat.html

A Buddhikus Oszlop felépíthető úgy, ha egy személy jelen van az adott helyen vagy távolból, amikor emberek egy csoportja végzi együtt.

Olyan nagyságúra lehet létrehozni, amekkora ahhoz szükséges, hogy befedjen egy bizonyos területet, akár egy egész nagyvárost.


A Fényerők kérésére mindennap az alábbi 13 helyszínen fogjuk fenntartani a Buddhikus Oszlopokat:


KontinensOrszágVáros
AfrikaEgyiptomGiza
ÁzsiaKínaPeking
Ázsia KínaCsengtu
ÁzsiaTajvanTajpej
EurópaAngliaLondon
EurópaFranciaországPárizs
EurópaNémetországMünchen
EurópaOlaszországRóma
EurópaSzlovéniaLjubljana
Észak-AmerikaUSA / CALos Angeles
Észak-AmerikaUSA / CAShasta-hegy
Észak-AmerikaUSA / DCWashington
Észak-AmerikaUSA / NYNew York

  A fönti helyszínek közül bármelyikre elvégezhetitek a meditációt, amelyikre vezettetést éreztek.

  Ezt a meditációt magyar idő szerint 17:30-kor (nyári időszámítás szerint) fogjuk végezni mindennap. Kérjük osszátok ahol tudjátok és ha szeretnétek, spirituális csoportokat is meghívhattok, hogy csatlakozzanak hozzánk.

  A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

  https://www.facebook.com/events/242713623263780/

  Az alábbi linken megtekinthetitek az általatok kiválasztott területről készített műholdképet a meditáció előtt:

  https://www.welovemassmeditation.com/p/daily-buddhic-columns-meditation.html

  Itt találhatók az instrukciók a Buddhikus Oszlopok fenntartásához:

  1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz. Végy egy mély levegőt és ahogy belélegzel, lélegezz be ragyogó fehér Fényt. Amikor kilélegzel, lélegezz ki mindent, ami nem szolgál már tovább téged. Lélegezz így néhányszor. Majd mondd el az alábbi mantrát - vagy egy ehhez hasonlót - magadban vagy hangosan, ha vezettetést érzel:

  "Én vagyok a Lélek
  Isteni Fény vagyok
  Isteni Akarat vagyok
  Isteni Szeretet vagyok
  önmagam, mint Lélek által meghatározott tervezés vagyok."

  2. Most gondolatban lásd magad előtt, hogy a Lélekcsillag csakrád ragyogó fehér Fényben világít. Lásd ezt a Fényt egy lefelé áramló örvény alakjában, amely megtisztítja az energiameződet.

  3. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy ötágú csillagot magasan fent az égen, kb. 15 km-re a kiválasztott helyszín fölött. Lásd, hogy ez a csillag ott ragyog magasan fent a kiválasztott helyszín fölött, ragyogó fehér Fényben tündökölve.

  4. Most jelenítsd meg gondolatban magad előtt az AN Fehér Tüzét, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénypontján és az ötágú csillagon, a kiválasztott helyszínen, mélyen a Föld középpontjáig. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezt a Fényoszlopot néhány percig.

  5. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy az ötágú csillagból az óramutató járásával megegyező irányban egy ragyogó fehér Fényörvény áramlik lefelé, melynek hegye az ötágú csillagnál van. Ez a ragyogó fehér Fényörvény eltávolít és átalakít minden alacsony rezgést, minden sötét entitást és sötét energiát és felemeli ezeket az ötágú csillagba átalakításra. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezt az örvénylő fehér Fényörvényt néhány percig.

  6. Lásd gondolatban magad előtt, hogy ez a Buddhikus Oszlop teljesen összekapcsolódik a bolygón lévő összes Buddhikus Oszloppal, a bolygó felszíne alatt, fölött és a felszínen lévő planetáris Fényhálóval és minden Fényponttal, a Felemelkedett Lények irányításával, és minden összekapcsolódik ezzel a Buddhikus Oszloppal az ötágú csillagnál a ragyogó fehér Fényhálóban.

  7. Most a Forrás nevében, a végtelen Fény Én Vagyok jelenlétének nevében kijelentjük és elrendeljük, hogy a Buddhikus Oszlop a kiválasztott területen most minden síkon teljes, a Forrás irányításával.

  A meditáció javasolt időtartama 15 perc helyszínenként.

  Ha szeretnétek, az eredeti instrukciókat is használhatjátok a Buddhikus Oszlop felépítéséhez.

  A fentebb említetteknek megfelelően bármelyik javasolt helyszínre elvégezhetitek a meditációt. Naponta különböző helyszínekre is meditálhattok.

  A Fény győzelme!

  Nincsenek megjegyzések:

  Megjegyzés küldése

  Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.