2020. augusztus 31., hétfő

Felsőbb Én Protokoll

 Eredeti bejegyzés a Szeretjük a Tömegmeditációkat nevű oldalon:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/04/felsobb-en-protokoll.html

Cobra a Planetáris Felemelkedési Folyamat című bejegyzésében hivatkozik erre a cikkre, íme az idézet:

"Napvilágot fog látni a létezés síkjairól szóló valódi okkult megértés:"

A teljes bejegyzés az ellenallas 1111 blogon elolvasható:

https://ellenallas1111.blogspot.com/2018/07/planetaris-felemelkedesi-folyamat.html

Az ezután következő link kerül most bemásolásra erre a blogra, hogy minél szélesebb körben elérhető legyen. 

Felsőbb Én Protokoll 

Ebben a cikkben egy olyan protokollt fogunk bemutatni, amely segíthet az embereknek ezen a bolygón kihasználni a Felsőbb Énjükkel való kapcsolódást, valamint Fényt lehorgonyozni fizikai valójukban oly módon, hogy egyensúly és harmónia áramoljon a létezés minden síkján.

Először is, hadd mutassuk be mi is a Felsőbb Én.


Felsőbb Énünk


A legerősebb gyógyító rezgések egyike, amelyet behozhatunk, a Felsőbb Énünk energiája. Mindannyian rendelkezünk Felsőbb Énnel, amely útmutatást és bölcsességet nyújt, túl az egó személyiségünk korlátain. A Felsőbb Énünk, a saját autentikus energiánk, hozzáférést biztosít számunkra a saját információinkhoz és válaszainkhoz, és mindamellett teret enged annak is, hogy valóban megéljük az érzelmeinket. A Felsőbb Énünk rezgése ideális esetben megfelel egyedi testünknek. Míg idegen spirituális lények rezgése gyakran stresszt jelent a fizikai testünk számára, addig ha hagyjuk, hogy a testünk a Felsőbb Énünk eszközévé váljon, az biztonságos és gyógyító számunkra.

A Tudatosság Fejlesztése

Ha szeretnél még inkább tudatába kerülni e jelenségnek, kezdd el megfigyelni, ahogy mások olyan energiát vezetnek, amely számukra autentikus és igaz. Vedd azt is észre, amikor mások olyan rezgéseket vezetnek, amelyek nem autentikusak számukra. Ilyenkor nehéz lehet velük kapcsolatba lépni, jellemtelenül viselkednek, vagy mértéktelenül használják a "mi" névmást. A legjobb mód a saját energiád feletti tudatosságod fejlesztésére, ha mindezt az aurádon, meditáción, gyógyuláson és energiaolvasáson keresztül teszed. Ahogy egyre tudatosabbá válsz magaddal kapcsolatban, választhatod, hogy folyamatosan magas, gyógyító rezgésekre hangolod újra és újra magad, olyanra mint a Felsőbb Éned energiája.

Amikor minden jelen momentumban teljes tudatossággal cselekszel, akkor képes vagy megérteni azt az elképzelést, hogy hogyan tudod elkezdeni irányítani az energiát a Felsőbb Éned segítségével. Ahogy fénnyel és hanggal dolgozol a saját rezgésed mezejében, képes vagy javítani az energiameződ szándékát, és így hatással leszel arra, aminek helyet tartogatsz a szívedben.

Az a helyzet például, amit szeretnél, hogy jobbá váljon: magad, szeretteid, a bolygó meggyógyítása stb. harmóniában fog áramolni, mivel a saját hatalmadat és a rezgésmező tudatosságát használod.

Amikor egymás Felsőbb Énjeivel kapcsolódunk, hagyjuk, hogy a szívünk kapcsolódjon, és a szívenergia kapcsolat az egyik legerőteljesebb eszköze annak, hogy az energia mesterévé váljunk, és hogy jó kapcsolatban legyünk a Felsőbb Énünkkel. A közös meditáció fejleszti a kollektív szándékot és javítja bármely helyzet végkimenetelét. A rezonancia pozitív elektromágneses mezője az aura mezőjén belül pozitív vektor-egyensúlyi gömböket (merkabát) hoz létre, amely aztán megformálja a nagyobb élet virága rács egy részét, amely körülveszi ezt a bolygót. Vizualizálhatsz sok lelket ezen a bolygón a Fénytestükben, amely merkabaként is ismert, miközben együtt meditáltok, és elképzelhetitek, hogy ezek mind fényt alkotnak, amely nagyobb a bolygónál, majd vizuálizáld, ahogy a fény mindent beborít a bolygószintű rácson keresztül.

A következő képek a Vektor-Egyensúlyt ábrázolják, valamint azt, hogy az hogyan illeszkedik bele az élet virágába és a nagyobb galaxisba stb.:

Azokkal az energiákkal, amelyek jelenleg áramlanak a Galaktikus Központi Napból a bolygó felé, keresztül rajta és az összes Fényportálon, a Fényerők felismerik, hogy néhány dolog nyomasztó lehet egyesek számára a bolygó felébredett, és még inkább a fel nem ébredett részének és hogy az ébredés egy újabb fázisához fognak elérkezni, elengedik a régi hitrendszereket, emlékezni fognak előző életeikre, újra megismerik a legmagasabb szándékot, amelyre az új Föld megteremtéséhez szükség van.

A következő ábra megmutatja, hogyan áramlanak a létezés síkjai sorban:


E síkokkal kapcsolatos további információkért elolvashatjátok az alábbi remek cikkeket Untwine-tól:

Tükrök játéka (fordítás alatt)

A következő protokollt vezettük be, hogy segítsünk az embereknek ezen a bolygón használni a Felsőbb Énjükkel való kapcsolódást és fényt lehorgonyozni a fizikai valójukba oly módon, hogy egyensúly és harmónia áramoljon a létezés minden síkján:


FÉP 1 (Felsőbb Én Protokoll1)

Most megkérem a fizikai énem, hogy töltődjön fel a Felsőbb Énemtől származó Fénnyel.

A fizikai, plazma és éteri énem megkérem, hogy harmonizálódjon Tiszta Szeretetben és Fényben.

Megkérem a Lélekcsaládomon belüli összes Fénylényt, hogy borítsa be emberi énem a Szeretet és Fény takarójával, amely oly módon megemeli rezgésemet, hogy minden Szeretettel, Áldással és Harmóniával áramlik az összes birodalomban.

Kérem, hogy a Felsőbb Énem (Isteni Logosz) Legmagasabb Fénye és Szeretete, amely kapcsolatban áll a Forrással, mindent Aktiváljon és Harmonizáljon körülöttem Tiszta Feltétel nélküli Szeretettel és Fénnyel.

És ez így van

Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul: Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben! 


A fent leírt protokollban szerepel a "Logosz" kifejezés a negyedik mondatban. A Britannica-ban (általános angol nyelvű enciklopédia) a következő magyarázat található a Logoszra:

"A görög logosz fogalma legalább a Kr.e. VI. századra, Epheszoszi Hérakleitosz filozófushoz vezethető vissza, aki egy logosz analóguszt észlelt a kozmikus folyamatban, amelyet az emberben a gondolkodás erejének vélt. Később a sztoikusok, azok a filozófusok, akik a gondolkodó Kitioni Zénon (Kr.e IV - III.sz.) tanításait követték, a logoszt egy aktív racionális és spirituális elvként definiálták, amely betölt minden valóságot. A logoszt gondviselésnek, természetnek, istennek és az univerzum lelkének hívták, amelyet számos logosz mag alkot, amelyeket az univerzális logosz foglal magába. Alexandriai Philón, egy Kr.u. I. századi zsidó filozófus azt tanította, hogy a logosz a közvetítő Isten és a kozmosz között, mindkettő a teremtés képviselője, valamint az a képviselő, amelyen keresztül az emberi elme képes felfogni és megérteni Istent. Philón, valamint a közép-platonisták szerint,  akik olyan filozófusok, akik vallási kifejezésekre fordították a Kr.e. IV. századi görög mester filozófus, Platón tanításait, a logosz immanens volt a világban, és ugyanakkor pedig a logosz a transzcendens isteni elme is egyben.

https://www.britannica.com/topic/logos

Ahogy közeledünk cikkünk végéhez, szeretnénk még említést tenni Szesatról, aki az olvasás, írás, számtan és építészet istennője volt.


"Szesat az olvasás, írás, számtan és építészet istennője volt, akit vagy Thot női aspektusaként, vagy a lányaként, vagy a feleségeként ábrázolnak. Volt egy gyermekük, akit Hornubnak hívtak. Ez valójában az "arany Hóruszt" jelenti, így Szestát néha Ízisszel hozzák összefüggésbe. Ő volt a fáraó írnoka, aki feljegyezte az összes sikerét és diadalát, beleértve a zsákmányokról és a csatában ejtett foglyokról szóló feljegyzéseket. Úgy gondolták, ő volt az, aki feljegyezte az összes ember cselekedeteit a szent persea fa leveleire."

http://www.ancientegyptonline.co.uk/seshat.html

https://www.britannica.com/topic/Seshat

A Fény Győzelme!

-------------------------------------------------------
Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az Áttörés Meditációhoz 16:00 órakor és a Sürgősségi Meditációhoz 17:00 órakor (nyári időszámítás szerint).

https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2018/02/attores-meditacio-1500-orakor-es.html

Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:

https://vezetettmeditaciokidopontitablazatai.blogspot.hu/2017/12/vezetett-vilagmeditaciok-alkalmankenti.html

Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.
Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.