2017. augusztus 10., csütörtök

Kapcsolat Földanyával

Földanya jó pár ezer éve él elzárva egy kényelmetlen és fájdalmas "plazmaburokban" és nem tudott az Univerzum igazi része lenni, úgy ahogy valóban lehet.
 Ennek ellenére még így sem sikerült teljes egészében elnyomni, hiába a rengeteg és fontos Istennő Örvényekre épített negatív töltetű épület, mindenféle zavaró berendezések, rengeteg nukleáris robbantás. 
Mi energetikailag vele egyek vagyunk, bár már elfelejtettük érezni, mert minden idetartozó érző lényt kontrollált a rossz oldal. 
 
Most hogy a zavaró hatások kezdenek megoldódni, hála a Fény erőinek és a felébredettek sokaságának, akik hajlandóak részt vállalni ebben a gyönyörű "feladatban", az Angyaloknak és Tündéreknek, a Felemelkedett Mestereknek és a Forrásnak, akik mindig is hittek abban, hogy ez létrejön, sokkal erősebben jelentkeznek bizonyos érzetek, amik segítenek Gaiahoz újból hozzákapcsolódni. 


Ha feszültséget érzel, akkor keress rá megoldást, Földanya segíteni fog.
 Utána olvastam Cobránál és írta, hogy az arkhónok a városok felett nagyobb koncentrációban vannak a különböző síkokon.
 Egy 2015-ös adatot tudok mondani: asztrális sík 90%, éteri sík 75%-ban tiszta. Mivel ez egy régi érték, és a plazma síkon már a toplet bombák eltávolítása folyik óriási léptékekben, biztosra veszem, hogy a fenti százalékok is sokban változtak, természetesen jó irányba.

Talán ismertek már egy picit arról az oldalamról, hogy mindig a szépet és a jót keresem az életben. Engem is érnek bántások, de valahogy mindig jön egy kis plusz erő vagy egy ember "véletlenül", ami vagy aki segít felülkerekedni egy-egy "feladaton" , mert nem engedem, akkor sem, hogy itt a cél előtt elvonja a figyelmemet.
 Minden szépségével és tündöklésével Gaia emelkedő energiája felhívta a figyelmemet arra, hogy igen, lehet világítani és szeretet adni még akkor is, amikor úgy tűnik, hogy óriási a zűrzavar. Legyünk mi az oázis a sivatagban, mert ennek a "nemlétezésnek" hamarosan vége, és sokszorosan fogjuk a jót és nagyszerű visszakapni, olyan mértékben, amit most még talán fel sem tudunk fogni.

Vedd le a cipődet és érezd a föld melegét, ölelj meg egy fát, simítsd meg a köveket a patakban vagy csak ülj le egy hegy tetején és nézz el a messzi távolba.....rendkívül nyugtató. 
Cobrától kaptunk egy nagyon szép zenét a múltkor, sokszor meghallgatom, és én is szeretnék nektek egyet mutatni, ideális meditációhoz is, íme: 
Az inspirációt Gaiatól kaptam, ezért az ő szépségét szeretném most éltetni. Ezeken a képeken látszódik, hogy ez a Kék Bolygó még így is gyönyörű. Vajon milyen lesz majd valódi pompájában, fényvárosokkal tarkítva, tiszta, élhető környezettel, egészséges és boldog emberekkel..…

Szeretetteljes napokat kívánok mindenkinek!  































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.