2024. január 10., szerda

Lurker jegyzetek - Thaiföldi Konferencia

Eredeti bejegyzés itt: 

https://cobramap.blogspot.com/2023/11/lurker-notes-thailand-conference.html?m=1 

2023. november 28.

https://prepareforchange-japan.blogspot.com/2023/11/chiang-mai-ascension-conference-day-1.html

A Lurkerről az összefoglalót itt lehet megtekinteni:

https://cobramap.blogspot.com/2023/10/the-lurker.html

Magyarul itt: 

https://cobrarozsa.blogspot.com/2024/01/a-lurkerrol.html



A Lurker születése és a Dualitás

Van egy entitás, amely az idők kezdetén jött létre. Az Első Kozmikus Ciklusban született meg az első világegyetem. Amikor az idő elkezdődött, ez volt az a pillanat, amikor a Forrás elkezdte felismerni, hogy a Forráson kívül más is létezik. Ezt a valamit Elsődleges Anomáliának nevezik. A Forrás úgy döntött, hogy kivetíti önmagának egy részét ebbe az elsődleges anomáliába, hogy megértse és feloldja azt.

Megj.: az Elsődleges anomáliáról itt olvashatsz részletesen:

https://cobrarozsa.blogspot.com/2017/12/az-elsodleges-anomalia-es-toplet-bombak.html

Tehát azt mondhatnánk, hogy a Forrás egyik aspektusa a Forrásból vetült ki az elsődleges anomáliába. Így jött létre az első Lurker. Úgy is mondhatnánk, hogy az első Lurker a Forrás egyik aspektusa volt, amely a Forrásból leválva az elsődleges anomáliává vált, és így jött létre a Kettősség, vagyis a Dualitás.

Ez az Elsődleges Dualitás a Forrás és az Elsődleges anomália szétválasztása volt. Ez a Fény és a Sötétség közötti történet kezdete. Ez a történet most a végéhez közeledik. Az Első Kozmikus Ciklus kezdete óta a Forrás egyre többet tanult és értett meg az elsődleges anomáliáról. Sok Próbálkozás és Hiba, tapasztalat volt. A Forrás sok részét kivetítette önmagának, mint egyéni lényeket vagy személyiségeket, akik a világegyetem különböző részein, különböző kozmikus ciklusokban, a teremtések különböző részeit tapasztalják meg.

Az egyéni tudatosság egy része úgy döntött, hogy feloldja a szubkvantum anomáliát. Ezek a későbbi Lurkerek, akik a téren és időn, valamint a kozmikus ciklusokon túl, az árnyékban léteznek. Régóta ismert volt, hogy mindez a 2000-es évben fog feloldódni. Így 1996-ban a sötét erők úgy döntöttek, hogy kiprovokálják és megnyilvánítják az összes sötétséget. Ez volt az a pillanat, amikor a Lurker előjött az árnyékából és megmutatta magát a világegyetemben. A sötét erők teljes mértékben kihasználják a Lurkert, hogy minél tovább késleltessék a felszabadulást.

Az anomália nagy része már feloldódott és el van távolítva. Az elsőt kivéve az összes Lurkert már feloldották. Amivel most dolgunk van, az egy Elsődleges Lurker. Az aspektusa eredetileg magától a Forrástól vált el. Tehát elkezdjük feloldani az elsődleges dualitást.

A 11:11 Kapu nyitása 1992-2011 között egy energetikai előkészület volt arra, hogy ez a bolygó és az egész világegyetem végre foglalkozzon ezzel az elsődleges Lurkerrel/Dualitással. Úgy is mondhatjuk, hogy a Fény és Sötétség közötti Kettősség befejezése a Forrásból származik. A Forrás kivetítette magát az elsődleges anomáliába, és ez a rész elveszett az elsődleges anomáliában. Így lett belőle Gonosz. Azt mondhatjuk, hogy ez az Elsődleges Gonosz.

Az Elsődleges Gonosz, vagy Elsődleges Lurker, a kvantumfluktuációkat használja arra, hogy a kvantum síkról befolyásolja az egész univerzumot. Mondhatni, hogy az anomáliát nem lehet észlelni a téren és az időn belül, amely a kvantum anomáliát a hátrányunkra használja. Ez a Murphy törvényének eredete. Ez nem csak egy mende-monda, hanem egy tényleges erő, amely hajlamos az eseményeket a negatív idővonalra tolni. Ez a Lurker a kvantummezőt használja arra, hogy elterelje, negatív irányba terelje az idővonalat. Ennek oka az, hogy a Lurker kvantumosan összefonódott az egész univerzummal. Tehát a Lurker kvantumosan összefonódik a fizikai, éteri, asztrális, mentális univerzummal és mindennel. A sötétség koncentrációja természetesen a bolygó felszínén a legmagasabb. Kevésbé koncentrált a Naprendszerben és sokkal, de sokkal kevésbé a Naprendszeren túl. De a bolygó felszínén elég erősen megtapasztalhatjuk a kvantum összefonódást. Ezen a ponton a legtöbb élettapasztalat a Lurker kvantum összefonódásból származik. A legtöbb negatív esemény, amely minden látható ok nélkül történt veletek, a Lurker által van megtervezve. A legtöbb feldolgozatlan negatív érzelem, ami nem traumából származik, valójában a Lurkertől származik, mert a Lurker kvantumosan összefonódott az érzelmi testetekkel. A legtöbb mentális zűrzavar és félreértés nem azért van, mert az agyad nem elég éles vagy ilyesmi. Hanem azért, mert kvantumosan összefonódik a Lurkerrel. A bolygó felszínén a Lurkerrel való kölcsönhatás eléggé erős.

Tehát a Lurkerek elronthatják a dolgokat. Sok példát tudok erre mondani. Az egyik példa az, amikor a Fényerők fizikai akciót akartak végrehajtani. Gyerekeket akartak kimenteni a fekete nemesek kastélyaiból. Pár nappal később háború volt Gázában. Tehát ez az idővonal nem volt összhangban a Fényerőkkel, sem a Sötét erőkkel. Ez egy zűrzavar. Mivel a Lurker kvantumosan összefonódott az összes katonai személlyel, így könnyen rossz irányba mehetnek.

A legtöbb tapasztalatotok a nem pozitív természetű emberekkel azért van, mert a tudatuk csapdába esett és összefonódott Lurker vagy szubkvantum anomália.

Amit fontos, hogy megértsünk, hogy az esemény akkor történhet meg, amikor a túlnyomó többsége ennek az anomáliának eltávolításra került. Vagy teljesen rosszul is elsülhetnek a dolgok. Az embereknek nagymértékben meg kell szabadulniuk ettől. Befolyásolásuk nélkül tisztán és egyenesen tudnak gondolkodni, elég nyugodtak, és nem csinálnak hülyeségeket, amikor az Esemény bekövetkezik. A cabal csak egy kis csoport. A vezetők mindössze 200 emberből állnak. Az egész illuminátus csoport talán 2 millió ember. De nem ők a fő probléma. Talán félmilliárd ember van, aki gondot okozhat, amikor az Esemény bekövetkezik. Az emberek megőrülhetnek és szabotálhatnak dolgokat. Sok őrült viselkedést láttunk az elmúlt években. Az emberek ok nélkül kiborulnak. De a Lurker miatt borulnak ki. Sok anomália tisztázódott. Ha az Esemény megtörténik, és elég ember nyugodt, így a Fény kritikus tömege jelen van, és a tömeges letartóztatás megtörténik, nincsenek nagyobb mellékhatásaink.

Ezért a Fényerők a megfelelő pillanatra várnak a drasztikus fizikai akciókhoz. De ha ezt most teszik meg, akkor teljes lesz a káosz. Nem lesz atomháború, de teljes lesz a káosz energetikailag és fizikailag. Rengeteg helyen lenne az áram lekapcsolva, az embereknek áram, víz, élelmiszer nélkül kellene túlélniük. Gáza lenne az egész világon. Ez nem ajánlott ezen a ponton. Először is, elég anomáliát kell megszüntetni. Ha elegendő mennyiségű anomáliát távolítunk el, akkor minden simán mehet. Talán nem minden, de a Fényerők teljes fizikai cselekvést tudnak végezni.

De mielőtt ez megtörténik, a Fényerők nem léphetnek kapcsolatba egyetlen Fénymunkással sem, mert a sötét erők megtorolják. Tegyük fel, hogy van olyan Fénymunkás, akinek nincs pénze a túlélésre, és kiteszik a házából. Tegyük fel, hogy a Fényerők kapcsolatba lépnek ezzel az emberrel, és pénzt adnak neki. A sötét erők tíz vagy több fénymunkást is megölhetnek miatta. Még mindig túszhelyzetben vagyunk. Még nem jött el az idő, még nem.

Lesz egy bizonyos pillanat az Esemény előtt, amikor a Fényerők elkezdenek fizikai akciókat végrehajtani a Fénymunkások közösségében, amikor már elég biztonságos. Most egyszerűen túl kockázatos. Amikor a Fényerők megpróbálták megmenteni a gyerekeket, néhány nappal később Gázában megtörténtek a dolgok megtorlásként. Valójában, ami Gázában történt, az a gyermekek tömeges feláldozási rituáléja. A sötét erők nagyon dühösek lettek, és sok gyereket vittek a föld alá.

A Fényerőknek tehát nagyon óvatosnak kell lenniük a bolygó felszínén, hogy ne okozzanak túl sok következményt. A túszhelyzet megoldódik, de amíg a drasztikus intézkedésekre nem kerül sor, fontos az energiahálózat stabilizálása. Minél stabilabb az energia, annál simább az átmenet. Az ukrajnai és gázai háborúk csak azért voltak lehetségesek, mert az energiahálózat nem stabil.

Ha a Fénymunkások nem harcolnak egymás ellen, akkor az ukrajnai és a gázai háború nem történik meg. Ha a fényhálózat stabil lenne, a sötét erők nem tudnák megtervezni a háborút. Másrészt viszont nagyon sok háborút megakadályoztunk, talán 20-at vagy még többet. Ötször akadályoztuk meg az ukrajnai háborút, 4-5 alkalommal az Irán és Izrael közötti háborút. De nem tudunk mindent megakadályozni, mert ez egyszerűen túl sok.

Ezért nagyon fontos, hogy mostantól az Eseményig a lehető legnagyobb mértékben stabilizáljuk és erősítsük a bolygó energiahálózatát. Ezért ásunk el Cintamani köveket és Galaktikus Cintamanit, építünk Tachyon kamrákat, végzünk Tömegmeditációkat, ezért hozunk létre Rózsa Rendje Csoportokat, készítünk Istennői ékszereket, hogy több Istennői energiát hozzunk. Mindezek a bolygó energiahálózatának stabilizálását szolgálják. Ez az "Új Atlantisz" művelet St. Germain vezetésével. Ő a bolygó felszínén a művelet Legfőbb Parancsnoka. Azt akarja, hogy ez a rács stabil legyen, hogy az átmenetek zökkenőmentesen és a lehető legkevesebb szenvedéssel menjenek végbe.

Ami most kvantumszinten történik arról szól, hogy a Fényerők a "Thor kalapácsát", a Mjölnir technológiát használják a szubkvantum anomália feloldására. Most kvantumágyúkkal bombázzák a Földet. Ezek az ágyúk folyamatosan képesek feloldani a szubkvantum anomáliákat, még akkor is, amikor most beszélek. Minden egyes alkalommal, amikor az anomália oldódik, a Lurker elveszíti az erejét.

De a Mjölnir most talán 5%-os intenzitású. Néhány hete a Fényerők kísérleteztek vele, és 20%-ra emelték az intenzitását. Így néhány órán keresztül nagyon szép energiát engedett a levegőbe. Aztán a Lurker teljesen kiborult, és drasztikus támadásokat terveztek. Így derült ki, hogy a biztonságos tartomány 5-7% közötti intenzitás. De a Fényerők fokozatosan növelik az intenzitás mennyiségét, hogy felgyorsítsák a szubkvantum anomália eltávolítását.


A sötétség vége

Még a mi szemszögünkből nézve is, "nagyon hamar" a Forrás elkezdhet közvetlenül beavatkozni a helyzetbe, mert a Forrás eléggé megérti az Elsődleges Anomáliát, és elkezdi közvetlenül feloldani az Elsődleges Lurkert.

Ez a dualitás valódi vége. Ez a Fény és a Sötétség közötti szétválasztás valódi vége. A Lurker részei vagyunk, és a Forrás részei vagyunk. A Lurker egykor a Forrás volt, és újra a Forrássá válik. A dualitás megszűnik létezni. A sötétség megszűnik többé létezni. Jelezni fogom a blogomban, amikor ez megtörténik. Ez nagyon hamar meg fog történni.

Amikor ez a folyamat elkezdődik, akkor végre, a Hazatérés végső szakaszában vagyunk. (taps)

Ilyen messzire jutottunk. Nagyon fárasztó folyamat volt. Már majdnem 3 évtizede tart. Újra és újra elhúzódott. Egyre több és több és több probléma merül fel. De már majdnem a végére értünk. Mivel a Forrás magába integrálja a Lurkert, nem marad semmi. A Fény végre eljöhet a bolygóra.

Holnap az ATVOR technológiáról fogok beszélni. Ez a Mjölnir egyéni felhasználása, kvantumágyú. El fogom magyarázni, hogy ez hogyan befolyásolhatja közvetlenül a mindennapi életeteket. A Fényerők ezt a technológiát arra használják, hogy megemeljék a rezgési frekvenciátokat. Ez emeli a Cintamani és más Tektitek rezgését is. Az intenzitása most még csak 5-7 százalékos, de a következő néhány évben 15-20-szor intenzívebb lesz, mint most. A sötét energia egyre inkább el fog oszlani, amíg teljesen fel nem oldódik.

Van ezzel kapcsolatban kérdés?

Kérdések és válaszok 4.rész

Kérdés: Hogyan hat ez az asztrológiai megnyilvánulás a Lurkerre?

Válasz: van ez a Plútó-Neptunusz-Uránusz aspektus, ami nagyon harmonikus. Ez feloldja a Lurker-t.

Kérdés: Valahányszor hazamegyek, mindig negatív gondolatok szállnak meg. Beültetnek még gondolatokat vagy megtámadnak engem valamilyen éteri sötét lények?

Válasz: Még mindig lehet az éteri entitások által, mivel nem mind tisztultak meg. Lehet skalártechnológia, amely szintén képes a gondolatokat vagy a hangot továbbítani. És ott van a Lurker. Tehát három lehetőség is van a külső negatív okokra.

A fizikai karantén egy másik aspektusa az energiamezőben van. Még mindig vannak biochipek és implantátumok maradványai. Az implantátumok eltűnnek, a biochipek pedig inaktívak. A biochipek között már nincs elektromos kommunikáció. A fizikai biochipek még mindig ott vannak, mert azokat fizikai műtéttel vagy fejlett technológiával kell eltávolítani. Ezek az emberi energiamező és test leggyengébb pontjai. A Lurker ezeket használja arra, hogy még több anomáliát küldjön rajtuk keresztül. Ez az oka annak, hogy sok Fénymunkás erős fejfájást tapasztal az elmúlt néhány hónapban. Tavaly október óta a Fényerők mindent megtesznek, hogy eltávolítsák a karanténban maradt programokat.

Bármilyen kérdés ezekkel kapcsolatban?

Kérdések és válaszok 6.rész

Kérdés: Hogyan hathat a Lurker egy olyan személyre, akinek nagyon magas a rezgése?

Válasz: Amíg nem emelkedsz fel, addig még mindig befolyásolhatnak téged. A Felemelkedésed után teljesen szabad leszel ettől. Ha elolvasod az összes jógi életrajzát, a felemelkedési folyamatukban láthatod, hogy milyen nehéz pillanataik voltak. Pontosan így nyilvánulhatnak meg ezek a befolyások.

Kérdés: Azt mondtad, hogy a Forrás hamarosan megtisztítja a Lurker-t. Milyen hamar?

Válasz: Nem tudom megmondani, hogy milyen hamar. Amint megtörténik, közzéteszem a blogomban.

Kérdés: Nem "évekig" fog tartani, igaz?

Válasz: Nem tudok időpontot mondani, de hamarosan, nem messze a mostani időponttól.

Kérdések és válaszok 7. rész

Kérdés: Hogyan kezeljük azt, amikor a Lurker képes a kvantum összefonódással irányítani az érzelmeinket és gondolatainkat?

Válasz: Használd a pozitív gondolataidat. Szabad akaratunk van, és kapcsolódunk a Felsőbb Énünkhöz.


A blog bejegyzései felkerülnek a Cobrarózsa telegram csatornára is, melyhez a Meghívó link itt érhető el: https://t.me/+i7kyN7jgGRY3OGJi



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.