2017. szeptember 21., csütörtök

Új Realitás

Mikor Cobra 2017. augusztus 19-dikei bejegyzését elolvastam és ezt a két mondatot láttam, a lélegzetem megállt, a szívverésem felgyorsult és libabőrös lettem:

Az általunk elért egység egy erős koherens jelet teremtett, ami felkeltette a Központi Faj figyelmét. Úgy vélik, hogy ez a jel egy indikátor abban a tekintetben, hogy a felszíni emberiség készen áll az evolúció következő szintjére lépni...”

Végigfutott az agyamon, hogy mindaz, amit el akarunk érni ( mi pár éve, az Ellenállás már 1975 óta) most beérik végre.
Realitássá válik! :)

Az új épületek, új szállító eszközök és technológiák, rendkívül fejlett, új fajta és a megszokottól igencsak eltérő gyógyító metódusok, tiszta, egészséges környezet, az összes élőlény harmóniája, a lehetőség a világűr felfedezésére és nem utolsósorban Önmagunk megismerésének következő lépcsőfoka megjelent a fejemben a pillanat tört része alatt és annyira életszerű volt.
Leírhatatlan…..gyönyörű érzés volt!

Egységes Fénymandalát alkotunk, melyre több ezer év óta nem volt példa és most mégis megcsináljuk. 


 



Félretéve minden vallási, politikai vagy nemzeti meggyőződést. Tudjátok, hogy ez mekkora jelentőséggel bír!
Felismerni, amit már jó régen magyaráznak nekünk, hogy: fogd meg a másik kezét és légy tiszteletteljes, segítőkész, mert csakis együtt juthatunk ki ebből a mélységből és csakis így emelkedhetünk fel arra a szintre, ahol már csak a határtalan Szeretet létezik, semmi más.

Most már lényegtelen, hogy mennyi ideig tartott ez a folyamat a mi lineáris idővonalunkon, mert az Eredmény a lényeg. A Megoldás, amit megleltünk, mert a továbbfejlődést választottuk. A Közzétételt, az Első Kapcsolatfelvételt és a Forrással való újraegyesülést választjuk.

A Galaktikus Kódexből az egyik kedvenc részem ez, bár az egész úgy tetszik és úgy tökéletes, ahogy van:

Minden érző lény feltétel nélküli pozitív élettapasztalata biztosítva lesz a felszabadított Univerzumban úgy, hogy belső kapcsolatba kerülnek a Forrással. Ezt megerősíti majd a Felemelkedett Mesterek anyag fölött álló ereje, mely lehetővé teszi számukra, hogy segítsenek az élőlényeknek a Forrás felé való törekvésükben és ellássák őket az élethez nélkülözhetetlen kellékekkel.
Az élet sohasem azt jelentette, hogy keményen kelljen dolgozni és küzdeni, annál inkább egy örömteli és kreatív utazást.”

Ez az, amit mindannyian megérdemlünk. :)

A Galaktikus Kódex lefordítva magyarra itt olvasható, köszönet érte Rácz Anitának! :)



Videó formában is megtekinthető magyarul, köszönet Smaly7-nek! :)


Megtalálható benne, hogy mi történik azokkal, akik nem hajlandóak elfogadni ezeket az alapelveket, aztán az is, milyen jogai vannak a Galaktikus Konföderációnak, vagy az is, hogy a Felemelkedett Mesterek biztosítanak számunkra minden információt ahhoz, hogy megérthessük az Univerzumban betöltött szerepünket.
Kellemes olvasást kívánok hozzá!

Ez a Kódexet fogjuk elfogadni mi is az Új Életünkben. Mi is a Galaktikus Társadalmak nagyszerű és virágzó részei leszünk, ahol nincs határ sem szétválasztás.

Emlékeztek Cobránál erre a képre?





Légy Önmagad. A Világ alkalmazkodni fog hozzád.”
2017. augusztus 21-én Önmagunk voltunk. És a Világ alkalmazkodik hozzánk. Az akaratunkhoz, gondolatainkhoz és szívünkhöz. Ugye, hogy nem is olyan nehéz?

Elküldtük a Forráshoz a Meditációnkat és meg fog tenni mindent értünk, hogy a fizikai síkon valósággá váljon. Hamarosan jelet fog küldeni Pleromának, aki már készen áll a Szeretethullám kibocsájtására.





Most 2017. szeptember 22-én is Önmagunk leszünk és azt tesszük, amit helyesnek érzünk. Nem adjuk meg magunkat a körülöttünk lévő irányító tényezőknek.
Használd az erődet és az energiádat. Jogod van hozzá!

Ha Önmagunk vagyunk, akkor egy nagyon erőteljes manifesztációs örvényt tudunk létrehozni, mely elkezdi a körülöttünk lévő illúziót egyre inkább a mi, saját „Én vagyok” jelenlétünkhöz igazítani.

Az „Én vagyok” jelenlétről nagyon fontos tudni, hogy egyben a legerősebb védelem is a Bolygón, itt olvashatsz róla, hogyan tudod ezt létrehozni:


Van egy másik Védelmi forma is, mely rendkívül hatékony. Ezt az összeállítást szintén Rácz Anita készítette, nagyon szépen köszönjük! :)


Minden gondolat és minden tett hullámokat idéz elő a tudat végtelen tengerén. Sokkal nagyobb hatalmunk van, mint ahogy azt gondoljuk.
Mi alakítjuk ennek a Planétának a Valóságát. Intenzív erők segítenek bennünket ebben a Bolygón kívül és belül. 


 



Üdvözöllek Új Realitás! A Forrás áldása mindenkire!

Namaste :) (Üdvözlöm a Benned lakó Istent)

Magyar Cobra Csoport

3 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.