2020. április 4., szombat

Stephen Cook interjúja Cobrával - 2012

Cobra eredetileg ebben a bejegyzésében jelezte az interjúkat, a benne lévő oldal azóta már nem elérhető, ezért találtunk egy másik blogot, ahol szintén megtalálható az interjú átirata: 

http://2012portal.blogspot.com/2012/06/normal-0-microsoftinternetexplorer4_27.html

Az új blog, ahol ez az interjú megtalálható:
Golden Age of Gaia. Eredeti angol bejegyzés itt:

https://goldenageofgaia.com/2012/05/18/the-2012s-interview-cobra-part-1-of-2/Fordította: MCCS

Stephen Cook interjúja Cobrával

Első rész

Bár legtöbbször ismerjük a nevét, arcát, nemét, és személyes adatait azoknak, akikről itt (www.the2012scenario.com) írásokat jelentetünk meg, és akiket örömmel olvastok rendszeresen – vagy legalább annyit, hogy ki az ő földi csatornázójuk vagy közvetítőjük – az év egyik legújabb és legérdekesebb forrásának kilétét továbbra is titok övezi.

Amióta elindult a 2012 Portal nevű blog – amelyet a A Fény 2012-es Győzelmének Hírszerzési Központja álnévvel illettek – ez év március 31-én -, a magát Cobrának nevező illető, legyen férfi vagy nő, igencsak nagy hatással volt sokakra.

Ez főként a 2012 Portal érdekesen sokrétű, rendkívül szerteágazó információinak tudható be – mely magába foglalja a hozzám és hozzád hasonló olvasóknak szóló informatív írások szokatlan keverékét, valamint kódolt üzeneteket pl. Pandora és Phoenix kódnév alatt, mely Cobra állítása szerint az Ellenállási Mozgalomnak nevezett szervezet tagjai számára jelent kódolt üzeneteket (pl: Request Phoenix APR, vagy RL Pandora operational, JH Pandora Clear, stb.), amit egy általa csak Michaelnek nevezett illető vezet.

De az óriási népszerűség oka minden bizonnyal az is lehet, hogy hozzám hasonlóan te is olyan új információk után kutatsz, melyek elvezetnek, segítenek megérteni, vagy adnak valamiféle időzítést ennek a hihetetlen évnek a várható izgalmas eseményeiről.

Azonban még a Cobra saját blogján, a Portal 2012-n található „Mi a Cobra?” és „Kicsoda Cobra?” 2012. április 8-ai, és az „Ellenállási Mozgalom” című 2012. április 6-ai írását leszámítva, ami felvilágosít a szervezet eredetéről és néhány fontosabb tudnivalóról velük kapcsolatban, és amiben leírja, hogy ő a szervezet szóvivője, semmi más publikusat nem tudunk róla, legalábbis amiről én tudok.

Személy szerint nekem felkelti a kíváncsiságom – és valószínűleg elkezdek gyanakodni is – , aki teljesen névtelen akar maradni. Néha ennek komoly oka van: érthető, hogy ha olyan titkos tevékenységet végzel, mely nem tudódhat ki, a személyednek is titokban kell maradnia. De azok után, hogy újságíróként, marketing- és PR-területen dolgoztam egész életemben, tisztában vagyok vele, hogy a rejtélyes körítés és titkolózás nagyon jó módszer az érdeklődés növelésére.

Mindezek után úgy döntöttem, továbbra is szeretnék többet tudni Cobráról, hogy mi a motivációja és honnan szerzi az információit. Különösképp az utóbbi Archonokról szóló írásainak fényében, mely olyan információkat – vagy személyes filozofálgatásokat - tartalmazott, melyek eltértek az eddig megjelent források információitól és terminológiájától.

Így az elmúlt hét folyamán, kizárólag email-en keresztül kommunikálva, kapcsolatba kerültem Cobrával, hogy végre többet tudhassak róla. Megegyeztünk, hogy feltehetek egy sor bevezető kérdést, melyekre ő lehetőség szerint válaszol. És válaszolt.

Nem módosítottam semmit Cobra válaszain. Csupán átrendeztem a kérdéseket és a válaszokat egy átláthatóbb, igényesebb formába, mivel a beszélgetés email-eken keresztül zajlott több napon át.

Ma Cobra elárulja:

• hogy részt vett néhány igen magas beosztású háttérhatalmi (cabal) tag visszavonulásáról, megadásáról szóló tárgyaláson.

• hogy az ő kilétének titokban kell maradnia egyelőre, mert már megfenyegették, fizikailag bántalmazták és kihallgatták, valamint közeli hozzátartozóit is durván megkínozták.

• hogy a Portal 2012 blogbejegyzései olyan információk, melyek közvetlen (nem csatornázott) a Plejádiaktól származnak, közvetlen az Ellenállástól származnak, és olyan információs ügynököktől, akik - ahogy ő nevezi - az "okkult gazdaságba" és a "betűs ügynökségekhez" (MI-6, FBI, CIA, NSA, stb.) épültek be.

Mielőtt tovább olvasnál, arra kérlek, mint minden másnál amit nem tudunk igazolni, használd a saját belső megérzésedet és ítélőképességed vele kapcsolatban.

Cobra ezt is mondta az interjú mai, első részében: „Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy hiteles forrásokból adjak információt. Azonban fontos, hogy te is mind a megérzéseddel, mind elméd ítélőképességével megvizsgálj mindent, amit közreadok. Mindez fontos a szándékos félreinformálás elkerülésének érdekében."

És végül még annyi, hogy máig sem tudom, ki Cobra valójában. Sem azt, hogy férfi-e vagy nő, sem a nemzetiségét, sem azt, hogy hol lakik, hol található, vagy bármi hasonló. Csak annyit, ami itt található az alábbi kérdéseimre adott válaszaiban.

2012 Scenario interjú : Cobra – 1. rész

Stephen: Cobra, 2012 márciusának utolsó napján léptél színre a Portal 2012 blogoddal, ezelőtt mivel foglalkoztál, és mi sarkallt arra, hogy elindítsd a blogot?

Cobra: Alapvetően ugyanúgy éltem az életem a Földön, mint mindenki, de ezzel egy időben harcoltam e bolygó felszabadításáért is és részt vettem Különleges Küldetésekben (Special Operations.) Március végén kaptam utasítást az Ellenállástól arra, hogy indítsak egy blogot a nagyközönség informálása céljából arról, hogy mi is várható az elkövetkező időkben.

Stephen: Miért pont 2012.március 31-én indítottad a blogot? Volt ennek valami kifejezett oka?

Cobra: Ez néhány nappal a 4-4 portál nyílása előtt történt és a tudatossági szint a bolygón kezdte elérni azt a szintet, hogy nyíltan kiállhattam az információimmal.

Stephen: Legelső bejegyzésedben azt írtad, idézem: „Különleges időket élünk, korszakváltás zajlik. A pénzügyi rendszer újjáépül, a mátrix darabokra hullik és új társadalom születik. A valóságunk olyan változások előtt áll, amely mindenkit érinteni fog. Ez a világ hamarosan belép egy teljesen új dimenzióba, egy új valóságba, mely a lineáris idő végét is jelenti egyben. Készen állsz? Ez az utazás nem csak egy bevezetés a felkészülésbe... ez maga a teljes felkészülés erre a rendkívül különleges időszakra. Olyan információkat és útmutatást tartalmaz a 2012 körüli időkről és a bolygószintű dimenzióváltásról, melyeket még soha eddig nem fedtek fel ezen a bolygón.” Mit értettél az „utazás” szó alatt? És hogyan készít fel a blogod bennünket erre az „útra”?

Cobra: Az utazás egy metafora amely a harmadiknál magasabb dimenziókba való átlépésre utal. Az információ hatalom. És én szeretném hatalommal felruházni az embereket.

Stephen: Megírtad, hogy a Cobra elnevezés a Kompressziós Áttörés (Compression Breakthrough) rövidítése utal (arra, hogy a Fény erői mind fentről, mind pedig alulról nyomás alá helyezik a Sötét erőket a Földön felszínén, és ez végül az Eseményben kulminálódik.) és a blogodon meg is magyaráztad, hogy ez mit jelent. De miért is választottad ezt a nevet? Mint ahogy egyet is értenél vele, van benne egy kis félelemkeltés, hisz egyszerre jelent egy veszélyes és mérgező kígyót, és egyben az illuminátusok egyik erős szimbólumát is, már ha volt ilyen...

Cobra: A kobra a kundalini szimbóluma is egyben, ami a megvilágosodás, felszabadulás és szabadság erejét jelenti. Igen, EZ veszélyes az illuminátusoknak. Egy kis aggodalmat kelt bennük, hisz most minden okuk megvan rá, hogy aggódhatnak...


Stephen: Miért fontos, hogy továbbra is titok fedje kilétedet?

Cobra: A küldetésem miatt már megfenyegették, fizikálisan bántalmaztak és kihallgattak. Számomra kedves embereket kínoztak meg brutálisan. Úgy gondolom ez elég jó indok arra, hogy továbbra is titokban maradjak. Miután a háttérhatalmat eltávolították, felfedem kilétemet. De egyelőre semmilyen részletet nem árulok el magamról.

Stephen: Elárulhatod nekem, hogy milyen nemzetiségű vagy és hány éves?

Cobra: Nem.

Stephen: Említetted azt is, hogy az üzenet a fontos, nem pedig a hírnök személye, de az embereknek továbbra is hinniük kell a hírnöknek. Szeretik a valós neveket és vezetékneveket. Továbbá, nem tudunk rólad semmit, azon kívül, amiket az előző hetekben közöltél. Szóval mivel tudnád hitelesíteni magad az emberek szemében, van-e ajánlóleveled arról, hogy te egy megbízható, valós forrás vagy, és el lehet hinni mindazt, amit mondasz?

Cobra: A legtöbb ember számára ez a szabadságharc olyan, mint egy videó játék vagy egy jó sci-fi regény, amiről olvasgatnak az interneten. De azoknak, akik közvetlenül részt vesznek benne a színfalak mögött, ez bizony nagyon valós és veszélyes. Tehát nincsen semmilyen ajánlólevelem. Híreket közlök és az emberek majd eldöntik mi a véleményük róla.

Továbbá az állandó igazolás, a bizonyító dokumentumok követelése az elme csapdája is lehet. Számos magas rangú illuminátus a tudományos, vállalati világból ragyogó ajánlólevéllel rendelkezik és nézd meg ehhez képest mit tettek a bolygóval.

Stephen: Szóval miért is te lettél kiválasztva hírnöknek?

Cobra: Először is, személyes jó barátja vagyok Michaelnek, és további magas rangú vezetőknek az Ellenálláson belül. Másodszor, az információháború szakértője vagyok, és ez alkalmassá tesz arra, hogy segítsek a tudásommal ezen a téren, így járulva hozzá a Fény győzelméhez.

Stephen: De azt mondtad, hogy „Michaellel” csak egyszer találkoztál, még 1977-ben, nem?

Cobra: Későbbi együttműködésem Michaellel bizalmas információ.

Stephen: És mit értesz az információs háború alatt?

Cobra: Az információs háború a Fény és Sötétség erőinek harca a hírszerzés és az elhárítás területén.

Stephen: Honnan tudhatjuk, hogy nem vezetsz minket félre szándékosan? Néhány dolog, amiről írtál, nem mindig esik egybe azzal, amit mások korábban olvashattak vagy úgy vélik, hogy tudják. Honnan van ilyen átfogóan nagy rálátásod az egészre?

Cobra: Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy hiteles forrásokból adjak információt. Azonban fontos, hogy te is mind a megérzéseiddel, mind elméd ítélőképességével vizsgálj meg mindent, amit közreadok (és minden egyéb információt is.) E két dolog (megérzések és józan ítélőképesség) kulcsfontosságú a szándékos félreinformálás elkerülése érdekében. Gyakorlással hamar bele lehet jönni.

A forrásaim: közvetlen, direkt kommunikáció (nem csatornázás, vagy közvetítés) a Plejádiakkal, direkt információk az Ellenállástól, illetve informátoraim jelentése a "okkult gazdaságból" valamint a különféle titkos ügynökségektől ( MI-6, FBI, CIA, NSA, stb.)

Stephen: Mesélj kicsit a Portal 2012 névről, miért ezt választottad és mit jelent számodra?

Cobra: A Portal régen Michael weboldala volt az Ellenállási Mozgalom belső intranetes rendszerében. Az ő tiszteletére választottam ugyanazt a nevet.

Stephen: Miért vannak titkos kódok a blogodon? Mármint, ez kissé nyilvánvaló a sötétségnek, nemde?

Cobra: Ez egy praktikus módja annak, hogy az Ellenállás számos tagjának egyszerre üzenjünk. Szimplán azzal, hogy megnézik a blogomat, naprakész infókat kaphatnak. Természetesen a nagyon bizalmas információkat más módon továbbítjuk.

A sötétség tagjai sosem fogják tudni feltörni a kódot és ha mégis sikerülne, nem sokat tudnának kezdeni vele. Tulajdonképp csak még inkább aggódhatnának, mert saját bukásuk bizonyítékai vannak benne.

Stephen: Eközben a széles közönséghez is szólsz. Furcsa és nem könnyű, hogy egyszerre két olvasóközönséget is megszólítasz: az egyiket nagyon publikus információkkal, a másikat titkos információkkal. Kissé fura kombináció ez egy blogon, nem gondolod?

Cobra: Ideje, hogy a közvélemény is tudomást szerezzen az Ellenállási Mozgalomról.

Stephen: Mi tudsz elmondani a jelenlegi, vagy korábbi szerepedről, esetleges karrieredről vagy bármi másról, ami segítene eldönteni az embereknek, hogy hiteles forrás vagy-e?

Cobra: Semmit.

Stephen: Egyértelműen kijelentetted, hogy nem a katonaságnál dolgozol, ennélfogva mit teszel azért, illetve mi jogosít fel arra, hogy az Ellenállási Mozgalom tagja légy?

Cobra: Már évek óta együttműködöm velük és alaposan letesztelték a tudásomat a Különleges Küldetések során. Például részt vettem néhány magas beosztású cabal vezető megadási tárgyalásán.

Stephen: Azt mondtad, hogy az Ellenállási Mozgalom földalatti alagútrendszerekben él a föld kéreg felső rétegeiben a Himalájában, Kongka-La-hoz közel Ladakh keleti részén, valamint a Bora Bora szigetek alatt, és állandó fizikai kapcsolatban állnak a közelben lévő Plejádi bázisokkal. Mást még elmondhatsz ezen kívül?

Cobra: A helyek amiket említettél Plejádi földalatti bázisok. Az Ellenállás fő bázisai néhány nagyobb metropolisz alatt vannak.

Stephen: Beszéltél „Michaelről” és az Ellenállási Mozgalom megalakulásáról 1977-ben. Úgy mondtad, mintha ott lettél volna. Ott voltál?

Cobra: Igen, találkoztam Michaellel egyszer 1977-ben egy New York alatti földalatti bázison.

Stephen: És azt is mondtad, hogy jó barátod, ugye?

Cobra: Sajnos ezt nem tudom részletesebben kifejteni.

Stephen: Most is Michael az Ellenállás vezetője?

Cobra: Igen.

Stephen: Ha igen, ez azt jelenti, hogy immár több, mint 35 éve neki és az Ellenállási Mozgalomnak dolgozol, igaz? Ha mégse, mióta veszel részt ebben? És hogyan kerültél bele?

Cobra: Nem nekik dolgozom. Együtt dolgozunk.

A kezdeti kapcsolat után évekig nem vontak be a dolgokba. Az utóbbi két évtizedben lettem aktívabb. Az aktív tagságom akkor kezdődött, mikor az Ellenállás védelmet ajánlott nekem, ugyanis a cabal tagjai megtámadtak, miután néhány őket érintő igen kényes információt nyilvánosságra hoztam.

Stephen: Eredetileg milyen munkára vállalkoztál az Ellenállási Mozgalomban?

Cobra: Erre nem válaszolhatok.

Stephen: Jelenleg mi a szereped azon túl, hogy hivatalos szóvivőjük vagy? Az Ellenállás fizikai harcosa vagy, vagy csak a fő kommunikációs csatorna számukra?

Cobra: Nem veszek és sose vettem részt fizikai harcban, tehát nem vagyok az Ellenállás harcosának tekinthető. Sokkal inkább részt veszek a hírszerzésben, illetve a felderítésben, a cabal tagok megadási tárgyalásaiban és más Különleges Küldetésekben.

Stephen: Milyen kommunikációs vagy hírközlési múlttal rendelkezel? Telekommunikációs területen dolgoztál? Média és PR? Újságíró?

Cobra: Erre nem válaszolhatok.

Stephen: Esetleg ügynök, vagy kommunikátor is vagy valamely nemzet katonai vagy kormányzati szervében?

Cobra: Nem vagyok tagja semmilyen nemzet katonaságának vagy kormányzatának, viszont néhány forrásomnak vannak ilyen jellegű magas szintű kapcsolatai.

Stephen Cook - Cobra interjú 2012.

Második rész

Ma Cobra elárulja:

• hogy van egy terv a Felemelkedésre, de hozzáteszi, hogy „a pontos terv, hogy ez hogyan történik, a cabal eltávolításáig titokban marad”

• hogy volt már személyes találkozása a Plejádiakkal, és ő maga is Plejádi, emberi testbe inkarnálódva.

• hogy néhány háttérhatalmi/cabal tag már most házi őrizetben van.

• hogy ez a hétvége, a május 20-ai napfogyatkozás környékén "NAGYON intenzív lesz"

Újra hangsúlyoznám, hogy nem módosítottam semmit Cobra válaszain. Csupán átrendeztem a kérdéseket és a válaszokat egy átláthatóbb, igényesebb formába, mivel a beszélgetés email-eken keresztül zajlott több napon át.

Mielőtt tovább olvasnál, megint arra kérlek, mint minden másnál, amit nem tudunk megerősíteni, használd a saját belső iránytűdet.

Mint ahogy azt Cobra a tegnapi első részben is említette: „Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy hiteles forrásokból adjak információt. Azonban fontos, hogy mind az én információmat, mind pedig másokét ellenőrizd le a belső iránytűddel, amely az intuíciód és a racionális elméd kombinációja. Ez a kombináció a kulcs a dezinformáció kiszűréséhez.”

Végül még annyi, hogy máig nem tudom, ki is Cobra. Máig nem tudom se a nemét, se a nemzetiségét, se azt, hogy hol lakik, hol található, vagy bármi hasonló. Csak annyit, ami itt található az alábbi kérdéseimre adott válaszaiban.

Stephen: Fénymunkásnak, Fényharcosnak, esetleg valami másnak neveznéd magadat?

Cobra: Fénymunkás, Fényharcos, számít ez egyáltalán valamit? Az a fontos, mit teszek azért, hogy felszabadítsam a bolygót.

Stephen: Inkább úgy írnád le magad, mint Földi Szövetséges?

Cobra: Igen.

Stephen: Úgy tűnik,összekötő kapcsot alkotsz a Galaktikusok és a Föld Szövetségeseik között, egyetértesz?

Cobra: Igen, teljes mértékben.

Stephen: És hogy vagy képes – vagy életed mely területei teszik lehetővé számodra - hogy ezt csináld?

Cobra: találkoztam személyesen a Plejádiakkal, és személyes kapcsolatban állok az Ellenállással is.

Stephen: Azt is mondtad, hogy „utasítottak”, hogy tegyél közzé bizonyos üzeneteket. Ez a kérés csak az Ellenállási Mozgalomtól jött?

C: Az Ellenállási Mozgalomtól és a Plejádiaktól.

Stephen: És sok üzenet a Plejádiaktól származik?

Cobra: Igen, egy részük.

Stephen: Földi ember vagy, esetleg Plejádi ember?

Cobra: Plejádi, földi emberi testbe inkarnálódva.

Stephen: Említetted, hogy hamarosan (nem csatornázott) direkt üzeneteket fogsz közvetíteni a Plejádiaktól. El tudnád ezt kicsit részletesebben is magyarázni, hogy mit takar a személyes kapcsolatod a Plejádiakkal?

Cobra: Van egy terv a Felemelkedésre, de a pontos terv, hogy ez hogyan történik, egyelőre a cabal eltávolításáig titkos marad. Ezért a pozitív földönkívüliek nem árulnak el részleteket erről. Ez megzavarta a legtöbb közvetítőt/csatornázót. Kapcsolódnak, érzik a közvetítő entitiás pozitív energiáját, de általános üzeneteket leszámítva nem jön át érdemi információ. Így a tudatalattijuk pótolja ki ezt kitalált, pontatlan üzenetekkel. Ez a fő oka, amiért a legtöbb csatornázás nem megbízható. Néhány közülük az, de nem árulhatom el, melyek azok.

A kapcsolatom a Plejádiakkal nem csatornázás. Amint a háttérhatalmi erőket eltávolítják, elárulom a nagyközönségnek a Felemelkedés tervének részleteit.

Azt mondtad, az Operation Pandorának nincs köze semmilyen CIA mikrohullámú elmeprogramozás művelethez. És hogy az Phoenix Műveletnek semmi köze a CIA vietnámi hadműveletéhez. Kódok szerepelnek mindkettővel kapcsolatban a blogodon, mik ezek a kódok?

Cobra: Operation Pandora: a nem a fizikai síkon lévő arkhónok eltávolítása.

Operation Phoenix: egyelőre bizalmas információ. Erről a műveletről csak annyit mondhatok: csodálatos dolog fog történni.

Stephen: Azt írtad az Esemény egyben az ún. Kompressziós Áttörés pillanata is, és hogy ez magában foglalja, de nem korlátozódik a tömeges letartóztatásokra. Tudnál nekem erről egy kicsit többet mondani?

Cobra: Minden valószínűség szerint a tömeges letartóztatások egyben az összes nem fizikai síkon létező negatív entitás eltávolítását is jelentik. Ezzel a sötétség utolsó maradványai is eltűnnek az Univerzumból. Egy kozmikus jelentőségű győzelme lesz ez a Fénynek.

Stephen: Azt is említetted, hogy "az Esemény előtt a Forrás egy Fényhullámot küld a Galaktikus Konföderáción keresztül, a Plejádiak utasítják az Ellenállási Mozgalmat, hogy a felszínen tevékenykedő 300 ügynökük lépjen kapcsolatba a kulcsfontosságú emberekkel a katonaságon és a bűnüldözési szerveken belül, és ekkor a hadművelet megkezdődik.” Van bármi ötleted, hogy ez körülbelül mikor fog megtörténni?

Cobra: Ez a Lehetőség Kapuján belül is megtörténhet. (2012. május 5 és 2012. június 6 között.)

Stephen:300-nál biztosan több ügynök lesz majd egy ekkora jelentőségű küldetés eseten, nem?

Cobra: Az a 300 ember csak az Ellenállásnak a földfelszínen lévő műveleti egysége. Ők nem vesznek részt a tényleges letartóztatásokban. Ez a katonaság pozitív részének és a pozitív hatóságoknak a dolga. Az Ellenállás csak támogatást nyújt hírszerzési információk biztosításával és taktikai tanácsokkal.

Stephen: Ugye említetted a Lehetőség Kapuját, a 2012. május 5-e és június 6-a közötti időszakot, de sokan már rendkívül türelmetlenné váltak a hosszú várakozásban. Mit mondanál nekik?

Cobra: Ne várj a sült galambra. Aktivizáld magad. Terjeszd az információt. Vegyél részt a tömeges meditációkban. Tégy meg mindent amit tudsz.

Stephen: Alkalomadtán idéztél másoktól a honlapodon és Benjamin Fulfordot, David Wilcockot és Drake-et mint hiteles forrásokat jelölted meg. Honnan tudod, hogy valóban hitelesek?

Cobra: Kitűnő információs csatornáim vannak, amelyek egyöntetűen megerősítették a megbízhatóságukat.

Stephen: Hogyan használod a belső iránytűdet és döntöd el mi igaz és mi nem? Honnan tudod?

Cobra: Mély, kitűnő spirituális kapcsolatban állok a Forrással.

Stephen: Miért fordultál egy nyílt levéllel ezen a héten Drakehez, Ben Fulfordhoz, David Wilcockhoz, Kerry Cassidyhez és Bill Brockbraderhez? Mi az indok? Van valamiféle dezinformációs kampány ellened, amiről nincsen tudomásunk?

Cobra: Néhányuk között nézeteltérés támadt az utóbbi időben. Szerettem volna, ha átbeszélve a problémákat ezeken felülemelkednek, megbocsájtanak egymásnak, és a továbbiakban újult erővel együttműködnek és megosztják egymással az információikat, erőforrásaikat.

Stephen: Miért ők? Miért csak ők? Nyilvánvalóan nem csak ők azok, akik igyekeznek informálni az embereket és segíteni a változást, amelyre mindannyian annyira vágyunk?

Cobra: Igen, ez igaz. Javasolhatsz bárkit, akiről úgy gondolod, érdemes volna bevonni a megbeszélésekbe.

Stephen: Hasonlóképp felhívást tettél közzé a blogodon, hogy aki rendelkezik értékes információval, az vegye fel a kapcsolatot veled. Miért? Ha valaki küld valami érdekesnek tűnőt, hogyan fogod megállapítani a hitelességét?

Cobra: Senki sincs mindennel tisztába, engem is beleértve, sosem árt több információra szert tenni és új értékes kapcsolatokat kialakítani.

Stephen: Sztorik keringenek bizonyos lövöldözésekről Washingtonban az elmúlt napokból – nem vagyok biztos a hitelességükben – és pletykálnak arról, hogy ezek folytatódni fognak a NATO találkozó alatt. Mit tudsz ezekről?

Cobra: Mindkét sztori igaz. A cabal tagjai a „házi őrizet” alatt kezdenek kissé „idegessé” válni. Ez a hétvége (2012. május 19-20.) NAGYON intenzív lesz.

Stephen: Hasonlóképp pletykálnak a G8 találkozóról. Tudod, hogy miért helyezték át Camp Davidbe?

Cobra: A cabal kicsit tart attól, hogy mindenki egy helyen legyen. Szóval változtatnak...

Stephen: Van információd arról, hogy Obama esetleg a „jófiúk” egyike?

Cobra: Obamáról bizalmas információm vannak, amelyeket egyelőre nem hozhatok nyilvánosságra. Mindazonáltal ha az összképet nézzük, ez az egész dráma Obama körül, hogy most jó vagy rossz fiú, nem változtat sok mindenen.

Stephen: Nyilván tudatában vagy, hogy többen kritizálták az arkhónokkal foglalkozó cikked tartalmát, különösképpen a Karma Uraira és a Felemelkedett Mesterekre tett megjegyzéseidet. Eszerint a Karma Urai az asztrális síkon élnek, amely a többség felfogása szerint a 4. dimenziót jelöli (nem magasabb dimenziókra céloztál?) Emellett, azt állítottad, hogy a Felemelkedett Mesterek tanainak nem volt eleme a karmáról szóló tanítás (sokan úgy vélik, hogy része volt.) Szóval, mit tudnál mondani azoknak, akik vitába szálltak veled, kétségbe vonták a a te verziód ezekkel a bizonyos állításokkal kapcsolatban?

Cobra: A Földön jelenleg nem található torzításmentes, tiszta tanítása egy Felemelkedett Mesternek sem. Tanításaik egy része, amely elméletben tőlük származik (beleértve a csatornázott üzeneteket), valójában a tanítványaiké. A tanítványok NEM voltak teljesen megvilágosodottak, ergo bizonyos mértékben alkalmassá váltak a cabal elmeprogramozására.

Tiszta Felemelkedett Mesterek úgy taníthatnának, ha valamelyikük materializálódna egy csoport előtt és spirituális igazságokról kezdené őket tanítani. Ez mint tudjuk jelenleg NEM történik meg. Erre az Első Kapcsolatfelvételt követően kerül sor.

Stephen: Amellett, hogy pozitív gondolatokkal átitatva éljük napjainkat, a vágyott világot vizualizálva, mi egyebet tudnánk a változás előidézésében segíteni?

Cobra: Terjesztheted az információkat. Alkothatsz egy értékes kapcsolatokból álló hálózatot magad körül.

Stephen: Milyen tanácsot adnál azoknak a Fénymunkásoknak, akik egész életükben erre a tudatossági változásra vártak?

Cobra: Légy aktív részese a változásnak. Éld meg az álmaid.

Stephen: Van bármi egyéb amit szeretnél velem megosztani?

Cobra: A Fény győzedelmeskedni fog, és nagyon közel állunk ehhez a győzelemhez.

Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.