2024. május 9., csütörtök

Phoenix-i Felemelkedési Konferencia 1. és 2. rész 2024. február - Részletek

Eredeti bejegyzés 1.rész itt: 

https://prepareforchange-japan.blogspot.com/2024/02/phoenix-ascension-conference-day-1.html?m=1

Eredeti bejegyzés 2.rész itt:

https://prepareforchange-japan.blogspot.com/2024/02/phoenix-ascension-conference-day-2.html?m=1


A jegyzeteket készítette: Nogi

A Felemelkedés Konferencia célja

Minden Felemelkedési Konferencia célja, hogy felkészítse a felszíni lakosságot az Eseményre és a bolygó felszabadítására. Azok, akik felébredtek, nagyon fontos szerepeket fognak betölteni. Azért vagytok tehát itt, hogy megkapjátok az információkat, hogy megértsétek, mi történik a bolygón és a galaxisban. A változás az egész univerzumban meg fog történni. Amikor ez megtörténik, képesek lesztek megérteni, hogy mi történik bennetek és körülöttetek. Képesek lesztek megérteni, hogy miért olyan őrült a világ. Meg kell értenetek. Ismétlem, a konferencia célja a Fény győzelme.

Ezért vagyunk itt. Ahhoz, hogy megértsd, el kell engedned és el kell felejtened mindent, amit a múltban tanultál. Minden készség és információ, amit a múltban kaptatok, sok réteg programozás, Atlantiszon kezdődött az implantálási folyamattal. És ez folyamatos. Mielőtt reinkarnálódtatok, az asztrális és éteri síkon ott voltak az Arkhónok és a Karma Urai. A fizikai síkon pedig ott voltak a szülők, az oktatási rendszer, a pénzügyi rendszer. Tehát az elme programozása itt nagyon intenzív. Sajnos az elme programozása az Egyesült Államokban a legerősebb. Ennek az az oka, hogy az USA-ból nagy áttörési lehetőség érkezik.

Szóval a sötét erők a legtöbb programot ebbe az országba tették. Meg kell értenünk, miért fontos, hogy elengedjük a múltunkat és nyitottabbá váljunk. Így használhatjuk kreatív elménket és józan eszünket, hogy rájöjjünk, mi is történik valójában. A sötét erők egyik technikája az, hogy tonnaszámra adnak nektek olyan információkat, amelyeknek semmi értelme. Sok információ a médiában, weboldalakon, a csatornázásokban szinte mind hamis. Ezek 95%-a hamis információ. Hiába olvastok bárhol sok információt könyvekben vagy weboldalakon, ezeknek semmi értelmük. Valóban fontos, hogy fejlesszétek a saját ítélőképességeteket, használjátok a józan eszeteket és hogy tudjátok, hogy mi történik a bolygón. A bolygó felszínén nagyon korlátozott perspektívával rendelkezünk. Ha egy elefántot nézünk, mármint nem egy igazi elefántot nézünk ezen az állatkerti területen! (nevet)... szóval ha nem nézzük elég messziről, magasabb perspektívából, akkor nem látjuk magát az elefántot.

Nagyon fontos, hogy kitágítsuk a látókörünket, és elengedjünk minden ragaszkodást. Az emberek túlságosan ragaszkodnak a múltjukhoz, mert egyszerűen túl sok energiát fektetnek a hitrendszerükbe. Azért fektetnek annyi energiát bele, mert sok érzelmet fektettek abba a hamis hitrendszerbe. Azt gondolják, hogy "ha elengedem, akkor megbánom és elveszettnek érzem majd magam". De a helyzet ezen a bolygón igencsak arra fogja kényszeríteni az embereket, hogy elengedjék ezeket a hitrendszereket. Az idő fogy, és a dolgok felgyorsulnak, szembe kell néznünk a valósággal, hogy elengedjük a régi rendszert.

Cobra a Fátylon túl


Egy orosz katonai repülőgépen utazhattam. Először is, a Föld nem lapos. Ha valaki ebben a teremben hitt a lapos Földben, sajnálom, a Föld ívelt. És az energia odakint tényleg gyönyörű! Sokkal jobb, mint ami itt van. Alávetettük magunkat a mátrixnak, amit fel kell oldani. Ott van az egész Univerzum, ami arra vár, hogy felfedezzük és megtapasztaljuk.
A bolygó felszabadításának nagyon fontos aspektusa, hogy túllépjünk a karanténon. A Föld bolygó az utolsó bolygó, amelyet befogadnak a Galaktikus Hálózatba. Ahhoz, hogy ez megtörténjen, az emberiségnek át kell mennie az átalakuláson.
Az átalakulás mentális jellegű; el kell engednünk a hitrendszereinket. Ezután következik az érzelmi átalakulás; el kell engednünk az érzelmi testünkben felhalmozott traumát. Aztán a fizikai átalakulás; ez magában foglalja a jelenlegi pénzügyi rendszerünkben való összeomlást. A sötét erőknek megvan a saját elképzelésük, hogy eltérítsék a rendszert a valóságtól nagyon távol álló módon. De az igazi, új átalakulás az kvantumugrásszerű lesz.

Kozmikus Visszaállítás


Az igazi átalakulásunk egy Kozmikus Újraindítás lesz. Univerzumunk a kozmikus tágulást és összehúzódást ismétli, mint a szívverés vagy a ki-be lélegzés. Egy kozmikus ciklus évmilliárdokig tart. És mi most egy nagyon különleges pillanatban vagyunk. Ez a maximális tágulás, a Nem-Légzés pillanata. Egy rövid pillanatnyi csend van most.

Új Kozmikus Ciklus


A világegyetem egy tórusz. Azt mondanám, hogy a tér/idő kontinuum egy egész dimenziójának 3 dimenziós árnyékában vagyunk. Tehát a teljes dimenziós struktúra az a 11 dimenziós struktúra árnyéka. Ez egy kép arról, hogyan néz ki az univerzum. Ez a tórusz egyre nagyobb lesz, majd összehúzódik. Jelenleg a maximális méretben van.
Ami érdekes, hogy a főáramú tudósok elkezdték megtalálni a bizonyítékokat, hogy közvetlenül a maximális tágulás pillanata előtt vannak. Tehát van tudományos bizonyíték erre vonatkozóan. Ezt hamarosan meg fogjuk tapasztalni. Ez a hatalmas kozmikus ciklus az oka annak, hogy minden konvergál abba a pontba, ahol a drasztikus változások történnek a valóságunkban.

Hamis Vákuum és Metastabilitás esemény


Néhányan a régi 3D-s univerzumról beszéltek, teljesen elkülönítve az új 5D-s univerzumtól. Ez nem jelenti azt, hogy két univerzum lesz. Ez a magasabb univerzum a szubkvantummal elmerülve, ami meg fog nyílni. Sokkal könnyebb lesz hozzáférni a magasabb valósághoz. A magasabb dimenzió energiája áthatja majd, megváltoztatva a valóságunkat. Ez meg fogja változtatni a tudatunkat és az egész társadalmunkat.
Amit tapasztalunk, az a felgyorsuló evolúció. Minél közelebb vagyunk az átalakulási ponthoz, annál gyorsabb az evolúció. Évmilliárdokkal ezelőtt a változásokhoz évmilliókra volt szükség. Most nagyon közel vagyunk az átalakulási ponthoz. Tehát a dolgok egyre gyorsabbak és gyorsabbak, mert most már az átalakulási ponton vagyunk. A "most" nem azt jelenti, hogy ma, hanem azt, hogy "nagyon közel".

St. Germain és az Egyesült Államok


Most abban az országban vagyunk, amelyet St. Germain az "Új Atlantisz" nevű projekttel hozott létre. Ő a Fény lénye. A 18. században reinkarnálódott. Egy magasabb nézőpontot hozott a bolygó felszínére, hogy magasabb szintű civilizációt tudjon megalkotni. A 18. században nagyon aktív volt Franciaországban a kőműves páholyokban, különösen a 9 Nővér Páholyban, és bizonyos személyekkel, mint például Benjamin Franklin, aki szintén a páholy egyik tagja volt. Benjamin alkotta meg az USA Alkotmányát. A társaság alapvető célja az volt, hogy a Vízöntő korszakában egy új társadalom kereteit teremtse meg, és újra aktiválja a régi Egyenlítőt. St. Germain abban az időben intenzíven dolgozott azon, hogy újra aktiválja a bolygó energiahálózatát, hogy a bolygó készen álljon az elkövetkező változásokra, vagy Új Atlantiszra. Ő már több száz évvel ezelőtt részt vett ebben a folyamatban. Megteremtette az új pénzügyi rendszert, a pénzt a St. Germain Letét (angolul: Trust) nevű speciális számlán finanszírozta. A pénz 40-50 billió dollárra gyűlt össze, amit a cabal zárolt. De a pénz az egész emberiség számára felszabadul. St. Germain most az összes projekten dolgozik. A helyzet különösen tavaly szeptember óta gyorsult fel. Most már közvetlenül részt vesz a felszíni műveletben. Az Ashtar Parancsnoksággal, az Ellenállási Mozgalommal, a Plejádiakkal, a Sárkány Társaságokkal dolgozik együtt, hogy elegendő erőt gyűjtsön a bolygó felszabadításához.

Cintamani kő


Néhány évvel ezelőtt arra kért, hogy készítsem elő a Fényrácsot a bolygó felszínén Új Atlantisz számára. Ennek a folyamatnak része a Cintamani kő, amely évmilliókkal ezelőtt a Szíriuszi Csillagrendszerből érkezett. A kövek azért jöttek, hogy újra aktiválják a Fényt, amikor eljön az idő. Reaktiválni fogják őket, amikor eljön az utolsó Napvillanás, vagy Galaktikus Hullám és a Pólusváltás ideje. Az idő most jött el. Arra kért engem, hogy a köveket bizonyos kritikus helyekre helyezzük, hogy előkészítse a Pólusváltást és az Eseményt.
Tehát, most itt vagyunk (a FOL rács közepén).
Phoenix egy kettős, nagyon erőteljes Istennő/Felemelkedés örvény, és mi ennek az örvénynek a közepén vagyunk. Holnap többet fogok beszélni Phoenixről, Arizona szerepéről, és Kalifornia szerepéről. A köveket tehát már elásták ezeken a helyeken az elkövetkező változásokra. Sok más hely van, ahová Cintamani köveket ültettek, hogy megtartsák a Fényt. Szeretném bemutatni Patricket, aki része ennek a projektnek, amelyben néhányan közületek talán részt szeretnének venni.

Galaktikus Cintamani


Nemrégiben bemutattak nekem egy új követ *Galaktikus Cintamani kő* néven, amely bizonyos szempontból hasonlít a hagyományos Cintamani kövekhez, de még erősebbek. Közvetlen kapcsolatban áll a Galaktikus Központi Fajjal. Nagyon erős, intenzív reakciókat válthat ki. De tisztítja a kvantum és szubkvantum anomáliákat. Ennek a kőnek a hordozói az Esemény idejének fő energiaátvivői a felszíni műveletekhez.
Nemrégiben néhány Galaktikus Cintamani követ ástak el a Régi Istennő Egyenlítőnél. Ez volt az utolsó egyenlítő az utolsó sarki eltolódás előtt. Sok Istennő Templom van az egyenlítő körül. Nagyon erőteljes pontokon helyezkednek el, mint Libanon, Párizs, Stonehenge, és az USA bizonyos részén. Ezek a kövek stabilizálják a Föld átalakulását és a Pólusváltást. A drasztikus kaotikus helyzet kevésbé lesz drasztikus, mert segíteni fogják az Istennői Energiát.

Tachyon kamra


Egy másik segítő aspektus az a technológia, amelyet évtizedekkel ezelőtt kaptam a Plejádiaktól. Ez a Tachyon Kamra. Ez egy olyan szerkezet, amely tachyon energiát hoz a bolygó felszínére. A sötét erők megakadályozzák a tachyon hozzáférését a bolygó felszínén a skalár technológia és az ionoszféra fűtőberendezések segítségével. Az ionoszféra a sztratoszféra felett magasan lévő légkör, amely megakadályozza a kozmikus sugárzás bejutását. Mivel a tachyonok a kozmikus sugárzással utaznak, ez is blokkolja a tachyonok hozzáférését. Tehát minél több Tachyon Kamra van a felszínen, annál több Tachyon energia jut a bolygó felszínére. Lelkesen fejlesztik az új Tachyon termékeket a nagyobb hozzáférés érdekében. A Tachyon az első szubatomi részecske, amely az univerzum teremtésekor jött létre, így a tachyon van a leginkább összhangban a Forrással. Emiatt a tachyon képes harmonizálni a környező kvantummezőt. A szünetben számos Tachyon termék kapható. A Cintamani kövek és a Kolumbianit a Szíriuszról származnak. Galaktikus Cintamani a Galaktikus Központból származik. Az Istennői ékszerek pedig azért fontosak, hogy több Istennői Energiát hozzanak ide.

Kérdések és válaszok 1. rész


K. Meg tudjuk-e határozni az Istennő Ley-vonal pontos helyét például a szélességi fokok alapján, és hogy mely városok mellett halad el?
V. Holnap megmutatom a térképet, és bővebben is beszélek róla.
K. A Plejádiakkal való Első Kapcsolatfelvétel Szexuális kapcsolódás lenne?
V. Nem. Az Első Kapcsolatfelvétel egy fokozatos folyamat. E folyamat során, azt mondanám, hogy kiválasztott személyek bizonyos kozmikus fajokkal való kapcsolatfelvételi folyamata lesz. Ezen a ponton van egy kis esély a szexuális energia cseréjére, de a szexuális együttlét az Első Kapcsolatfelvételkor egyáltalán nem szerepel az elképzeléseimben. Inkább önbevezető folyamat lesz. Ami fontos, az a felszíni lakosság és a kozmikus fajok közötti szilárd kapcsolat kialakítása.
K. Honnan szerezted az összes adatot, amit mutattál? Csatornázás útján szerezted meg őket?
V. Nem. Tudósoktól. Ők különböző bizonyos területeken vizsgálódnak, és publikálják azokat, én pedig összegyűjtöm az adatokat, és grafikonba foglalom őket.

K. Ki tudnád fejteni, hogy amikor a Galaktikus Cintamanik aktiválódnak, mi fog történni?
V. Erről részletesen ma később fogok beszélni.
K. (Nem hallható) a kozmetikai iparról. Ez ellenkezik a Galaktikus Kódexszel?
V. Igen.
K. Ha igen, mit tehetünk az Esemény előtt?
V. Az információk közzétételével és a bizonyítékok összegyűjtésével terjeszthetitek a tudatosságot arról, hogy mi is történik valójában. Ha az emberek kritikus tömegei tudnak róla, a helyzet meg fog változni.
K. Tudnál többet mondani a helyszínről, például a szikláról, amit az ablakból látunk, az is Istennői Örvény?
 

V. Oké, a hatásköre nagy ezen a területen. Az egész erőteljes, de az Istennői energia különösen az Állatkert területén van jelen, itt, és azon a területen, kb. 2 mérföldre innen délre.

K. Szerinted a new age mozgalom egy pszichológiai művelet volt?

V. Eredetileg a new age mozgalom nagyon pozitív volt. Ez az 1970-1980-as évek körül volt. Ekkor volt a Neptunusz és a Plútó nagyon erőteljes asztrológiai konfigurációja. Ez sok ébredést eredményezett. De a sötét erők beszivárogtak a mozgalomba, és eltérítették. Az erős manipuláció 1998-ban és különösen 2000-ben történt.
K. Mi a helyzet az irányított energiafegyverekkel?
V. A helyzet az idő múlásával változott, de a Fényerők beavatkozása végül tavaly decemberben történt meg. Így a helyzet sokkal jobb lett, de még mindig vannak célzott személyek. Tehát a helyzet összességében javult.
K. Hallottam, hogy Mihály Arkangyal nem jó lény. Mit gondolsz erről?
V. Sok weboldalon sok információ van, ami mindenféle ostobaságot állít. Mihály Arkangyal nagyon pozitív lény.

K. Vannak olyan asztrál síkokon lévő portálok, ahová csak álmodás közben tudunk belépni?
V. Igen.
K. Mikor használhatja az emberiség a gyógyítóágyakat (medbed)?
V. Az Esemény után.
K. A múltkori blogbejegyzésedben említetted, hogy a régi Egyenlítő Gízán és a Húsvét-szigeten halad át. Mi ennek az egyenlítőnek a jelentősége?
V. Ez még egy régebbi egyenlítő, amely a legutóbbi Pólusváltás előtt volt. Az az egyenlítő kevésbé aktív, de kapcsolódik az ősi Atlantiszi energiához, mielőtt a karantén létrejött. Egy bizonyos ponton talán ezt is aktiváljuk, de nem most. 

K. Bízom Geffrey (nem hallható) csatornázási információjában, aki St. Germainről beszél. Mit gondolsz róla?
V. Nem nyilatkozhatok nyilvánosan más lényekről szóló információkról.

A 2025-ös Portál Dinamikája


A jövő évben megnyíló fontos portálról fogok beszélni. A következő év egy nagyon erőteljes év lesz, és ezt már most is érezzük, mivel a Plútó a múlt hónapban belépett a Vízöntőbe.
Íme egy diagram a Plútó Vízöntőbe lépéséről. A Plútó az elmúlt évtizedek óta a Bakban volt. A Plútó célja a Bakban az, hogy felszínre hozza a régi társadalom és a régi rendszer minden elfojtott anomáliáját és torzulását. Az elmúlt néhány évtizedben a bolygó pénzügyi és politikai rendszerében nagyon nagy tisztulásoknak voltunk kitéve. Most ez a folyamat befejeződött. A politikai rendszerben lévő korrupciókat leleplezték. A gyermekkereskedelmi hálózatok lelepleződtek. A bankárok lelepleződtek.
Most vagyunk abban a folyamatban, amikor a Plútó elhagyja a Bakot és belép a Vízöntőbe. Ez a folyamat már tavaly elkezdődött. Tavaly március 23-án a Plútó rövid időre belépett a Vízöntőbe, és csak ízelítőt adott abból, ami következik. Aztán a Plútó júniusban kilépett a Vízöntőből és belépett a Bakba, ahol hatalmas felfedezésben volt részünk. Egy Grushe nevű informátor tanúskodott a leplezett földönkívüli űrhajók létezéséről. Ez volt az első alkalom az emberiség történetében, hogy nyilvánosan bejelentették a földönkívüli civilizáció valóságát. Ez volt a valódi leleplezés kezdete. Aztán a Plútó ismét visszalépett a Bakba körülbelül fél évre, ami a régi rendszer korrupciójának és torzulásainak további felfedését hozta. Most a Plútó ismét a Vízöntőben van, és közel 9 hónapig marad a Vízöntőben. Most a Vízöntő energia felgyorsult folyamatában vagyunk, mert a Plútó még több leleplezést fog hozni.
Ugyanennek a helyzetnek egy másik aspektusa, hogy a Plútó felgyorsítja a régi rendszer összeomlását. Tehát az energetikai problémák is felgyorsulnak. Felkészíti a felszíni lakosságot az Eseményre. A Naprendszert is felkészíti a Galaktikus Szuperhullámra. Tehát most egy nagyon intenzív tisztulási és felkészülési folyamatban vagyunk a Végső Áttörésre az elkövetkező 8 hónapban.
Szeptember elején a Plútó novemberig ismét belép a Bakba majd végül kilép a Bakból és belép a Vízöntőbe, ahol több mint 20 évig marad. A Plútó Vízöntőben való átmenete alatt így vagy úgy, de be kell lépnünk a Galaktikus Társadalomba. Hogy ez pontosan hogyan fog megtörténni, az nagy kérdés. Nem fog egyhamar megtörténni, de mindenképpen meg kell történnie. Miután a Plútó belép a Vízöntőbe, 20 évünk lesz az intenzív tisztulásra és átalakulásra, az Első Kapcsolatfelvételre, az Eseményre, a Pólusváltásra, a Galaktikus Hullámra és minden másra. Most pontosan az egész átalakulás középpontjában vagyunk, és a dolgoknak fel kell gyorsulniuk.
Fizikai eredményünk még nincs, de a változások már zajlanak az USA-ban. Az emberek felállnak és felszólalnak a korrupció és a régi irányító rendszer ellen. Ez mind a folyamat része.
A Plútó utoljára a 18. században volt a Vízöntőben.
Abban az időben volt az Amerikai és a Francia forradalom. A sötét erők akkor is képesek voltak, hogy eltérítették a Plútó Vízöntőben lévő energiáját, de ezúttal erre nem lesznek képesek, mert a Kozmikus Ciklus végén vagyunk.

Asztrológiai jóslatok


Most ennek a különleges időszaknak az asztrológiájáról fogok magyarázatot adni. Az asztrológia egy másik módja ugyanannak a kozmikus ciklusnak a megértéséhez. Amikor a bolygók a Nap körül keringenek, a geometriai helyezkedéseik skalár interferenciahullám mintákat hoznak létre. Ha megértitek az egyes bolygók energiáját és a mintákat, akkor megérthetitek, hogy mi fog történni a jövőben. Nem tudtok mindent megjósolni, de tudhatjátok, hogy milyen energia milyen időben hat, és milyen következményei lesznek.
A 2025-ös évben nagyon erős aspektusaink lesznek, amelyek örökre megváltoztatják a bolygó képét. A legfontosabb aspektus a három külső bolygó, a Plútó, az Uránusz és a Neptunusz konfigurációja. Ezek egy nagyon harmonikus konfigurációt alkotnak. Ilyen harmonikus konfiguráció 500 évente egyszer fordul elő. Minden alkalommal, amikor ez megtörtént, reneszánszok voltak. Tudjátok, mi történt 500 évvel ezelőtt. Sok találmány született, ez volt a felfedezések kora, a művészet, a klasszikus irodalom és a spirituális ébredés újjáéledése. Most ugyanezt a mintát ismételjük meg magasabb "hangmagasságokban", egy magasabb oktávon. Feltaláltuk az internetet, kezdetben jött a new age mozgalom, és most a bolygó felszabadítását végezzük. A kiváltó ponton vagyunk, ami 500 évente egyszer történik meg.

De a mostani kiváltó pont sokkal intenzívebb lehet, mert mindhárom külső bolygó megváltoztatja a jegyeit. Ezek a következők:
-A Plútó a Bakból a Vízöntőbe lép.
-Neptunusz a Halakból a Kosba megy.
-Uránusz a Bikából az Ikrekbe lép.
Tehát ez lesz a legintenzívebb energiaváltozás, ami sok generáción át fog tartani.
Az Uránusz együttállásba kerül a Sednával. A Sedna egy aszteroida, ami egy olyan rezonancia mezőt hoz létre, amely a Platóni korszak befejezését jelzi. Ez tehát egy nagyon erőteljes asztrológiai hatás lesz, ami 20 000 évente történik meg. Ezúttal a Sedna az Uránusszal fog együttállni. És mindkettő egyidejűleg a Plejádokkal is össze fog kapcsolódni. Ez a következő évben történik. Ez lesz a legrobbanékonyabb konfiguráció, amely kiválthatja az Első Kapcsolatotfelvételt a kozmikus fajokkal. Beszéltem a Plejádiak Első Kapcsolatfelvételi Projektjének változásairól. Így vagy úgy, de kapcsolatba fognak lépni veletek. Egy másik kapu is meg fog nyílni, ami lehetővé teszi számukra a Kapcsolatfelvételt.

Ugyanakkor mindezen bolygók a Haumeával is együtt állnak egy konfigurációban. A Haumea is jegyet vált a Mérlegről a Skorpióra. Ez egy a Kuiper-övben lévő aszteroida, amely az Új Kor kezdetét és a spiritualitás újjáéledését jelzi. Tehát az összes sekélyes és hamis spiritualitás, mint például az összes hamis csatornázás és a régi spiritualitás át fog változni és sokkal hitelesebbé válik. Ez még ebben az évben vagy a jövő év elején megtörténhet.
Mindezek jövőre fognak megtörténni, de néhányan közülünk már most is érzik ezt. A hatalmas átmenet előtt vagyunk.
Azt mondanám, hogy ez a legfontosabb grafikon, amit valaha is láttatok az életetekben. Nem számít, hogy mennyi időt töltöttél egy iskolában, ilyet még soha nem láttál. Ott úgysem fogják ezt megmutatni neked. Ez a grafikon a három külső bolygó mozgását mutatja. Amint láthatjátok, az energiáik 2025 óta egyre közelebb kerülnek egymáshoz, és tökéletes rezonanciamintákat hoznak létre. Ez a legfontosabb aspektusa az új korszak jövőbeli új spirituális ébredésének.

A világjárvány idején egy fontos asztrológiai konfigurációban volt részünk, amely a Vízöntő Új Korszakának kezdetét jelezte, de nagyon kellemetlen módon a sötét erők manipulálták. A világjárvány az ébredés katalizátora volt, mert a sötét erők túl brutális módon vették igénybe, és az emberek nem tudták tovább tagadni a dolgokat. Azok, akik nem voltak képesek tagadni, nem tudtak mást tenni, mint felébredni. Mindannyian ki lesznek téve az Eseménynek és a Galaktikus Szuperhullámnak.
Ez egy hasonló grafikon, amely a Neptunusz, az Uránusz és a Plútó útját mutatja. Ez mutatja az átmenet intenzitását. Minél közelebb vannak egymáshoz, annál intenzívebb lesz az átmenet. Itt láthatjátok, ahogy közeledünk az idei nyárhoz, az átmenet intenzívebb lesz. Itt az energia némileg ki van egyenlítve. Ez év májustól az átmenet rendkívül intenzív lesz. Elég sok bizonyítékunk van arra, hogy a játéknak már majdnem vége.

Ugyanennek az átmenetnek a másik aspektusa a Szíriusz B forgása a Szíriusz A körül. A Szíriusz nagyon fontos csillag, mert ez az a csillag, amely a bolygó felé küldi a fényt a Naprendszeren keresztül. A Szíriusz azon ritka csillagok egyike volt, amelyet nem érintett az 1996-os Nagy Felejtés. A Sötét Erők sok csillagrendszert megszálltak a galaxis portálján keresztül, de a Szíriusz csillagrendszerét nem tudták megszállni. A Szíriusz sértetlen volt. És a Szíriusz energiája nélkül nem élnénk túl, és nem lennénk itt többé.

Egy forgás 50 évente történik. A Szíriusz B egy kisebb csillag, mint az A, és amikor maximális a távolság e csillagok között, akkor a maximális fénymennyiséget tudják becsatornázni az egész galaxisba. A következő maximális távolság 2025-ben lesz. Ugyanebben a helyzetben volt 1975-ben, amikor egy nagyon erős csillagkapu nyílt meg. Ez ébresztette fel az új korszak mozgalmát.

Az 1996-os Nagy Felejtésről itt olvashatsz:

https://ellenallas1111.blogspot.com/2020/08/az-1996-os-nagy-felejtes.html

Kérdések és válaszok 2.rész


K. Beszélnél az amerikai elnökválasztási kampányról?
V. Majd meglátjuk.
K. Mit gondolsz a Kansas város és Montreal közötti Anyahajóról?
V. Ki mondta ezt?
K. Sok médium reinkarnálódott a Szíriuszról.
V. Azt mondanám, hogy sok hajó évszázadokon át rejtőzött el a világ számos pontján. Ezeket most aktiválják, nem nyilatkozom egy konkrét hajóról, de több is aktiválva lesz. Több mint ezer éve vártak arra, hogy aktiválják őket. Ez egy folyamat része, mióta a Plútó belépett a Vízöntőbe, és a rezonanciamező energiája segíti a folyamatot. Lehet, hogy egy ponton fizikai bizonyíték is felbukkan az Anyahajók létezéséről.

K. Az Esemény után lesznek Gyógyító Központok?
V. Igen, sok lesz. Amikor az Esemény bekövetkezik, sok embernek lesz szüksége segítségre. Néhányukat elviszik majd más területekre is, ahol megfelelőbb kezelést kaphatnak. A többieket pedig ezen a bolygón valahová.
K. Tudnál többet mondani az ATVOR-ról és a Mjölnir technológiáról? Növekszik az intenzitás?
V. Erről később fogok beszélni, mivel ez a program része.
K. Tudnál többet mondani Metatronról? Egyes források szerint Metatron negatív lény, mit gondolsz?
V. Ó, ne már megint, kérem. (Nevetés) Metatron a Galaxis Portáljának Őre. Segíti a Galaxis egész szektorát az Egységgé válásban. Ő egy nagyon erőteljes szuper Angyali Fénylény.

K. A Holddal kapcsolatban lenne egy kérdésem. Természetes vagy mesterséges?
V. A Hold természetes objektum, de mesterségesen helyezte ide szinkronizált pályára évmilliókkal ezelőtt egy nagyon fejlett faj, az úgynevezett Galaktikus Központi Faj vagy Építő Faj. Ezzel a szinkronizált pályával gyönyörű Napfogyatkozásokat tud létrehozni, hogy a Nap és a Hold energiáját lehorgonyozza erre a bolygóra. A Holdon sok földalatti építmény található. Néhányat közülük intenzíven építettek a hüllőfajok, de a bolygó felszabadításával a végéhez közelednek.
K. Van egy kérdésem a fizikai Pólusváltással kapcsolatban. Azok, akik nem igazodtak a Fényhez, őket is elviszik a bolygóról, evakuálva lesznek?
V. A Pólusváltás pillanatában, aki szeretné, azt evakuálni fogják. A legfejlettebb Fénymunkások közül néhányan a Fényszigeten lesznek, amelyet különleges technológia fog védeni a cunami ellen.

K. Mi a kapcsolat a 2025-ös Portál és a Felemelkedés 3 hulláma között? Van valami oka annak, hogy a Felemelkedési tervet meghosszabbították? Azért, mert a Pólusváltás hamarabb jön?
V. A bolygó helyzete nagyon változékony, és sajnos az eredeti tervek közül néhány nem működött jól. Néhány tervre a sötét erők olyan hatással voltak, amire nem számítottunk. Volt néhány Fénymunkás, akik kompromittálódtak, ami sokkal váratlanabb volt. Több olyan Fénymunkás volt, aki fél a változásoktól, ami még váratlanabb. Mindezek meghosszabbították a tervet, de az eredeti terv még mindig sértetlen és változatlan. De néhány tényező biztosan folyamatosan változni fog.

Galaktikus Szuperhullám és a Szoláris Mikronóva Esemény


A Galaktikus Szuperhullámról és a Nap Mikronóva Eseményről szeretnék beszélni. Általában, amikor a Nap mikronóvává válik, akkor Galaktikus Szuperhullám is van. Amint a képen látható, a galaxis forog, mivel egy tórusz. A toroidális mező körül forog, amely a skalármezővel van összekapcsolva, ami időbeni impulzusokat hoz létre. Minden 26 000 évben van egy impulzus, amely a Kozmikus Központi Napból indul ki, a galaxis közepéből. Minden 26 000 évben van egy fizikai és nem fizikai részecskékből álló impulzus. Ezt az impulzust Galaktikus Szuperhullámnak nevezik. Ennek a Szuperhullámnak egy része a fizikai időt és teret, egy másik része pedig a skalármezőt, vagyis a nem-fizikai aspektust fejleszti, ami szerintem fontosabb. Így válik a Nap, mint csillagkapu, Mikronóvává.
Az ókori tudósok tudtak a ciklusról. Ők Platonikus évnek nevezték, ami kb. 26.000 év. A bolygónk szinkronban van az adott energiával, és a Nap is teljesít egy ciklust, ami 26.000 évig tart.

Galaktikus Pólusváltás


Van egy 2 évvel ezelőtt talált tudományos bizonyíték. Egy galaxisban mágneses Pólusváltás történt. De az egész folyamat csak kb. 4 évig tartott. A galaktikus mágneses mező körülbelül 4 év alatt fordította meg a polaritását; ez egy nagyon gyors folyamat. Amikor a Galaktikus Szuperhullám lecsap, az egy szupergyors megfordulási folyamat lesz, nem pedig fokozatos. Ez egy tudományos bizonyíték.

Galaktikus Egyenlítői Együttállás

Több bizonyíték is van, de a sötét erők nem akarják, hogy az emberek tudjanak róla. Itt láthatunk további bizonyítékokat a ciklusról. Amikor a napforduló Napja az ekliptikáján áll, az azt jelenti, hogy áthalad a Galaktikus Egyenlítőn. Amikor a Nap 1998-ban átlépte a Galaktikus Egyenlőt, pontosan abban a pillanatban ért véget a régi menetciklus, és elkezdődött az új. Volt egy másik tudományos bizonyíték, amit az izotópos mérés mutatott meg a grönlandi jégmag mintákban. Azt találták, hogy pontosan ugyanaz az átmeneti folyamat a ciklusok végén. Felfedezték a Szoláris Mikronóva Eseményt. Bár a hiba mértéke 100 év körül van, akkor is bármikor megtörténhet. Az elmúlt fél évszázadban történtek alapján több bizonyíték van arra, hogy jövőre megtörténhet.

Napciklusok 

Ez a grafikon szintén a Suspicious Observers videójából származik. Mint látjátok, az X1-es fler (napkitörés) nem veszélyes. Az X5-ösekkel, mint néhány hónapja, veszélyesebb volt. Az X10 veszélyesebb, és az X20-as biztosan okozhatja a mágneses mező összeomlását. Nem bízhatok teljesen ebben a grafikonban, mert 2003 decemberének elején volt egy X20-as kitörés. Nagyon erős volt, kvantum ugrást hozott létre azon a napon, de nem okozott nagy károkat a mágneses mezőben. Tehát más tényezők is érintettek. Például attól függ, hogy a napkitörés a Föld felé irányul-e vagy sem. Ha nem így volt, nincs kockázat, de ha a Föld felé irányult, akkor nagyon veszélyes lehet. Ha van egy X30-as a Nap túlsó oldalán, akkor az északi féltekéről lehet láthatjuk, de a déli féltekéről nem. Tehát sok tényező szerepel ebben a folyamatban.

Ez a jelenlegi Napciklus. Ez a vonal (piros) a jóslat, ez pedig a tényleges. Mint látjátok, a legerősebb ciklusban vagyunk, és egyesek a mágneses mező teljes összeomlását várják ebben az évben. Majd meglátjuk! De jövőre sokkal erősebb lesz. Lehetnek az elektromosság területén hibás működések. Sok hibát okozhat a nap aktivitása, úgyhogy ne bízz túlságosan az elektromos eszközökben, mint a mobiltelefonok vagy a számítógépek. Személyesen is sok hibát tapasztaltam az elmúlt évtizedekben. A dolgok már nem fognak úgy működni, mint régen. Az áramszünetek gyakrabban fordulhatnak elő.

Ami a nem-fizikai síkokon történik, az a szubkvantum anomália eltávolítása és a Mjölnir technológia aktivitása, amiről ma és holnap fogok beszélni. 2019 óta most már valahol itt vagyunk (III. fázis). Amikor elérte a maximális átmenetet, az Esemény bekövetkezik. Miután ez megtörtént, a feszültség egyre kevesebb lesz. Itt van a Pólusváltás pillanata (V. fázis), és a Galaktikus Szuperhullám ((VI. fázis). Tehát a Galaktikus Szuperhullám egyfajta harmonikusabb esemény lesz, mint maga az Esemény.
A mostani jelenlévő probléma az elfojtott energia. Az emberiséget elnyomták az elmúlt 26.000 évben. Túl sok volt az elnyomás, ami erőszakhoz vezetett. Nem lehet minden kárt békés úton átalakítani. Ez az oka, hogy annyira szükségünk van az Istennő energiájára a bolygó felszínén, hogy csökkentsük az erőszak mértékét. Az Esemény egy olyan katarzis lesz, ami erőszakhoz is vezethet. Sokan nem fogják tudni elviselni, amit tettek velük. Az Esemény egyik művelete a felszínen, hogy minél több Istennő energiát hozzon ide. De az Esemény után, az átalakulási folyamat sokkal könnyebb lesz, és a Napvillanás, a Pólusváltás és a cunami nem kellene, hogy olyan traumatikus legyen. Miután a Föld bolygó megtisztul, Aranykor lesz. Nos, ezt már sokszor elmagyaráztam a blogomon.Az Esemény Pillanata


Itt vannak az átmenet különböző szakaszai. Az Esemény pillanatában, ez az a fázis, ahol a régi társadalom összeomlik. A sötét erőknek hatalmas mennyiségű energiára van szükségük, hogy a termodinamika szempontjából fenntartsák az irányítást. El fog fogyni az erőforrásuk, hogy fenntartsák a rendszer irányítását, és az új társadalom magja fog létrejönni. Ti vagytok a felelősek ezért. Ti fogjátok létrehozni az új társadalmakat! Fényszigeteket alapítunk, embereket tanítunk, hálózatokat hozunk létre. Amikor a kritikus mennyiségű Fényt képesek vagyunk a bolygó hálózatában megtartani, akkor kezdődik az Első Kapcsolatfelvétel. Ez lesz a felszíni lakosság és a Galaktikus Erők közötti egyesítés. Már most is sok Anyahajó lép be ide. Hatalmas hajóhálózatról van szó, ami a Hold felszíne alatt van. A Bolygón és alatta a felépítés szintén készen fog állni. Miután a Plútó belépett a Vízöntőbe, ez a folyamat felgyorsul, és a dolgok egyre intenzívebbek a Naprendszerben. Talán néhány hét múlva mostantól számítva.

Amint látjátok a grafikonon, itt vagyunk most (a IV. fázis előtt). Az Esemény itt van (a IV. fázis belépési pontja). És a Pólusváltás itt van (6. fázis). A sötétség megtisztulásának rendkívül felgyorsult szakaszában vagyunk, szóval minden egyre őrültebb. Minden elfojtott sötétség a felszínre jön. Ez a megtisztulás fázisa. Amikor ez a folyamat a csúcspontján van, az az Esemény pillanata (Kritikus Hőáramlás). Szóval ez lesz a legőrültebb pillanat. De ez nem a Galaktikus Impulzus pillanata. Ez nem a Pólusváltás pillanata. Nem a Mikronóva Esemény pillanata. Ez az a pillanat, amikor a Fényerők beavatkoznak a bolygó felszínén, eltávolítva a sötét erőket, és elindítják az emberiség gyógyulásának folyamatát. Aztán az emberiségnek van egy kis ideje, hogy átmenjen a gyógyulási folyamaton, és felkészüljön a Pólusváltásra, vagy a közelgő Napmaximum kitörésekre, vagy a Galaktikus Szuperhullámra.
Ahogy közeledünk az Eseményhez, meg kell értened, hogy nagyon aktív szerepet fogsz játszani ebben a folyamatban. Sok mindent kell majd csinálni, és nagyon elfoglaltak lesztek, de ez egy sokkal nyugodtabb időszak lesz. Mindannyiunknak támogatnunk kell egymást.

Dyson-gömb


Ahogy egyre közelebb kerülünk a Napvillanáshoz, sok Anyahajó bizonyos alakzatban helyezkedik el a Nap körül, hogy stabilizálják, mint egyfajta Dyson-gömbök. Ezek a Dyson-gömbök egyensúlyba hozzák a közelgő változásokat a Galaktikus Szuperhullámmal, mert ezek a változások már elkezdődtek. Tehát össze kell hangolniuk ezt az erős energiát, hogy a Föld a lehető legharmonikusabb módon menjen át az átmeneteken. Az egyik dolog, amit a Dyson-gömbök csinálnak, az a Föld tektonikus lemezeinek összehangolása, hogy ne legyen földrengés és vulkáni kitörés minden egyes nap. Ez egy igencsak erőt próbáló, kihívást jelentő technológia, és több évtizede tart már a késedelem miatt. A Fényerők stabilizálják a földkérget és megakadályozzák a korai Pólusváltást. Az elmúlt években a legtöbb vulkáni kitörést megakadályozták. A beavatkozásuk nélkül már most is drasztikus világégés lenne.

Régi Atlantiszi Egyenlítő


Ez a régi Istennői Egyenlítő. Az északi pólus Szibériát és Japánt választotta el. Aztán volt egy 30 fokos Póluseltolódás körülbelül 13.000 évvel ezelőtt. Ami megint történni fog, hasonló lesz. Nem tudnám pontosan megjósolni, hogy lesz, de természetesen hatalmas cunamit fog okozni. Ez a folyamat elkerülhetetlen egy bizonyos ponton. Talán nem fog hamarosan megtörténni, de meg kell történnie. Ha túl korán történne, az gond lesz, mert a Pólusváltás és a cunami nem fogja eltávolítani az összes anomáliát.
Bizonyíték van a régi egyenlítőről. A geológiai bizonyítékok a mikro tektitek, amelyek eredetileg körülbelül 13.000 évvel ezelőtt kerültek a bolygó felszínére. Láthatják, hol találták meg a tektiteket. Ezek azok a helyek is, ahol a régi Istennő egyenlítő volt, mielőtt az utolsó Pólusváltás történt. Pontosan ezen a helyen történt.

Kérdések és válaszok 3.rész


K. Mesélnél nekünk a Tartár birodalomról?
V. Ez egy érzékeny téma, mert sok információ kering körülötte. Egy része igaz, másik része nem. Használnod kell a saját ítélőképességedet. Volt egy tartár birodalom nevű entitás, de a többi információ úgyszólván nem helyes.
K. Annyi információ van a Kapcsolatfelvételről, és mit mondanál, hogy használjuk az ítélőképességünket, hogy jobb megértést kapjunk?
V. Kapcsolatba kell lépned a saját Felsőbb Éneddel, a Lelkeddel, az Én Vagyok Jelenléteddel. Aztán az elmédet, az intuíciódat és a józan eszedet is érdemes edzeni.
K. Két Donald Trump van?
V. Én csak egyet ismerek. (Nevetés)

K. Mi lesz, ha meghalunk?
V. Az éteri síkra megyünk, majd az asztrál síkra, és így tovább. A reinkarnációs ciklus még mindig létezik, még nem oldódott meg. De nincs több Karma Ura, így nincs sok kontroll a másik oldalon. De az éteri és asztrál síkok még nem tisztultak meg teljesen, főleg nem a bolygó felszínén. A helyzet javult, de nem teljesen.
K. Mit gondolsz a kaliforniai energia helyzetről? Hogyan lehetne több Fénymunkásunk ott?
V. Holnap Kaliforniáról fogok beszélni. Ez egy kulcsfontosságú hely, nem csak az USA-nak, hanem az egész bolygónak. Sok mindent meg kell oldani.

K. Az Esemény és a cunami után, a Fénymunkások sokkal inkább spirituálisan fognak tudni dolgozni?
V. Abszolút.
K. Mi a legjobb módja, hogy harcoljunk az arkhónokkal a 3.dimenziós síkon?
V. Szóval belépsz a hadseregbe?(Nevetés) Nem kell harcolnod az arkhónokkal. Csak tartsd a Fényt. Vannak már különleges erők, akik a bolygó felszínének helyzetével foglalkoznak.
K. Örökkévaló lelkek vagyunk. Miért kell az űrhajóknak fizikailag evakuálni minket, ahelyett, hogy hagynak meghalni, és csak a lelkünket szerzik meg, gyűjtik be?
V. Szerintem sokkal kényelmesebb lenne evakuálni, mint meghalni a cunamiban.
K. Hogyan érhetők el számunkra a Tachyon Kamrák?
V. Holnap megmutatom a weboldalt, amin az összes aktív kamra listája van, amellyel kapcsolatba léphettek, és saját gyógyulási ülésen lehet részt venni. Ha pedig valaki szeretne venni egyet, van egy kapcsolati elérhetőség a blogomon.

K. Miért vannak emberek, akik megpróbálnak csatlakozni a sötét hálózathoz? És mit jelent az az üzenet a bejegyzéseidben, hogy az "ISIS kód aktiválódott"?
V. Sajnos ez a bolygó a sötét erők utolsó frakciója és most nagyon intenzív tisztítási folyamatban vagyunk. Persze, hogy a sötétek ellenállnak a végső tisztításnak, és a felszíni lakosság nagy része nyitott a sötét hálózatra. A lehető legtöbbet meghívják őket a döntéseikhez. A felszíni emberek hajlandóak együttműködni a sötétséggel. Ez az egyik oka annak például, hogy ilyen sokáig tart a felszabadítás. A kóddal kapcsolatban pedig.... vannak bizonyos aktiválások, amiről nem szeretnék beszélni, de bizonyos emberek kapnak üzeneteket. Azok az emberek felkészültek valamire, ennyi az egész.
K. Mi a véleményed a halhatatlanság orvosi áttöréséről?
V. Nem ajánlanám, hogy halhatatlanná váljunk a bolygó felszínén, különösen az Esemény előtt. (Nevetés) De az Esemény után lesznek olyan technológiák, amelyek meghosszabbítják a fizikai test élettartamát 1000-2000 évre. A legtöbb ember számára ez elég, azt hiszem. (Nevetés)

K. Mit gondolsz, mi a feltétel a Felemelkedéshez?
V. A legfontosabb a kapcsolat a Felsőbb Énnel. Másodszor, a Döntésed szükséges a Felemelkedéshez. A te Döntésed, hogy elindítsd a Felemelkedési Folyamatot. A körülményeidtől és a bolygó helyzetétől függően határozd meg, hogy mennyi időbe telik, és hogyan kell elvégezni.
K. Továbbra is húsevőek leszünk?
V. Az Esemény után a kannibalisták nem léteznek majd többé. 

K. Úgy értem, nem kannibalista, hanem húsevő.
V. Ó, rendben. Ez átalakuláson fog keresztülmenni, és kevesebb ember lesz, aki húst akar majd enni.
K. Meg tudod magyarázni, hogyan fog létrejönni a nyugati civilizáció? Az Egyesült Államok részt fog ebben vállalni, és ha igen, mi lesz a mi szerepünk?
V. A sötét erők mindent megtesznek, hogy elpusztítsák a nyugati civilizációt, de nem fog sikerülni. Azt mondanám, hogy két hatalmas erő van. Az egyik az összeesküvés, akik el akarják pusztítani a jelenlegi civilizációt, és vannak a Fényerők, akik meg akarják óvni. A civilizáció meg lesz védve, mert ez St. Germain jelenlegi projektje.

K. Milyen szerepe van Krisztusnak ebben a helyzetben?
V. A célja, hogy megnyissa az emberiség szívét. A Feltétel Nélküli Szeretet, vagyis a Lelki Szeretet energiájára nagy szükség van most. Ez az energia, ami még nem jött el. Valójában összekapcsolódik az Istennő energiájával. Ez az energia, amire az átmenet során szükség lesz.

A Karantén Fizikája 

A karantén struktúrájáról fogok beszélni, hogy megértsétek, hogyan épült fel, és hogyan oldódik fel. Mint valószínűleg tudjátok, már a Plútó a Vízöntőben eseményben vagyunk. A Plútó a Vízöntőben célja feloldani a karantént. Sok akadály van a bolygó körül, fizikai és nem fizikai síkon, elég fejlett technológiával. A Sötét Erők úgy állították be a technológiájukat, hogy megvédje az erődjüket. Most a Föld az utolsó erődítményük. Az elmúlt 25 000 évben használták ezeket a technológiákat, folyamatosan frissítve őket, rétegekről rétegekre.
1996-ban volt az utolsó arkhón invázió, és egyre több réteg épült. Több sötét technológia érkezett ide.
1995-ben a Planetáris Hálózat elég erős volt, és a sötét erők egy bizonyos ponton rájöttek, hogy ha nem tesznek valamit, a Planetáris Felemelkedési folyamat megállíthatatlan lesz. Tehát megnyitottak egy portált a Föld és a Rigel között az Orion csillagrendszerben. Ezt az 1994-es kongói és ugandai tömeges emberáldozással tették. Megnyitottak egy portált és támogatták azzal, hogy föld alatti nukleáris fegyvereket robbantottak fel a fizikai síkon és az éteri síkon. Sok más emberáldozási szertartás is volt. A legtöbb sötét technológiát idehozták.

2012 óta a Fényerők nagyon gyorsan távolítják el ezeket a technológiákat. Meg kell értenünk, hogy a legtöbb ilyen technológia több ezer éves. Hatalmas mennyiségű fizikai és nem fizikai entitás van ezen a bolygón és a bolygó körül. A Naprendszerben mindenütt jelen voltak, és a földalatti bázisaikban is, hogy fenntartsák a technológiájukat. A Fényerők elkezdték eltávolítani ezeket, és 2012. december 21-én volt az a pillanat, amikor a eltávolítás utolsó fázisa elkezdődött. Tehát ez volt a bolygó legintenzívebb tisztítási folyamata, mert a Fényerők eltávolították a karantén legkellemetlenebb részét.
2012 a Sárkány éve volt. Jövő hétvégén újra a Sárkány évébe lépünk a Kínai Újév idején. A Sárkány családok ismét feltámadnak. Sok titkos társaság rituálékkal és aktiválásokkal készül a pozitív portálra, néhányan talán a felszínre is feljönnek. Készülnek a sötét portál feloldására.

Vannak bizonyos csoportok Ázsiában, akiknek saját terveik vannak a nyilvánosságra hozatallal kapcsolatban. Tehát a Nyugat fél attól, amit a Kelet felfedhet. Oroszországnak és Kínának sok titkos fájljuk van földönkívüli fajokról, szóval van egy saját meglepetés csomagjuk. Az USA-nak is saját meglepetés csomagja van. A színfalak mögötti cél, felrobbantani a karantént. Egy bizonyos ponton a jövőben, néhány ember képes lesz elhagyni a bolygó felszínét, túllépve a karanténon, és majd visszajön ide. Már most is megtörténik. Van néhány földönkívüli lény, akik a felszínre jönnek, és ők már részt vesznek a folyamatban. Még nem mondanám meg, hogy kik ők, de már most is előkészítik a felszíni felszabadítási folyamatot. Már a karantén feloldásának kezdeti szakaszában vagyunk. Tehát az lesz, hogy " Valaki be, valaki ki" ahelyett, hogy " Senki be, senki ki". Minden a karantén végére való felkészülésről szól. (Taps)

Megj.: Cobra arra a képre gondol, ahol az áll, hogy "Senki be, senki ki", de ez most erre változik meg:

Ha a Nap kitörne, sok részecskét bocsátana ki, amelyek a Föld mágneses mezőjét bombázzák. Ha a bombázás túl erős, ezek a részecskék eljutnak a bolygó felszínére, és spontán tüzet okozhatnak. Sok tűz van a bolygó felszínén ezek miatt a részecskék miatt. Tehát a globális felmelegedés elmélete teljesen értelmetlen. A tektonikus tevékenységek változásával sok vulkáni robbanást és földrengést látunk.

A Lurker és a Gonosz Születése

Az Idő kezdetén, vagyis az Első Kozmikus Ciklusban, a Forrás úgy határozott, hogy feloldja a szubkvantum anomáliát. Tehát a Forrás úgy döntött, kivetíti magát a szubkvantum anomáliába, és itt születtek a Lurkerek. A Lurkert a Forrás hozta létre. A Lurkerek beléptek a szubkvantum anomáliába, hogy gonosszá váljanak, de az a kölcsönhatás annyira traumatikus volt, hogy bizonyos lények már nem tudtak visszajönni a sötét oldalról. Ez volt a gonosz kezdete.

A korábbi Kozmikus Ciklusokban a gonoszság, mint lehetőség létezett és nem is kis mértékben. Létezett, de nem nyilvánult meg teljesen annyira, hogy eredményt idézzen elő. Ebben a Kozmikus Ciklusban a gonoszt teljesen el kell távolítani. A gonosz erőteljesen megnyilvánult. Az eltelt 7 millió évben, megannyi Arkangyal döntött úgy, hogy leereszkedik az anyagba, hogy feloldja az Elsődleges Anomáliát. Az anyagba szálltak, hogy eltávolítsák az implantátumokat, amit a Lurker és a szubkvantum anomália adott át. A legtöbb implantált számára a folyamat túl erős volt, és sokan elvesztették a kapcsolatukat a Felsőbb Énjükkel. Ez volt a sötét erők kezdete az Orionban. A legtöbb dolog már megoldódott, de a sötét erők maradványai még mindig a bolygó felszínén vannak. Sokuk az Androméda galaxisból származik, de a többségüket már eltávolították. A chiméra csoportot, a legtöbb hüllőt már eltávolították. Néhány drákó van még jelen, és némi cabal jelenlét. Tehát a végső fázisban vagyunk a sötétség eltávolításában. Az elmúlt két hétben nagy előrelépés történt. Jövő héten beszélek arról, hogy milyen előrelépések történtek.

Rengeteg haladás történt, és sokat tanultunk arról, hogyan működnek a Lurkerek, és hogyan csökkenthetjük a szubkvantum anomália mennyiségét. De bizonyos kvantum anomáliák hajlamosak elrejtőzni. Ezért hívják őket Lurkernek.
Mivel közeledünk a Lurker végéhez, le kell leplezni. Meg kell "mutatkoznia", meg kell mutatnia az arcát. Azután le lesz győzve. Az utolsó hely, ahol elbújhatnak még, az az emberi test a bolygó felszínén. Ez az igazi oka annak, hogy annyi pszichológiai probléma van. Nem csak a traumákról és a nehéz élettapasztalatokról van szó. Az aura árnyékában bujkál, befolyásolja a tudatunkat. Ez az oka annak, hogy az emberek még mindig mentális zavaroktól és érzelmi problémáktól szenvednek. Ez az igazi oka a betegségeknek. Ezért van annyi rák. Bár a tüneteket eltávolítják, a szubkvantum mezőben lévő Lurker, ami befolyásolja a kvantum mezőt, és a kvantum mezőből befolyásolja az éteri síkot, a plazma síkot és a fizikai síkot, ami hatással van az immunrendszerünkre. Ezt bizonyos mértékig ki kell tisztítani, mielőtt az Esemény megtörténhet. Máskülönben túl sok káosz és túl sok erőszak lenne.

A Félelem Legyőzése

A probléma az, hogy a Lurkerek a Fényerőket is befolyásolják, mert a Lurker a szubkvantum síkon dolgozik. Az emberek az Anyahajókon, a Marson vagy a Jupiteren is kvantumosan össze vannak kapcsolódva a Lurkerrel, és ők is befolyásolhatók. A félelem a fő módszer, amivel a Lurker befolyásolja a Fénymunkásokat. A félelem a Lurker fő eszköze arra, hogy befolyásolja a felszíni lakosságot is. Tehát a félelem a legfőbb probléma és akadály mindenki számára ebben az univerzumban, hogy legyőzze a sötétséget. A félelmet nem lehet teljesen eltörölni, de a félelem kezelhető. A félelem kezelésének kulcsa, hogy szembenézz a félelem forrásával. Ha túljutsz a félelmen, a dolgokon, amiktől félsz, tapasztalatokat szerzel. A tapasztalat megszerzése a kulcs a félelem csökkentéséhez. A bolygó felszínén élő Fénymunkások többsége elkerüli az új tapasztalatokat. Elkerülik az új tapasztalatokat, mert az új tapasztalatok fájdalmasak, ezért csak a komfortzónájukban próbálnak maradni. Nemcsak a bolygón lévő Fénymunkások, de a felszínen túli Fényerők is hajlamosak a kényelmi zónájukban maradni. A kényelmi zóna sugara a tapasztalatok és a megértés mennyisége által van meghatározva. Ha tapasztalatot mondok, nemcsak a kockázatok mennyiségéről beszélek, hanem inkább az egyensúlyról és a megértésről. De ha kockáztatunk, és tapasztalatokat szerzünk, legyőzzük a félelmet és feloldjuk a kvantum anomáliát.

Arra kérlek mindnyájatokat, hogy beszéljetek a Fényerőkkel, és kérjétek meg őket, hogy tisztítsák meg a félelmüket, és kérhetitek őket, hogy szerezzenek több tapasztalatot erről a Bolygóról. Intenzívebben kell elkezdeniük a tanulási folyamatot, mert a késedelem egy része szintén az ő felelősségük. Ez nem csak a Fénymunkások felelőssége. Nem csak a sötét erők, nem csak a felszíni lakosság, hanem a Fényerők is osztoznak a jelenlegi helyzeten. Meg kell tanulniuk, hogy legyőzzék a félelmüket és hagyják abba a végtelen konferenciáikat és találkozóikat, akár hiszik, akár nem, de meg kell tanulniuk és tapasztalatokat kell szerezniük a bolygó felszínéről. Nem a Takla-Makán-i vagy az Antarktiszi Anyahajókról beszélek, hanem a New Yorkban, Phoenixben, Tokióban, Darjeelingben, Strasbourgban szerezhető tapasztalatokról. Azt mondom, hogy meg kell tanulniuk az életet a bolygó felszínén. Akkor kezdik majd megérteni, hogy mi is történik itt valójában, és elkezdik megérteni, hogyan oldják meg. Ha egy átlagos Arktúruszit vagy Plejádit az utcára tennéd, és otthagynád őket, nem hiszem, hogy túlélnének egy hetet. (Nevetés) Pontosan ettől félnek, és ezt tudják. Tehát a helyzet egyik oldala az, hogy kényelmesen ülnek az Anyahajójukban, figyelnek mindent, és Szeretetet és Fényt küldenek. (Nevetés) Ez nem elég! Küldhettek nekünk több ezer milliárd fényt, ha akartok! De ez nem oldja meg a helyzetet. A probléma a bolygó felszínén van, a fizikai síkon. Itt, és nem ott. Egy bizonyos ponton, el kell kezdeni intenzívebben beavatkozni a felszíni helyzetbe. A Galaktikus Impulzusnak köszönhetően a galaktikus kapcsolatok egyre erősebbek. Sietnünk kell, különben a Galaxis Hulláma mindent elmos. Tudják, hogy nincs sok idejük. Sok elkötelezett Lény van, de nem tesznek eleget. Azt hiszem, sokan már így érzik.(Taps)

Kérdések és válaszok 4.rész

K. Emlékszem, azt mondtad, hogy a Lurker egy félig tudatos lény, mint Yaldabaoth, ez igaz?
V. Igen.
K. Néhány évvel ezelőtt, emlékszem, hogy fém monolitok bukkantak fel mindenhol a bolygón. Még mindig ez történik?
V. Körülbelül két éve, egy bizonyos csoport ezt csinálta, és abbahagyták. Szóval nincs több.

K. Tudnál mesélni a mostani túszhelyzetről?
V. Természetesen a felszíni lakosság még mindig a sötét erők foglya. Csak a karantén megszűnésével fog megoldódni. Szóval közeledünk a túszhelyzet ügyének végéhez.
K. Hogyan erősíthetjük a Plútó energiáját a Vízöntőben?
V. Ragaszkodnunk kell a Teljes Nyilvánosságra Hozatalhoz és az Első Kapcsolatfelvételhez.
K. Pontosan mi fog történni, amikor fizikailag és nem fizikailag is Felemelkedünk? A DNS-ünkben lévő változásról van szó?
V. A Felemelkedésnek semmi köze a DNS-hez. A Felemelkedés a Tudat átalakulása a tér/idő kontinuumból az 5-dik dimenzióba, a Szeretetbe és a Fénybe.
K. Az Amerikai Légierő bombázza Szíriát és Irakot. A Fényerők nem tudják megállítani az ilyesmit?
V. Le kellene állítaniuk ezeket a dolgokat. Itt az idő.(Taps)

K. Réges-régen volt egy férfi, akit Yaowei-nek hívtak. Láttam a TV-ben és hónapokkal ezelőtt találkoztam vele. Meg tudnád mondani, hogy ez az ember valódi-e és még életben van-e?
V. Ezt meg kell néznem, nem tudom.
K. Bibliában Éva vette el az almát. Ez igaz történet?
V. Nem, nem így történt. Bizonyos bibliai részeket eltávolítottak és eltorzítottak. Ez része az elmeprogramozásnak, hogy bűntudatot ültessen belénk. Használd a saját útmutatásodat és ítélőképességedet, és találj saját magadnak megértést a helyzetre.
K. A sátáni szertartások egyik túlélője vagyok, és nagyon örülök, hogy hallom, hogy annyi gyereket mentettek meg a szertartásoktól. A kérdéseim ezek: mi történt velük, miután megmentették a gyerekeket, és mi a céljuk? Vajon egy különleges helyre viszik őket, hogy meggyógyuljanak?
V. Elvitték őket olyan helyekre, ahol már nincsenek problémáik, a bolygón kívül vannak. Segítséget kapnak, felépülnek és meggyógyulnak. Időbe telik, de szükségük van rá. Sok intenzív mentési akció volt a Fényerők által, és 150.000 gyereket mentettek meg. De a sötét erők megtorolták azzal, ami Gázában történt. Szóval, ez egy nagyon bonyolult helyzet.

K. Gyermekekkel dolgozom. Segíthetünk nekik valahogy megtanulni és érezni, hogy mit csinálnak a Fénymunkások?
V. Igen. Meg kell tanulniuk határokat szabni, hogy az energiára tudjanak koncentrálni. Fejleszteniük kell a saját kapcsolatukat a Forrással a természetben vagy más gyerekekkel, akik ugyanabban a rezgési frekvenciában vannak.
K. Mesélnél nekünk egy kicsit a Fényvárosról vagy a Fényszigetről?
V. Erről majd beszélünk holnap.
K. Ha észreveszem, hogy valaki kapcsolatban áll a caballal és más sötét erőkkel, mi lenne a legjobb módja annak, hogy átalakítsam az energiát az éteri síkról?
V. Nem változtathatod meg valakinek az életét. Csak ne társulj velük.
K. A fiam autista, és szeretném tudni, hogy az összes autista gyerek Csillagmag?
V. Néhány esetben igaz, de nem mindegyikben.

Az Elsődleges Anomália és a Lurker

Szubkvantum szinten minden dolog összekapcsolódik, vagyis az egész teremtés összekapcsolódik. Nincs olyan, hogy távolság. Ez az oka, hogy a szubkvantum anomália a semmiből támadhatja meg a bolygó felszínét. A Fényerők Fényt küldenek a felszínre, hogy segítsék az átmenetet. De az szükséges, hogy ezt a Fényt a fizikai síkon rögzítsük, és akkor megtörténhet az áttörés.
Ami a szubkvantum mezőben történik, az a 11. dimenziós valóság a fizikai és a nem fizikai síkon, tórusz alakban. A tóruszt Calabi-Yau sokaságnak nevezik. Ez a valóság struktúrája. Amikor ez a tórusz harmonikusabbá válik, több anomália oldódik fel és harmonizálódik. Mint látjátok, ez nem eléggé harmonizált. Tehát a Fénynek le kell horgonyozódnia a felszínen, hogy áttörést hozzon létre.

Fizikai Skaláris Mátrix

A karanténról fogok beszélni a fizikai szinten. A szubkvantum anomálián kívül, ami fenntartja a mátrixot, az a skaláris mágneses statikus mező. Az egész bolygót magába foglalja. Ahogy nekünk van egy Fényhálózatunk, a sötét oldalnak is van egy sötétséghálózata.
Az egyik ilyen kezelő, fenntartó eszköz a mobiltelefon tornyok. Vannak ugye saját mobiltelefonjaink. A mobiltelefonok egyéni skalárhullám generátorok, amelyek fenntartják a sötét hálózatot. A mobiltelefon néha hasznos és előnyös lehet, de ne bízz túlságosan benne. Egy szokatlan elektromágneses hullámot bocsát ki.
A másik réteg a wi-fi hálózat. Vizsgál minket, és 3 dimenziós képeket készíthet belőle. Le tudja szkennelni a szobát, és látja, hogy mi van ott és mit csinálunk a szobában. Így figyelik a sötét erők valós időben a bolygó felszínét.

Űrparancsnokság Bázisok

Ők már nem a Légierő Űrparancsnoksága, hanem Az Űrparancsnokság. Világszerte a nap 24 órájában minden egyes nap figyelemmel kísérik az eget. Figyelnek minden földönkívüli tevékenységre. Ha ez megtörténik, közbe lépnek. Ez a fő oka annak, hogy nem látunk minden nap ufókat. Jelenleg intenzíven figyelnek az égen Phoenix felett is. (Nevetés)

Ionoszférás Fűtőberendezések

A másik irányítási réteg a HAARP állomások, vagy Ionoszféra Fűtőberendezések. Reggel beszéltem róluk, hogy blokkolják a tachyonok hozzáférését a bolygó felszínére. Az eredeti Alaszkában van, ami elég híres. Van egy Long Island-en is. Oroszországban, Kínában, Japánban is van. De most már vannak mobil fajták is. Ez a hálózat nagyon alacsony frekvenciákat hoz létre a légkörben, megváltoztatja az ég szerkezetét, és megakadályozza, hogy a Fény a bolygó felszínére lehorgonyozódjon.

U.S.A.F. (Az Egyesült Államok Légiereje) Nyomkövetési Rendszer

Ez egy nyomkövető rendszer. A műholdak pásztázzák a felszíni lakosságot, és ezeket az adatokat küldik az Űrparancsnoki Központba. Ha bármilyen szokatlan aktivitást észlelnek, elküldik az adatokat a mobil toronyba, hogy mikrohullámú "lövedékekkel" bombázzák az egyéneket. A negatív plazma technológia még mindig létezik. Így akadályoznak meg minket minden tevékenységben a Fényerőkért vagy a Fénymunkásokért.

Célzott egyének támadása

Kiválasztott egyéneket is támadnak. Vannak listáik, amik szintén az Űrparancsnoksághoz mennek. Aztán feltörik a mobilokat, műholdas nyomkövetést használnak, vagy bandákat használnak körülötted, és mikrohullámmal lőnek rád. Ez a program még mindig létezik, bár részben csökkent. Így támadnak a sötét erők bizonyos személyeket a bolygó felszínén.

Biochipek 

Egy másik aspektusa a támadásoknak a biochipek, amelyek még mindig léteznek a fizikai síkon. A biochipek már nem aktívak, de még mindig van egy szubkvantum anomália a chip körül. A szem felett van kettő és a köldök felett egy. Ezek az emberi test és aura leggyengébb pontjai. Ezek azok a pontok, ahová a szubkvantum anomália be tud hatolni, így ezek azok a pontok, ahol a legnagyobb szükség van a védelemre.
Ezek a karantén utolsó részei, amiket le kell bontani, és akkor kezdődhet a Kapcsolódás. Nem vagyunk messze ettől, különben ma nem folytatnánk ezt a beszélgetést. Bárhol elkezdődhet.Közzététel

Ez egy hirtelen folyamat lesz, és teljesen megváltoztatja a geopolitikai játékot. A magasabb pozícióban lévő emberek már tudnak róla, de tudják, hogy semmit sem tehetnek ellene. Ezért megpróbálják manipulálni a folyamatot, de nem fog sikerülni. Ha az Egyesült Államok nem fogja nyilvánosságra hozni, Oroszország, Kína, India, Vietnám, Franciaország, Brazília, vagy a Francia Polinéziaiak teszik meg. A bejelentőknek rengeteg anyaga van, de az oka, hogy ez nem történik meg, az amiről beszéltem: félnek beszélni. Nincs elég energiájuk, hogy áttörjenek ezen a félelmen, ezért van az, hogy nincs, aki megállítsa a játékot most. De ha egyszer felemelik a hangjukat, az hirtelen megállíthatja az Új Világrend játékát. Bármikor kezdődhet. Egyre közelebb kerülünk ahhoz a pillanathoz. Nem tudom megjósolni, meddig fog tartani, de bármikor kezdődhet.

A Plútó energiája a Vízöntőben, egyénileg és kollektívan összekapcsolja a felszíni lakosságot a bolygó felszínén túli Fényerőkkel. A másik aspektus a földalatti erők. Ott van az Ellenállási Mozgalom, az Agarthai hálózat, a Sárkány csoport a föld alatt. Az emberek rá fognak jönni, hogy egy hatalmas alagút hálózat van ott. Az ukrán háború leleplezte Mariupol földalatti alagútjait. A gázai háború leleplezte a Hamász alagútjait. Az emberek rájöttek, hogy sok ilyen alagút van mindenhol, mint a Chabad alagút New York alatt, sokkal több, mint az emberek hiszik. A Kék Sárkányoknak saját földalatti alagútja van Kínában. Sok földalatti város van Kínában. Eljön az idő, amikor már nem lehet titkolni őket. Csak idő kérdése, hogy hol és hogyan kerülnek napvilágra.

A Fény belép a Naprendszerbe, és sok változást hoz a következő két hétben. A Babyloni flotta a Hold másik oldalán gyűlik össze. Hirtelen egész sok ország küldte a Holdra a rakétáját, mint Japán, India és az Egyesült Államok. Mindenki látni akarja, hogy mi történik a Holdon, különösen a Hold túlsó oldala érdekli őket. Óriási Aldebaráni bázisok vannak a föld alatt, ahol arra készülnek, hogy ide jöjjenek, erre a bolygóra. A titkos ügynökségek vezetői teljesen kiborultak, hogy milyen nagyon közel vannak a Földhöz. Sőt sokkal közelebb fognak jönni. Úton vannak ide. Nem tudok beszélni a pontos tervükről, de azt mondhatom, hogy idejönnek!

Sok faj lépett be a Naprendszerbe az elmúlt két hétben. Néhányat közülük az emberiség nem ismer. 1996 óta nem volt ennyi Fény a Naprendszerben, de visszatértek. Nem tudom megjósolni, hogy mi lesz a vége. Remélem, a Fényerők sokkal bátrabbak és elkötelezettebbek. De azt mondhatom, hogy ez a kozmikus dráma hamarosan véget ér.
Kifejezetten azért születtünk meg ebben az életben, egy bizonyos helyen, mert arra rendeltettünk, hogy ebben az időben és helyen legyünk. Évtizedekig nem lehetett unatkozni. (Nevetés) Pontosan ez történt eddig, tehát ideje cselekedni! Ismert számunkra, hogy valami nagyobbért vagyunk itt.

Sok előkészület van a színfalak mögött. Nem fogok beszélni egy dologról, amíg a dolog nem fejeződik be. Azt mondanám, hogy jó dolgok történnek, de ezek nem elegendőek. Elég nagynak kell lenniük ahhoz, hogy megváltoztassák az életemet, a te életedet, és mindenkiét.

Kérdések és válaszok 5.rész

K. Tehát azt mondtad, hogy implantátumok vannak a testünkben. Hogyan javaslod megvédeni ezeket a területeket?
V. Masszírozhatod őket, vagy esszenciális olajat használhatsz rájuk. Sokféleképpen teheted ezt meg.
K. Mikor fogja a mainstream média végre elmondani az embereknek az igazságot, és hogy mi is történik valójában ebben az országban?
V. Az Esemény pillanatában.
K. Nagy rajongója vagyok az ősi Smaragd Táblának.
V. Az eredetinek?
K. Nos, ez egy lefordított változata. Ezért kérdezem. Azt írja, hogy űrhajók vannak a föld alatt, és hogy készüljenek fel a jövőbeli támadás elleni védelemre. Nem értem, ez hogy történik. Kapcsolatban van azzal, amiről beszéltél?
V. Az űrhajók már aktiválódtak a múlt hónapban. A bolygó egyik legfontosabb Fényhálózatát és Energiahálózatát védik.

K. Egy kérdésem van Elon Musk média-jelentéseiről. Nekem úgy tűnik, hogy minden, amit csinál, hatalmas mennyiségű munka, és titokban van tartva. Lehet, hogy valami fénnyel teli dolog történik ott. Tudnál mondani valamit a feltűnése kapcsán?
V. Ez a személy hatalmas potenciállal rendelkezik, hogy a szabadság bástyája legyen. Ez a program még mindig elég bonyolult, szóval lássuk, mi történik.
K. Az AI-ról (Mesterséges Intelligencia) és a Starlinkről beszélsz?
V. Az a baj vele, hogy félreérti a valóság természetét. Elég komoly és fontos egy ember, de egyúttal szűklátókörű is.
K. Tudod-e, hogy a Fényerőkhöz tartozik-e?
V. Nem közvetlenül. De nem része a sötét erőknek sem.
K. Mi a legjobb módja annak, hogy kijussunk a depresszióból?
V. Valamit olyat kell csinálni, ami szórakoztat és örömmel tölt el.
K. De mi van, ha a rossz dolgok újra és újra megtörténnek?
V. Minden újra és újra történik. Össze kell szedned a Fényenergiát, és helyre kell hoznod a helyzetet.

K. Elon Musk most kezdte el a Neurolink kísérletét az első beteggel. Mit gondolsz erről?
V. Nem tetszik ez a kísérlet a chippel a testben. Nem jó irányt fog venni. Viszont nem veszélyes, mert nem lesz elég ideje rá, hogy rossz irányba menjen.
K. Lenne egy kérdésem a mobiltelefonok által létrehozott skalármezővel kapcsolatosan. Van egy skaláris sugárzás elleni védőd, ami megvásárolható. Ezzel meg lehet állítani a skalár hullámot?
V. Nem fogja teljesen maradéktalanul megállítani, de sokat segít.

Tektitek, mint Beillesztési Pontok

A Cintamani kövek, a Galaktikus Cintamani kövek, a Kolumbianit kövek és más tektitek, mind mind más Csillagrendszerek energiáját rögzítik. A geológiai eredetükről sok téves információ létezik. A Kolumbianit nem vulkáni eredetű. A tektitek valódi eredetéről a blogomon fogok beszélni. A tektit célja ebben az időszakban, hogy rögzítse a különböző Csillagrendszerek energiáját, amelyek kapcsolódnak a különböző fajokhoz, akik most lépnek be a Naprendszerbe. A Cintamani a Szíriuszról jött. A Galaktikus Cintamani a Központi Fajtól származik. Néhány Tibeti Tektit kapcsolódik az Andromédaiakhoz, mások az Aldebarániakhoz, és néhányuk egy másik bizonyos fajhoz kapcsolódik, amiről nem beszélhetek. A Moldavitok a Plejádiakkal vannak kapcsolatban. A Líbiai sivatagi üveg a Rigel Csillagrendszerrel van összekapcsolódva, ami a sötét hálózat része volt, és most már a Fényhálózat része. Mindegyiknek különleges funkciója és kapcsolata van a különböző fajokkal. Mindezen Fajok összegyűlnek a Naprendszerben a végső felszabadítási folyamatra. Elég intenzív lesz a társulás ezekkel a fajokkal, így most itt az ideje, hogy a Fénymunkások összefogjanak.

Ennek a másik aspektusa az a Fényerő technológia, amit Mjölnirnek, vagy Thor kalapácsának hívnak. Ez egy kvantum ágyú, ami nagyon erős irányított kvantum mezőt bocsát ki kvantum szinten, hogy átalakítsa a kvantum és szubkvantum anomáliát. Ezt a technológiát használják a tektitekhez is a horgonypontokhoz. Tehát a tektitjeink ténylegesen átalakítják a kvantum és szubkvantum anomáliákat. A Galaktikus Cintamani szuper erőteljes az anomália átalakításában és eltávolításában. A Fényerők aktiválják a tektiteket, ahogy növekszik a kvantummennyiség beállítása. Akik a tektiteket hordozzák, talán észrevették, hogy a köveik egyre erősebbek. Már voltak aktiválások, és sokkal erősebbek, mint régen. A tektitek a magasabb valóság, vagy magasabb dimenzió beillesztési pontjai a bolygó felszínéhez. Pontosan így szűnik meg a karantén. Más Csillagrendszerekből és a más Fajoktól származó magasabb energiák feloldják a karantént a tektitek által, horgonypontokként használva őket.

Plejádiak
 
A Plejádiak elég drasztikus átalakuláson mentek keresztül tavaly. Elegük volt, ahogy nekünk is. Sokan elmentek, és azt mondták, hogy nem akarnak többé részt venni a bolygó felszabadításában. Eléggé traumatizáltak, mert részt vettek a galaxis háborújában a Naprendszerben az elmúlt évtizedekben. A fizikai csatákban és a földalatti bázisokban tapasztalt traumák, amikor gyerekeket mentettek meg, egyszerűen túl sok volt nekik. Most más módon tértek vissza. Sokkal több a figyelem és a szakemberek visszatérnek a Naprendszerbe, hogy a Fény hálózatával dolgozzanak. A Tachyon kamra tulajdonosaival dolgoznak. A Fénymunkásokkal dolgoznak, akik Cintamani köveket ásnak el. Segítenek a Fénymunkásoknak és a Gyógyítóknak lehorgonyozni az Istennő Energiáját. A felszíni lakosság tömeges felébredésének folyamatában nem lesznek jelen, mert még néhány Fénymunkás sem áll készen az ő velük való kapcsolódásra. Az együttműködés fokozatosan fog felépülni, mert most egymás bizalmára van szükség. Mindkét fél traumatizálódott, és vissza kell nyerni a bizalmat.

Különleges Erők

Vannak különleges Plejádi Erők, akik részt vesznek a fizikai felszabadítási folyamatban. Jelen vannak a bolygó felszínén és alatt. Titkos küldetésük van, amiről nem beszélhetek. Fizikailag részt vesznek a bolygó felszabadítási folyamatában.
Aztán itt vannak az Andromédai és Aldebaráni Erők. Mindkét faj nagyon aktívan részt vesz. Az Andromédai Különleges Erők nagy része most a Holdon van. Néhányan hamarosan a Földre kerülnek. Ugyanez igaz az Aldebarániakról is. Szakértők a drákói fajokhoz és a fekete nemességhez. Tehát, amikor a helyzet készen áll, a bolygó felszínére és a felszín alá jönnek, hogy elinduljanak és megkezdjék a műveleteket.
Holnap, egyénileg és kollektíven fogunk dolgozni a Bolygó Újraindítási folyamatán és az Istennő energiájának visszatérésén. A Mátrix film végét tapasztaljuk most.
Ez az Ellenállási Mozgalom kezdete a bolygó felszínén.
Ez a kapcsolat kezdete a bolygó felszíne és a föld alatti világosság birodalma között.

Kérdések és válaszok 6.rész

K. Tegnap azt mondtad, hogy az Egyesült Államok az egész bolygó kiváltó pontját jelenti?
V. Később beszélünk róla.
K. És mi van az Istennő örvényével Phoenixben?
V. Ez az Állatkerti terület egy Istennő örvény, és a Felemelkedési örvény Tempe környékén van.
K. Tegnap említetted, hogy eltávolították a negatív plazma implantátumokat. Minden implantátum el lesz távolítva az emberekben az Esemény előtt?
V. Eltávolították őket. Ami maradt, az az Elsődleges Anomália, ami ezek mögött van.
K. Az implantátumok a fizikai testben vannak?
V. Nem, de a fizikai biochipek még megmaradtak.
K. Tehát még mindig hatással vannak ránk?
V. Bizonyos mértékig igen. 
K. Oké, tehát nincs több éteri implantátum.
V. Pontosan.

K. Hogyan vesznek részt az Arktúrusziak a bolygó felszabadítási folyamatában?
V. Azért vannak itt, hogy ötleteket hozzanak, és a mentális síkkal vannak nagyon elfoglalva. A felszíni lakosságot is készítik elő, hogy igaz információt kapjanak. A Galaktikus Szövetség tagjai. Különösen az Aldebarániakkal működnek együtt és katonai hadjáratot vezetnek ezen a bolygón.
K. Szeretnék többet tudni Sedona helyzetéről.
V. Nagyon bonyolult a helyzet. Sedonában 7 fő örvény van, és sok másodlagos örvény is, és mindegyik szennyezett, meg kell tisztítani. Volt fekete mágia és minden más, amit meg kell tisztítani, a Fénymunkásoknak pedig tiszta szándékot kell rögzíteniük.

K. Tudsz valamit arról, hogy mi történt Floridában január 1-jén? Arról beszéltek, hogy "minden el van intézve" vagy "végső rendeltetés" vagy valami ilyesmi. Szeretném tudni, hogy tudsz-e róla valamit?
V. A forrásaim nem erősítik meg, hogy valódiak.
K. Tegyük fel, hogy van 5000 dollárom. Melyik lenne hatékonyabb, ha egy nagy Galaktikus Cintamanit vásárolnék és ásnám el, vagy annyi kis Cintamanit vásárolnék és ásnék el, amennyi csak kijön belőle, amennyit csak megengedhetek magamnak?
V. Ez a Örvénytől függ, és lehetetlen erre a kérdésre általános választ adni.
K. Mivel az Egyesült Államok a kiváltópont, hogyan tudnánk hozzájárulni Cintamanik elhelyezésével ahhoz, hogy az átmenet könnyebb legyen?
V. Igen, ez sokat fog segíteni. Ezt ma megbeszéljük.

K. El tudnád mondani, hogy mi történt Maui-n?
V. Ami tavaly Maui-n történt, sajnos egy irányított energiafegyver támadás volt, ami elég szörnyű volt.
K. Mesélnél a Hierarchia változásairól? St. Germain pozíciója mostanában megváltozott. Lucifer visszatért a Fénybe. Tudnál adni nekünk némi információt ezekről?
V. A Lucifer nevű Lényt a Fényerők fogták el sok évvel ezelőtt. Amikor rájött, mit tett, önként jelentkezett, hogy a Galaktikus Központi Napba menjen. St. Germain októberben a bolygó felszabadítási folyamatának koordinátora lett. Szóval sok a változás. A Galaktikus Szövetség elég intenzíven dolgozik. Az Ashtar Parancsnokság felelős a bolygó felszabadításáért, és együtt dolgozik St. Germainnel. Ők a Naprendszer egész felszabadítási folyamatának vezetői. Több magasabb rendű Lény is létezik a Naprendszerünkön kívül, mint például Metatron, ahogy tegnap említettem. A világ királya, Sanat Kumara és más lények nem itt találhatók. Különböző fókuszuk van, és a magasabb dimenzióból dolgoznak a galaxis különböző pontjain. Mindegyikük a galaxis központjának energiájával dolgozik. Azt mondanám, hogy a struktúrájuk hatékonyabbá vált, tükrözve a tényleges helyzetet.

A Forradalom

Különböző idővonal történések lehetségesek, amikor a rendszer összeomlik. Itt van a társadalmi nyomás, ami felgyorsul és fokozódik, a sötét erők közelednek a végső pillanathoz. A nyomás valójában az emberi Kundalini energia. Próbálják lenyomni, aztán az energia felhalmozódik az emberekben. Egy bizonyos ponton, az emberekben felhalmozott energia és az összeesküvés által gyakorolt nyomás egyenlő szintre emelkedik. Ez a forradalom pillanata. Ez a változás pillanata. Ez a legfontosabb pillanat az egész folyamatban, mert ez a pillanat határozza meg, hogy mi fog történni utána. Tehát ez a legkevésbé kaotikus pillanat, de lehet az új újjászületés pillanata is. A Fényerők tudják, hogy eljön ez a pillanat, és megpróbálnak a lehető legkedvezőbb idővonal felé irányulni. Tudják, és nagyon jól értik az energiát és a dinamikát. Tudják, hogyan dolgozzanak az emberi Kundalini energiával. Különböző tényezők befolyásolják az emberi Kundalini energiát; némelyik belső, mások külső tényezők. A külső tényezők a Galaktikus Központi Nap és a fizikai Nap aktivitásai. Valahányszor közeledünk a Napmaximumhoz, az emberi Kundalini energia aktiválódik. A Nap óriási napkitöréseket bocsát ki, és azok részecskéi aktiválják az emberi Kundalinit. Ezért van több forradalom és több tiltakozás a Napmaximum idején. Jövőre várható a Napmaximum.

Minél drasztikusabb a nyomás Kundalini energián, annál hamarabb robban fel ez az energia. Ez mindig nagyon gyors folyamat. Ha megnézed a történelemkönyveket, észreveheted, hogy minden forradalom nagyon gyors esemény volt. A tényleges változás néhány nap alatt történik. De amint megtörténik, teljesen megváltoztatja az egész politikai, ipari és pénzügyi rendszert.

Az Istennő Energiája a Békés Átmenethez

A pillanat, amikor ez megtörténik, a legfontosabb pillanat. A Rózsa Rendjének meditálnia kell, és Istennő energiát kell lehoznia a bolygóra, mert ez a pillanat az erőszak hatalmas lehetőségét tartogatja. Meditálnotok kell, hogy eloszlassátok ezt az erőszakos energiát az Istennő energiájának csatornázásával, különösen a változás pillanatában. Ezért arra kérem az összes RR csoportot, hogy meditáljanak és csatornázzák az Istennő energiáját, amikor ez megtörténik, stabilizálják és harmonizálják a változást. Elértük azt a pontot, ahol a változás pillanata kiszámíthatatlan. Ez az a pillanat, amikor az RR-nek készen kell állnia. Nem kell várnod az üzeneteket a blogomon. Amikor ez megtörténik, össze kell gyűlni és meditálni, hogy a harmónia energiáját sugározzuk. Ez nem akadályoz meg semmit, de nyugtatni fogja az átmenetet.
A sötét erők rájöttek, hogy a játéknak már majdnem vége. Tehát megpróbálnak újabb nukleáris háborút kirobbantani, ami nem fog megtörténni. De sokkal több káoszt és világháborút akarnak. Bármit is próbálnak manifesztálni, a bolygón már van elég tudatosság, de még mindig nincs elég megértés a régi rendszerről. A sötét erők a tömegtájékoztatást használják arra, hogy az erőszak és a háborúk képeit sugározzák. Az emberek ki vannak téve ezeknek a képeknek, és beszélnek róla, elképzelik és megteremtik. Egy új film készül az Egyesült Államokban, a címe: "Civil War". Szándékosan akarnak polgárháborút. Azt akarják, hogy az emberek képzeljék el, féljenek tőle, és szenteljenek neki figyelmet. Ez nyomasztó. Ez nem az optimális idővonal. Az optimális idővonal a bolygó felemelkedése.
Ez az oka a Rózsa Rendje növekvő tevékenységének az utóbbi időben. Az Istennő energiája a legfontosabb energia, amire szükségünk van ebben a pillanatban. Ezt újra és újra hangsúlyoznom kell. A legfontosabb energia az Istennő energiája. Az Istennő energiából egyre többre van szükség a bolygón. Kell, hogy legyenek önszervezett csoportok, akik a béke energiájáért dolgoznak, ami a legfontosabb ebben a pillanatban.

Kérdések és válaszok 7.rész

K. Mivel az Egyesült Államokat említed, mint kiváltópontot, kíváncsi lennék, hogy mit gondolsz Kennedy Jr.-ról, mint jelöltről. Tudom, hogy nagy nyomás alatt állt, ami miatt azt gondolom, hogy jó ember.
V. Ő nem egy főszereplő ebben a folyamatban. Csak egy érdekes kiegészítő az egészet tekintve, de nem lesz képes megváltoztatni a teljes helyzetet. Most már csak Biden vagy Trump van.
K. Megértjük, hogy mennyire fontos az Istennő energia. A kérdésem az, hogy vannak-e más Istennők is az univerzumban?
V. - Igen, persze, vannak.
K. A második kérdés az, hogy amikor Tömegmeditációra kerül sor, honnan tudod, hogy hány ember vesz részt?
V. Megvannak a forrásaim.

K. Amikor az implantátumokról beszélgettünk, megemlítetted, hogy a Lurkerek az auránk árnyékában rejtőznek. A személyes árnyékunkra gondolsz?
V. Igen.
K. A kérdésem a covid oltásról szól. Kell-e aggódnunk az oltás miatti következménytől, változástól?
V. Nem.
K. A kérdésem a Fényszigetről szól. Milyen feltételek mellett készülnek? Egy örvényen kell épülnie?
V. Létre fognak jönni, amikor eljön az ideje. Amikor az emberek harmóniában élnek és dolgoznak egymással. Ez az első lépés a társ-teremtéshez és a társ-létezéshez, aztán továbblépnek a következő szintre.

Azt hiszem, vége most a kérdéseknek. Az Újraindítás 2 verziójáról fogok most beszélni.

WEF (Világgazdasági Fórum) újraindítás kontra Galaktikus Újraindítás

A rossz fiúknak és a jó fiúknak is megvan a saját verziója az újraindítással kapcsolatban. A sötét erők ezen a bolygón nem igazán kreatívak. Más emberek végzik számukra a kreatív munkát. Az újraindítás ötlete is a blogomról és más forrásokból származik, körülbelül 10 évvel ezelőttről. A sötét erők, akik a blogomat olvasták, ki akarták használni az ötletet, ezért ellopták és eltorzították, majd a saját újraindítás verziójukat találták ki. Ezt a főáramú média közvetíti. Mindent újra akarnak kezdeni. Digitalizálni akarják az életünket.
Azt akarják, hogy mindenki használjon mobiltelefont. Azt akarják, hogy használjuk a digitális valutát, mert a digitális élet teljesen nyomon követhető. Nyomon követhetik, elemezhetik és manipulálhatják az egyes tevékenységeket a mobiltelefonnal. De ne feledjük, hogy fizikai világban élünk, nem digitális világban.
A Fényerők el akarják terelni a figyelmünket az itt és most fizikai világából a Szellemi világukba, amit ők teremtettek. Az olyan technológiai cégek, mint a Microsoft és a Meta, távol vannak a spirituális világtól. El akarják rabolni az elmédet. A közösségi média nem ösztönzi a kreativitásunkat. Rengeteg tartalmat kapunk, és minden nap feldolgozzuk őket, és csak erre koncentrálunk. Itt az ideje, hogy a legfelébredettebbek megtisztuljanak tőle. Nem kell teljesen offline-nak lenni, de egyensúlyt kell találni a fizikai világ és a digitális élet között.

Digitális pénzügyi rendszer

A sötét erők legfelső rétege tudja, hogy a Napvillanás közeleg, megpróbálták összezúzni a pénzügyi rendszert és előkészítették a teljes megfigyelő rendszert, ami ugye a digitális pénzügyi rendszer. Ha az összeomlás megtörténik a jelenlegi pénzügyi rendszerben, akkor megkérnének minket, töltsünk le alkalmazásokat a telefonjainkra, és a bankszámlák meg minden egyéb a telefonra lenne telepítve. De szerencsére az emberek egyre inkább tudatában vannak ennek, és ellenállnak. Tehát a másik stratégia, amit mi tehetünk, hogy fizikai készpénz használunk, amennyire csak lehetséges. El kell kerülni a hitelkártyákat és az online fizetéseket, mert minden online tranzakció támogatja az ellenőrző rendszerüket. A fizikai készpénz a bőség fizikai megnyilvánulása. Minden online tranzakció a mentális síkon marad, így amikor használod, nem gyorsítod fel a bőséged. Ha fizikai készpénzt használsz, segítesz a fizikai megnyilvánulásban. Később beszélünk még erről.
A sötét erők saját digitális pénzügyi rendszert akarnak létrehozni, de az Ellenállási mozgalom létrehozta a saját digitális pénzügyi rendszerét, ami felülírja a sötét rendszert. Valahányszor megpróbálnak pénzügyi összeomlást okozni és bevezetni a központi bank digitális valutáit, hirtelen észreveszik, hogy a rendszerük nem működik, mert a rendszert átveszi az Ellenállás. Az Ellenállási Mozgalomnak (Resistance Movement - röviden RM) sokkal fejlettebb AI (Mesterséges Intelligencia) technológiája van, ami behatol a földalatti bázisaikba, a felszínre, és átveszi az internetet és a banki rendszert. Ez azonnal megtörténik, amikor eljön az idő. Amikor a sötét erők megkezdik összeomlást, ez meg fog történni, és amikor az emberek megnyitják a számlájukat, látni fogják, hogy több pénz van rajta.

Új Pénzügyi Rendszer

A Fényerők által tervezett új pénzügyi rendszert fizikai arany fedezi. Van arany a Fülöp-szigeteken, aztán valamennyi Malajziából származik, néhány a Sárkány családoktól, néhány az EM-tól, amit eredetileg a Rothschild családtól koboztak el. Ez az összes arany, az új pénzügyi rendszer alapja lesz.

Bőség az Új Valóságban

Meg kell értenetek, hogy a bolygón lévő bőség nagyon-nagyon kis töredéke a bolygón túl lévő valódi bőségnek. Ha az emberek ilyen nagy (4 hüvelykes) gyémántot találnának, akkor soha többé nem nélkülöznének. És van egy csillag 50 fényévnyire innen, ami teljes egészében gyémánt. El tudod képzelni, mennyi pénzt ér?
Ez az univerzum tele van bőséggel, mind fizikailag, mind szellemileg. De ezen a bolygón, a karantén és az entrópia törvénye miatt, szegénység létezik. A tömeget bőség nélkül lehet csak irányítani; a tömeget bőséggel nem lehet irányítani.
Ez a statisztika azt mutatja, hogy azok az emberek, akiknek több pénze van, boldogabbak. A pénz lehetőségeket ad. Pénzzel szabadon gyakorolhatod a Szabad Akaratodat. Ezt tudja a cabal, ezért akarnak pénzt tőlünk.

Az Esemény után a bőség mindenkihez visszatér és megold sok problémát. A lényeg az, hogy az embereknek erre fel kell készülniük. Hozzászoktak a szegénységhez, és hirtelen elárasztja őket a bőség energiája, gondoljatok bele. Ti, akik itt vagytok, és más spirituális emberek, sem szoktatok hozzá, hogy ilyen sok pénzt kezeljetek, ezért helyesen kell döntést hoznotok. Szeretnélek megkérni benneteket, hogy készüljetek fel pszichológiailag arra, hogy a bőséget a Felsőbb Énetek életére fogjátok felhasználni. Tényleg hasznos lenne az életedhez.

Kérdések és válaszok 8.rész

K. Még mindig jó dolog Trump mögött állni, és őt támogatni, nem igaz?
V. Ez a te személyes döntésed. Azt mondanám, hogy Trump szürke kalapos, és Biden fekete kalapos.
K. Trump és Biden valódi emberek?
V. Igen, olyan emberek, mint te.

Kérdések és válaszok 9.rész

K. Ismersz valami jó védelmi technikát a covid oltás rombolása ellen?
V. Sokan nem aggódnak emiatt.
K. Láttam egy képet a régi egyenlítőről, ami Mexikóba vezet. Decemberben elmentem oda, de a kormányzati tisztviselők lezárták a területet. Voltak aktiválások vagy szertartások akkoriban?
V. Sajnos, ők is tudnak sok mindent és lezárták a területet, hogy blokkolják az információt.

K. Mi a helyzet a Shasta-heggyel?
V. Kicsit jobb, mint Sedona, de még mindig több tiszta energiára van szüksége.
K. Hogyan védjék meg magukat a Fénymunkások az Elsődleges Anomáliától?
V. A legfontosabb, hogy lépj kapcsolatba a Felsőbb Éneddel. Minél inkább kapcsolódsz a Felsőbb Énedhez, annál jobban védve leszel.
K. Valaki azt mondta, hogy a Föld Szív Csakrája a Kék Út. Amikor megemlítetted Új Atlantiszt, arra gondoltam, hogy talán a Föld Új Szív Csakrája valahol a környéken található?
V. Sok embernek más-más nézőpontja van ugyanarról a dologról. Nem szentelnék túl nagy figyelmet erre.
K. Mesélnél nekünk valamit a Denver repülőtér földalatti rendszeréről?
V. Ez egy régi történet. Azt a helyet pár éve kiürítették. 
K. Szóval most van egy Fényváros a repülőtér alatt?
V. Ez valójában az Ellenállási Mozgalom egyik erődje. Igen, van egy kis Fényváros ott.

K. Új Lemúria aktiválódik?
V. Igen, a Lemúriai energia is aktiválódik, különösen az ázsiai szubkontinenseken és a Csendes-óceánon.
K. Vannak Csillagkapuk az USA-ban?
V. Milyenre gondolsz?
K. Jönnek újak?
V. Ó, igen.

Kalifornia és Arizona

Oké, most Kaliforniáról és Arizonáról fogok beszélni. A Fényerők eredeti Felemelkedési Terve a Vízöntő korszakba való átmenethez az volt, hogy aktiválják a Vízöntő korszakot Kaliforniából. Sok lélek reinkarnálódott Kaliforniában a II. világháború óta. Különböző helyeken születtek Kaliforniában, főleg az örvényben. Három fő örvény van: az első Los Angelesben. Néhány évszázaddal ezelőtt aktiválták, amikor Szűz Mária ( Cobra itt a Lady Mary - Mária Úrnő megnevezést használta) megtestesült. A Los Angeles spanyol neve azt jelenti, hogy az "Angyalok Úrnője". Elég aktív volt a II. világháború után, amikor az Ashtar parancsnokság belépett a Naprendszerbe, és az energiája abban a örvényben horgonyzódott le, különösen Santa Monica környékén, a Panamint-völgyben, és az Edwards Légitámaszponton. Ezek voltak a fő horgonypontjai az egész bolygó Felemelkedési folyamatának 1953-1954-ben.
Egy másik fontos örvény San Franciscóban volt. A város spanyol neve Saint Francis, aki Kuthumi reinkarnációja volt. Tehát Kuthumi energiája ott volt a II. világháborútól kezdődően.
A harmadik fontos örvény a Shasta-hegy. Ezt nem szeretném elmesélni, hogy mi történt ott.
Ez a három örvény a II. világháború óta arra készült, hogy elindítsa a Vízöntő korszakát. 1995-ben nagyon közel voltunk a Planetáris Áttöréshez. Az örvények aktiválódtak, köszönhetően a Fénymunkások tevékenységének, akik azokon a területeken éltek. Nagyon közel voltunk!
Sajnos, bizonyos kulcsfontosságú Fénymunkások döntései azokon a területeken blokkolták a folyamatot. Aztán 1996-ban megtörtént az arkhón invázió. Ezeket a helyeket reptiliánok támadták meg, és Kongót is megszállták. Los Angeles volt a fő bejárati örvény, ezért ott akarták elnyomni a Felemelkedést.
A Fényerőknek volt egy biztonsági tervük is, ami a Felemelkedés elindítását jelentette Arizonában. Más Lélekcsoportok reinkarnálódtak Arizonában három fő örvényben: Phoenixben, Tucsonban és Sedonában. Ezek a Lelkek még nem mind aktiválódtak. Néhányan felébredtek és elvégezték a munkájukat. Néhányan beléptek az Ellenállási Mozgalomba. De a többiek még nem aktiválódtak, mert ez egy tartalék terv volt.
A Kaliforniai örvények elleni támadás 1996-ban olyan intenzív volt, hogy majdnem összeomlott a Fényhálózat. A Fényerők 2019-ben úgy döntöttek, hogy újra aktiválják a kaliforniai hálózatot, és felszíni műveleteket indítottak, hogy újra aktiválják a örvényeket. Különleges aktiválások voltak. A kínai sárkánycsalád San Franciscóban, ami a kaliforniai titkos társaságot is magába foglalta. De fokozódott a helyzet, és fizikai konfliktusokat okozott, emberek haltak meg. Tehát a Fényerők leállították a műveleteket. A sötét erők polgárháborúkat akartak, a Fényerők pedig megakadályozták őket. A sötét oldalról a fő szervező Michael Aquino volt. Tavaly decemberben öngyilkos lett. Azóta a Fényerők sikeresen reaktiválják a örvényeket.
Bizonyos lelkek Arizona-ban reinkarnálódtak, és a Napfogyatkozás pillanatában újra aktiválódnak. A fő örvények változatlanok: Phoenix, Tucson és Sedona. Nagyszerű lenne, ha Sedona-ban lenne egy teljesen aktív Tachyon kamra. Szintén jó lenne, ha az RR Sedonában és az összes helyszínen jelen lenne a Napfogyatkozás idején. Nem beszélhetek róla, mert még mindig titkos dolgokról van szó, de azt mondanám, hogy a Fényerők most Kaliforniára és Arizonára koncentrálnak, mint a Vízöntő korszak kiváltóira. A rengeteg kárral, nem tudom, hogyan alakulnak majd a műveletek. A helyzet nagyon kényes. Csak vigyázzatok a helyzetre a következő hónapokban. Érdekes dolgok történhetnek ott.

A kaliforniai összeomlás miatt, 2019 végén, lehetségessé vált a pandémia. Más országokban a Fénymunkások rossz döntéseket hoztak, ami szintén felgyorsította az összeomlást. A hatalmas kaliforniai potenciál még nem lett teljesen újra aktiválva. Még mindig nem biztonságos. Azok, akik Kaliforniában és Arizonában vannak, horgonyozzák le a lehető legtöbb Fényt, mert ez a kulcsfontosságú pillanat.
A Naprendszeren belül bizonyos különleges fajok erői haladnak előre. A Hold túlsó oldalán vannak, katonai technológiával. Könnyebb a Földön kívül végezni a műveleteket, mivel a Hold másik oldalán vannak. Néhány órával ezelőtt befejeződtek az Aldebarániak bizonyos katonai műveletei. Eltávolították a legtöbb sötét jelenlétet a Hold sötét oldaláról. Még mindig vannak ott sötét erők, de hamarosan tisztázzák őket is, azt mondanám, hogy a következő néhány hétben ez megtörténik. Az Aldebaráni flotta közeledik a bolygó felszínéhez. Föld körüli pályára állnak. Egy bizonyos ponton, az Aldebaráni katonai személyzet a föld alatt, a bolygó felszínén valamint az óceánok mélyén lesz elhelyezkedve. Nem tudom pontosan megmondani, mi lesz, de érdekes dolgok fognak történni.

Az Aldebarániaknak sok harci tapasztalata van a drákói fajokkal szemben. A drákói faj energiája a jelenlegi pénzügyi rendszer gerincét képezi. A legtöbb politikus, bankár és ügyvéd a Sárkány (latinul: Draco) Csillagrendszerből származik. Sok-sok évvel ezelőtt jöttek a Földre. Amikor az Esemény megtörténik, az Aldebarániak fognak gondoskodni róluk. Tudják, hogy kell velük bánni.
Az Andromédaiak ugyanabból a galaxisból jöttek, mint a Fekete Nemesség. Tehát az Andromédaiak nagyon jól tudják, hogyan bánjanak velük, különösen az Orsini, Aldobrandini és Pallavicini családokkal.
Sok más faj is részt vesz ugyanezekben a műveletekben. Különleges szabályokat hoztak létre a Naprendszerben, hogy ki jöjjön be, és ki jöjjön ki. Ez a hely most egy különleges szabad zóna. Azelőtt bizonyos fajok szívesen jöttek volna ide, de a sötét erők lehetetlenné tették ezt. De most a Naprendszerben lévő Lelkek felszabadítják a Naprendszerünket. [Taps]
A felszíni parancsnok St. Germain, aki sok reinkarnálódás után rengeteg tapasztalatot szerzett. Voltak más személyek is, akik ugyanígy St. Germain megtestesülései voltak. Ő volt például a francia Hadügyminiszter. A múltban sokszor született újjá, ez teljesen általános volt. Tudja, hogyan kell kezelni itt a helyzetet. A bolygó felszínén folytatott katonai műveleteknek a Galaktikus Kódexnek kell megfelelniük.
A Naprendszerben más helyzetek is ellenőrzés alatt vannak. Van néhány előrelépés, és vannak, amik nem túl jók. Ahogy a blogomon nemrég írtam, van egy sötét hálózat, ami Indiában és Afrikában található. A hálózat egy része a Naprendszerben található, amely többnyire ki lett tisztítva.
Az utolsó megmaradt csatatér a bolygó felszínén és felszíne alatt van. Egyre közelebb kerülünk a pillanathoz.
Azt hiszem, elég információ van erről a blogomon.

A Demanifesztáció

Kérheted valaminek az eltávolítását. Először is, hozol egy döntést, hogy valamit eltüntetsz az életedből. Ha rákban szenvednél, akkor hozol egy döntést: „Eltávolítom ezt a rákot a testemből egész életemre.” Ezután az érzelmedet hívod segítségül a döntéshez. Majd fizikailag is cselekszel.
Felbonthatod a szerződést közted és a sötét erők között. Ezen a bolygón mindenkinek alá kellett "írnia" velük a szerződést, hogy bejöhessen a fátyolon belülre és leszülethessen. A kulcs a szerződés felbontása és demanifesztálása. Szabad akaratotok meghozhat egy döntést, hogy megváltoztassátok a helyzetet. Azt mondhatják neked, hogy de „Szerződésed van velünk, nekünk kell dolgoznod.” De miután felmondtad a szerződést, csak annyit mondasz nekik, hogy „menjetek el”.

Megj.: A Szerződés Felbontás szövege itt érhető el:


Videó formában is elérhető a Felbontás, igy bármikor és bárhol használható útközben is:Elengedés

Amikor túl sok a szubkvantum anomáliából származó ellenállás, és amikor túl nagy káosz lesz belőle, akkor csak állj meg egy pillanatra és engedd el. Csinálj valami mást, és kezdd újra egy új döntéssel. Erősítsd meg és kezdj új megnyilvánulási folyamatot. Az, ahogyan ezt a Konferenciát manifesztáltuk, egy jó példa erre. Rengeteg ellenállásba ütköztünk, amikor elkezdtük a manifesztációt. Ezért egy bizonyos ponton egyszerűen el kellett engednünk, és új ciklusba kezdtünk. Ezután sokkal simábban ment. Ha ezt nem tettem volna meg, akkor ma nem lennék itt.
A demanifesztáció másik technikája az, hogy amikor sok elemet tartalmazó, bonyolult helyzetbe kerülsz, ne próbálj meg mindent egyszerre megoldani. Ez egyszerűen túl sok, és nem vagy képes mindent megtenni. Csak koncentrálj a probléma egy-egy olyan részére, amelyet kezelni tudsz, és oldd meg egyenként. Ha egy problémát megoldasz, az olyan rezonanciamezőt hoz létre, amely hajlamos a többi problémát is megoldani. Megoldasz egy problémát, aztán rátérsz a következőre, és megismétled ezt a folyamatot, és ismételt jeleket küldesz a kvantummezőnek, ami harmonizálni fogja az egész helyzetet.

Kérdések és válaszok 10.rész

K. Mianmarban régóta katonai rezsim uralkodik, és nem lett demokratizálva, de ott is sok örvény van?
V. Van, de nincsenek kitisztítva és aktiválva.
K. Van valami Isteni férfi energia örvény vagy Ley-vonal az USA-ban?
V. Vannak, és mind akkor aktiválódnak, amikor eljön az idő.
K. A Plejádiak az oroszokkal dolgoztak, és most az Aldebarániakkal működnek együtt?
V. Csak annyit mondhatok, hogy az oroszok már nem működnek együtt a Plejádiakkal. Az együttműködés szinte teljesen összeomlott. Még mindig van némi kommunikáció, de nem annyira, mint korábban. Nem jött létre együttműködés közöttük és az Aldebarániak között, kivéve néhány rövid üzenetet, hogy "Nyugodjatok meg" a nemzetközi konfliktusok miatt, és ennyi.


K. Szanszkrit nyelven vannak írások a kongresszusról, amik valójában egész "értelmesek"-nek mondhatóak.
V. Kiderítem majd, de nem most.
K. Van valami előrelépés Bukavu-ban, Kongóban?
V. Igen, nagy előrelépés történt, és Kongótól más szubszaharai területekre is kiterjed.
K. Mi Románia energetikai állapota?
V. Ugyanaz, mint a többieké. Romániában sok fontos örvény van, amin dolgoznunk kell. Bizonyos mértékben aktiválódnak, de nem eléggé. Több RR csoportnak kell szerveződnie.
K. Mi a helyzet Floridában?
V. Ott jobb.

K. Milyen ismeretekkel rendelkezel a Lant (latinul: Lyra) Csillagrendszeri fajokról?
A. Ez egy trükkös kérdés, mert sok információ szerint innen származnak a humanoidok. De ez csak az egyik fő helyszín, ahol a humanoidok kialakultak. A hely valójában inkább az Angyali eredetre koncentrál, nem annyira az emberi fajokra.
K. Nekem is lenne egy kérdésem Mianmarral kapcsolatban. Nagy emberkereskedelem folyik Mianmar déli és északi részén. A Fényerők tudnak erről és tesznek valamit ezért az ügyért?
A. A probléma az, hogy ott sok hüllő reinkarnálódott emberi testekbe, ami még nincs kitisztítva. Ezért tart ilyen sokáig, és ezért nem oldódott még meg.

A Galaktikus Szeretethullám

A közeledő Galaktikus Szeretethullámról fogok most beszélni. A hullám tudományos aspektusáról már beszéltem, de ez a hullám a szeretet hatalmas hullámának egy aspektusaként fog kisugározni a Galaktikus Központból az egész galaxisban. A hatalmas hullámmal nem marad anomália. Sok ősi prófécia szól a Szeretet hullámáról. Sok titkos csoport várja ezt. Ez akkor fog megtörténni, amikor az anomália elegendő mennyisége eltűnik. A bolygó felszíne a hullám fókuszpontja. Az egyik kulcsfontosságú hely Arizona, hiszitek vagy sem. [Taps]
Miért Arizona? Arizonában régóta vannak jelen a Plejádiak. Elég aktívak voltak ezen a területen, hogy a kozmikus energia lehorgonyozhasson. Vannak örvények Sedonában, amelyeket aktiválni kell, amennyire csak lehet, hogy az energia ott is lehorgonyozódjon, nemcsak az USA, hanem az egész bolygó számára. Fontos, hogy az USA számára leföldeljük az energiát, ami majd ugye az egész bolygó számára kiváltó pont lehet.

ATVOR/Felemelkedési Protokoll

Az ATVOR a Fényoszlop fejlett technológiája. A Fényerők ezt a technológiát használják a magasabb dimenzióból az alacsonyabb dimenziókba, valamint az Anyahajókról egy másik bolygóra. Az ATVOR-t többször is továbbfejlesztették, mert egy bolygó felszínének állapota nem minden bolygón azonos; nálunk (Gaian) a felszínen lévő energiajelzés nagyon szokatlan és torz. Az ATVOR-nak át kell nyomnia ezeket a torzult rétegeket és harmonizálni kell őket. Az Atvor nemrégiben egyesült a Mjölnir technológiával. A Fényerők kvantumágyút használnak Fényoszlopokkal. Különleges frekvenciákat küldenek ide most, hogy tisztítsák az Elsődleges Anomáliát. Egyre hatékonyabbá válik. A Fényerők folyamatosan növelik a Mjölnir intenzitását. Amikor eléri a teljes erejét, nagyon gyorsan meg tud gyógyítani valakit, és segítheti a Felemelkedési folyamatot. Egy bizonyos ponton ezt a technológiát arra fogják használni, hogy az embereket teleportálják a bolygó felszínéről a végső evakuálás időpontjában.
Mindegyikőtök körül állandóan egy egyéni Fényoszlop van, és ez az oszlop egy bizonyos fedélzethez és Anyahajóhoz lesz társítva, amely az Alacsony Föld körüli pályán (LEO) található. Mindegyikőtöknek megvan ez a kapcsolat a fedélzettel, az Anyahajók állandóan és folyamatosan küldeni fogják a Fényoszlopot nektek, és az operátor a Fényoszlopon keresztül fogja segíteni az élethelyzeteteket.

A probléma az, hogy túl sok az anomália a felszínen, és a Fénynek csak apró töredéke jut el hozzád a fizikai síkon. A másik probléma az, hogy amikor a Fényerők megpróbálnak segíteni nektek az élethelyzetetekben, más emberi lények is ott vannak. Ezeknek az emberi lényeknek sajnos Szabad Akaratuk van. És sajnos a Szabad Akarattal rendelkező emberek nagy többsége a Fény ellen van. Nagyon kevés emberi lény van vezettetve a Fény által. Ezért van az, hogy a Fényerők néha kudarcot vallanak a műveleteikben. Vannak emberek, akik nem akarnak velük együttműködni. Tudom, hogy ez egy nagyon frusztráló helyzet mind a Fényerők, mind a Fénymunkások számára.
Néhány ember gyógyultnak érezte magát, és néhányan nem éreztek semmit. Különböző tapasztalatok azt mutatják, hogy az ATVOR hatékonyabb, ha a természetben vagyunk, távol a mesterséges dolgoktól. Sokkal könnyebb az adott helyzetbe beleavatkozni, és a problémát megoldani, ha a természetben vagy, és behívod a Lelkedet (Felsőbb Énedet). Egyszerűen túl sok anomália van, különösen a Lurkerrel kapcsolatos anomália, ami az árnyékotokban halmozódik fel. Ha ezek kitisztulnak, az ATVOR sokkal hatékonyabb lesz.

Fénytest

Az emelt szintű ATVOR aktiválhatja a Fénytestet, hogy magasabb dimenzióba emelkedjen. Ha szupravezetővé válsz, akkor egy portálon keresztül a magasabb dimenzióba emelkedsz, Felemelkedett Lénnyé válsz. Ez az ATVOR technológia végső stádiuma.
A Felemelkedési folyamat egyszerre spirituális és technológiai folyamat is egyben. A spirituális folyamat a tudatosságotok kitágulásáról és átalakulásáról szól. A technológiai folyamat a rezgési frekvencia emeléséről szól az ATVOR technológia segítségével. A Felemelkedett lények segítenek nektek a Felemelkedésben ezzel a technológiával. Ez a toroidális mező a Fénytestetek struktúrája. Minden földönkívüli hajónak ugyanolyan toroidális mezője, motorja van, de sokkal fejlettebb módon. A mező középpontja a saját központi napotok. Itt működik az ATVOR, hogy a magasabb dimenziót lehozza a testetekbe. Az örvények központja a csillagkapu, ahol az inverzió (megfordítás) történik. Innen a magasabb dimenzió a fizikai anyagba konvergál, közelít.
Az Ashtar parancsnokság egy szövetség sok földönkívüli lénnyel, vannak benne Felemelkedett és nem Felemelkedett lények is, de a céljuk felszabadítani ezt a bolygót.
Ashtar 1953-ban lépett be a Naprendszerbe. Ez most a bolygó Felemelkedésre való előkészítésének utolsó szakasza.

Szent Germain hasonló módon dolgozik a bolygó felszínén, mint Ashtar az űrben. Mindannyian összehangolják ezt a bolygó felszabadítást. Az Ashtar parancsnokság hajói nagymértékben jelen vannak az egész Naprendszerben, és a következő hónapokban még jobban ki fognak bővülni.
A Végső Evakuálás utolsó szakaszában, a Pólusváltás és a Galaktikus Szuperhullám előtt, az Anyahajók az ATVOR technológiával teleportálják majd az embereket a bolygó felszínén. A sugár energiája elég erős lesz. Az embereknek csak nyugodtnak kell maradniuk. A sugár fel fogja nagyítani a félelmeteket a lebegés alatt. De ettől eltekintve minden rendben lesz. Azok, akik nem akarnak evakuálni, más tapasztalatokat fognak szerezni. A cunami ki fogja oltani a felszínen maradt életek 99 százalékát, kivéve a Fényszigeteken, amelyeket fejlett technológia fog védeni. De azon kívül mind azok, akik nem rendelkeznek magasabb frekvenciával, el fognak tűnni.
Akiket az Anyahajók teleportálnak, azokat a spirituális szintjüknek megfelelő helyre fogják küldeni. Az Új Terv szerint azokat, akik jobban igazodnak a Fényhez, a Plejádok bolygójára küldik. Az emberiség túlnyomó többségét az Aldebarán Csillagrendszerben lévő bolygóra teleportálják. A Föld átalakulásokon fog keresztülmenni. A Pólusváltás után csak azok élhetnek a bolygón, akik az új frekvenciához igazodtak. Ez a hely egy igazi paradicsom lesz. A bolygó hatalmas potenciállal rendelkezik. Tökéletes egyensúlyt érhet el, és hasznos lehet azoknak az embereknek, akik képesek értékelni a természetet. Ők fogják őrizni ezt a Planétát.

ATVOR Gyakorlat

Most egy rövid invokációt tartunk, behívjuk az ATVOR-t. Azok, akik megvásárolták az ATVOR kristályt (A jegyzetelő megjegyzése:"Én egy oszlopos akvamarin kristályt vettem. Nagyon jó minőségűek, és imádom őket!"), tartsák a kezükben. A Fényerők arra is megkértek, hogy vezessek be egy új Beavatást, amelynek a neve "ATVOR sugár" lesz. Amikor megkaptad a Beavatást, akkor könnyebben hozzáférhetsz az ATVOR-hoz. Ha készen lesz, akkor bemutatásra kerül a jövőbeni Konferenciákon. A Fényerők használnak égszínkék színű és fehér színű fényt is. Azt tesztelik, hogy melyik a hatékonyabb. A korábbi verzióban fehér fényt használtam, de mostanában égszínkék fényt használok. Azt választhatjátok, amelyik jobban illik hozzátok, alkalmas számotokra. De úgy gondolom, hogy az égszínkék fény hatásosabb az Elsődleges Anomália átalakítására.

Kérdések és válaszok 10.rész

K. A tavaly júniusi interjúban említetted, hogy az Esemény és a Napvillanás közötti időkeret nagyon rövid, ami sokakat meglepett. A legutóbbi frissítésben azonban azt mondtad, hogy e két forgatókönyv között meglehetősen hosszú időszak lesz. Mi a Fényerők álláspontja erről most?
V. A helyzet nagyon képlékeny. Állandóan változik a helyzettől függően, és a Szabad Akarat is benne van, ami eldönti a kimeneteleket. Nemrégiben úgy találták, hogy a felgyorsított változat nem működne jól a felszíni lakosság Szabad Akarata miatt. Emiatt a tervet a Végső Napvillanásig kiterjesztették. Ismétlem, ez nem a végleges változat, hanem csak a jelenlegi megértésen alapul, és ismét változhat. Ha az Esemény nagyon hamar bekövetkezik, akkor belátható, hogy az emberiség miként élvezi a szabadságot. Lesz idejük felkészülni a Felemelkedési folyamatra és a kiegyensúlyozott Galaktikus Szuperhullámra.
K. A Fényerők képesek-e szabályozni a Galaktikus hullámot a Dyson-gömbjeikkel?
V. Szabályozhatják igen, de nem tudják megállítani.
K. Patrick: Említetted, hogy amikor Cintamani köveket ásunk a földbe, az Angyali lényeket horgonyoz le azon a területen. Mi a helyzet azzal, hogy a követ tartva a kezünkben megidézzük az Angyali lényeket, és valóban érvényt szerezve így dolgozunk a Bolygóhálóért?
V. Pontosan, nagyszerű ötlet.

K. A sötét erők képesek az anomáliát működtetni a technológiájukkal, miért nem tudják a Fényerők ugyanezt a technológiát alkalmazni, hogy kiiktassák ennek a hatását?
V. A sötét erők által használt technológiák eltérőek. Több nyomot, kulcsot tartalmaznak, és valahogy jobban működnek az anomáliával, mint amivel a Fényerők rendelkeznek. De a Fényerők technológiája jobban tud működni az éteri kvantum altérben. A sötét erők technológiái a bolygó felszínének erőforrásait használják, és az űrhajóiknak és bármilyen technológiáiknak amiket használnak, nagyon kicsi a működési aránya a Naprendszeren túl.
K. Próbálom értelmezni a hallottakat, tehát a fizikai Pólusváltás után, azok az emberek, akik a Fényszigeteken védve voltak és még néhányan, akik visszajöttek ide, azoknak milyen szerepük lesz azután?
V. Ők stabilizálják majd a bolygó energiáját, mert a bolygó energiája a Pólusváltás után nagyon intenzív lesz.

K. A Fényerők le tudnák bombázni mindazokat, akik a bunkerekben rejtőzködnek?
V. Egy elég nehéz helyzet van a bolygó felszínén. Azért bujkálnak, mert félnek a Fényerőktől. A sötétek viszont megtámadnak minket, ha a Fényerők most bombáznák, távolítanák el őket.
K. Hogy néznek ki az arkhónok? Emberi testben reinkarnálódtak, ezt értem, de hogyan néztek ki azelőtt?
V. Néhányuk úgy néz ki, mint egy kígyó, mások úgy néznek ki, mint egy pók vagy rovar és más állatok.
K. Milyen technológiákat vagy technikákat kellene használnunk a rák gyógyítására? Melyik megbízhatóbb a nyugati vagy a keleti orvoslás?
V. Nem annyira a technológiáról van szó, hanem arról, hogy a lehető legjobban megtisztítsuk az energia mezőnket. A meditáció a Fénnyel való összehangolódás érdekében hasznos. Meg kell találni az egyensúlyt a technológia és a spirituális munka között. A nyugati és a keleti orvoslás közötti egyensúly a kulcs.

Az Istennő Visszatérése

Most beszélni fogok egy kicsit az Istennői energiáról. Ez a legfontosabb energia ma a bolygó felszínén. Az univerzumban mindig tökéletes egyensúly van a női és a férfi energiák között. Ezen a bolygón azonban az egyensúly nagyon is felborult. Itt az ideje, hogy visszahozzuk az Istennői energiát. Az Istennői energia a tisztaság, amely szeretetet, együttérzést, szépséget és harmóniát hoz. Ez az az energia, amely a magasabb síkokon létezik. Ez az energia jelen van a Galaktikus Központban és az egész univerzumban. Vissza kell jönnie ide. A legegyszerűbb módja annak, hogy visszahozzuk ide, az emberi reinkarnáció a bolygó felszínén. Azzal megnyitunk egy kaput az univerzumba, és lehorgonyozhatjuk az energiát a bolygó rácsához és a saját fizikai testünkhöz. Az emberi történelem során ez az energia szinte mindig jelen volt, egészen az Arkhón inváziók sorozatáig. Az utolsó 1996-os invázió alkalmával az energia teljesen eltűnt a bolygó felszínéről. 2012-ben kezdett visszatérni a 2004-ben és 2012-ben történt Vénusz-átvonulásokkal. A kapu újra megnyílt, és az Istennői energia elkezdett belépni.

Az Istennői energia nem kemény, hanem lágy, puha energia. A lágyság nem gyengeség. Rendkívül erős energia. Ez a legerősebb energia az univerzumban. Az Istennői energia olyan, mint a víz; lassan, de nagyon hatékonyan működik. Ez az energia a cabal legyőzésének energiája. [Taps]
Az Istennői energia egyik aspektusa a szépség energiája. De ezt az energiát nagyon eltorzítják a tömegmédiában. A szépség megértése elveszett, mert a szépség elnyomása az emberi történelemben egészen intenzív volt. Elnyomták a művészetet, a zenét, a táncot és a női fizikai testet. Minden misztérium és tanítás elveszett. Most a művészet csúnya. A zene már nem zene többé. A tánc már nem tánc. Sok-sok torzulás van abban, ahogyan manapság a szépséget megnyilvánítjuk. A tömegmédia diktálja, hogy a nőknek hogyan kell kinézniük. Ez teljesen felborult. A női testnek a Szívből, a Lélek jelenlétéből kellene megnyilvánulnia. A Lélek szépsége a fizikai testben nyilvánul meg, nem pedig a divatlapokban. [Taps]

Miközben a 2025-ös Portálról és az Istennő visszatéréséről, Új Atlantiszról, vagy az Új Reneszánsz felemelkedéséről beszélek, a szépség energiája a bolygó felszínére irányul, mert a szépség archetípusa örökkévaló. Magasabb dimenziókban van, a Forrásból jön közvetlenül. Meg fog nyilvánulni a fizikai síkon.
Létrejött a Rózsa Rendje, hogy visszahozza az Istennő energiát a bolygó felszínére. Sok csoport alakult a bolygón az utóbbi évtizedekben Isis Astara különleges támogatásával, aki Főpapnő volt. (Taps)

Most a fátyol túloldaláról még hatékonyabban irányít. Sok embernek van tapasztalata a Jelenlétéről, kapcsolatba lépett vele és inspirálta. Ez az igazi nővériség. Az igazi nővériség energiája nem a féltékenység, nem a konfliktus, hanem a harmónia, együttműködés és inspiráció. Ez a harmonikus energia jelen lesz a felszíni lakosságnál is, különösen a Fénymunkások között. Ez lesz az Istennői energia visszatérésének egyik kulcsfontosságú sikere.

Istennő Templom

Néhány évvel ezelőtt, a Fényerők utasítottak engem, hogy indítsam el az Istennő Templomok Projektet a felszínen a bolygó aktiválására. Néhány templom már nyitva áll a lakosság előtt. A feltételek nagyon egyszerűek. Kell egy fizikai tér, ami nyitva van néhány alkalommal egy héten a nyilvánosság számára, így az emberek megtapasztalhatják az Istennői energiát a templomon belül. Lehet zenélni, meditálni, táncolni és bármilyen más tevékenységet végezni az energia megnyilvánulása érdekében. Néhány templom már megnyílt Japánban, Európában és az USA-ban, és terjesztik ezt a friss, üde Istennői energiát.
Vannak más fizikai Istennő templomok is a bolygó felszínén már évezredek óta. De a jelenlegi Istennő templomoknak most az új és friss energiát kell hordozniuk. Szívesen látunk benneteket, ha saját templomot szeretnétek létrehozni. Az Istennői energia lehorgonyzása a fizikai síkon most a legfontosabb.

Női Szexuális Energia

A mátrix ezen a bolygón elég erős. A sötét erők ezer és ezer réteget építettek a bolygón, különösen a női szexuális energiával kapcsolatban. Ez a bolygó felszabadításának kulcsa. Az elfojtás nagyon erős, és ez a fő oka annak, hogy a felszabadulás ennyire késik. Röviden, az emberi kundalini energia aktiválásáról van szó. A felszíni lakosság még nem áll készen erre. Szinte senki sem áll készen erre. Ez a fő oka annak, hogy miért tart ilyen sokáig. Ezért most mérsékelt, nem túl kockázatos, de nagyon lassú folyamatot folytatunk. Az Istennői energia mennyisége a bolygó felszínén az egyik fő tényező, hogy milyen gyorsan fog a bolygó a Vízöntő új korszakába lépni.

Mutatom ismét, tehát ez a régi Istennői Egyenlítő. Ez a Ley-vonal akkor aktiválódik, ha sok Galaktikus Cintamani kerül itt elásásra és sok Rózsa Rendje Csoport alakul ezzel a vonallal párhuzamos területeken. Az Istennői energia teljes mértékben jelen lehet a bolygó felszínén, meg tudjuk csinálni.

Azok számára, akik Tachyon termékeket, Cintamani és Galaktikus Cintamani köveket szeretnének vásárolni, és azok számára, akik új Rózsa Rendje csoportot szeretnének létrehozni, ezek a honlapok elérhetőségei:

Tachyon termékek: Tachyonis.org

Cintamani kövek:Cintamani.space

Galaktikus Cintamani:cintamanigalactic.blogspot.com

Rózsa Rendje tevékenységek:Sisterhoodofrose.network

A Fény 25.000 év után hamarosan visszatér! A Fény örökké velünk marad!
Egyesülni fogunk Galaktikus Családunkkal! Minden Galaktikus Fajjal! Találkozni fogunk Csillagtestvéreinkkel!
Itt az ideje, hogy aktiváljuk Küldetéseinket, itt az USA-ban és szerte a bolygón!
Itt az ideje, hogy terjesszük a Fényt!
Minden lehetetlen volt, amíg valaki meg nem tette.
Lehetségessé fogjuk tenni a lehetetlent!
Ez a Konferencia ma este véget ért.
Sok szerencsét kívánok mindannyiótoknak a további utatokon!
Az idő most jött el!

A blog bejegyzései felkerülnek a Cobrarózsa telegram csatornára is, melyhez a Meghívó link itt érhető el, nagy szeretettel várok minden Csillagmagot: https://t.me/+i7kyN7jgGRY3OGJi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.