2024. május 2., csütörtök

Galaktikus Cintamani

Eredeti bejegyzés itt: 

https://cintamanigalactic.blogspot.com/2023/01/galactic-cintamani.html

A Galaktikus Cintamani egy szent kő, amely közvetlenül a Galaktikus Központi Nap energiáival van átitatva. A bolygó felszínén jelenleg elérhető összes kő közül ez a legmagasabb rezgési frekvenciájú kő, még a hagyományos Cintamani kőnél is magasabb.

Ez egy rendkívül ritka kő, még a szokásos Cintamani kőnél is ritkább, és a kínálat rendkívül korlátozott. Más helyen található, mint a hagyományos Cintamani kő, és az eredete nem a Szíriusz csillagrendszer, hanem a Galaktikus Központhoz közelebbi hely.

Az Esemény során segít az Eseményvillanás energiájának nagy részét a bolygó felszínére irányítani és szétosztani. Segíteni fogja a testünket és az energiamezőnket is abban, hogy az Eseményvillanás energiáit egyensúlyba hozza, ha abban az időben viseljük.

Ha most, az Esemény előtt viseled, akkor segít összekapcsolódni a Galaktikus Központi Nap energiáival, és integrálni azokat az energia meződbe.

Ha elásod, akkor egy Nagy Angyal segít lehorgonyozni egy szivárványörvényt a bolygó felszínén az adott pont körül, akárcsak a hagyományos Cintamani kő esetében.


A Galaktikus Cintamani kövek két méretben kaphatók:

-Kicsi (4-7 gramm) ár 180 EUR

-Nagy (7-12 gramm) ár 360 EUR

Néhány még nagyobb Galaktikus Cintamani kő is elérhető, kérjük, lépj kapcsolatba a cobraresistance@gmail.com címen az árak és a rendelkezésre állás tekintetében.

A blog bejegyzései felkerülnek a Cobrarózsa telegram csatornára is, melyhez a Meghívó link itt érhető el, nagy szeretettel várok minden Csillagmagot: https://t.me/+i7kyN7jgGRY3OGJi



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.