2017. augusztus 20., vasárnap

Friss hírek az Egység Meditációról


Közeleg az Egység Meditációnk ideje és az energiák emelkednek, ahogy egyre több ember döntött úgy, hogy csatlakozik hozzánk és lendületre kapunk.
A felébredett közösségen belül még soha nem értük el az egységnek ezt a szintjét. Sok csoport és egyén félretette nézetkülönbségeit és támogatják az Egység Meditációt, mindenki a saját módján:
Cobra:
Corey Goode:
David Wilcock:
Benjamin Fulford:
Veronica Keen:
Justin Deschamps:
Kauilapele:
The Mind Unleashed:
Steve Beckow:
És sokan mások:
Ez a videó sokat elmond az Egység Meditációról:
Az általunk elért egység egy erős koherens jelet teremtett, ami felkeltette a Központi Faj figyelmét. Úgy vélik, hogy ez a jel egy indikátor abban a tekintetben, hogy a felszíni emberiség készen áll az evolúció következő szintjére lépni. Nagyon jó hírekkel fogok tudni szolgálni ezzel kapcsolatban a meditáció után.

A következő két nap döntő fontosságú lesz abból a szempontból, hogy mennyien csatlakoznak hozzánk és a meditációnak mekkora hatása lesz a bolygó helyzetére. Ezért arra szeretnék kérni mindenkit, hogy mindenfelé terjesszétek a hírt erről a meditációról. Ennek legkönnyebb módja a YouTube videók. A fő videó 36 nyelvre lett lefordítva:
Naponta több ezer ember látogatja ezt a blogot és legtöbbjük rendelkezik Facebook profillal és átlagosan néhány száz ismerőssel. Így több százezer, ha nem milliónyi embert meg tudunk hívni a Facebook-on a meditációnkra létrehozott eseményre:
Eddig 8 nyelven készült el a meditáció vezetett változatának videója.
Angol:
Román:
Török:
Magyar:
Görög:
Szlovén:
Szerb:
A vezetett meditáció MP3 verziója itt érhető el:
Itt érhető el egy egyszerűsített instrukciókkal elállott alkalmazás az Egység Meditációról:

Az Egység Meditációról szóló fő cikk magyarul az alábbi linken található:
Csináljuk meg!

A Fény Győzelme!

Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.