2021. február 13., szombat

Furcsa hangok világszerte

 

Kedves Cobra Csoport! ❤ 🙂

Ezt a bejegyzést már régóta szerettem volna elkészíteni nektek, mert ez egy újabb bizonyíték arra, hogy amit Cobra a blogján leír, az igaz.
Lehet sokatok számára ez teljesen egyértelmű, ahogy számomra és Admin Nővérkéim számára is, de a szkeptikusokat is szeretnénk valamennyire meggyőzni. 🙏

Az interneten rákeresve, rengeteg olyan videót fogtok találni, amik furcsa hangokról számolnak be világszerte, amiket a fizikai síkon hallanak az emberek és rögzítik is a telefonjaikkal. Ezeket a Föld minden részén hallani, valamikor mély zümmögő hangok, valamikor magas trombitáláshoz hasonlóak. Mindkét hangról beszélt Cobra a blogján mindkettő összefügg egymással: vagy a fátyol technológiát vagy a föld alatt lévő implantátum állomások által keltett elnyomó frekvenciát hallják.

Először jöjjön akkor 2012-ből egy idézet Cobrától, ami a fátyol technológiát említi:

"Az arkhónok kontrolljukat egy speciális technológia segítségével tartják fenn, melyet Fátyolnak nevezünk. Ez egy elektromágneses frekvenciazár az alacsonyabb asztrális és különösen az éterikus síkon, maximum 8,6 mérföld (14 km) kiterjedéssel a Föld felszínétől felfelé és lefelé, ami jelentősen megnehezíti a Fény számára, hogy a karantén alá vont Földre megérkezzen. A Fátyolt a nem-fizikai arkhónok tartják fenn. A technológiát legegyszerűbben egyfajta éterikus HAARP-ként lehetne definiálni. Ez a technológia kvantum szinten torzítja az idő/tér szerkezetét, így nagy nehézségeket okoz a pozitív földönkívüli erők meghajtó rendszerei számára. A múltban ez jelentősen akadályozta a pozitív földönkívüli fajok közeledését a bolygó felé.
Amellett, hogy távol tartotta a pozitív fajokat, a Fátyolnak van egy olyan funkciója, hogy programozza/újra programozza az embereket és benntartsa őket a reinkarnációs ciklusban. Most bemutatok néhányat a legfőbb asztrál és éteri programok közül, melyekkel az inkarnálódott embereket jelenleg manipulálják:"

Itt ezután egy felsorolás következik több pontban, melyben leírja a legfőbb programokat, de én most csak a 2-es pontot szeretném kiemelni, íme:

"2) A szabad akarat és a pozitív kezdeményező erő blokkolása. Ezt a programot éteri infrahang technológiával tartják fenn. Ennek a hangnak egy része lecsapódik a fizikai síkon is és néhány ember hallja mint egy ilyen nagyon alacsony frekvenciájú zümmögést. Ez volt a forrása a rejtélyes hangoknak, amelyek a világ minden táján hallottak az emberek 2012 elején és nem a mély földalatti bázisok felrobbantása, ahogyan néhányan hibásan állították. Az infrahang bizonyos központokat blokkol a fizikai agyban és akadályozza a pozitív kezdeményező erőt. Ez a hang az oka annak a szokatlan fáradtságnak, amelyet sokan tapasztalnak bármiféle érthető magyarázat nélkül."
Íme a videó erről a különleges hangról. A videóban ezeket a különleges zajokat a világ több pontján is rögzítették: Egyesült Államok-New York-Long Island, Svájc, Belgium, Kanada több városa, Costa Rica, Chile:




A másik zajról szintén tett említést 2014-ben, íme az idézet tőle. Ha valaki szeretné a teljes bejegyzést elolvasni, a cobrarozsa blogon keresse, 2019. február 12-i cikk:


"A nem fizikai síkon az arkhónok és csatlósaik, valamint technológiáik eltávolítása folytatódik. Az egyik terület, ahol jó előrelépés történt, az az éteri infrahang technológia eltávolítása, amely elnyomja az emberi rezgési frekvenciát.
Az elmúlt hónapban ennek a technológiának több mint kétharmada el lett távolítva. Éteri skaláris eszközök képesek létrehozni fizikai infrahangot, ami mérhető. A természetben lévő környezeti hang két független méréséből látható, hogy a környezeti infrahang 100 Hz-ig felmegy 35 dB-ig, a környezeti hangok többi frekvenciája fölé. Lehet látni egy furcsa ultrahang csúcsot 10 kHz-en az egyik mérésben, és 15 kHz-nél a másikban. Ezek megfelelnek az éteri ultrahang hálózatnak, amely letapogatja az agy tevékenységét:

Az éteri infrahang és ultrahang intenzitása úgy van beállítva, hogy éppen csak az átlagos emberi lény hallásküszöbe alatt maradjon, elkerülve, hogy az emberek kíváncsiak legyenek, és rájöjjenek, hogy valami furcsa dolog történik. Látható, hogy az érzékelt emberi hallás grafikonja a fenti grafikonokhoz nagyon hasonlóan néz ki:

Vannak, akik még így is képesek hallani ezeket az infrahangokat, és néhányan még az ultrahang frekvenciákat is, amit sok kutató Taos-i zajnak nevez. Ezt a zajt professzionális hangtechnikai berendezéssel rögzítették, és így hangzik:


Magyarul itt olvashatsz róla:


Ezen technológiák és struktúrák eltávolítása a Fény erőinek sok és kemény munkáját követeli, mivel az arkhónok a nem fizikai irányító hálózatukat 25.000 évig tökéletesítették. Sokkal kevesebb időbe telik mint 25.000 év leszerelni mindezt, de nem szabad csüggedni, ha egy-két hónap látható áttörés nélkül múlik el."

Az jól látható, hogy az emberiséget mennyire elnyomják és sok embernek fogalma sincs róla, ezért még csak tenni sem tud ellene. Tehát nemcsak a chiméra (a fizikai és nem fizikai síkon) és a toplet bombák meg a pókok, exotikus fegyverek és még kitudja, hogy mi, jelentenek kihívást a Fényerőknek, hanem ez a technológia is, amit tudatosan ellenünk fejlesztett a sötét oldal már több ezer éve.

A csoportban a Védelem, Gyógyulás és Önfejlesztés című sorozatban mutattunk nektek 4 különböző frekvenciát is, amik ellensúlyozni tudják a fátyol behatásait, még ha csak 1-2 órára is, de érdemes hallgatni, hogy segítsen leszakadni erről a torzult állapotról, ami miatt sokan nem használják a Szabad Akaratukat és nem tesznek semmit, csak várják a változást, nem meditálnak, nincs pozitív gondolatuk semmilyen téren, csak belesüllyednek a mátrixba és a végtelen csüggedésbe. Nekik szeretne segíteni Cobra. Ezért most bemásolom újból azt a 4 videót, amit érdemes fej-vagy fülhallgatóval hallgatni, hogy a hatás teljes legyen. Íme az idézet Cobrától:

"A chimera csoport ezt a rendellenes plazmát egy skaláris mezővel tartja pozícióban, a leghatásosabb rezgésfrekvenciákkal, melyek a 11,76 Hz (az alfa agyhullámoknak felel meg) és a 15,69 Hz (a béta agyhullámoknak felel meg). Ez a két frekvencia a Fátyol alapfrekvenciája. A Fátyol skaláris mezőjének néhány káros hatását ugyanolyan frekvenciájú binaurális hangokkal lehet egyensúlyozni:



A fenti linkeket Cobra még kiegészítette egy 4-kel is. Ez biztosan ismerős lesz, mert ez a Rózsaszín tojás alapzenéje is:


Szeretet jel. 528 Hz-en készült és théta binaurális ütemeket 6 Hz-cel is tartalmaz."



Most pedig akkor jöjjön egy videó, amiben szintén ezekről a különös hangokról beszélnek a fősodrású médiában, említik a Taosi jelenséget is, sajnos csak angolul találtam meg:


A végén még szeretném megmutatni, hogy találtam interjúrészleteket is ezzel a témával kapcsolatban, ahol egy közös beszélgetés alkalmával Cobra sőt Corey Goode is elmondja, amit tud erről, íme:
"Rob: Ezeknek a hangoknak jónéhánya hallható bizonyos területeken. Egy hete is rögzítettek egyet. Nem vagyok benne biztos, de talán valahol Utah államban lehetett hallani ezeket a hangokat, és a hírekben is ment. Szóval ez a cabal technológiája, amit éppen lebontanak, és a hallható tartományba kerül ezalatt?
Cobra: Valójában nagyon sok ember hallja ezt a hangot. Nem olyan nehéz meghallani, ha tudod, hogy mire kell figyelni. De az emberek általában semmibe veszik, mert annyi minden más van az életükben, amire fókuszálniuk kell. Ahogy már többször említettem, ezek a hangok dokumentálva vannak, sőt megmérték őket. A frekvencia spektruma meg lett mérve és ez általában az emberi hallásküszöb alatt van, de néhány ember mégis hallja őket.
Rob: Oké, tehát felvétel készült róluk és néhány ember hallja is őket. Beszélnél erről Corey?
Corey: Ez a hang teljes egészében hallható és rögzíthető is. Ez egy mechanikai hang. Valamikor egy egész régióban hallható, valamikor csak egy kis városban sok alkalommal. Rezgést okoz a levegőben, a földfelszínen, a földfelszín alatt. Ha nagyobb területen is hallható, világszerte, akkor óriási trombita hanghoz hasonlít, az alacsonyabb frekvenciák pedig hasonlóak az égrengéshez."

"Aaron - Reggelente, amikor felébredek, elektromos búgó hangot hallok. Úgy tűnik, követ engem. Hallom a hálószobámban és a pincémben. A feleségem soha nem hallja. Ahogy lefoglalom magam, nem hallom, de amikor lelassítok, visszatér. Nagyjából 6 hónapja megy ez így. Mi lehet ez?
COBRA - Ez a chimera fátyoltechnológiájának infra- és ultrahang technológiája, amely a felszíni lakosságot tartja irányítása alatt. Tulajdonképpen folyamatosan jelen van. Néhányan hallják, mások nem. Az emberi hallás felső és alsó küszöbszintjén hallható. Az infrahang kb 10-50 Hz-en, az ultrahang kb. 15-20 KHz között hallható."
A bejegyzést az Arhat facebook oldalról lehet megosztani:

Ezenkívül a mewe csoportunkba is felkerült:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.