2017. szeptember 9., szombat

Felemelkedett Mesterek





A Felemelkedett Mesterek tulajdonképpen olyan lények, akik keresztül mentek inkarnációkon itt a Földön és elérték a felemelkedést.

Segítettek a Bolygó evolúciójában. Mindannyian tudjuk kikről van szó: Buddha, Saint Germain, Jézus.

Ezek a lények mind 1996 előtt ( arkhón invázió éve előtt) emelkedtek fel. Így elég behatárolt arra vonatkozóan a megértésük, hogy milyen a Föld felszínére inkarnálódni ezen időszak után. 
 

Cobra elmondta, hogy 96 után mindösszesen 8 embernek sikerült felemelkednie innen a Bolygóról. Ez a csoport nem átlagos életet élt és védve voltak, elszigetelten éltek és nem kellett küzdeniük a megélhetésért, ahogy azt ma a legtöbb ember teszi. Ők is nagy segítségére vannak jelenleg a Fényerőknek és a Mestereknek.



Az 1996-os arkhón invázióról, vagy más néven a Nagy Felejtés évéről itt olvashatsz magyarul:






Cobra azt ajánlja, hogy beszélgessünk velük, lépjünk velük kapcsolatba és magyarázzuk el a mi szemszögünkből, hogy milyen itt az élet.

A Földön drasztikusan megváltozott a helyzet 1996 óta és most a mi tapasztalatainkra van szükségük, hogy megtudják, mi történik itt nálunk.
 Csak akkor tudnak minket vezetni, ha figyelembe veszik (a mi tapasztalatainkon keresztül) azt a másik helyzetet, ami számukra új.

Mivel az ötödik dimenzióban a sötétség az információ és a megértés hiányában nyilvánul meg, ehhez a kozmikus helyzet megoldásához ránk is szükségük van.



Hogyan léphetsz velük kapcsolatba, íme a megoldás, amit Cobra ajánl:



„Lynn – És mi a helyzet a magasabban fejlett szellemekkel, mint például a Felemelkedett Mesterekkel való kapcsolódási képességünkkel?


COBRA – Ha kapcsolatban állsz a lelkeddel, a Felsőbb éneddel, ezen a kapcsolaton keresztül mindig kapcsolatba léphetsz a Felemelkedett Mesterekkel.”



Gondolom, hogy nem mondott újat, tehát: a Felsőbb Énünkkel való szoros kapcsolat segít abban, hogy megtaláljuk azt az „információs vonalat”, ahol a Mesterek elérhetőek, bármelyikük megszólítható, nagy szeretettel várják. 
Ez tehát nem csatornázás, hiszen a Felsőbb Énünk kizár és átlát minden hazugságon és elterelésen, az ítélőképességünk tökéletesen egyensúlyban van. 
Előfordulhat, hogy belső látomásokat vagy telepatikus kommunikációt választanak a velünk való kapcsolatfelvételhez, ezért hallhatod vagy érzékelheted őket meditációban.
 De oly módon fogják ezt megtenni, hogy mindenképpen megérthesd.
 Kellemes megéléseket és megtapasztalásokat kívánunk mindenkinek! :)




Tulajdonképpen ebben az Univerzumban senki nem számított arra, hogy a sötétség ilyen messzire fog menni és senki nem számított arra, hogy ilyen nehéz és kihívásokkal teli lesz a helyzet, így igazán senki nem készült fel erre.

Természetesen a Forrás tisztában volt és most is tisztában van mindezzel.
 De a Forrással való kommunikáció soha nem tökéletes az Univerzum ezen dimenziójában. A kozmikus helyzet megértése soha nem tökéletes az elsődleges anomália miatt, ezért van az, hogy a Forrás észlelése nem lett teljes egészében továbbítva a megnyilvánult Univerzumba.



A Föld az utolsó bolygó a Galaxisban, amelyet fel kell szabadítani, és minden erejüket, tudásukat és energiájukat ide koncentrálják most. 
Gaia meg lesz gyógyítva és a sötét erők soha többet nem fognak tudni kárt tenni benne.



A Felemelkedett Lények energiái olyan erősek, hogy le kell tompítaniuk, ha kapcsolatba lépnek velünk. Senki sem élné túl a közvetlen jelenlétüket.










Jelenleg folyik a plazma sík rendbehozatala, ahová el van rejtve a Bolygón zajló események nagy része.

Itt találhatóak azok a toplet bombák is, amik eltávolítása jelenleg is zajlik.
 A Fényerői és a Felemelkedett Mesterek tisztítják ezt a „területet”.

Az asztrális bolygószintű fényháló, az éteri fényháló már majdnem teljesen kész, a plazma síkon pedig már több mint 50 százaléka készen van, az Eseménykor pedig teljesen rendben lesz mindegyik.



Különböző alkalmakról tudunk a történelemből, hogy a Felemelkedett Lények sikeresen avatkoztak be a történelem döntő pillanataiban.

Így jelentek meg a Templomosok idején, hogy vezessék őket. St. Germain jelen volt az Egyesült Államok megalakulásánál, minthogy az Alapítólevél az egyik legfelvilágosultabb dokumentum a Bolygón.



Ez a planéta teljesen el van szigetelve és dualitás alapú életünk van, ahol a szenvedés és a félelem az, amit közvetítenek felénk.
 Implantátumokat kaptunk, részlet a Glarusban, Svájcban megtartott Felemelkedés Konferenciából:




„Aláírtunk egy szerződést az irányító erőkkel, ami magában foglalta azt is, hogy inkarnáció alkalmával implantátumokat helyeznek el belénk - kristályokkal is. Ennek a legnagyobb hatása az volt, hogy elválasszon minket a Forrástól, hogy elkülönítse az embert Istentől és különbséget tegyen a személyiség és a lélek között. A programozás első rétege mindig is az elkülönülés azonosítása volt és jelenleg is az. Minden ez után következő program ehhez kapcsolódik.

Minden újabb inkarnációban, mint pl. a jelenlegiben is, alá kellett írni egy szerződést, aminek az első következménye, hogy születéskor implantátumot helyeznek el bennünk. Minden előző életbeli dolog kitörölődik, ami nagyon fájdalmas eljárás, ezért sírnak a kisbabák, amikor megszületnek.

Mivel minden emléket elvágnak, nyitott az út a szülői minták elsajátítása előtt (azok a hitrendszerek, amelyeket a szüleink gyerekkorunkban rónak ránk). Teljes mértékben magunkba szívjuk a környezetünk érzelmeit, ami nagyon ellentmondó lehet. Ez a programozás az óvodában kezdődik, majd folytatódik az iskolás éveinkben az oktatási rendszeren keresztül, a médián, az uralkodó trendeken és a divaton át. Így teljes mértékben alkalmazkodunk a rabszolgatartó rendszerhez. Így erősítik meg az egész programozási ciklust.”

„COBRA - Lényegében az első lélekszerződéseket akkor írtuk alá, mielőtt mi, mint Csillaglények beléptünk a karantén Föld területére. Mindenki, aki belépett, így vagy úgy aláírta ezt a szerződést. Aztán minden egyes leszületés előtt is aláírtunk egy másik szerződést. Fontos azt megértenünk, hogy ez a szerződés aláírás nem olyan, mint a fizikai síkon, amikor aláírunk egy papírt, hanem ez inkább egy energetikai egyezség volt, amikor igent mondtunk bizonyos dolgokra.”



Egy fontos kérdés Cobrához a dualitáshoz kapcsolódóan:

Energetikailag mi fog történni az Esemény alatt?

 - A dualitás elkezd majd megszűnni. A dualitás pozitív és negatív polaritása a jó és rossz szempontjából, az arkhónok mesterséges szüleménye. A természetben semmilyen formában nem létezik. Ott a pozitívnak és negatívnak semleges jelentése van. A polaritás nem jó vagy rossz. A dualitás csak egy kreálmány. A polaritás "gonosz" pólusának eltűnéseként is értelmezhetjük. Forrása jelenleg a plazma birodalmában van. Ha a plazma meggyógyul, minden más is meggyógyul.”




Az arkhónok megalkották számunkra mesterségesen a karma rendszerét. 
Őket a „Karma urai” néven is emlegetik, az asztrális síkon felügyelik a lelkek reinkarnációját.

Évezredekkel ezelőtt Indiában beszivárogtak misztérium iskolákba azért, hogy a kasztrendszer kontroll mechanizmusát megerősítsék. 
 



Idézet Cobrától, mely feltárja titkos tervüket és hogy hogyan tudtak minket irányítani:




„A karma koncepcióját, mint jutalmazó és büntető rendszert és azt a koncepciót, hogy a Föld egy "tanuló" bolygó, az archónok találták ki, hogy az emberek elől elrejtsék az igazságot az archón/chiméra uralomról, és az implantátumhálóról.

Az igaz, hogy mindenki felelős a saját tettéért, és hogy tanulhatunk a hibáinkból. Viszont azt sugallni, hogy a jelenlegi életkörülményeink megtapasztalásával "törlesztjük" a múltbéli negatív tetteink karmáját, a manipuláció egy körmönfont és mély formája. Ez a cabal ügyes mentsége arra, hogy folyamatosan azt tegyék, amit tesznek, mivel egyszerűen csak "leckét tanítanak nekünk az élet iskolájában".

Az elsődleges anomália a gyökér oka minden szenvedésnek. Minden érző lény összes negatív tette annak a generációs traumának a láncreakciója, ami az eredeti kegyvesztettségből, az évezredekkel ezelőtt történt fő anomáliával való eredeti találkozásból és a távoli múltban eredetileg megtapasztalt implantációs folyamatból ered.

Nem igaz, hogy amiatt tapasztalunk meg most bizonyos rossz dolgokat, mert valamit elkövettünk, valamelyik elmúlt életünkben. Azért tapasztalunk rossz dolgokat, mert a Bolygót megszállták és valaki teszi velünk ezeket a rossz dolgokat, és nekünk ellen kell állnunk. Fel kell szabadítanunk a Bolygót ahhoz, hogy ezek a dolgok ne történjenek tovább.”



Ez pedig egy másik fontos magyarázat, idézet szintén egy interjúból:



„Patrick - Mi a különbség a kauzalitás (okszerűség) és a karma között?

COBRA - A kauzalitás egyszerűen az ok-okozat törvénye, tisztán fizikai törvény. A fizikai síkon és a magasabb energiasíkokon ha teszel valamit és az beindít egy bizonyos válaszreakciót, ez csak a fizika törvénye. A karma egy olyan ideológia, ami a kauzalitás valóságát valami más dologgá akarja fordítani és kifogásokat talál azt állítva, hogy ami most történik, az a múltbéli cselekedeteink eredménye, pedig a valóságban ezen cselekedetek többségét a cabal és az arkhónok tervelték ki.”


Mindez a Galaktikus Központi Napból érkező energetikai beavatkozás eredményeképpen kerül megoldásra. Pleroma fényimpulzusa kiemel bennünket ebből az értelmetlenségből. 
 



Újabb idézet egy Cobrával készült beszélgetésből:



„Stephen: Nyilván tudatában  vagy, hogy többen kritizálták az arkhónokkal foglalkozó cikked tartalmát, különösképpen a Karma Urai-ra tett megjegyzéseidet, miszerint az asztrális síkon élnek, amely a többség felfogása szerint a 4. dimenziót jelöli( nem magasabb dimenziókra céloztál?) Emellett, azt állítottad, hogy a Felemelkedett Mesterek tanainak nem volt eleme a karmáról szóló tanítás( sokan úgy vélik, hogy része volt). Szóval, mit tudnál mondani azoknak, akik vitába szálltak veled, kétségbe vonták a verziódat ezekkel a bizonyos állításokkal kapcsolatban?



Cobra: A Földön jelenleg nem található torzításmentes, tiszta tanítása egy Felemelkedett Mesternek sem(ez a fogalom az általánosan elterjed nézet szerint többek között Jézust, Buddhát, Krishnát, Saint Germaint, Sanat Kumarát, Konfuciuszt, Pió atyát, Hermész Triszmegisztoszt, stb. takarja. szerzői megj.). Tanításaik egy része, amely elméletben tőlük származik( beleértve a csatornázott üzeneteket), valójában a tanítványaiké. A tanítványok NEM voltak teljesen megvilágosodottak, ergo bizonyos mértékben alkalmassá váltak a háttérhatalom elmeprogramozására. Egy tiszta Felemelkedett Mester tanítás az volna, ha valamelyikük materializálódna egy csoport előtt és spirituális igazságokról kezdené őket tanítani. Ez mint tudjuk jelenleg nem történik meg. Erre az Első Kapcsolatfelvételt követően fog sor kerülni.”


A földi, eltorzított tanítások tartalmaznak olyan részeket is, miszerint a szenvedés, az egyedüllét, elvonulás vagy a szegénység megtapasztalása teljesen természetes folyamat ahhoz, hogy fejlődhessünk, magasabb szintre léphessünk. 
Ez teljes hazugság.
 Minden léleknek joga van Szeretetben, Jólétben és Egységben élnie. 
Egy léleknek nincs szüksége negatív megtapasztalásokra, hogy fejlődni tudjon, csakis pozitívakra, és akkor korlátlan lehetőségek állnak a rendelkezésére.
 

Részlet a 2016. júniusi Cobra interjúból:




„Richard: Sokan azt mondják, hogy a fejlődéshez szükség van a negativitás megtapasztalására. Egyetértesz?

Cobra: Egyáltalán nem értek egyet. Ezt a tanítást az arkhónok terjesztették, hogy rabszolgasorban tartsák az embereket. Egyáltalán nem szükséges és káros a fejlődésre.”







1999 óta a Felemelkedett Mesterek, a Galaktikus Szövetség és az Ellenállási Mozgalom aktívan távolítják el az egzotikus éteri technológiákat rétegről rétegre a Földi karanténból.

Minden alkalommal, amikor egy réteg eltávolításra kerül, a Felemelkedett Mester kap egy információt a következő réteggel kapcsolatban a Forrástól.

Ez követően a Konföderáció és az Ellenállás személyzete eltávolítja a következő éteri réteget. 2014 év vége felé drasztikus áttörés történt.







                             Itt láthatók magyarul a különböző síkok nevei, ezek azok
                            a rétegek, amiket a Felemelkedett Mesterek és a Fényerők

                                                                      tisztítanak.







A Felemelkedett Mesterek 2014 novembere óta megkapták az információt a Forrástól az összes megmaradt éteri sötét erőről és technológiájukról.

Ez gyakorlatilag feloldotta a dualitás valóságrendszerének az alapjait és eltávolította a felső arkhónok hatalmának alapjait is ezen a Bolygón. 
 



A Földi Karantén végjátékáról itt olvashatsz magyarul, köszönet az Újvilágtudatnak a fordításért:



 



Megkérdezték Cobrát, hogy a dualitás megszűnése után is létezni fog Fény és Sötétség?



Ez volt a válasza:



„ A Bolygó forgásából eredően váltakozni fognak a nappalok és az éjszakák. A Holdfény is megmarad. Viszont megszűnik a sötétség alapelve: nem lesz több szenvedés, betegség vagy spirituális sötétség. Amint belépünk a Tachion övbe az energia egyre könnyebb és könnyebb lesz.”





Ebben a pillanatban egyetlenegy Felemelkedett Mester sincs a Föld felszínén. A fátyol túloldaláról segítenek nekünk.

A reptiliánok 1996-ban masszív kampányba kezdtek ellenük, azt akarták elhitetni, hogy „hamis fényt” közvetítenek.

Valójában ők csodálatos Fénylények az Arkangyalokkal és az Egyiptomi Istenekkel és Istennőkkel együtt, akik a mi barátaink, nővéreink és fivéreink.

Ahogy Cobra fogalmaz: az ő folyamatos segítségük és támogatásuk nélkül az emberiség már nem élte volna túl az utóbbi pár száz évet, mára már kihalt volna.




A Felemelkedett szó jelentése: teljes szabadság és megvilágosodás.
 Elhagyni minden olyan köteléket, mely a fizikai síkhoz, az elméhez kötődne. Nincs rögzülés az entrópiához (rendszer rendezetlenség), a tudat minden ellentéten és konfliktuson túllépett.

A Felemelkedett Mesterek élvezik a megvilágosult tudatállapotot, a finom, tiszta és mindent átható boldogságot. Ezt szeretnék megmutatni az emberiségnek is, ha itt lesz az ideje. 
 

Rendkívül kiegyensúlyozott perspektívával (távlati képpel) rendelkeznek a felszabadítási folyamatot illetően, mióta 2014 novemberében teljes rálátást kaptak a különböző tényezőkről, mint pl. a síkok rendezetlensége, toplet-strangelet bombák, Yaldabaoth elhelyezkedése, kiterjedése.



A Mestereket összefoglalóan nevezhetjük a „Nagy Fehér Testvériség” néven is.

Az Antarktiszon léteztek elvonulóhelyek bizonyos Felemelkedett Mesterek számára, akiket mi, a felszíni lakosság nem ismerünk név szerint, de Gaia globális helyzetével, az energiaráccsal összefüggő küldetésük van.



A Felemelkedett Mesterek az Isteni tervvel való teljes azonosulással és egyetértéssel segítenek nekünk.
 Nem állnak felettünk és nem tekintenek ránk úgy, mintha minket kontrollálni kellene.
 Teljes odaadással, megértéssel és szeretettel fordulnak felénk a mátrixon túlról és megtesznek mindent, hogy végérvényesen szabadok lehessünk.










Cobra beszélt nekünk az interjúkban több Felemelkedett Mesterről is, mikor kérdezték ezzel kapcsolatban. Sokszor a küldetésüket, feladataikat is elárulta, most tehát következzenek ők:



1. El Morya Mester

Vezető pozícióban lévő emberekkel, politikusokkal foglalkozik itt a Bolygón. Rendkívül nehéz feladata van, jól látható, hiszen sokan a hatalmukat saját céljaikra használják. De pl. Putin elnöknél sikeres a küldetése. 
 



2. Mohamed

A jelenlegi küldetése korrigálni a muszlimokat érintő egyensúlyhiányt, a vallásukat: az iszlámot, itt a karanténban, amennyire csak lehetséges. Gaian később semmilyen vallási közösség nem lesz. Erre a korrigálásra csak a mostani helyzetben van szükség, hogy mint bölcs tanító jelen legyen náluk.



Egy kis segítség mindazoknak, akik tudni szeretnék, hogy mi lesz a vallással az Esemény után, idézet Cobrától a Glarusban megtartott Felemelkedés Konferenciából:



„Mi lesz a vallásokkal az Esemény után? 

- Nagy fellélegzés lesz. (Cobra szünetet tart és nevetés van a teremben.) Az emberek elkezdik megérteni a kontroll és manipuláció mélységeit. A mai kereszténységet 325-ben alapította a niceai zsinaton Nagy Konstantin érseke, kaiszareiai Euszebiosz és Jézus összes tanítását eltorzították és meghamisították. Az üzeneteiben szereplő szeretet és megbocsátás nincs összefüggésben a keresztesháborúkkal és a katolikus egyház boszorkányégetéseivel. Teljesen más az üzenete. Ugyanez történt minden vallásban. Egy lénnyel kezdődik mindegyik, aki mély üzenetet hordoz, majd ezt az üzenetet eltorzítják, amint a lény nincs már többé jelen. Majd később egy szektát hoztak létre a vallásból és évszázadokkal később propaganda és hatalmas programozógépezet követte. A Vatikánban létezik egy "Propaganda Múzeum", ahol a látogatókat az agytípusuk alapján választják ki és így mutatnak nekik különböző dolgokat. Az Esemény után ennek azonnal meg kell szűnnie. Az Igazság Magjai virágként fognak nőni és nyilvánvaló lesz, hogy ugyanaz az Isteni Igazság mindennek az alapja.”



Találtam még egy fontos magyarázatot Cobrától, ami pedig a Bibliával kapcsolatos, talán sokakat érdekelhet:



„Richard - Forrásaid szerint ki felelős a "Biblia" könyv megírásáért? Teljes mértékben emberek találták ki vagy a spirituális erőnk irányította a megírását vagy van abban némi igazság, hogy Isten inspirálására íródott?



COBRA - Ez a könyv ősi szövegek gyűjteménye, amit bizonyos módon állítottak össze és mutattak be, hogy bizonyos pszichológiai hatást érjenek el. Az összeállítást egy arkhónnak, Constantinus-nak az írnoka végezte. Az volt a célja, hogy irányítsa az emberiséget. A könyv egészét tekintve önmagában nincs pozitív hatással az emberiségre, de vannak bizonyos nagyon pozitív részei, melyek a Fényerők inspirálására íródtak. Szóval egy "keverék".



Richard - Azért is hagytak benne kis igazságtartalmat a Cabal tagjai, hogy ezzel azt az érzést keltsék, hogy igaz és lehet, hogy mégsem az, hogy ezzel is irányítsák az emberiséget? Hogy összezavarják őket?



COBRA - Épp az ellenkezője. Amikor ez az összeállítás készült a 4. században, túl nagy volt ahhoz a tudatosság, hogy teljesen kihagyják a jó dolgokat. Túl furcsának tűnne úgy.”



Ez pedig egy másik megjegyzés, ami a Védikus Tanításokhoz kapcsolódik:



„Aaron - Ki írta a védikus írásokat?

COBRA - Tulajdonképpen nagyon magas spirituális fejlettségi szinten lévő emberek írták Indiában Atlantisz bukása után, de az évezredek során az arkhónok eltorzították.”



Talán sokkoló ezt olvasni néhány embernek, akik még nem hallottak ezekről a dolgokról, tisztában vagyunk vele.



Ezért egy nagyon fontos megjegyzés idekívánkozik, idézet szintén Cobrától:



„COBRA - Nem tudod megváltoztatni mások hitrendszerét, ha ők nem nyitottak. Csak azoknak tudsz segíteni, akik már nyitottak és kérdeznek vagy kutatják a mélyebb igazságot.”



3. Buddha

Buddha története kicsit más, mint a többieké. Ő volt az első, aki elérte a felemelkedést Atlantisz bukása után.

A 70 földi Felemelkedett Mester egyike. ( 35 női és 35 férfi Mester, mely egyensúlyt ad ezen a téren, viszont nem mindannyian egymás ikerlelkei. Néhányuk ikerlelke nem itt Gaiara inkarnálódott, és nem ugyanazon a folyamatokon ment keresztül) Buddha egyik lelki társa Tara Istennő, aki szintén Felemelkedett Mester.



A feladata, hogy valódi spirituális bölcsességet adjon át számunkra.

Buddha volt az, aki megnyitotta a kaput, hogy elérhető legyen a felemelkedés az emberiség számára is.

Rendkívül fejlett fénylélek, Cobra úgy fogalmaz, hogy a 8. és a 9. dimenzió között van. Megfogadta, hogy addig itt marad és segíti az emberiséget, amíg a Föld fel nem szabadul.

Ikerlángja ismeretlen itt a Földön, de jelenleg is mellette van és segíti őt spirituális útmutatással: az emberiség szívében ébreszti fel a „Végtelen Isteni Szeretet” óceánját. 
 



4. Krishna

Ő ugyanaz az entitás, akit mi nyugaton Jézus Krisztusként ismerünk. Az Első Kapcsolatfelvétel után a többi Mesterrel ő is visszatér hozzánk, mikor az emberiség tudatossági szintje elég magas lesz. A Szíriusz Csillagrendszerből származik és azzal a küldetéssel érkezett, hogy megvilágosodást hozzon az emberiségnek. 
 



5. St. Germaint

Mielőtt felemelkedett Francis Bacon-nak hívták. Ő írta a Shakespeare műveket ezen az írói álnéven.

St. Germain aktívan dolgozott a francia királyokkal és királynőkkel a forradalom előtt. Pozitív irányba próbálta befolyásolni őket, de sajnos az arkhónok beleavatkoztak. Változást akart előidézni, de nem volt sikeres, az emberek nem hallgattak rá.

Ikerlángja Lady Nada.

St. Germain megjelent egy csodálatos embernek a Sastha hegynél, számtalan tudásanyagot átadva nekünk az ÉN VAGYOK jelenlétről. Ez a személy, Godfrey Ray King írói álnéven írt könyveket, majd később megvilágosodott.(Az ÉN VAGYOK jelenlét hangja a "SO HAM". A SO HAM mantra szanszkrit eredetű és a jelentése: ÉN VAGYOK, érdemes 3-szor, 9-szer, 27-szer, vagy még többször megismételni.) 
 



Egy idézet:



„COBRA - Fokozatosan, ahogy fejlődik az ÉN VAGYOK jelenlétünkkel a kapcsolatunk, nem lesz többé magányosság érzése és növekszik a védelem is, ahogy fokozódik ez a kapcsolódás. Ezért nagyon jó kapcsolódni az ÉN VAGYOK jelenlétünkhöz egy Fényoszlopon keresztül, ahogy arról nem rég már a blogomon is közzétettem egy bejegyzést. Volt egy nagyon szép cikk a Fényoszlopról, az ÉN VAGYOK jelenlétünkhöz való kapcsolódásról. Ez a kapcsolódás az egyik legerősebb védelmi forma bármilyen negativitás ellen, amit az emberek megtehetnek ezen a bolygón.”



St. Germain hozta vissza a régi Egyiptomi Misztériumokat.
 Nem volt tisztában teljes egészében a Bolygó helyzetével, de mégis óriási hatással volt a nyugati civilizációra, mely még ma is érezhető.

Ő jelentette az eredeti Amerikai Egyesült Államok létrehozásának fő erejét, melyet Új Atlantisz első horgonypontjaként álmodott meg.

Nagyon szoros kapcsolatban állt az USA eredeti alapítóival, akik Washingtonban tevékenykedtek. Sajnálatos mód ezek után az USA-ba keményen beszivárogtak a sötétek.



St. Germain a versailles-i Szerelem Templománál is fent tartotta a horgonypontot az Istennő beavatások energiájához, amikor a francia udvarban tevékenykedett.
 A másik erős horgonypontja Oak Island (Új Skócia, Kanada).

Rendkívül járatos volt a teremtés alapelveiben és mivel értette ezeket az alapelveket, követte őket.
 A másik, hogy nagyon járatos volt az alkímiában és megértette azt és a teremtés alapelveit, amivel megteremtette a vagyonát.

Ő az egyik legfőbb szereplője az Új Atlantisz megteremtéséért folyó munkálatoknak.





Megkérdezték Cobrát, hogy ha egy Felemelkedett Mester meg akar jelenni nálunk, akkor azt hogyan teszi, íme a válasz:




„Cobra: Amikor egy ember felemelkedett és vissza akar térni a fizikai síkra Felemelkedett Lényként, akkor létrehoz egy hologramot, ami úgy néz ki, mint egy fizikai test. Ez a hologram láthatóvá válik minden ember számára. Ez tulajdonképpen kondenzált ( sűrített, tömörített) fény, és nem egy rendes, megszokott fizikai test.”




6. Ashtar

Ikerlángja Astara, aki a Földön ismert még más neveken is: Ast, Ízisz, Ashera, Vénusz vagy Aphrodité. Ő terjesztette az Istennő Misztériumokat a Földön Atlantisz bukása után. Misztérium Iskolákat alapított szerte Atlantiszon, a fő központ Egyiptomban volt. ( Eredetileg Iona Istennő, a Központi Civilizáció képviselője hozta ide a Bolygóra több százezer évvel ezelőtt. Az ő tanítványa Ízisz.) 
 

Ashtar 25 000 évvel ezelőtt emelkedett fel és földi években számítva nincs életkora. Cobra Ozírisszel azonosítja, aki ugye Egyiptomból ismeretes. 1999-ben segített 70 milliárd nem-inkarnálódott embert evakuálni az éteri és asztrális síkokról a Plejádi Csillaghalmazba, ahol gyógyításban részesültek ezen lelkek. (Akik maradtak azok vagy arkhón túszok voltak, vagy erősen kötődtek a fizikai síkhoz, vagy mert így döntöttek, hogy segítik az emberiséget.)
 

Ashtar Anyahajókat irányít a Naprendszerben, „parancsnok” is egyben.

A Földön először a Fényterületeken (Tudatos közösségek, ahol harmóniát alakítunk majd ki és gyönyörű Fénymandalát alkotunk. Az Új Atlantisz hálózat részei.
 Ezek a Fényterületek képesek lesznek a Belső Földbéli csoportokkal való együttműködésre) fog segíteni: az Anyahajókkal fényoszlopokat hoz létre ezen területek felett, hogy felgyorsítsa a felemelkedési folyamatot.


Az ő feladata, hogy támogassa és segítse azokat az Önkénteseket, akik vállalták itt a Földön, hogy véghezviszik küldetésüket(Fénymunkások, Fényharcosok) és segítse az emberiség felemelkedését. 
 

1996-ban az arkhón invázió idején egy masszív, trauma alapú elmeprogramozást (főleg Monarch elmeprogram) kaptak kulcspozícióban lévő emberek az Ashtar Parancsnokság ellen titkos, katonai földalatti bázisokon. Azóta a helyzet megoldódott és mindenki tisztában van a segítő szándékával. 
 

Új stratégiája van, amin az emberiség 99,9 százaléka meg fog hökkenni, mert hatalmas meglepetés lesz. A parancsnokság Anyahajói a Föld-Hold pálya fölött és körülötte találhatók, 500 km-es és annál nagyobb űrhajókkal. 
 

Cobra és Ízisz (Cobra párja, álnév) találkozott Ashtarral a Shasta-hegynél, amíg kb. 5 km-re volt tőlük és a jelenléte még nagyon erős és nehezen elviselhető volt így is.


                                                          
                                                                           Ashtar
                                                                       




7. Sanat Kumara

Gaia evolúcióját vezeti és irányítja.
 Együttműködik a titkos Csillag Testvérisége nevű csoporttal, akiknek szíriuszi kapcsolataik vannak a Jupiter Parancsnokságon keresztül. 8 millió éve felügyeli az itteni feladatokat (megj.: 8 millió éve történt, hogy a chiméra a Forrástól való elkülönülést választotta) Az ő lélekcsoportjához tartozik Lady Meta is.


Soha sem jelent meg fizikai testben a Bolygó felszínén, mert a tudatszintje rendkívül magas, csak mint „csendes szemlélő” és egy bizonyos energiasugár közvetítője, amivel harmonizál és egyensúlyt tart. ( 7 sugár létezik, mely 7 különböző energia, ami a Forrástól árad, a Kozmikus Anomália megoldásához „használják”)



8. Jézus

Fentebb említésre került Krishna, ő ugyanaz a személy, de ismert még Sanandaként és Maitrejaként is. Az elmúlt 2000 évet Felemelkedett Mesterként „tölti”.

Jézus egyik feladata, hogy annyi Fényt vigyen a templomokba, amennyit csak lehetséges. A Feltétel Nélküli Szeretet tudatosságát hozza el az emberiség számára.
 Egyiptomi Misztérium Iskolákban kapott képzést. 
 

Lélektársa Mária Magdolna.

Mindketten beavatást kaptak a misztériumokba és fejlett tanításokat osztottak meg együtt és egy bizonyos vérvonal született a házasságukból. Sokszor halljuk Jézussal kapcsolatosan a „Krisztus tudat” kifejezést. 
Ez valójában a Kozmikus Szeretet visszatükröződésére utal saját belső lényünkben, ha már eljutottunk erre a szinte.
 

Valóban keresztre feszítették, majd felemelkedett és néhány nappal később megjelent a fizikai síkon a fénytestében. Sokat utazott és járt India legészakibb részén Ladakhban és Kasmírban.

Az Esszénus csoport segítette itt a Földön mind Jézust és mind Mária Magdolnát. Ő is meditált és a tanítványai egy kiválasztott csoportjának is tanított egy bizonyos meditációs gyakorlatot.

A technikái hasonlóak voltak az akkoriban élt jógik technikájához.

 Nagyon jól tudott gyógyítani, rendkívül fejlett, földönkívüli technológiák segítették, tehát nem egyedül gyógyított, hanem az űrbéli testvéreinkkel közös projektről beszélünk.
 Nem rendelkezett ezzel a képességgel, mikor idejött a földi karanténba, hanem élete során tanulta meg és segítséget kapott Csillagtestvéreinktől.




9.Konfuciusz és Lao Tzu

Kifejezetten a kínai populációval dolgoznak, annak is a legfelébredettebb tagjaival. Közvetlenül a Felszabadítási folyamatban vesznek részt.




10. Babaji

Róla csak annyit mondott Cobra, hogy a fénytestében fog megjelenni az Első Kapcsolatfelvételt követően, mikor itt lesz az ideje.




A Felemelkedett Mesterek nem fognak megmutatkozni az Esemény pillanatában, csak majd az Első Kapcsolatfelvételt követően egy bizonyos időpontban, amikor az emberiség tudatossági szintje elég magas lesz ahhoz, hogy elfogadják ezeket a felemelkedett lényeket olyannak, amilyenek valójában és nem olyannak, amilyennek képzelik őket.


Szóval mielőtt ez megtörténik, meg kell szűnnie az emberek programozásának és akkor az emberiség képes lesz megérteni és közvetlenül megtapasztalni ezeknek a lényeknek az energiáját a megfelelő időben. Ez jóval az Esemény után lesz, nem sokkal az Első Kapcsolatfelvételt követően. 
 

Először fizikailag a Plejádiak, a Szíriusziak, az Andromédaiak, az Arktúrusziak és még néhány számunkra kevésbé ismert faj fog megjelenni a Bolygón, hogy a kezdetekben vezessék, oktassák és segítség az emberiséget. 


 




Íme egy részlet a 2016. decemberi interjúból, hogy ez hogyan is fog történni:




„Aaron - A földönkívüliek vonatkozásában, tudsz nekünk mondani példát azzal kapcsolatban, hogy hogy működik egy felemelkedett civilizáció oktatási rendszere?

COBRA - Nem igazán olyan oktatási rendszerről beszélünk, mint amilyen itt a bolygón van. Inkább spirituális átadásról van szó, ami a lelken keresztül megy végbe, mert a lélek elég hatékonyan és gyorsan képes a magasabb megértésre. A többi fejlettebb civilizáció lényeinek nincs szükségük arra, hogy iskolába járjanak, hogy a szokásos módon tanuljanak, ahogy azt itt a bolygón tesszük. Belső spirituális tapasztalataik vannak, amely feltárja számukra a valóság természetét és a magasabb, hogy úgy mondjam, spirituális vezetők segítik őket, akiktől támogatást kapnak saját tanulási folyamatukban.”


Újból Misztérium Iskolák fognak megjelenni és kinyitni a Földön. Bár iskola a nevük, természetesen nem olyan felépítése lesz, mint a ma általunk ismerteknek, amit a Rockefellerek hoztak létre számunkra az elnyomáshoz. 
 

A tudatosságunk végtelenül meg fog emelkedni. Sok évet töltöttünk azzal, hogy megpróbáltuk meggyógyítani a gyerekkori mintákat vagy betegségeket alternatív gyógyászattal, terápiákkal, rebirthing-gel, reikivel - és a minták mégis, még mindig ott vannak.



Az Esemény után ezek hirtelen, egy szempillantás alatt el fognak tűnni. Ahhoz, hogy ez megtörténhessen, először végezni kell a Fényhálózattal. 
Nem maradhat fenn semmilyen veszélyes negatív beavatkozás.

Csak a pozitív tudatosság morfogenetikus mezője fog létezni és újra könnyen érthetővé válik majd számunkra a spirituális energia.




A kompressziós áttörés pillanatát követően megkezdődik az átalakítás. Minden, amit jelenleg tapasztalunk, felkészítés. 
Néhány csoportban ez az egész felemelkedéssel kapcsolatos folyamat már 20-40 éve folyik, azonban ez semmi ahhoz képest, ami majd az Esemény után vár ránk.
 Gyors ütemben fogunk átalakulni a fénytestünkbe. Mély spirituális és fizikai átalakulás fog végbemenni. A későbbi fázisokban, már elfogadott Csillagnemzetként fogjuk megkapni a fejlett technológiákkal való támogatást. 
 



Az Első Kapcsolatfelvétel után a Felemelkedett Mesterek/Lények elkezdenek érzékelhetővé válni a fénytestükben.

Az elmúlt 25000 évben csak nagyon kevés valódi találkozás volt az ilyen testet öltött mesterekkel, azonban az Esemény után ezeknek a találkozásoknak a száma egyre növekedni fog. És akkor valóban elkezdődik a hazautazásunk, a felemelkedés.




A Szabad Akarat szoros kapcsolatban áll a felemelkedési folyamattal. Ha megerősítjük szabad akaratunkat, közelebb kerülünk a felemelkedéshez. 
A szabad akarat központja a napfonat csakránkban van. Mivel mindannyian a Fény kelyhe vagyunk és kapcsolatban állunk a belső vezetőnkkel és mivel a szabad akaratunkkal választunk, így társ-teremtők vagyunk. 
 

Ezt a döntést úgy tudjuk meghozni, ha abszolút őszinték vagyunk magunkhoz. A szabadsághoz szükség van engedelmességre, de nem a dogmákhoz, hanem belső vezetőnkhöz kapcsolódóan.

Akkor leszünk szabadok, ha hallgatunk a szívünkkel összekapcsolódó belső vezetőnkre, soha többé nem kell félnünk a döntéseinktől. Békét fogunk teremteni. Ezekért a döntésekért belemerülünk a tudatosságba amikor életutakat, fókuszt és tetteket választunk.




A Mesterek tanítani fognak minket, segítenek bennünket, hogy mi is a Forrással újból Egyet, Egészet alkothassunk. Utat mutatnak majd számunkra és megszűnik a „Spirituális Sötétség”.
 Nincs közöttük megosztás abban a tekintetben, hogy valaki alacsonyabb, vagy magasabb szinten van, sem energetikailag, sem tudásban, hiszen mindannyian az Egy kifejeződései, ezért bármit is fognak nekünk tanítani, biztosak lehetünk benne, hogy az Abszolút Igazságot és a Határtalan Szeretet megnyilvánulásait kapjuk majd tőlük.












Néhány Fénymunkás és Fényharcos társunk aggódik amiatt, hogy mi lesz a családtagjaikkal, ha ők nem követik azt az utat, amit mi.

Cobra megnyugtatott minket, hogy mi csak a saját fejlődésünkért vagyunk felelősek, az övékéért nem. 
Az ő spirituális növekedésük feladata nem a mi vállunkat nyomja, ekkora terhet senki sem ró ránk. De nagyon fontos, hogy a dualitás megszűnése után minden egyszerűbb lesz és ők is könnyebben fogják kezelni és felfogni, hogy mi is a megfelelő, választható út. 
 



A végére zárásként egy pár gondolat….Amikor belekezdtem ebbe a cikkbe és keresgettem a hozzá kapcsolódó adatokat és információkat, akkor az én fejemben is volt sok olyan korábbi „tanítás”, amin túl kellett lépnem. 
Mindannyian más tudással rendelkezünk és senki sem mondja, hogy ezt most kötelező itt és most elfogadni, ami itt le van írva. 
Időre van szükségünk, hogy mindezt feldolgozzuk és megértsük….ezzel a Forrás, az Angyalok, a Felemelkedett Mesterek, az Ellenállás, a Fényerők is tisztában vannak.
 Ezért lesznek hozzánk nagyon türelmesek és szeretetteljesek. 
Viszont az átalakulásunkhoz elengedhetetlen lesz, hogy elfelejtsük azt, amit eddig megtanultunk.
 Egy teljesen másik világba csöppenünk hamarosan, ahol szabadon tehetünk, gondolkodhatunk, tervezhetünk és érezhetünk végre és nem fogják állandóan keretek közé szorítani az embert, a lelkünket….



Az ÉN VAGYOK mantrához kapcsolódóan találtam egy nagyon szép, kórus által előadott videót, amit érdemes hallgatni, hogy erősítsük ezt a jelenlétet. Az elején az OM mantrát is hozzáteszik, ez külön öröm! :)






Kellemes mantrázást mindenkinek! :)

Magyar Cobra Csoport

7 megjegyzés:

  1. Hálás köszönet Viki ... megszűnt minden,míg olvastam ! Áldás a munkádra és Mindenkire !

    VálaszTörlés
  2. Koszonom Szepen ! rendkivul epito es Hasznos !!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm,és csodálattal várok mindent amit az Esemény után kap az egész emberiség és Hála Áldás a felemelkedett mestereknek hogy mindehhez hozzá segítik a földön élő összes létezőt és földanyát is gyógyítják.Köszönjük.Áldás,Áldás Áldás☺

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm Viktória! Sok minden megvilágosodott előttem. Megannyi magamban feltett kérdésre választ kaptam. Gondolatban ölellek. A fény és szeretet legyen Veled.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.