2019. március 27., szerda

Cobra: Az olajdollár vége, ingyen energia és az Esemény (2014.ápr.9.)

Az eredeti cikk itt megtekinthető, hálás köszönet Sandalnak a fordításért! :) :

http://www.fenyorveny.hu/2014/04/cobra-az-olajdollar-vege-ingyen-energia.html

Nixon leválasztotta az amerikai dollárt az arany szabványról 1971-ben, és ez megnyitotta az utat Kissingernek, hogy megteremtse a petrodollárt (olajdollárt) (a petrodollár, másnéven olajdollár a kőolajexportáló országok által szerzett jövedelem. - szerk.Sandal) Ez a rendszer könnyen, gond nélkül működik, hogy támogassa a Cabalt sok évtizede, de most már beléptünk a  tektonikus geopolitikai változások időszakába amely a régi Cabal stratégákat, mint Kissinger, képes lesz kezelni. 
A Keleti Szövetség most azon dolgozik teljes sebességgel, hogy felgyorsítsa az olajdollár rendszer végét:  





Mikor a Cabbalisták reagálnak, az emberek a Keleti Szövetségből kedvesen megkérik őket a relaxációra, és egy kis jógára: 


Keleti Szövetség nem fog új pénzügyi rendszer építeni az olajra, de alá lesz támasztva az arannyal helyette. 

Jelenleg az ingyen (többlet) energia eszközök kiadása felgyorsítja az olajdollár rendszer felbomlását. A BRICS magas szintű tisztviselői aktívan támogatják az ingyen energia bevezetését az emberiségnek, és befogják állítani az új pénzügyi rendszer megfelelő fejlesztését, így az új pénzügyi rendszer, mint a petroyuan (kínai valuta, ami le szeretné váltani az amerikai dollárt - szerk.Sandal) nem megoldás. 

Olajdollár rendszer csak azért működött (működik), mert mert a Negatív Katonaság támogatta az amerikai katonai terjeszkedést: 


Van egy nagyon titkos negatív csoport, aminek a kódneve: Chimera, a Negatív Katonaságon belül, amely az Orionból jött, és beszivárgott minden nagy nemzet katonaságába, a Kongói Archón invázió után 1996-ban. Ez a csoport titokban ellenőrzi a katonai bázisok túlnyomó többségét az egész világon, ezek közül sok ilyen bázis tartozik az amerikai hadsereghez: 



Érdekes megjegyezni, hogy ALF Cabaniss katonai bázis Chi Rho (másnéven Krisztogram - szerk.Sandal) alakban épült, a szimbóluma Nagy Konstantinnak, az Archónnak, aki megalkotta a keresztény kultuszt:





A Chimera csoport titkos szerződéseket érvényesített, melyek alapján a vezetők minden nemzeti katonaság világszerte elnyomja és törli a jóindulatú földönkívüli kapcsolatot összes nyomát: 


Ők kapcsolatban állnak a fő Archónnal és erősen kapcsolódnak a jezsuitákhoz és az NSA-hez (Nemzetbiztonság). Sikeresen beszivárgott ügynökük olyan csoportokba, mint a Corteum és a Labirintus csoport. 

A fő Archónon keresztül, csak korlátozott hozzáférésük van az archónok éteri síkjára. Ezek az éteri archónok kierőszakolják a Cabal tagjainak lélek szerződéseit, arra kényszerítve őket, hogy engedelmeskedjenek a Chimera csoportnak. Ha a Cabal egy bizonyos tagját eltávolítják, az éteri archónok találnak egy másik hostot (gazdát -szerk.Sandal) és érvényesítik a kötelező érvényű lélek megállapodást rá.

A múltban egy bizonyos pozitív csoport elkötelezett távlövészei eltávolították a Cabal bizonyos tagjait, és nem jártak sikerrel, mert azok a Cabal tagok egyszerűen visszatértek a fizikai síkra egy új klónozott testben, amelyet már felkészítettek nekik egy katonai bázison a  Chimera csoport felügyelete alatt. 2004 után ezeket a klónokat megsemmisítette az Ellenállás, és most a távlövészek a fent említett pozitív csoportban sokkal sikeresebbek lennének a Cabal tagjainak kiiktatásában, és nincs a Blackwater / Academi testőrök, akik képesek megvédeni őket. 

A Chimera csoport fizikai strangelet bombákat hoztak a legtöbb amerikai katonai bázisokon belülre és néhány katonai bázisokra más nemzetekhez, és ezeket a bombák képezik a fő védelmi vonalat a Galaktikus Föderáció és Ellenállási Mozgalom erői ellen a felszín felé ezen a bolygón. 

Létrehoztak egy plazma skalár eszközök planetáris hálózatot. Ezt a hálózatot a katonai bázisok működtetik, és magába foglalja az egész bolygót. A plazma a negyedik halmazállapot a szilárd anyag után, folyékony és gáz halmazállapotú, és valójában az összekötő kapocs a fizikai és éteri anyag között. Plazma skalár eszközök befolyásolhatják a fizikai testünket és a Chimera csoport kihasználja ezeket az eszközöket, hogy támadja a Fényharcosokat és Fénymunkásokat, befolyásolja a testi funkciókat, zavarják a légzést, a szivet és a pulzust. Plazma skalár lézereket használnak a Fénymunkások gondolat formáihoz a fejükben, plazma infrahangot, hogy csökkentsék az aura membrán gyakoriságát a Fénymunkásokna és plazma ultrahangos eszközöket, mint végső kémkedő és felügyelet gép. Az Ellenállás már teljes sebességgel eltávolítja el ezeket a plazma skalár eszközöket. 

Egy csendes teljes körű háború van folyamatban a Pozitív Katonaság és a Chimera csoport között világszerte. 

A jelenlegi repülőgép-eltérítés a MH370 járat a Diego Garciára a Chimera csoport egy háborús cselekménye volt, a Diego Garcia katonai bázis az egyik fő erődjük: 


Amikor ez a háború véget ér, és a Chimera le lesz győzve, tökéletes feltételeink lesznek az Eseményre.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.