2024. április 25., csütörtök

Rövid Helyzetjelentés Frissítés

Eredeti bejegyzés itt: 

Fordította: MCCS

A Fényerők a terv szerint távolítják el a sötét atlantiszi hálózatot. A színfalak mögött nagyon érzékeny és kockázatos műveletekben vesznek részt, és erről jelenleg semmi többet nem lehet mondani.

Meglepődtem, amikor kiderült számomra más univerzumok létezése. A Fényerők körülbelül 25 évvel ezelőtt adtak nekem információt arról, hogy az összes többi Univerzum integrálódott ebbe az Univerzumba. Időközben új Univerzumok létezését fedezték fel, és nemrégiben ezeket tudomásomra hozták.

A Fényerők közölték, hogy az információkat fokozatosan kell kiadniuk, csak olyan gyorsan, amilyen gyorsan biztonságosan integrálhatók anélkül, hogy túl sok anomáliát idéznének elő, amit aztán nem tudnának elég gyorsan feldolgozni, és az bajt okozna.

A sötétség jelenléte ezekben a más Világegyetemekben minimális, és sokkal kisebb, mint ami jelenleg ezen a bolygón létezik. A többi Univerzum legproblémásabbjában lévő fő erődítményt, a Reptilián bolygót nemrég szabadították fel rendkívül súlyos harcok során, sok áldozattal mindkét oldalon. Várhatóan hamarosan minden megmaradt sötétséget felszámolnak ezekben az Univerzumokban.

A más Univerzumokban jelen lévő sötét entitások egyike sem tud többé ebbe az Univerzumba utazni. Az egyetlen lények, akik más Világegyetemekből utaznak, azok a Fényerők, akik erősítést hoznak a végső felszabadításhoz.

Negatív kvantum féreglyukak még mindig léteznek e Világegyetem és más Világegyetemek között, de hamarosan kitisztulnak.

Egy hatalmas Felemelkedési portál, amelyet már röviden említettem az egyik korábbi frissítésemben, elkezdte éreztetni jelenlétét más Univerzumokban. Pontosabban, ez a buborék nukleáció (magképződés) folyamatának kezdete a hamis vákuumból a valódi vákuumba való átmenet részeként a Multiverzumban:

https://en.wikipedia.org/wiki/False_vacuum

Megj.: Nukleáció: https://www.vilaglex.hu/Lexikon/Html/Nukleaci_.htm

A mi bolygónk továbbra is a sötétség fő bástyája a Multiverzumban, és a fő megoldandó probléma. Remélhetőleg néhány héten belül, miután bizonyos helyzetek megoldódnak, konkrétabb információkat tudok közölni a bolygó helyzetéről.

Addig is, szívesen látunk benneteket a kolumbiai Bogotában megrendezésre kerülő Új Atlantisz workshopunkon:



Ott tudom majd felfedni először a Smaragdtáblák valódi jelentését és a smaragdok Agarthába vezető kapuként való használatát.

A Fény Győzelme!

Megj.: A facebook-ot az Eseménykor a Fényerők le fogják kapcsolni, de a Telegram pl. meg fog maradni, ahogy azt Cobra a legutóbbi, Párizsi Felemelkedés Konferencián is közölte. Ráadásul a facebook állandóan törli a csoportjainkból a bejegyzéseket, nem enged posztolni, elveszi az ott lévő oldalaink tulajdonjogát, ezért úgy döntöttünk, hogy a Telegramon létrehozunk egy új Magyar Cobra Csoportot. Aki szeretne csatlakozni, legyen kedves letölteni számítógépre, telefonra vagy tabletre az alkalmazást innen:
https://telegram.org/, majd utána csatlakozhat a csoportunkhoz, aminek a Meghívó linkje itt érhető el:
https://t.me/+ZP7aR6CYK0s4MzJi
Szeretettel várunk benneteket! 💗

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.