2024. április 21., vasárnap

Helyzetjelentés Frissítés

Eredeti bejegyzés itt: 

http://2012portal.blogspot.com/2024/04/situation-update.html

Fordította: MCCS

A Fényerők a terv szerint távolítják el a sötét atlantiszi hálózatot. Miután az afrikai illuminátus és IBC (illuminátus szakadár komplexum) hálózatokat kiürítették, Afrikában érezhető megkönnyebbülés tapasztalható:

https://thecradle.co/articles/the-sahels-axis-of-resistance

Egy kicsit több információt most már nyugodtan nyilvánosságra lehet hozni. 2023 decemberében a sötét atlantiszi hálózatnak sikerült sötét portálokat nyitnia e Naprendszer és más Univerzumok között, hasonlóan ahhoz, ami 1996-ban történt, de sokkal kisebb mértékben. Ezt úgy tették, hogy fizikai és éteri atombombákat robbantottak a Kuiper-övben.

Ezek a sötét portálok lehetővé tették sok más univerzumokból származó hüllő entitás beáramlását a Naprendszerbe, amelyeket aztán azonnal kiürítettek, amint beléptek magába a Naprendszerbe:

https://www.livescience.com/62558-parallel-universe-aliens-survive-dark-energy.html

A Fényerők április 3-án teljesen lezárták a sötét kapukat, amelyek lehetővé tették a hüllő entitások belépését, és ettől kezdve a Naprendszerbe való belépés a sötét entitások számára sehonnan sem lehetséges többé. Azok a sötét portálok, amelyek még mindig aktívak a mi Naprendszerünk és más Univerzumok között, teszik lehetővé a szubkvantum anomália bizonyos mértékű beáramlását a Naprendszerbe. Ezek a portálok is hamarosan bezárulnak.

Ez az egész művelet a sötét erők nagy stratégiai hibája volt, mivel miután a Fényerőknek sikerült lezárniuk a sötét portálokat, helyette Fényportálokat tudnak nyitni ugyanott, és ez drasztikusan javítja a kommunikációt e Naprendszer és a más Univerzumok Fényerői között. Már sok Fényerősítés érkezik más világegyetemekből, és most helyezkednek el Anyahajóikkal a Heliopauzánál.

E Fénylények közül sokan hoztak új, fejlett technológiákat, amelyek a Lurkerrel eltávolításához szükségesek, vele foglalkozik, és új, gyorsabb, hiperdimenziós féreglyukakat, amelyek gyorsabb és kényelmesebb utazást tesznek lehetővé az Univerzumok között.

Április 3-án elég anomália tisztult ki ahhoz, hogy az igazi Fény sok évtized után végre lehorgonyozódjon a fizikai síkon Sedonában, körülbelül 20 percre. Pontosan ugyanebben a pillanatban villám csapott a Szabadság-szoborba New Yorkban, ami a Fény győzelmének nagyon világos jele:


https://petapixel.com/2024/04/04/photographer-captures-statue-of-liberty-getting-zapped-by-lightning/

https://nypost.com/2024/04/04/us-news/crazy-photos-show-boat-sinking-lightning-striking-statue-of-liberty-during-wild-ny-storm/

Mindkét workshop Sedonában és Rochesterben sikeres volt, a jegyzeteket itt olvashatod:

https://votl628.blogspot.com/2024/04/personal-notes-from-new-atlantis.html

https://votl628.blogspot.com/2024/04/personal-notes-from-rochesters-new.html

A Napfogyatkozás a Rochesterhez közeli felszakadozott felhőzeten keresztül egy pillanatra láthatóvá vált, így elkészíthettem ezt a képet:


Az Egyesült Államokból mintegy 20 000 ember vett részt a Tömegmeditációban, az április 8-i Napfogyatkozás pillanatában. Bár a kritikus tömeget nem érték el, a meditációnak mégis jótékony hatása volt, és az Egyesült Államok egy pozitívabb idővonal felé sodródik:

https://amgreatness.com/2024/03/20/our-perilous-magnificent-perilous-future/

Bár ez mind nagy előrelépés, még nem vagyunk a végén. A közel-keleti helyzet ismét eszkalálódott. A Fényerők arra kérik a lehető legtöbb embert, hogy 4 óránként vegyenek részt az Irán és Izrael közötti békéért végzett meditációban:

https://www.welovemassmeditation.com/2024/04/urgent-meditation-for-peace-between-iran-and-israel-every-4-hours.html

Magyarul itt:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2024/04/surgos-meditacio-az-iran-es-izrael.html

Továbbá, egy bizonyos konkrét küldetéshez önkéntesre van szükség Kolumbiában, lehetőleg Bogotában. Ha ott élsz és szívesen együttműködnél, kérlek, írj a cobraresistance@gmail.com címre.

A Fény Győzelme!

Megj.: A facebook-ot az Eseménykor a Fényerők le fogják kapcsolni, de a Telegram pl. meg fog maradni, ahogy azt Cobra a legutóbbi, Párizsi Felemelkedés Konferencián is közölte. Ráadásul a facebook állandóan törli a csoportjainkból a bejegyzéseket, nem enged posztolni, elveszi az ott lévő oldalaink tulajdonjogát, ezért úgy döntöttünk, hogy a Telegramon létrehozunk egy új Magyar Cobra Csoportot. Aki szeretne csatlakozni, legyen kedves letölteni számítógépre, telefonra vagy tabletre az alkalmazást innen:
https://telegram.org/, majd utána csatlakozhat a csoportunkhoz, aminek a Meghívó linkje itt érhető el:
https://t.me/+ZP7aR6CYK0s4MzJi
Szeretettel várunk benneteket! 💗

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.