2017. november 5., vasárnap

Fény Mandala és egyéb hozzákapcsolódó gyógyító berendezésekMég 2013-ban adott hírt Cobra arról, hogy folyamatban van egy új és hatékony gyógyító készülék elkészítése, melyet a Sárkány Kapu nevezetű csoport fejlesztett ki, akik a Fehér Sárkány Társaság egy földalatti testvér szervezete.

Az ebben a cikkben szereplő készülék, a VN Star Mandala, már akkor is rendkívül fejlettnek számított, de jó hír, hogy a további fejlesztéseknek köszönhetően - mivel a Sárkány Kapu az emberiség irányába teljes mértékben elkötelezett kis csapat - egy még újabb változatot is készített és folyamatosan egészíti ki a gyógyítóeszköz termékpalettát.

Íme a cikk, ahol olvashattok erről a berendezésről:

 
A legfőbb céljuk az, hogy segítsenek elterjeszteni ezeket a technológiákat az emberek között, és hogy az éteri arkhónok ártó technológiájától megszabadítsanak minket.

Cobra oldalán ( The Portal ) egy villogó, színes csakrás kép alatt juthattok el a Mandala Gömb Lézer Rendszert leíró oldalra. Aki tud angolul, az beleolvashat, de készül a magyar nyelvű honlap is és ott minden adat és információ olvasható lesz. 

Ez az a kép:Ezen az oldalon képekkel illusztrálva nézegethetők a berendezések.
A cég központja Thaiföldön található az északon fekvő Chiang Mai-ban. 
Egy kis kitérőben szeretném itt megjegyezni, hogy 2016 júliusában tartott itt Cobra Felemelkedés Konferenciát, ahol egy nagyon fontos felemelkedés örvény van.
A konferencia csodálatosan sikerült. 
 

Egy nagyon elkötelezett és tiszta csoport jött össze, főleg ázsiai résztvevőkből. Sok „frakció” képviseltette magát.
Az ázsiai emberek nagyon nyitottak az Istennő jelenlétére és a teremtés finomabb szintjein is fontos munkát végeztek.
Nem voltak egyedül, a Csillagtestvéreink is velük voltak.
Itt láthatjátok azt a felhőűrhajót, ami a konferencia első napján a helyszín fölött megjelent.
Ez a konferencia nagyon sok kaput nyitott meg a jövőbe.
De most kanyarodjunk vissza a Light Mandalához. 
Az eszközök a legnagyobb szakértelemmel, hozzáértéssel lettek kifejlesztve, olyan tudást ötvöznek, amik rejtve voltak eddig, vagy egyáltalán nem is ismertek az emberiség számára. 
Az életenergiát emelik és növelik meg.
A Szakrális geometria egy olyan nyelvezet, a teremtés egyfajta tervrajza, amely az alakzatokon, formákon, hullámokon, vibráción keresztül nyújt nekünk segítséget, az Univerzum és minden anyagstruktúra erre épül. A Szakrális geometria tudománya egészen az ősi civilizációkig visszavezethető, például Egyiptomig és Görögországig. Sőt ma is folytatódik, bár nem széles körben ismert, a fraktáltudomány ( a fraktálok komplex geometriai alakzatok) megjelenésével.

Ez a magasan képzett kis csoport arra kötelezte el magát, hogy a Földön megtapasztalhassuk a legmagasabb szintű élettartamot, egészséget és életminőséget. 
 
Ehhez az a legmegfelelőbb út, ha a testet, az elmét, a szívet és a lelket összekapcsoljuk, és így képesek ellenállni minden „betolakodónak” vagy betegségnek és nincs többé romlás, hanyatlás, gyengülés. 
 

Az elvük az egyensúly és a belső egység megteremtése.


Minden idejüket és energiájukat abba fektetik, hogy az emberiség számára egy olyan lehetőség táruljon fel, ami segít mind érzelmileg, pszichikailag, mentálisan és pszicho spirituálisan harmóniát hozni az életünkbe. (A pszicho spiritualitás egy holisztikus, egységben vizsgáló gondolkodásmód, mely elfogadja, hogy a 3D-s emberi megtapasztalásokon kívül is létezik élet, energia, melyet személyesen is átélhetünk)
Az eljárás nagyon gyengéd és kellemes.

Egy teljes, komplex programot kínál, amely a következőkből áll:

Egy szkennelő általi bemérés, amely nemcsak a fizikai, hanem az éteri és asztrális testet is szkenneli, a biometrikus ( biometria: az élő szervezetek vizsgálatában statisztikai és matematikai módszereket alkalmazó tudományág ) lenyomatokat vizsgálja és kialakít egy ajánlati listát, ahol be kell avatkozni.

Ezt különféle színű, időtartamú programozott lézerkódokat tartalmazó fény útján teszi meg, amelyet egy tachionizált kristályon keresztül visz be a "lényünkbe".  

Tehát nem fizikai szinten folyik a kezelés és betegséget sem gyógyít, diagnózist sem állít fel, hanem olyan belső harmóniát és egységet teremt lelki szinten, ami nagyon jó hatással van a testre és a lélekre is. 
 
A másik lehetőség, hogy egy olyan feltérképezést készít, amelyből látható, hogy abban az élethelyzetben amiben éppen van valaki, energetikailag milyen anyagokat, nyomelemeket, ásványokat, vitaminokat... stb. kellene bevinni, mit kellene kerülni, ha segíteni szeretné testi és lelki fejlődését. 
 
Lehetőség van a csakrák állapotának kimutatására is és csakratisztítást is végez egy háromlépéses folyamatban (tisztítás, egyensúlyba hozás, aktiválás).
Egyéni lézerkódsort is létre tudnak hozni az éppen aktuális igényeknek megfelelően. Segíthetnek különféle rejtett képességek felszínre hozásában, erősítésében, mentális és fizikai védelmek kialakításában és a testi, lelki fejlődést segítő folyamatok beindításában.

A Fény Mandala eszközök a koherens fény szakrális geometriai mezőit bocsátják ki a kristályrács struktúrán keresztül, melyek egyedülállóan rezonáló biokompatibilis fotonmezőket teremtenek. Az így létrejött fotonmező kölcsönhatásba lép a test energetikai és információs mezőjével és segíti és támogatja a gyengébb részeket, miközben korrigálja a diszharmonikus energiákat és közömbösíti a bomlasztókat.Íme egy idézet Cobrától:

Ez az eszköz áll legközelebb a Plejádi fénykamra technológiához, amihez jelenleg a bolygó felszínén hozzájuthatunk."

Egy-egy alkalom kb. 1-1,5-2 órás lehet, attól függően, hogy ki milyen állapotban van, vagy mit szeretne.
Jelenleg Budapesten és Gyöngyösön tették lehetővé az eszköz használatát és hamarosan megkezdik magyarországi forgalmazását.


Információ elérhető a parlagisas777@gmail.com-on vagy a 06-31-783-9170-es telefonszámon.


Magyarországon tehát a következő berendezések érhetőek el:

1. Szivárvány Csillagfény Mandala és Dinamikus Mandala Szkennelő
A Rainbow Star Light Mandala (Szivárvány Csillag Fény Mandala) egy bámulatos alternatív relaxációs eszköz azok számára, akik javítani szeretnének fizikai és érzelmi egészségükön, jobb mentális teljesítményt szeretnének elérni, meg szeretnének szabadulni az elektromágneses frekvenciáktól, tiszta Reiki energiára vágynak és természetesen szakrális geometriai frekvenciákra, hogy mély meditatív állapotba kerülhessenek.

Hogyan működik?

A Rainbow Star Mandala feltárja a rezonáns geometriai fotonmezők közötti kölcsönhatásokat az emberi energetikai információs mezőben.
A Mandala Scan (leolvasó) egy tablettel működő értékelő eszköz, amely felismeri, hogy milyen mértékű az eltérés a felhasználó „biomátrix mezőjében” és a „rezonáns minták könyvtárát”, mint a táplálékkiegészítőket, esszenciális olajokat, virágesszenciákat, kristályokat, érzelmi, mentális és energetikai problémákat, allergiákat, mérgeket, azok energiáit letapogatja.

Attól függően, hogy milyen minta lett leolvasva a könyvtárból, rezonáns pulzálások detektálódnak azokkal összefüggésben. 
A szívritmus változékonyságát mérve a koherencia állapotunkkal együtt, felbecsüli a megfelelő rezonanciákat, melyek a felhasználó számára megfelelőek és a Mandala Dynamic Scan ( Dinamikus Mandala Szkennelő) eredményeként egy információs listát hoz létre.
Ez azoknak a legfontosabb információknak a gyűjteménye, melyre ahhoz van szükség, hogy segítsük a lelki belső egyensúly megteremtését. 

                                                                

                         ScanningProcess.jpeg                         


Szkennelési folyamat:
Piros: Mentális/Érzelmi szint működési vizsgálata
Kék: Szív, elme és lélek összekapcsolódás
Zöld: Teljes kapcsolat a szív, elme és lélek között
                                 

Az összegyűjtött információkat elküldi a Rainbow Star Light Mandala-nak, ami aztán elküldi a leolvasott rezonanciát közvetlenül a személyre, azért, hogy a Szivárványfény mandala hatása a rendszer által kiválasztott, egyensúlyba hozó információk érvényesülni tudjanak.
Röviden, tehát a biomátrixunk által hordozott információk elemzésével a rendszer megtalálja azokat a rezonanciákat, amelyek segítenek abban, hogy a test és a lélek egyensúlyba, egységbe és harmóniába kerüljön.


2. Fotoporációs Gömb

Ez egy gömb alakú kristály. Ezek a gömbök képesek a különböző folyékony anyagok energetikai mintáit közvetíteni, átadni felerősítve őket a polarizált fénymezőn keresztül. 


 Ilyen folyadékok lehetnek pl. Bach virág esszenciák, homeopátiás gyógyszerek, olaj esszenciák.3. Mandala Dome készülék

A Dome jelentése: kupola, gömbboltozat, tehát egyfajta védelmező szerepére következtethetünk. És nem is akárhogyan. Képes rá, hogy a skaláris energiahullámokat 100 százalékban kiiktassa. 


 

A teljes szett a következőkből áll össze:
-Homeopátiás gyógyszerkészítő
-S hullámpajzs generátor
-Egy komplex program rezonancia könyvtárral a kristályokhoz és folyadékokhoz
Mi kell a gyógyuláshoz és ki fog meggyógyulni? 
 
Anita és Steve egy rövid kivonatot küldtek egy levelezésből, amelyet másfél hónapig az egyik betegséggel küzdő ismerősükkel folytattak. 
A levelezésből jól látható, hogy milyen hozzáállás, küzdeni akarás, félelmeket legyőzni akarás, hálaérzés és élet árad, ami mind-mind kell a gyógyuláshoz. Ez az első lépés a gyógyuláshoz. 

 
Augusztus végén kaptak egy levelet… 

 
Kedves Anita! Sz.A. által jutottam el hozzád, először a szeretetkristályon keresztül, majd most említette, hogy nagyon sok súlyos betegen tudtatok már a férjeddel közösen segíteni. Ebben szeretném én is kérni a segítségedet, ha lehet. 
Kérlek írd le a feltételeket, mert tényleg szükségem lenne rá. 
Oxigénpalackon élek 12 éve. Közben volt 1,5-2 évem nélküle. Ebből 9 éve ágyban vagyok és küzdök az életemért. A tüdőm, szívem a fő probléma, de a veséim is leálltak egyszer, dialízissel sikerült életben tartani és beindítani. 
Komoly szívelégtelenségem van a tüdőm miatt, amit transzplantálni akarnak, de én nem akarom. Tüdő, magas vérnyomás, fibrózis, bakteriális fertőzések, talán szarkoidozis és ki tudja mi minden, mert senkit nem érdekel, hogy kiderítse és meggyógyítson. 
Anno szteroiddal félrekezeltek és nem vizsgáltak, hogy mi a bajom, mert az is csoda volt, hogy a 3 napos kómából visszajöttem és úgy voltak vele, hogy úgyis meghalok. 
A Mennyei Atya segítségével még mindig élek, rengeteg segítséget kapok Fentről, mellettem vannak, érzem, tapasztalom, de ez ahol most tartok a nulla immunrendszerem miatt, ez meghaladja a képességeimet, egyedül képtelen vagyok ebből kijönni. Ebben szeretném kérni a segítségedet, hogy mit tudsz nekem ajánlani, van-e valami ötleted hogyan tovább?!”
Köszönöm, hogy itt voltatok és örülök, hogy megismertelek benneteket. Nagyon sok erőt adtatok a további küzdéshez.” 
 
Igen, meg fogok gyógyulni és meg kell gyógyulnom! Már elkezdtem nézegetni a YouTube -on a videókat. Néhányszor már régebben belefutottam, mert minden érdekelt, ami a gyógyítással kapcsolatos. Akiket eddig megismertem ezzel a témával kapcsolatban, sajnos csak foszlányokat tudtak a témával kapcsolatban és azt sem tudtak átadni igazán. Nagyon köszönöm nektek, mert ti elhoztatok azt, ami segíthet!!! „Annyira jó, hogy itt voltatok! Jó energiákat érzek és jobban vagyok! Köszönöm nektek.”
Valami változást hozott a tegnap, jobb a kedvem és több az energiám, köszönöm.
Most fogom elkezdeni a meditációt és a chakra dhyanat is.” 

 
Jól telt a napom, de a szokásos énem előjött. 
Amint egy picit több erőm van azonnal túlzásba viszek mindent. Sosem kíméltem és kímélem magam, annyira boldog vagyok ilyenkor. A kisfiammal elmentünk egy gyors bevásárlásra, majd vacsorára pizzát sütöttem...éreztem, hogy azt már nagyon nem kéne, de gyorsan elkészült, a tésztát csak fel kellett díszíteni és egyben megsütni. Végül is sikerült, de bizony feljönni már nem volt könnyű és most kissé kimerültem. De legalább érzem, hogy élek.”


Szeptember közepén: 


„És képzeld, valami nagy csoda történik velem!!!! Azt érzem minden segítséget megkapok a gyógyuláshoz és gyógyulok!!! A csomóim gyönyörűen tűnnek, jobb a kedvem, kezd visszajönni az energiám!!! Nagyon köszönöm nektek is, amit tesztek értem, nagyon sokat segít!!!!”
Hullámzóan vagyok a vírus miatt, de továbbra is pozitív és tudatos.”


„Ma minden vizsgálat volt az orvosnál, 3 hónap múlva kontroll!! Lesz meglepetés, már most is volt, mert kisebb a szívem árnyéka a röntgenen!!!!” „Itt volt Steve és köszönök mindent, ismét nagyon jól vagyok.
Borzasztó fájdalmam volt először a fülemben, majd a mögötte levő csonton. A kezelés után kezdett szűnni, most teljesen jó.
A múltkori kezelés nagy változásokat indított el bennem, kézbe vettem az anyámmal való kapcsolatokat és végre helyre tettem. Nagyon jó érzés, maradjon is így.”„Én most tervezek, azon vagyok, hogyan hozhatnám vissza a rendes bioritmusom. Erre kb. 1 hónapja döbbentem rá, hogy nagyon csúnyán eltolódott, és ma a gép is kihozta.
Hálás vagyok minden megerősítésért is amit adtok nekem, legalább tudom, hogy tényleg itt az idő takarítani.”


Szeptember 20. 

 
Képzeld valami beindult. Ma meditációban kaptam egy választ egy nagyon foglalkoztató kérdésemre. Egy erősebb ügyvédre lenne szükségem, aki tud képviselni és kellően harcos. Megkaptam a választ, hogy hol érdeklődjek és már meg is találtam a pasit, aki úgy tűnik jó lesz. Sokat még nem tudok, csak hatalmas boldogságot érzek, hogy igen. 
Rendesen kimozdítottatok az állóvízből, sora jönnek a megoldások, nagyon köszönöm!!!!!!!” 
 
Kezd alakulni az életem és gyógyulok is nagyon érezhetően.”
Nagyon köszönöm! Fantasztikus volt, éreztem ahogy dolgozik, ahogy tisztította az arc és homloküregemet. Ki is dugult az orrom. A fejemben egy pici nyomás maradt, gondolom a hirtelen energia lehet.
Nagyon köszönöm!!!!!”🤗🤗🤗
Anita Drága nagyon köszönöm a segítséget és hogy ennyi időt szántok mindig rám. Kicsit jobb a kedvem, lelkem, nagyobb békesség van bennem, nyugszik a mocsár. Az utóbbi néhány nap már kezdett elviselhetetlen lenni, akkora terhet nyom rám ez az egész.”
 
Tudatosítgatom magamban, hogy erős vagyok, mert vannak küzdelmeim rendesen. A testin kívül a lelki is. Ezt a depressziós hangulatot most eléggé megérzem, és próbálom magam akarattal kirángatni. Elkezdtem a Jófogásra pakolgatni a cuccokat, de mindenhez testi-lelki erő kell. Ki kell szabnom magamnak napi teendőket. Ha már jobban tudok mozogni, elkezdem a karácsonyi ajándékokat készíteni. És az új ötletem, hogy megpróbálom visszaépíteni az életem, szocializálódni. Van egy csoport, ahol nagyon sok szimpatikus hasonló korú és életútú nő van, mint én. Hasonló anya és férj. Hátha találok valakit a környéken. Nem sebeket akarok nyalogatni, csak ők is egyedül vannak, és szükségük lenne társaságra, mint nekem. Akar meg egy barátság is kialakulhat belőle. Annyira szeretném.”

„Minden segítségért hálás vagyok 🤗


Tegnap annyira jól esett mikor Steve azt mondta, ne félj, nem hagyunk egyedül köszönöm!!!!!!” 

 
Ma nálam is zajlott, ügyvédnél voltam...huh. Igazság szerint a jófogás is megy már egy ideje, de most elkapott a hév és nem havi 1-2 dolgot szeretnék feltölteni, elszánt vagyok és muszáj. A netes ismerkedés, nyitás eddig működik, sajnos netes szinten is maradt eddig. És most jött a váltás, kitörni ebből és személyessé tenni. 
Ami nem láncol a lakáshoz, ágyhoz. Kemény elhatározás, hogy akkor is fel kell kelni, ha fulladok és nehéz. De muszáj! Nem viszem túlzásba, de erőltetni kell egy kicsit. 
Már nagyon várom az Access Barst, azt érzem igazi áttörés lesz. Valahonnan még erőt kell merítenem az utolsó hajráig. A depressziót érzem, jól tudom palástolni, de sokszor nincs kedvem és erőm felkelni. Szerintem nálam így nyilvánul meg. 
Van egy barátnőm, szegény nagyon depressziós (volt), mindenféle antidepresszánsokat szed. Amikor őt hallom beszélni, hálát adok az Istennek, hogy nem süllyedtem oda. De ő be is vallja, hogy gyenge és csak a gyógyszerekben hisz, szinte magát húzza le. 
Fájdalmas hallgatni, mert ha valamit mondok, azonnal azt érzi, hogy nem értem meg. Semmi segítséget nem fogad el, s 40 éve barátnőm, szörnyű "látni" ahogy tönkremegy. Igen, Mihály arkangyalt én is kérem. Igazán csak őt szoktam. Köszönöm az ólomköpeny tippet. 
De amit Steve mondott az nagyon jól működik.”


Képzeld Anita, kicsit erőre kaptam! Tegnap is kimozdultam és ma is !!!! Csináltok valamit vagy ez még az előző hatása és az, hogy visszaküldöm a sok trutyit a feladónak. És működik!!!! Már alig jön. Annyira boldog vagyok, érzem magamban az erőt!!!!!!!!! Köszönöm!!!!!!”


Most rendesen mászkált bennem az energia. Hol itt, hol ott éreztem, de a vese és a fülem most is benne volt. Nagyon köszönöm a kezelést, jó éjt nektek is!”

Október 2.

Egy kicsit mozgékonyabb vagyok, igyekszem délelőtt többet ágyon kívül lenni mióta erősödöm.”
Fantasztikus volt ez a tegnapi kezelés, köszönöm nektek! Sokkal több energiával ébredtem, jobban érzem magam. Az éjszaka kicsit mozgalmas volt, rengeteg feldolgozni való jött fel és kavarogtak bennem. Ma viszont ahogy terveztem kimozdulok és megteszem az első lépéseket egyedül. Hurrá!!!! Nagyon köszönöm nektek, csodálatosak vagytok!!!!”


Valamit nagyon jól csináltatok, mert tegnap kimozdultam, amit terveztem elvégeztem és egészen jól voltam erőileg is. És ma is lementem és főztem! Valami fantasztikus dolog volt!!!! 2 hete vettem a padlizsánt, egy része már kuka lett. Sajnos minden ment a szemétbe, mert mikor megrendeltem még azt hittem lesz erőm. 
És ma volt és nem kellett kidobni, el tudtam készíteni!!!! Nagyon hálás vagyok nektek, mert valami csoda történt! És ma vízhajtót sem vettem be a szokás szerint és nem lettem úgy tele vízzel. Nagyon, nagyon köszönöm nektek!!!!! „
Tevékeny napjaim vannak, elég fárasztó iramot diktálok magamnak.”


Harcolok a vízzel, hol így, hol úgy, de 2 napja már csak 1 vízhajtót szedek. Remélem ez tartható!”


Egész betegségem alatt így irányítottak, hogy mindig megtalálják azt, amire szükségem van. Egy pillanatra sem hagytak magamra! Fantasztikus!
És a nagy hír, hogy tegnap egy új barátnőmmel találkoztam. 

A Fb-on ismerkedtünk meg. Az, hogy kifelé nyitok is nagyon jó érzés és az, hogy magam miatt mozdultam ki, nem kötelességből. Tehát gyógyulok!! Nagyon köszönöm nektek a sok szeretetet és segítséget.
Amikor rengeteg helyre várnak titeket, nehéz egyensúlyt találni a pihenéssel, de muszáj. Nagyon
fontos, én már tudom, mert rendesen túlhajtottam magam a betegség előtt. Vigyázzatok nagyon magatokra!”

„Nagyon sokat változott az állapotom, néha már erőszakkal kell pihennem, mert túlhajtom magam.”


Folytatása következik, a gyógyulás beindult. 
 
Tehát az első lépés önmagunkban keresendő. Miért nincs a ráknak ellenszere? Mert nincs ellenszere. 
Mert nincs mire ellenszert találni. 
Nincs mi ellen küzdeni, mert éppen gyógyul a tested. Egyedül egy valami ellen kell küzdenünk… a tudatlanságunk ellen, ami engedi, hogy félelem költözzön az elménkbe és a gyógyulás, a remény, az elfogadás, a szeretet, a változni akarás utat törjön magának és újra egészséges legyünk, tanulva az esetből tudatosabban tekintsünk az életünkre, hol nem voltunk egységben önmagunkkal és hol történt a kibillenés.
 
Az „egységben lenni önmagunkkal” kifejezés egy nagyon fontos eleme és pontja a gyógyulásnak.
Ebben tud segíteni a Light Mandala (Fény Mandala) eszköz, amely egy mély relaxálást biztosít, egy harmonizálást.
 
Szakrális geometriai alakzatokat, több színű koherens lézerfény segítségével bejuttat abba a világba, amely a lényünk, ahol nem vagyunk egységben, ahol nincs egyensúly.
Ez aztán megjelenik később a testünkön, mint a szemnek láthatatlan világ kivetülésén, a fizikai valóságunkban. 
Ami a szemnek láthatatlan, a szívnek nagyon is látható és sokszor érezzük, hogy hol a gond, hol a probléma. Mit kellene máshogy csinálni, más nézőpontot felvenni, elengedni, megbocsátani vagy bocsánatot kérni.
Steve-nek van egy kedvenc képe, amelyben egy nagy kődarabhoz egy madzagon keresztül egy pillangó van kötve. 


 A madzag nem engedi, hogy repülhessen, mert hozzáköti őt a kőhöz. 
Ilyenek vagyunk mi is. Amit nem tudunk megbocsátani, amit nem tudunk elengedni, az énkép, amit kialakítottunk vagy kialakítottak nekünk, a fogadalmaink, a szabályaink, szokásaink, szenvedélyeink mind-mind gátak és a madzagok az életünkben.
A Light Mandala segít abban, hogy elvághassuk ezt a kötelet… egy olló, amely megszabadíthat a súlyoktól, de a nyisszantást nekünk kell elvégezni. 
A változni akarással, a nézőpontunk megváltoztatásával, a félelmek elengedésével, a tudatosabb élet kialakításával, hogy képesek vagyunk-e kialakítani egy kapcsolatot a Felsőbb Énünkkel, hogy mindig „lélekjelenlétünk” lehessen. 
 
Egy olyan eszköz, amely egy tachionizált kristályon keresztül olyan kódokat juttat el a lényünkhöz, amely segít kialakítani ezt a kapcsolatot, ha engedjük. 
Ha képesek vagyunk lebontani a falakat amit a hitrendszerünk, a neveltetésünk, eddigi berögzült (röghöz kötött) életünk emelt valódi életünk útjában. 
Csak mi magunk vagyunk képesek erre, mert szabad akaratunkban áll, hogy a akarjuk-e, hogy a Forrás akadálytalanul áramolhasson az életünkbe, általunk és bennünk.
 
Ebben korszakalkotó az eszköz, hogy a három dimenzió feletti síkban teszi mindezt, ahol a megoldás kulcsa is létezik. Ezért tudták Steve-ék megalkotni a Szeretetkristályt is, amelyről már sokan nyilatkoztak és tapasztalták hatását.


A Fény Mandala a Facebook-on is elérhető: 
 
https://www.facebook.com/profile.php?id=407023886347287


A Light Mandala harmonizáció sok ember életében okozott már pozitív változást… bőrrákos, mellrákos, tüdőrákos, ízületi problémákkal küzdők, látássérültek, gyomorproblémákkal küzdők, pánikbetegek, depressziósok, cukorbetegek és még sokan mások, akik nem feltétlenül rendelkeztek elváltozással, hanem egyszerűen csak az életüket tették rendbe, mert lehet, hogy eddig valaki másnak az életét élték… 
De fontos kiemelni, hogy nem gyógyító eszközről van szó és nem a testet gyógyítja! A lelki okokat igyekszik megszüntetni az emberrel együtt, egy közös úton! 

 
Megjegyzés: A fenti levelezésben szereplő esetben más technikákat is be kellett vetni (Access Bars módszer és meditációk) a gyorsabb haladás érdekében, de nem egy szokványos esettel álltak szemben.


Egy nagyon fontos videót szeretnék mutatni a Light Mandala facebook oldaláról, ami 32 metronómot mutat:

Biztosan mindenki érti most már, hogy lehet szinkronizálni, összehangolni a testet, a lelket és az elmét, hogy képes legyen együtt rezegni. Csodálatos!


A Fény Mandala PSI technológiájával készült az Egybeolvadás az Én vagyok jelenléttel című meditációs videó is. Érdemes fejhallgatóval hallgatni, hogy a teljes hatás érzékelhető legyen:Ezzel a Fény Mandala eszközzel kerülnek átadásra információk és energiák lézerkódok formájában kvarckristályok számára. 
Ezeket a kristályokat Szeretetkristály néven érhetitek el. 
Óriási tömb kvarckristályok pici darabra törve jutnak el azokhoz, akik kérnek belőle. 
Minden egyes tömbből ott marad egy darab a berendezés előtt és az kerül kódolásra, az összes többi kristály pici darabjával pedig „kommunikálnak” ezek a kódolt kristályok és tovább adják az információkat. 
 A Szeretetkristályok a következő kódsort kapják mindennap:


Feeling at home in your body – Otthon érezni magad a testedben
Opening the heart – A szív megnyitása
Centering yourself –Önmagad összpontosítása
Forgiveness – Megbocsátás
Protection from human negative energy – Védelem az emberi negatív energiától
Removing sick physical energy – Beteg fizikai energia eltávolítása
Removing harmful electromagnetic energies – Káros elektromágneses energiák eltávolítása

Protection from electromagnetic energies - Védelem a káros elektromágneses energiák ellen
Harmonizing energy at home – Az otthoni energia harmonizálása
Remote healing from negative thoughts – Negatív gondolatok távoli gyógyítása
Purifying energies – Tisztító energiák
Renewing cells – Sejtmegújítás

Soil rejuvenation - Lélek megfiatalítás

Healing and reprogramming DNA – DNS gyógyítás és újraprogramozás
Bringing balance and happiness to aplace – Egyensúly és boldogság megteremtése egy helyen
Protecting from negative entities – Negatív entitásoktól való védelem
Remove obstacles to cure – A gyógyulást megakadályozó tényezők eltávolítása
Angelic protection – Angyali védelem
Reiki OM
Connect with Source – Kapcsolat a Forrással
Energy balancing – Energia kiegyensúlyozása
Metatron cube – Metatron kocka
Flower of life – Élet virága
Sri Yantra
To generate friendship – Barátságok kialakítása
Turn enemies into friends – Ellenségek barátokká alakítása
Balance body – Test egyensúlyba hozása
Balance metabolizmus – Anyagcsere egyensúlyba hozása
Fatigue – Fáradtság
Oxygenization - oxigenizálás

Pain 1, 2, headache - Különböző testi fájdalmak, fejfájás megszüntetése

Fearfullness - Félelem megszüntetése

Inner strength - Belső erő

The Absolute Truth - Abszolút Igazság

Ha szeretnél rendelni, vagy informálódni, akkor mindent megtudhatsz erről a kristályról ezen az oldalon:
Ez pedig a hivatalos Facebook csoport:
A legvégére egy gyönyörű filmrészletet hoztam nektek. 
Az Elysium című filmből származik, amire Cobra is utal, hogy kódokat tartalmaz ahhoz, hogy ébressze az emberiséget. 
Azért érdemes ezt megnézni, mert hamarosan teljesen természetes lesz számunkra, hogy mindenki meggyógyul. 
A titkos űrprogramnak már most is vannak ilyen szerkezetei, sőt ennél fejlettebbek is, de az emberek előtt titokban tartották. 
Az Esemény után mindenféle technológia és eszköz rendelkezésünkre fog ehhez állni, nem lesz titok soha többé.
 
A filmrészletben egy kislány egy speciális gyógyító ágyon fekszik, ahol a gép letapogatja őt, mi a betegsége és mit kell helyrehozni. Majd atomi szinten regenerál és a kislány pár pillanat múlva teljesen egészségesen ébred az édesanyja karjaiban….
A teljes film elérhető itt, ha valaki szeretné megtekinteni:Mihamarabbi teljes gyógyulást kívánok mindenkinek! :) 


2 megjegyzés:

 1. Kedves Viktória !
  Ez a Készülék előreláthatólag mennyibe fog kerülni kb. ?
  Tehát egy kispénzű súlyosan beteg ember hogy jut hozzá ?
  Gyanítom Ft100Ezer -ben benn lesz ... Üdvözlettel;LS

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Leonardo Sciascia, kérlek vedd fel a kapcsolatot a Light Mandala magyarországi hivatalos forgalmazójával és kapcsolattartójával. Ezen az email címen írhatsz üzenetet: parlagisas777@gmail.com vagy pedig ezen a telefonszámon érdeklődhetsz és tehetsz fel kérdéseket: 06-31-783-9170. További szép napot kívánok! :)

   Törlés