2019. február 12., kedd

Az arkhónok bukása - frissítés

Cobra 2014. január 12-i bejegyzése. Eredeti itt:

http://2012portal.blogspot.com/2014/01/fall-of-archons-update.html 

Fordította: Új Világtudat

https://ujvilagtudat.blogspot.com/2014/01/az-arkhonok-bukasa-helyzetjelentes.html

Van a Fényerőknek egy bizonyos fontos művelete a színfalak mögött, a legszigorúbb titoktartás mellett. Bennfentesek azt az utasítást kapták, hogy ne adjanak ki jelentős információt, amíg be nem fejeződik. Ez az oka annak, hogy látszólag "semmi" sem történik, kivéve szokásosan Fukushima és a dínár / újraértékelés körüli felhajtást.

Az egyetlen dolog, amit erről a műveletről mondhatok az, hogy összefüggésben van a megmaradt arkhónok bolygóról történő eltávolításával, és kapcsolatos annak valódi okával, amely lehetővé tette a sötétségnek, hogy elterjedjen a galaxisban több millió évvel ezelőtt.

A fizikai síkon a jelenlegi arkhón vezető egy kis vidéki városban él nem messze Rómától. Azért jött a Földre 1995-ben egy portálon keresztül egy mély földalatti bázisra Verona közelében, hogy megakadályozza a Felemelkedést és a Planetáris felszabadulási folyamatot, ami teljes erejében volt, majd előkészítette és megszervezte a kongói arkhón inváziót 1996-ban. Természetesen nem tartozik a régi olasz fekete nemességhez, de nagyon jó kapcsolatban van velük, és a jezsuita hálózattal a következő három fő kommunikációs csomóponton keresztül:


Az ő feladata most az, hogy fenntartsa a Föld karantén státuszát, és hogy "megakadályozza bizonyos dolgok megtörténtét".

A fő arkhón fekete nemesi családokat is érdemes megjegyezni, ők a Farnese, Orsini, Aldobrandini és Chigi családok.

A Farnese család az összeesküvés fő építésze, mivel ők hozták létre a jezsuitákat az 1540-es években a Borja család kis segítségével. Közvetlenül ezután ők építették az első Pentagont Caprarolában, Róma közelében:
Az épületben található "térkép szobában" ők alakították a világ sorsát a 16. és a 17. században:Érdekes megjegyezni, hogy a világtérképen az Antarktisz is látható a 16. századtól, amit hivatalosan az 1770-es években "fedeztek fel". Ebben az időben a Farnese-k úgy döntöttek, hogy a jezsuita Adam Weishauptot használják fel az illuminátus létrehozására, hogy felemeljék a Rothschildokat a hatalomba, és a Farnese hatalmi székhelyet Washingtonba költöztetik. Ők építették a második Pentagont is. Azt is érdemes megnézni, hogy Larry Farnese, a család egyik tagja egy szenátor:

http://www.senatorfarnese.com/

Az Orsini családnak egy nagyon erős kapcsolata van a reptilián fajjal, és a fő összekötő kapocs a fizikai és nem fizikai arkhónok között. Ők azok, akik létrehozták a reptilián faj és a Római Katolikus Egyház közötti paktumot. Sok évvel ezelőtt a fő portáljuk földalatti alagutakban volt Pitigliano alatt. Ez az alagútrendszer egészen Orvieto-ig folytatódott, ahol földalatti kamrákban tárolták Orvieto alatt a Vatikán aranyát. Az Orsini család sokat vesztett a hatalmából 2010 májusában a Fény erőinek egy jelentős műveletében, melynek Kék Pajzs Küldetés volt a kódneve.

Az Aldobrandini családban találhatók annak az eredeti csoportnak a tagjai, akik úgy döntöttek, hogy megtapasztalják a Forrástól való elkülönülést több millió évvel ezelőtt. A birtokukban van egy titkos dokumentum Atlantisz létezéséről, és az Atlantiszi Misztérium iskolák rituáléinak töredékei. Ez a család tisztában van az Istennői energia fontosságával. Van egy bizonyos tény erről a családról, amit nyilvánosságra kell hozni az Esemény után, és ami sok embert fog meglepni.

A Chigi család a jezsuiták bankárai, és ők vezetik a Monte dei Paschi de Siena bankot. Ahogy azt egy hónappal ezelőtt kijelentettem, a Keleti Szövetség zavarja a pénzügyi machinációikat, aminek itt vannak az eredményei:


http://goldenageofgaia.com/2013/12/the-worlds-oldest-bank-is-on-the-brink-of-collapse/


Mindezen családok gyorsan vesztik el a hatalmat, és az összeesküvés elveszíti azt a támogatást, ami hátulról fedezte őket évszázadok óta. Mindemellett az összeesküvést most ez aggasztja:

http://etheric.com/g2-cloud-likely-contain-star-increased-chance-core-explosion/ 

Ez az oka annak, hogy sokan az összeesküvés struktúráján belül a jelenlegi civilizáció végére készülnek, és építenek menedékhelyeket. Minden magas szintű információnak a Galaktikus Központ tevékenységéről, különösen a március-május időkeretben, egyelőre titokban kell maradnia.

A Keleti Szövetség nagy előrelépést tesz, különösen Kínában, hogy eltávolítsák az összeesküvés csatlósait a hatalomból, és hogy átalakítsák a rendszert:Bizonyos műveleteket a Fény erői körülbelül egy hét alatt befejeznek, és akkor a dolgok elkezdenek előre mozogni, és azután hamarosan még több információ és jó hír jelenhet meg.

A nem fizikai síkon az arkhónok és csatlósaik, valamint technológiáik eltávolítása folytatódik. Az egyik terület, ahol jó előrelépés történt, az az éteri infrahang technológia eltávolítása, amely elnyomja az emberi rezgési frekvenciát.

Az elmúlt hónapban ennek a technológiának több mint kétharmada el lett távolítva. Éteri skaláris eszközök képesek létrehozni fizikai infrahangot, ami mérhető. A természetben lévő környezeti hang két független méréséből látható, hogy a környezeti infrahang 100 Hz-ig felmegy 35 dB-ig, a környezeti hangok többi frekvenciája fölé. Lehet látni egy furcsa ultrahang csúcsot 10 kHz-en az egyik mérésben, és 15 kHz-nél a másikban. Ezek megfelelnek az éteri ultrahang hálózatnak, amely letapogatja az agy tevékenységét:


Az éteri infrahang és ultrahang intenzitása úgy van beállítva, hogy éppen csak az átlagos emberi lény hallásküszöbe alatt maradjon, elkerülve, hogy az emberek kíváncsiak legyenek, és rájöjjenek, hogy valami furcsa dolog történik. Látható, hogy az érzékelt emberi hallás grafikonja a fenti grafikonokhoz nagyon hasonlóan néz ki:Vannak, akik még így is képesek hallani ezeket az infrahangokat, és néhányan még az ultrahang frekvenciákat is, amit sok kutató Taos-i zajnak nevez. Ezt a zajt professzionális hangtechnikai berendezéssel rögzítették, és így hangzik:

https://jumbo.iskon.hr/dl/c2dbd730-5a9e-400d-8734-ef0de30abd08

Magyarul itt olvashatsz róla:

https://femina.hu/terasz/tizezreket_orjit_meg_a_kulonos_zaj

Ezen technológiák és struktúrák eltávolítása a Fény erőinek sok és kemény munkáját követeli, mivel az arkhónok a nem fizikai irányító hálózatukat 25.000 évig tökéletesítették. Sokkal kevesebb időbe telik mint 25.000 év leszerelni mindezt, de nem szabad csüggedni, ha egy-két hónap látható áttörés nélkül múlik el. Elég hamar lesznek eredmények, addig is érdemes elolvasni ezt a nagyon tanulságos cikket:

http://www.ascensionhelp.com/blog/2013/11/21/tell-the-lords-of-karma-that-you-are-sovereign-no-longer-a-lightworker-part-2/

COBRA Portál a Bolygó Felszabadulásáért FB Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.