2019. július 1., hétfő

Teljes Közzététel

Harc folyik az emberiségért, a Csillagmagokért, a Föld Bolygóért....túszok vagyunk, de már nem sokáig!
Az entrópia magyarul egy rendszer rendezetlenségi fokát jellemzi. Jelenleg Gaia egy összetett helyzetben van: egyrészt rendellenes plazma anomália veszi körül, melyet kívülről táplál a chiméra, másrészt "repedések" vannak rajta, mert 2019. január 21-e óta mennybuborékok kezdtek el kialakulni, amit nem ér el többé soha a sötét oldal. Bizonyos mértékig le van választva a Forrástól egy hézagos plazma burokkal, toplet bombákkal körbevéve, mely a Föld körüli pályáról jellemzően a földfelszín felé gravitál (magyarul egyre inkább szűkül, összemegy). 

A rendellenes plazmát folyamatosan újra kell töltenie a sötét oldalnak bizonyos plazmaszálakon, melyet Széth alagútjainak hívnak és ehhez a következő megoldást találták:
Részlet a 2018. decemberi Cobra bejegyzésből:

"Óriási információs háború zajlik a planétát körülvevő plazma és az anomália státuszával kapcsolatban, így nagyon nehéz megbízható információhoz jutni. Úgy tűnik, a fennmaradó anomália java a Taurus molekuláris felhőből érkezik a Földre."

A Taurus molekuláris felhő, magyarul a Bika és Szekeres konstellációban (csillagkép) lévő molekuláris köd, a Földhöz legközelebbi óriáscsillag képződésű terület, mindösszesen 432 fényévre van tőlünk. Nem messze tőle fekszik a Plejádok csillagkép (M45). Íme egy kép róluk:



Ezért hozzáláttak bizonyos Extragalaktikus Fényerők (a mi Tejút Galaxisunkon kívüli Fényerők), hogy kitakarítsák a megmaradt negatív plazmát. 
Részlet ismét a 2018. decemberi Cobra bejegyzésből:

"Az Extragalaktikus Fényérők most gyors ütemben tisztítják ki az összes fennmaradó anomáliát Galaxisunkból. A legtöbb extragalaktikus segítség a Virgo Szuperhalmazból érkezik, főként a Messier 87 (M87) galaxisból, amely egyre közvetlenebb módon vesz részt Bolygónk felszabadításában, valamint a sötétség utolsó maradványainak az univerzumunkból való eltávolításában."



A fenti képen látható a Tejút Galaxisunk és az M87 galaxis, mely láthatóan jóval nagyobb, mint a miénk. A kép nem az eredeti mélyűri elhelyezkedési koordináták szerinti állapotot mutatja, pusztán egy illusztráció arról, hogy a Virgo Szuperhalmazban található M87 galaxisa mekkora. 

Ismét egy idézet még ebből a helyzetjelentésből:

"Mindezt összefoglalva, radikális változások történnek az univerzumunkban, és mihelyt e változások elérik a Földet, hatalmas lesz az átalakulás."

Tehát arról van most szó, hogy meg kell szüntetni az anomáliát tápláló negatív plazma "folyamának áradását". Ezen dolgoznak a Naprendszeren kívül. 
A Naprendszeren belüli Fényerők pedig még mindig a toplet bombákkal vannak elfoglalva, ami nagy kihívást jelent. Ez év februárjában csak annyit árult el nekünk Cobra, hogy még nincsenek eltávolítva teljes mértékben, de fokozatosan veszítenek az erejükből. Majd áprilisban jó hírrel szolgált és annyit elmondhatott, hogy:

"A chiméra csoport valamint a toplet bombák eltávolítása folytatódik. A toplet bombák eltávolítása ahhoz a fázishoz közeledik, hogy ahol "lehetséges lesz a Fényerők egy bizonyos példátlan intézkedése a nem túl távoli jövőben." 

Addig is ebben az entrópiás (rendszer rendezetlenség) állapotban vagyunk. Ami abból áll, hogy a sötét oldal segítséget kér a Naprendszeren túlról, hogy fenn tudjanak maradni, de nem jön semmilyen válasz és segítség számukra, a Fényerők a Naprendszeren kívül és belül pedig folyamatosan távolítják el őket rétegről rétegre, amihez a felszíni csapatok (SURFACOM) és mi felszíni Csillagmagok is támogatást nyújtunk. 

Fontos tudni arról, hogy az Eseménykor a régen várt 100%-os Teljes Közzététel fog megtörténni. Íme egy idézet, hogy mire számíthatunk ezzel kapcsolatban. Ezt Cobra azelőtt árulta el, mielőtt teljes rádiócsend nem lett: 
Részlet a 2018. februári Helyzetjelentésből:

"A túszhelyzet a felszínen egyszerűen túl kényes, és teljes rádiócsend lesz innentől kezdve érvényben a felszíni műveletekkel kapcsolatosan. Rengeteg elmélet fog napvilágot látni, de semmiféle valódi információt nem fognak közzétenni a Fényerők a felszíni műveleteket illetően.
Az egyetlen dolog, amit elmondhatok, hogy az Esemény továbbra is tartalmazni fogja:
- A cabal eltávolítását
- A teljes nyilvánosságra hozatalt és teljes közzétételt
- A pénzügyi újraindítást
A cabal tömeges letartóztatása lehet, hogy megtörténik, de lehet, hogy nem. Az Esemény műveleteiről valós időben fogtok értesülni a tömegmédián keresztül, amikor azok megtörténnek."
A teljes közzétételhez a Média felületeket fogják igénybe venni, tehát a tv-t, a rádiót, az újságokat, az internetet. Mindenhonnan ömleni fog az információ a nap 24 órájában, és meg fog szűnni a cenzúra és a hazugságok halmaza. A Média tervet az Esemény idejére itt elolvashatod:
A Fényerőknek sikerült "elvágniuk" még 2018 szeptemberében a cabal befolyását a kém műholdakhoz és néhány telekommunikációs hálózathoz ( telefonhálózat és internethálózat). Íme egy idézet ezzel kapcsolatban:
"Ez a Keyhole (kulcslyuk) Művelettel kapcsolatos, ami a Fényerők egy olyan művelete, melyben passzív/aktív ellenőrzés alá vonták a kém műholdakat és a telekommunikációs hálózat néhány más formáját.
Több mint egy éve említést tettem a műholdak passzív kontrolljáról. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a kémműholdak most már olyan képeket és adatokat küldenek, amiket a Fényerők akarnak, hogy küldjenek. A Fényerők közölték, hogy "néha a telekommunikációk és a Sigint berendezések nem fognak engedelmeskedni a fizika ismert törvényeinek". Ez gyakorlatilag azt is jelenti, hogy a karantén Föld ellenőrző mechanizmusának egyik aspektusát lekapcsolták."
A következő dolgokról fogunk például hallani, a teljesség igénye nélküli felsorolásban: 
- A világszerte működő illuminátus hálózatról és a tevékenységeikről
- Az USA kormány és a negatív földönkívüliek között létrejött titkos egyezményekről
- A pozitív Földönkívüli jelenlétről
- A Titkos űrprogramokról és tevékenységeikről
- Az embereket miféle eszközökkel tartották karanténban
- Kétségtelen bizonyítékok Atlantisz létezéséről
- Világszintű pénzügyi újraindításról
-Teljesen működőképes szabad energiás készülékekről és hol vásárolhatók meg
- Igen fejlett és hatékony orvosi technológiák felfedéséről 
- Az Eseményről
Az emberiség informálásában segíteni fogunk mi magunk, Csillagmagok is, a közvetlen környezetünkben. Tegyünk meg mindent, hogy a lehető legkisebb legyen a felfordulás, ezért kérjük meg az embereket az Esemény villanáskor, hogy nyugodjanak meg, mindenről értesítést és felvilágosítást fognak kapni hamarosan. A terv az volt még korábban, hogy kb. 2 órával a Fényimpulzus földet érése után, megkezdik az információk átadását, hogy az esetleges zűrzavart el lehessen kerülni, de addig is, TE, MI, akik tudunk mindezen dolgokról, segítsük embertársainkat minden módon. Elmondhatsz pár dolgot, ami nem legyen rémisztő, mert nem az a cél, hogy riadalmat keltsünk. Ez nem egy világösszeomlás kezdete! Beszélhetsz arról, hogy csupa kellemes dolog vár ránk, mindenkinek lesz mit ennie, innia, lesz hol aludnia, hogy a pénzügyi rendszerünk teljesen át fog alakulni és megszűnik a szegénység, hogy mindenki gyógyulásban fog részesülni és hogy a korrupt és rossz embereket, akik ellenünk áskálódtak letartóztatják, és ebben segítenek nekünk nagyon sokan. Pl. a pozitív katonaság és rendőrség, jó szándékú önkéntesek ezrei.

A Fényerőket segíteni fogják az Akasha-krónikák is, melyről Cobra ezt árulta el:
"Rob - Azt hiszem ezen nem lepődünk meg. Cobra, az Esemény után, a letartóztatások idején, meg fognak osztani az emberekkel néhány felvételt, melyek a földönkívüliekkel való fizikai kapcsolatfelvételről és a technológiáikról szólnak? Így ha az emberek azzal jönnek, hogy " Ezt nem hiszem el", akkor megmutatják majd nekünk az Akasha Feljegyzésekről szóló videókat, vagy hogyan fogják a durva és borzalmas dolgokat a nagyközönség elé tárni úgy, hogy az ne csak szóbeszéd legyen? A legtöbb ember azt gondolhatja majd, hogy ez csak kitaláció. Hogyan lesz ez közzétéve? Vannak ezzel kapcsolatban tervek, amikről te is tudsz?

COBRA - Igen, természetesen. Vannak felvételek az Ellenállási Mozgalom birtokában, és néhányuk nagyon felzaklató. Ezek közül néhány már fel lett töltve a bolygó nagyobb hírcsatornáinak számítógépeire, melyet egy, az Ellenállás által ismert speciális hozzáférési kóddal lehet kioldani. Így ez bármelyik, arra alkalmas pillanatban nyilvánosságra hozható. És ezeket a felvételeket felhasználják majd, és nyilvánosan fogják sugározni őket a bírósági tárgyalások idején, amikor az igazságügyi és megbékítési bizottságok megkezdik munkájukat, és a cabal tettei elbírálás alá kerülnek. Néhány felvétel tehát nyilvánosságra lesz hozva, de nagyon felzaklatóak. Ezért nem lesznek nagyon részletesek, mert a lakosság csak annyit lesz képes feldolgozni belőle. De arra pont elég lesz, hogy mindenkit meggyőzzön, hogy ami történt az igaz, és mindenki képes legyen átlátni a történteket.
Rob - Ezeket a krónikákat beavatottak vették fel, vagy földönkívüli technológián keresztül történtek?
COBRA - Fejlett földönkívüli technológia útján készültek a felvételek.”
A Teljes Közzététellel kapcsolatban készült egy kép is, melyet Varsányi Anna készített, hálás köszönet érte! <3 :) 

A Mátrix kezd szétesni! 
A Fény győzelme!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.