2019. július 23., kedd

Védelem a zavaró frekvenciák ellen Fejlett Technológiával


Fordította: Steve Angyalai (Steve’s Angels)

Szeretném megtárgyalni a felébredett közösségbe tartozó társaimmal, hogy egy egészségesebb és kiegyensúlyozottabb élet megteremtéséhez mennyire fontos az energetikai védelem és a határok kijelölése.
Elektromágneses szennyezés hullámainak és vegyi méreganyagoknak vagyunk kitéve napi szinten, mely negatívan befolyásolja testünk, elménk és energiamezőnk jóllétét. A bolygón rengeteg ember szenved olyan tünetektől, amik közvetlenül összefüggnek ezekkel a bomlasztó frekvenciákkal. Depresszióban, szorongástól, immunrendszeri betegségektől, álmatlanságtól, fizikai és érzelmi fájdalomtól, letargiától és rákban szenvednek, ami valójában csak minimálisan fejezik ki azt, miről is van szó valójában. Rengeteg tanulmány jelent meg melyek visszaigazolják az elektromágneses, a wifi és a vegyi szennyezés veszélyeit az emberi testre és elmére.
Egy vibrációs Univerzumban élünk, amelyet már a kvantumfizika is bizonyított. Minden, amit korábban sűrű fizikai anyagnak hittünk, valójában rezgő energia! Az atom belseje rezgő tudatos energia, nem szilárd anyag! Ezt az energiát befolyásolja a tudatunk, illetve a kísérletek során fellépő egyéb energiák/frekvenciák. Ez a Manifesztáció Törvényének, vagy a Vonzás Törvényének az alapja. Egy tulajdonképpeni kommunikáció zajlik le kvantumszinten, a kvantummezőben, amely szó szerint üzenetet küld annak a tárgynak, vagy helyzetnek, amit az illető személy manifesztálni kíván. Mint a mágnes, úgy vonzódik a hasonló, vagy ugyanolyan rezgés ahhoz a személyhez, aki azt elképzelte az adott tárgyat vagy helyzetet, és az megjelenik fizikailag. Fontos megértenünk ezt az elgondolást, hogy felfogjuk azt a folyamatot, ahogyan a valóságunkat hozzuk létre. Mindenre, amely körülvesz bennünket, hatással vagyunk a tudatunk által, ami az energiamezőnk egy aspektusa. A kvantumfizika és a spiritualitás egyesítése megtörtént. Szinergikus módon működnek együtt. Tulajdonképpen ugyanarról az útról van szó, pontosan ugyanarról a két dologról.
Képesek vagyunk szabályozni azon energiák típusait, amelyeknek ki vagyunk téve, pusztán a szándékunkkal, érzelmi és energetikai határainkkal, és azzal, hogy kellemes környezetet alakítunk ki, amely lehetővé teszi, hogy energiamezőnk és életterünk is a szeretet, béke és kényelem magas frekvenciáit sugározza, és mentes legyen az elektromágneses szennyeződésektől, és zavaroktól.

Hogyan befolyásolja jóllétünket az emberek energiamezője?
Most, hogy már tisztában vagyunk azzal, hogy minden energia, fontos azt is megértenünk, hogyan befolyásolják más emberek és egyes technológiák energiamezői a szellemi, érzelmi és fizikai egészségünket, valamint spirituális jóllétünket. A spirituális felébredés, vagy megvilágosodás valójában teljes rezgésünk emelkedése, melyet energiamezőnk, az auránk és a csakrarendszerünk tisztításával érünk el. Ezáltal eszközzé válunk, amely képes még több fényt és feltétel nélküli szeretetet közvetíteni. A sérüléseink és traumáink elengedésének folyamata az, ami által lehetővé tesszük a magasabb szintű tudatosság és a Forrás számára, hogy kitágítsa tudatunkat. Ez a felébredés folyamata.
Ahogy árnyoldalainkon, traumáinkon és sérüléseinken dolgozunk, feloldjuk az általuk fenntartott alacsonyabb rezgésszintet és helyüket feltöltjük együttérzéssel, megértéssel, és megbocsátással, amely szívünk és elménk gyógyulásával áld meg bennünket. Ez pedig átváltja a sebzett energia rezgését teljességre... a traumát szeretetre. Ez a folyamat tulajdonképpen mágnesként vonzza hozzánk a hasonló rezgésű embereket, illetve energiákat. Nagyon fontos megértenünk, hogy ha tiszta szeretettel és együttérzéssel rezgünk, amely magas rezgésszintet sugároz, akkor ez a védelem egy természetes formájává válik, bizonyos alacsonyabb rezgésű asztrális lények és a sötét energiák ellen. Egy egyesült fénymezőt hoz létre, amely taszítja a negatív energiákat.
Alapvetően fontos, hogy energetikai határokat húzzunk, amikor emberekkel foglalkozunk az élet bármely területén. Még annál is fontosabb védelmi határokat felállítanunk magunk köré, amikor kiegyensúlyozatlan emberekkel van dolgunk. Érzelmileg traumatizáltak lehetnek és sokszor drámákat idéznek elő, vagy negatív asztrális kötelékeik vannak. Ezek az emberek olyan energiavámpírok lehetnek, akik leszívják az életerődet. Használnunk kell spirituális vezettetésünket a baráti köreink fenntartása esetén is, hogy csak olyanokat engedjünk magunkhoz közel, akik szívükön viselik jóllétünket. Sajnos vannak olyan emberek ebben a világban, akik nem tisztelik a másikat. Néhányunk olyan munkakörnyezetben, családi helyzetben van, vagy épp a közéletben kerül olyan energiák áldozatává, amely rossz érzést kelt benne.
A kedvesség mindig fontos, amikor ilyen kiegyensúlyozatlan emberrel van dolgunk. A bolygó helyzetének megváltoztatása szempontjából döntő fontosságú közömbösnek maradnunk és az egységet választanunk a megosztottság helyett. A kedvesség egy nagyon erőteljes eszköze az egység megtartásának, valamint bármely esetlegesen felmerülő negatív dráma szétoszlatásának a közösségen belül. Amikor amellett döntünk, hogy belemegyünk a negatív drámába, vagy mi magunk hozunk ilyet létre, akkor lecsökkentjük a rezgésünket, valamint a védelmi pajzsunk hatékonyságát. Amikor valaki a düh és a gyűlölet alacsony rezgését sugározza magából, az nyitva hagyja az energiamezőt az alacsonyabb asztrális birodalmak számára, és szó szerint meghívja az éteri vagy asztrális kötelékeket/befolyást, hogy lépjen be és igen negatív következményekkel támadja meg őt. Még azt is lehetővé teszi a sötétség számára, hogy a közösséget támadja szélesebb körben, amikor belharcok folynak. Fel kell ismernünk, hogy ez a sötétség taktikája, hogy Csillagmag és Fénymunkás testvéreinket hibáztassuk, támadjuk és ítélkezzünk felettük. Ez egy rést hoz létre asztrális szinten a negatív támadások/befolyás számára.
Ne hagyd, hogy csökkenjen a védelmi pajzsod hatékonysága! Figyelj oda rá, hogy mire helyezed a fókuszod és mivel foglalkozol. Rendkívül fontos, hogy tudatában légy a rezgésszintednek, valamint a fókuszodnak ahhoz, hogy energetikai/pszichés védelmet tudj létrehozni és fenntartani. Ha nehézséget okoz ez a folyamat, vannak olyan technológiák, amelyek segítenek elengedni az érzelmi traumákat. A legtöbb Fénymunkás, Fényharcos, valamint az emberek általában a felébredett közösségekben nagyon empatikusak és úgy érzik a körülöttük levők energiáit, mintha a sajátjuk lenne. Fontos ismerni a különbséget, és képesnek lenni kizárni azokat, különösképpen, ha azok az energiák rombolóak a mi életünkre nézve. Ismerd meg Önmagad! Hangolódj rá magadra, hogy felmérd, milyen energiáid vannak és milyen szinten rezegsz. Ez fontos ahhoz, hogy védve maradj.
Elektromágneses, skaláris és WIFI interferencia kezelése
Teljesen más tényező az elektromágneses WiFi jel, a skaláris és mikrohullámú szennyezés, ami a WiFi-kből és elektronikus technológiákból (mobil adótornyokból) származik. Ezek minden nagyvárosban megtalálhatók. Főként ezeknek köszönhető, hogy nincs egyensúlyban a test, az elme és a lélek. Az 5G technológia elindítása még nagyobb kihívást fog jelenteni az embereknek az olyan "egészséges környezet" kialakítása, ahol békében élhetnek, egészséges életet élvezhetnek, meditálhatnak és anélkül létezhetnek, hogy zavarnák őket.
A legtöbb ember még csak föl sem fogja, hogy negatívan befolyásolják őket a sugárzott jelek. Sajnos hozzá vannak szokva ahhoz, hogy kimerültnek és érzelmileg ingerlékenynek érzik magukat, hogy folyamatosan betegek vagy nem alszanak jól. Legtöbben azt hiszik, hogy ez egy belső probléma ahelyett, hogy azt gondolnák, hogy mindez külső befolyás hatására alakult ki és gyógyszereket szednek, hogy eltompítsák a tüneteket. Az olyan eszközök, mint a mobiltelefonok és a rádiók olyan jeleket fognak, amik szabad szemmel nem láthatók, de szó szerint rajtunk keresztül áramolnak, hogy ezeket az eszközöket működtessék. Sugárzásoknak, rádiójeleknek, mikrohullámnak és a mobil adótornyok frekvenciáinak vagyunk kitéve, melyek kimerítik energiánkat, alvászavarokat és szorongást okoznak, blokkolják az egyensúlyt a testben és betegséget alakítanak ki - hogy csak néhányat említsünk.
Testünk természetes elektromágneses mezővel rendelkezik, ami felborul, ha sokáig tartózkodunk ezen technológiák jelenlétében. Ha rendszeresen meditálunk, kristályokat viselünk, sétákat teszünk a természetben és természetes vizekben úszunk, mindez természetes energiamezőnket visszaállítja központi állapotába. Viszont néha nem elég helyreállítani azt az egyensúlyt, amivel ezekkel a zavaró technológiákkal szemben kellene, hogy rendelkezzünk. Kiegészítő segítségre van szükségünk. Itt felsoroltunk néhány forrást, hogy információkat adjunk az 5G technológia veszélyeiről. Végezz további kutatást ezzel kapcsolatban. Légy azzal tisztában, hogy az óriási vállalatok, melyek milliárdokra tesznek szert a te keményen megkeresett pénzedből, olyan cikkeket íratnak és kutatási tanulmányokat finanszíroznak annak érdekében, hogy másként ítéljük meg és hogy ily módon tüntessék fel ártalmatlannak az 5G-t.
Tudományos kutatások bizonyítják, hogy a sugárzás veszélyes. Ez már egy megállapított tény. Ha ezt megérted, megláthatod az ilyen típusú zavaró frekvenciának a veszélyét, hogy rendkívül káros minden élőlényre, beleértve az embereket, állatokat, növényvilágot. Írásos bizonyítékok vannak arról, hogy sok esetben a 4G hullámok okozták a rákos betegségek kialakulását. Az 5G technológia bevezetése még pusztítóbb lesz. Meg tudjuk védeni magunkat!
Nem vagyunk áldozatok
Mit tehetünk annak érdekében, hogy ellensúlyozzuk ezeket a technológiákat? Nos, a nyilvánvaló válasz az, hogy amennyire csak lehet, kerüljük az ilyen helyzeteket. Lecsökkenthetjük azt az időtartamot, amit a mobiltelefon használatával és a számítógép, a videójátékok és okostévék előtt töltünk. Kapcsoljuk ki a wifi routert, ha nincs használatban, valamint a mobiltelefon wifijét. Ezek az eszközök wifi jeleket bocsájtanak ki az otthonunkra vagy a munkahelyre, ahol használatban vannak. Ha azok közé tartozol, akik hosszú ideig ülnek számítógép előtt vagy videójátékkal játszanak és fáradtnak érzik magukat, nem kell aggódnod, van segítség. A jó hír az, hogy bámulatos fejlett gyógyító eszközök léteznek, melyeket ezeknek a zavaró elektromágneses frekvenciáknak az ellensúlyozására hoztak létre, valamint hogy helyreállítsák a test, az elme és az energiamező jóllétét és egyensúlyát
Tesztelték őket és immár rendelkezésre állnak. Ezek az eszközök létre tudják hozni az ideális fénymezőt is, hogy megadják az alaphangot a csodálatos meditációkhoz és gyógyulásokhoz. Az emberek emelkedett tudatállapotot tapasztalnak meg, ami lehetővé teszi számukra, hogy kapcsolatba kerüljenek a magasabb síkokkal, felsőbb vezetéssel, az angyali birodalmakkal és támogatást kapjanak a test és elme betegségének gyógyulásában. E technológiák közül néhány frekvenciaalapú, fényt és színt, szakrális geometriát használ és számos módon lehet használni, attól függően, hogy mit akarunk elérni. Olyan kvantumeszközök, melyek tulajdonképpen a felhasználó körül lévő kvantummezőt befolyásolják pozitív módon. Visszaállítják, kiterjesztik és megtisztítják az energiamezőt, felerősítve a tudatosságot és a természetes gyógyulás képességét.
Bámulatos technológiák a káros frekvenciák ellensúlyozására
A csodálatos fejlett gyógyító eszközök segítenek a zavaró elektromágneses frekvenciák ellensúlyozásában és helyreállítják a test, az elme és az energiamező jóllétét és egyensúlyát. Tesztelésük során kitűnő eredmények születtek és immár elérhetőek. Szerte a világon alapítottak gyógyító központokat, ahol az emberek személyesen vehetnek részt gyógyító folyamatokon. Ezenkívül a saját eszközödet meg is tudod vásárolni, amit minden nap használhatsz, hogy segíts a családodnak, barátaidnak és/vagy klienseidnek.
Ezek az eszközök a következők: Light Mandala/Fény Mandala pálca, Light Mandala/Fény Mandala Rainbow Star, mindkettő AENA gömbbel, Fény alkímiai Pulzár eszköz, Tachyon kamrák...csak, hogy egy párat említsek. Minden eszköz képes előállítani egy ideális energia mezőt, hogy megadja az alaphangot egy csodás meditációhoz, mély gyógyulásokhoz és bármilyen térben ellensúlyozza a negatív hatásokat.
Az emberek beszámoltak tapasztalataikról és megemelkedett tudatállapot élményeket osztottak meg, amikor közvetlen összeköttetésben voltak a magasabb kvantumszintekkel, a pozitív vezettetéssel és az angyali birodalmakkal. Olyan csodás eredményekről meséltek, hogy elmúltak különböző testi és lelki betegségek! E technológiák közül néhány magas frekvencián alapszik, fényt, színt és szakrális geometriát használ. Az AENA gömb, ami a Light Mandala pálca és a Light Mandala Rainbow Star tartozéka, valójában egy olyan kvarckristály gömb, melynek belseje precíziós lézerrel van kialakítva. A gömb belsejében az Élet Virága szakrális geometriai alakzat és más galaktikus ábrázolások láthatók.
Mivel az eszköz magas frekvenciájú lézerfényét az AENA gömbön keresztül vetítik ki, egy erős fénymező kerül sugárzásra az egész szobában, valamint ez bekerül mindenkibe, aki jelen van. Ez fenségesen gyógyító, valamint a magasabb síkokba vezető "fényportált" is létrehoz, hogy útmutatáshoz, gyógyuláshoz és tudáshoz férjen hozzá. Használható arra, hogy lehorgonyozzuk/stabilizáljuk a pozitív idővonalat, ha az erre megfelelő protokollt/lejátszási listát használjuk. Ideális meditációhoz, gyógyító központok és alternatív gyógyászatban dolgozó szakemberek számára. Ebben a fénymezőben alkalmazhatod az olyan gyógyító módszereidet, mint a masszázs, akupunktúra, reiki, jóga, stb. Ez a fénymező felgyorsítja a gyógyító folyamatot a testben, az elmében és a lélekben. Festhetsz, írhatsz vagy zenélhetsz is ebben a gyönyörű energiában. A lehetőségek sora végtelen!
Következetesen teszteltük/használtuk az eszközöket és személyes tapasztalatból arról számolhatunk be, hogy az eszközök nagy potenciállal rendelkeznek arra, hogy számos különféle módon segítsenek a felemelkedett közösség tagjainak. Világszerte több ezer ember jelenleg is használja a Light Mandala eszközöket - mind a Rainbow Star-t, mind a Light Mandala/Fény Mandala pálcát, melyek AENA gömbbel rendelkeznek, valamint a Fényalkímiai Pulzár eszközt - nagy meditációs csoportokban és fontos globális tömegmeditációk során, hogy felerősítsék a meditációk a hatását. Sokan rendkívüli módon megnövekedett tudatállapotról számolnak be, ami mély fizikai, mentális és érzelmi gyógyuláshoz vezet. Ez segít nekik abban, hogy spirituálisan fejlődjenek olyan módokon, amely az eszközök segítsége nélkül lehetetlen lenne. A technológia segít létrehozni egy koherens tudatállapotot, ami lehetővé teszi a test/lélek számára, hogy természetes módon meggyógyítsa önmagát és megtisztuljon bármilyen asztrális/éteri kapcsolódásoktól. Az eszközök egyesítik a szakrális geometria, a magas frekvenciájú lézerfény és a kristályok használatát, melyek mindegyike támogatóan és gyógyítólag hat a teljes lényünkre. Ez valóban egy bámulatos élmény!
Kérjük látogass el az alábbi linkre további információért és részletekért azzal kapcsolatban, hogy pontosan mit is takar ez a technológia és hogy milyen sokféle módon lehet használni.
A Light Mandala képviseletekről itt találod a listát:
A Light Mandala termékekkel kapcsolatos kérdéseket illetően Magyarországon, magyar nyelven: hungary@light-mandalas.com
A Light Mandala termékekkel kapcsolatos kérdéseket illetően az USA-ban, angol nyelven: usa@light-mandalas.com
A Light Mandala termékekkel kapcsolatos kérdéseket illetően Japánban, japán nyelven, kérjük vedd fel a kapcsolatot Terry-vel: japan@light-mandalas.com
További Információkért vedd fel a kapcsolatot a Light Mandala központtal Chiang Mai-ban, Thaiföldön: info@light-mandalas.com
A globális meditációk sokkal hatékonyabbak, ha közben a Light Mandala eszközök is használatban vannak. Az emberek egyeztethetnek egymással, hogy a fontos meditációk közben aktiválják a Light Mandalákat. Az energiák felerősödnek és csodálatos eredmények születhetnek bármilyen típusú meditáció során, legyen az planetáris vagy egyéni szinten.
A Tachyon kamrák is rendkívül hatékonyak és már világszerte sok helyen könnyen elérhetőek. A kamrák Tachyonokat használnak fel. A Tachyonok magas rezgésű fényrészecskék, melyek mély gyógyulást, hihetetlen elengedéseket, kiterjedt tudatosságot és a Forráshoz való csodálatos kapcsolódást idéznek elő. Sok Tachyon kamra tulajdonos összekapcsolja a Light Mandala Technológiát a kamrával. Ez az egyedülálló kombináció tulajdonképpen egy rendkívül gyógyító és magas frekvenciájú környezetet teremt. Segít megszüntetni a pszichikai, asztrális és elektromágneses támadásokat, valamint megnyitni a kapcsolatot a magasabb síkokon lévő pozitív földönkívüliekkel és erős spirituális vezetéssel. A Tachyon kamráknak fontos szerepük abban is, hogy lehorgonyozzák a kozmikus fényt a Föld energiarácsába. Ez nagyon fontos az emberiség kollektív tudatának kiegyensúlyozása szempontjából és hogy még több embert felébresszen saját Fénymunkás küldetésére.
Sok ezer ember volt már tachyon kamrában és csodás eredményeknek voltak tanúi - mennyei boldogság megtapasztalásától kezdve olyan élményekig, mint pl az, hogy könnyedén elengedték a makacs érzelmi sebeket. Sokuknak fontos vízióik voltak és útmutatást kaptak a vezetőiktől és az angyaloktól, valamint fizikai problémákból való gyógyulást tapasztaltak meg. Minden egyes alkalommal, amikor befekszel a kamrába, az élmény egyre jobban fokozódik, egyre mélyebb és egyre erősebb. Világszerte nagyon sok helyen elérhető és megfizethető az emberek számára a Tachyon kamra és bizonyosságot nyerhetnek maguknak erről a másvilági technológiáról. Te is tudsz magadnak vásárolni egyet üzleti vagy magán céllal vagy ellátogathatsz a lakóhelyedhez legközelebbi helyre. Az összes ilyen eszköz segít minket a megvilágosodásunk útján.
Itt egy lista a világon található Tachyon kamrákról. (Július 17-i állás szerint), mely megtalálható a http://tachyonis.org/ oldalon is.
Észak-Amerika:
Waynesboro, Virginia, USA - vedd fel a kapcsolatot itt: tachyoncounseling.wordpress.com
Eagle Butte, South Dakota, USA - vedd fel a kapcsolatot itt: www.leadercreektachyonchamber.com
Scottsburg, Oregon, USA - vedd fel a kapcsolatot itt: thetachyonportal.com
Los Angeles, California, USA - vedd fel a kapcsolatot itt: tachyonwellness.net
Sedona, Arizona, USA - vedd fel a kapcsolatot itt: inquiries@sedonatachyonhealing.com
Sechelt, British Columbia, Canada - vedd fel a kapcsolatot itt: cookhouse777@gmail.com
Port Alberni, British Columbia, Kanada - vedd fel a kapcsolatot itt: goforwellness.mykajabi.com
Vancouver, British Columbia, Kanada vedd fel a kapcsolatot itt: www.tachyontemple.com
Európa:
Stein am Rhein, Svájc - vedd fel a kapcsolatot itt: ematri@shinternet.ch
London, Egyesült Királyság- vedd fel a kapcsolatot itt: Tachyon-GB@mail.com
Egyesült Királyság észak-nyugati része - vedd fel a kapcsolatot itt: www.tachyonhealingchamber.co.uk
Haarlev, Dánia - vedd fel a kapcsolatot itt: Regnbue@tachyondanmark.dk
Ljubljana, Szlovénia - vedd fel a kapcsolatot itt: sales.tachyon@gmail.com
Kerepes, Magyarország - vedd fel a kapcsolatot itt: www.tachyonhungary.com, chamber@tachyonhungary.com
Cesky Krumlov, Csehország - vedd fel a kapcsolatot itt: tachyon.ck@gmail.com
Glauchau, Németország - vedd fel a kapcsolatot itt: maikzander@web.de
Letschin, Németország - vedd fel a kapcsolatot itt: sigrid-brzoska@t-online.de
Eifel, Németország - vedd fel a kapcsolatot itt: info@oase-des-lebens.de
Ázsia:
Chiang Mai, Thaiföld - vedd fel a kapcsolatot itt: sotetachyonchamberthailand@gmail.com
New Taipei City, Taiwan - vedd fel a kapcsolatot itt: maylywing@gmail.com
Hsinchu, Taiwan - vedd fel a kapcsolatot itt: anthem.chang@gmail.com
Taichung City, Taiwan - vedd fel a kapcsolatot itt: a0977607333@gmail.com
Tanzi District, Taiwan - vedd fel a kapcsolatot itt: asdroger@gmail.com
Huwei Township, Taiwan - vedd fel a kapcsolatot itt: garden_of_light@163.com
Tokyo, Japán - vedd fel a kapcsolatot itt: miyata@broadband.ne.jp
Ikebukuro, Tokyo, Japán - vedd fel a kapcsolatot itt: shuji-s@mx3.alpha-web.ne.jp
Osaka, Japán - vedd fel a kapcsolatot itt: umino@tutanota.com
Saitama, Japán - vedd fel a kapcsolatot itt: macolove00@gmail.com
Chigasaki, Kanagawa, Japán - vedd fel a kapcsolatot itt: hide20@gb4.so-net.ne.jp
Sendai, Miyagi, Japán - vedd fel a kapcsolatot itt: aki2013812@gmail.com
Ibara-shi, Okayama, Japán - vedd fel a kapcsolatot itt: sangitsaloni3126@gmail.com
Yonago, Tottori, Japán - vedd fel a kapcsolatot itt: Mimou-cl@orion.ocn.ne.jp
Nonoichi, Ishikawa, Japán - vedd fel a kapcsolatot itt: Mimou-cl@orion.ocn.ne.jp
Nomi-shi, Ishikawa, Japán - vedd fel a kapcsolatot itt: kyoko.the-milky-way@ezweb.ne.jp
Peking, Kína - vedd fel a kapcsolatot itt: 578178260@qq.com
Chengdu, Kína - vedd fel a kapcsolatot itt: gzylight777@sina.com
Chengdu, Kína - vedd fel a kapcsolatot itt: lightportal@qq.com
Shanghai, Kína - vedd fel a kapcsolatot itt: 537503002@qq.com
Shenyang, Kína - vedd fel a kapcsolatot itt: 1181468042@qq.com
Huizhou, Kína - vedd fel a kapcsolatot itt: garden_of_light@163.com
Hobart, Tasmania, Australia - vedd fel a kapcsolatot itt: tachyonhealing.australia@gmail.com
Befejezésül annyit szeretnék mondani, hogy nagyon áldottak vagyunk, hogy rendelkezünk a pozitív Fénytechnológiával, hogy ellensúlyozzuk a negatív hatásait annak a zavaró technológiának, amely mindenhol ott van a világunkban. Főleg az elkövetkező időkben, mivel 5G wifi tornyokat emelnek szerte a bolygón. A fősodratú médiában is olyan hírek hangzanak el, melyben elmagyarázzák, hogy az 5G milyen veszélyes és halálos betegséget okoz. Meg kell tennünk amit csak tudunk, hogy megállítsuk ezt a folyamatot és ugyanakkor megvédjük magunkat. Ezrek tiltakoznak a tornyok felállítása ellen és nyernek!
A legjobb hír az, hogy van Fénytechnológiánk, ami ellensúlyozza a negatív technológiát! Mivel ez az a valóság, amelyben most élünk, találnunk kell megoldásokat arra, hogy gyógyulást és egyensúlyt teremtsünk. Amíg a helyzet nem változik, fontos tudni, hogy vannak olyan opciók, melyek segítenek nekünk abban, hogy egészségesek és nyugodtak legyünk és biztonságban éljünk.
Az Erő legyen Veled mindig!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.