2024. január 8., hétfő

A Lurkerről

Eredeti bejegyzés: 


Ezt az írást a cobramap blog készítette el számunkra. Az információk időrendi sorrendben követik egymást. Cobra egyre több mindent felfedhetett a Lurker entitással kapcsolatban, ahogy engedélyt kapott rá, az összefoglaló ezeket tartalmazza.


 1.

2022. augusztus 15.

A Fényerők azt is közölték, hogy a bolygó felszíne körüli szubkvantum anomália egy sötét entitást rejt...ami a sötétség utolsó maradványa az előző kozmikus ciklusból, és túlélte az Ősrobbanást (szub)kvantum állapotban.
Ez az entitás az Androméda-galaxis központi Napján keresztül lépett be ebbe az univerzumba, évmilliókat töltött a Rigelben, és 1996-ban teleportálták a Földre.
Ez az entitás a szubkvantum anomáliával együtt teljesen és maradéktalanul ki fog tisztulni.
Bizonyos körökben ezt az entitást "a Lurker"-nek nevezik.

2.

2022. szeptember 9.

A Lurkert egyszerűen a megnyilvánulatlan szubkvantum anomália tartályának kimerítésével éheztetik ki, ami ismét a fejlett Mjölnir technológiával történik, mely a megnyilvánulatlan szubkvantum anomáliát kvantumfluktuációként való megnyilvánulásra készteti, és aztán könnyen kiüríthető.

E blog egyik olvasója igen pontos leírást adott a Lurkerről ("Leselkedőről"):



A képen:

1. Ez az entitás maga a magja, a lényege annak a véletlenszerű ingadozásnak, amit anomáliának (dualitásnak) nevezünk. Azóta létezik, amióta az anomália létezik. 2. Ez a sötét erők valódi erőforrása. Amikor egyesítik az élet (Forrás) tudatossági energiáit, amelyeket az akkumulátoraikból szüretelnek, és kombinálják ennek az entitásnak a véletlenszerű ingadozásaival, akkor az anomália a valóságunkban manifesztálódik. 3. Az anomália magjának a fizikai, plazma, éteri, asztrális és mentális síkon való hatásának elfojtása drasztikusan csökkenteni fogja az új anomália mennyiségét, amely az e karanténban lévő lelkek szenvedéséből és traumájából keletkezik. Ez drasztikusan befolyásolhatja a Mjölnir kvantumágyú-technológia hatékonyságát is a bolygó felszíne körüli anomália megtisztításában. Ez a szubkvantum entitás gyakran szolgál modellként a Főgonosz ábrázolásához különböző feltevésekben. De a Legfőbb Gonosznak nevezni nem egészen pontos. Ez az a lehetőség szerinti állapot, amely ebben a kozmikus ciklusban a Főgonoszt manifesztálta.

2022. szeptember 16.

Interjú idézetek


A Lurker ezen a ponton nem túl veszélyes, mert ennek nagy része már feloldódott.
Ez egy egészen más típusú entitás( egy kvantum,szubkvantum entitás)
Ez egy másfajta tudatosság, mint bármely más entitás, amit valószínűleg ismersz.
Azt mondanám, hogy a legközelebbi példa erre Yaldabaoth entitás lenne, ami már eltávolításra került. Az arkhónok és a chiméra, ők tulajdonképpen imádják a Lurker-t, és a gonoszságuk forrását látják benne.
Bizonyos értelemben igen, a Lurker felsőbbrendű a chiméránál és az arkhónoknál, mert ez az entitás az egész kozmikus ciklus óta él, és valójában az előző kozmikus ciklusból származik.
Ez egy teljesen más dolog... ez nem olyasmi, amit a legtöbb ember képes lenne megérteni.
A sötétség nem létezett 8 millió év előtt.
A Lurker tiszta potencialitásként, lehetőségként létezett.
Nem a sötétség megnyilvánult tudata volt. (Az csak 8 millió évvel ezelőtt kezdődött. A chimérán és az arkhónokon keresztül az első implantációs folyamattal, a véletlenszerű anomáliával.)

3.

2023. július 24.

A szubkvantum anomália nem olyan ártalmatlan, mint korábban hitték, és a Lurker entitás elég nagy kihívást jelent. Most már további információk is rendelkezésre állnak a Lurkerről. Az előző Kozmikus ciklusban néhány entitás túl akarta élni a nagy krízist, amikor az univerzum szingularitássá omlott össze, és a túlélés egyetlen lehetséges módja (a Felemelkedésen kívül) az volt, hogy a tudatosságot erőszakkal a szubkvantum anomáliába vetítették.

Az előző Kozmikus ciklusból származó entitások nagyon fejlett technológiát használtak extrém energiákkal, hogy tudatosságukat a szubkvantum nem-térbe (unspace) tolják. E folyamat révén rendkívüli traumáknak vetették alá magukat, ahol elvesztették egyéniségüket, és egy veszett, amorf, bosszúálló szubkvantum pacává olvadtak össze, amit Lurker-nek neveztek el, ahogyan arra ezekben a sci-fi regényekben is utalnak:

https://www.amazon.com/Lords-Uncreation-Final-Architecture-3/dp/0316705926

http://reviewsbybarbsaffer.blogspot.com/2020/10/review-of-redemption-of-time-three-body.html

https://www.libri.hu/konyv/az-ido-oltaran.html?gclid=Cj0KCQjw5f2lBhCkARIsAHeTvlgg8XngZ35vpkwtWdzw-CnqP5qtACjNjCqRHow-_CgktpDHvf2RGzgaAu0CEALw_wcB

A Lurker e Kozmikus ciklus nagy részében rejtve volt a szubkvantum nem-térben, és csak nemrég, az elmúlt néhány millió évben lökte a sötét erőket egyre nagyobb anomáliába és torzulásba. A Lurker az 1996-os arkhón invázió során mutatkozott meg teljes valójában, hogy megpróbálja megakadályozni a Kozmikus Felemelkedési folyamatot és a gonosz végleges eltávolítását.

1996 óta közvetve sújtja és gyötri a téridő kvantumfluktuációkat a szubkvantum nem-térből, amelyet a Fényerők folyamatosan tisztítanak a Mjölnir technológiával. A Lurker az Univerzum alvilága/érzékeny pontja, amely a karantén Földi tumoron keresztül ürül ki. A felszíni lakosság fizikai biochipjei szubkvantum/kvantum portálok, amelyeken keresztül a Lurker kiemelkedik a kvantumfluktuációkba.

A Mjölnir technológia folyamatosan szublimálja a Lurker részeit a szubkvantum nem-térből a kvantumfluktuációkba, amelyek többnyire kioltják egymást, majd feloldódnak a semmiben. Azok az fluktuációk, amelyek nem oltják ki egymást, továbbra is kis mennyiségű anomáliás protonplazmát termelnek.

A Föld közeli szubkvantum anomália annyira sűrű, hogy képes deaszcendálni a Felemelkedett lényeket, akik tudatuk egy részét a mentális, asztrális, éteri vagy fizikai síkra vetítenék ki, hogy egy Mayavi Rupát hozzanak létre:

https://www.makara.us/05ref/02comps/initiation/IFFH%203/mayavirupa.doc

A szubkvantum anomália, a Heisenberg-féle bizonytalansági elv folytán, a Fényerők Anyahajóinak falain is átszivárog.




Emiatt a Fényerőknek nagyon nehéz közvetlenül beavatkozniuk a bolygó felszínén, amíg elegendő szubkvantum anomáliát nem sikerül eltávolítaniuk. A fizikai beavatkozásra való képtelenség fenntartja a Lurker-t, ez egy negatív visszacsatolási hurkot hoz létre, ami fenntartja a bolygó karantén működését. Ezt a negatív visszacsatolási hurkot a Mjölnir technológia alkalmazásával oldják fel.

Szakrális geometrián alapuló mandalák, épületek és tárgyak tisztítják a szubkvantum anomáliát. Különösen hatékony és pozitív az oktagon (nyolcszög):

https://geo-numerology.com/symbolism-of-the-number-80


4.

2023. szeptember 15.

A bolygó felszabadulását jelenleg leginkább a Lurker és a szubkvantum anomáliája késlelteti. A Lurker úgy befolyásolja közvetlenül az emberi tudatalattit, hogy kvantumingadozásokban szubkvantum anomáliát manifesztál az emberi energiarendszer leggyengébb pontjain. Ezek a pontok a fizikai síkon biochipek, az éteri, asztrális és mentális síkon pedig anomália-maradványok beültetése. Ezek a kvantumingadozások aztán elősegítik Murphy törvényét a fizikai síkon: depressziót az asztrális síkon és zavart a mentális síkon:

https://en.wikipedia.org/wiki/Murphy%27s_law

Magyarul itt:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Murphy_t%C3%B6rv%C3%A9nye

A fekete nemesség van most a tápláléklánc csúcsán ezen a bolygón. A chiméra 26.000 évvel ezelőtt bízta meg őket a felszíni lakosság irányításával és ellenőrzésével. Mivel a chiméra nincs többé, fekete mágiás rituáléikban kapcsolatba lépnek a Lurkerrel, és útmutatást kapnak tőle. Az olyan fő fekete nemesi családok, mint az Orsini, Colonna, Torlonia, Theodoli és Massimo a Római Birodalomból származónak vallják magukat. Ez a fickó a vezetőjük:

https://www.instagram.com/p/CQxalAuh73W/



https://www-pointdevue-fr.translate.goog/lifestyle/visites-privees/chez-le-prince-et-la-princesse-orsini-a-rome?_x_tr_sl=fr&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en&_x_tr_pto=sc



https://ascendliberation.blogspot.com/2023/09/the-black-nobility-archon-families.html

A Fényerők most a lehető legtöbbet távolítják el ebből az anomáliából, hogy aztán biztonságosan elindíthassák az Eseményt.
Azért is engedik ki fokozatosan az információt, mert ha túl sokat engednek ki egyszerre, az túl erős tisztulási folyamatot indít el az anomáliában. Ez a fő oka annak, hogy az információt fokozatosan adják ki.


Az AN Fehér Tüze szintén segíthet:



Magyar vezetett meditáció itt elérhető az AN Fehér Tüzéhez: https://www.youtube.com/watch?v=BFxmXf2fqno&list=PL7ABu6rErg5Fq8GH044PRnJld5Dacr7av&index=92



A Tachyon kamrák hálózata az egyik fő hálózat, amely segíti a Fényerőket a Fény lehorgonyzásában ezen a bolygón, az anomália csökkentésében és a folyamat felgyorsításában:


5.

2023. október 10.

A biochip-maradványok egyben gyenge pontok is, amelyeken keresztül a Lurker torz kvantumfluktuációkat és a szubkvantumos nemtérből generált anomáliás plazmát tud manifesztálni.

A Lurker kvantumfluktuációkon keresztül a szubkvantumos nemtérből is anomáliát bocsát ki, és ezek torzítják az elemi esszenciát (másnéven kvintesszenciát) a Bolygó felszíne körül a plazma, az éteri, az asztrális és a mentális síkokon. A Lurker ezután képes irányítani és manipulálni ezt az elemi esszenciát, hogy befolyásolja a felszíni emberiséget azzal, hogy növeli vagy csökkenti a kvantumfluktuációk mennyiségét az adott elemi esszencia különböző helyein.

A Kvintesszenciáról itt:

https://hmn.wiki/hu/Quintessence_(physics)

Újabb információkat engedélyeztek a Lurkerről entitásról. A Lurker valójában minden olyan lény konglomerátuma (különböző anyagokból álló halmaz), amely rendkívül erős technológiával került a szubkvantumos univerzumba minden korábbi kozmikus ciklusban. Az első ilyen kivetítés az idő kezdetén történt az első kozmikus ciklusban, amikor a Forrás tudatára ébredt, hogy valami olyan furcsa dolog létezik, mint az elsődleges anomália. Ekkor a Forrás úgy döntött, hogy kivetíti egy részét ebbe az anomáliába, hogy megértse és megoldja azt, és ez a kivetített rész csapdába esett a szubkvantum anomáliában, és az első, ősi Lurker lett, amit a következő kozmikus ciklusokban további Lurkerek követtek:

http://www.thenewearth.org/returnoflight.html

Tulajdonképpen ennek következtében a Forrás egy része önmaga ellen fordult, és így született meg a dualitás. Az elsődleges anomália a Lurkerrel olyan erős volt, hogy bizonyos fokig eltérítette az Antahkarana-t (Az Antaḥkaraṇa egy fogalom a hindu filozófiában, amely az elme teljességére utal, beleértve a gondolkodási képességet, az én-érzést és a megkülönböztető képességet. Az Antaḥ „belsőt”, a karaṇa pedig „eszközt” vagy „funkciót” jelent.) a fizikai síktól egészen a legmagasabb dimenzióig, és még a Felemelkedett lényeknek sem volt rálátása arra, hogy mi is történik valójában az anomáliás univerzumban. A kozmikus ciklusokon keresztül a Forrás megismerte az anomáliát és megoldotta annak egyes részeit, egészen addig, amíg nemrég el nem érkezett az idő a dualitás befejezésére a 11:11 kapuján keresztül:

https://www.amazon.com/11-Inside-Doorway-Solara/dp/1878246054/ref=sr_1_1?keywords=11+11+solara&qid=1696964351&sr=8-1

Nagyon hamarosan egy még erőteljesebb kapu fog megnyílni, amely a sötétség végleges eltávolításához vezet az univerzumból, és e Bolygó végleges felszabadulásához. Minden információt erről az Átjáróról egyelőre titokban kell tartani, kivéve ezt a célzást:

https://jfsdigital.org/articles-and-essays/vol-26-no-1-september-2021/special-relativity-theory-expands-the-futures-cones-conceptualisation-of-the-futures-and-the-pasts/


6.


7.

2023. december 3.

A Forrás végre elkezdte közvetlenül eltávolítani az Elsődleges Lurkert, amely az idők kezdetén jött létre, amikor a Forrás egy szikrát vetített ki magából az elsődleges anomáliába. A Forrás most kvantumszinten leválasztja az univerzumot a Lurkerről. Amikor a Lurker egy kritikus tömege eltűnik, a Forrás elkezdi közvetlenül a felszíni emberiségtől függetleníteni, és amikor ez a függetlenítés elér egy bizonyos kritikus tömeget, akkor bekövetkezhet az Esemény.

Az Esemény után a Forrás az összes Lurker maradványt elválasztja az emberiségtől, és ez a folyamat a Napvillanás és a hozzá tartozó cunami idején fejeződik be.

Addig is a felszínen az emberiség felgyorsíthatja a Lurker eltávolítását a kapcsolati és szexuális traumák gyógyításával, mert ez a legmélyebb réteg, ahol a Lurker hajlamos elrejtőzni.

Jó hír, hogy az összes Lurkert, amely az elsőt követő kozmikus ciklusokban jött létre, már eltávolították, és csak az elsődleges maradt meg.

A blog bejegyzései felkerülnek a Cobrarózsa telegram csatornára is, melyhez a Meghívó link itt érhető el: https://t.me/+i7kyN7jgGRY3OGJi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.