2017. november 5., vasárnap

Light Mandala és egyéb hozzákapcsolódó gyógyító berendezések



Még 2013-ban adott hírt Cobra arról, hogy folyamatban van egy új és hatékony gyógyító készülék elkészítése, melyet a Sárkány Kapu nevezetű csoport fejlesztett ki, akik a Fehér Sárkány Társaság egy földalatti testvér szervezete.

Az ebben a cikkben szereplő készülék, a VN Star Mandala, már akkor is rendkívül fejlettnek számított, de jó hír, hogy a további fejlesztéseknek köszönhetően - mivel a Sárkány Kapu az emberiség irányába teljes mértékben elkötelezett kis csapat - egy még újabb változatot is készített és folyamatosan egészíti ki a gyógyítóeszköz termékpalettát.

Íme a cikk, ahol olvashattok erről a berendezésről:

 




A legfőbb céljuk az, hogy segítsenek elterjeszteni ezeket a technológiákat az emberek között, és hogy az éteri arkhónok ártó technológiájától megszabadítsanak minket.

A cég központja Thaiföldön található az északon fekvő Chiang Mai-ban. 
Egy kis kitérőben szeretném itt megjegyezni, hogy 2016 júliusában tartott itt Cobra Felemelkedés Konferenciát, ahol egy nagyon fontos felemelkedés örvény van.
A konferencia csodálatosan sikerült. 
 
Egy nagyon elkötelezett és tiszta csoport jött össze, főleg ázsiai résztvevőkből. Sok „frakció” képviseltette magát.
Az ázsiai emberek nagyon nyitottak az Istennő jelenlétére és a teremtés finomabb szintjein is fontos munkát végeztek.
Nem voltak egyedül, a Csillagtestvéreink is velük voltak.
Itt láthatjátok azt a felhőűrhajót, ami a konferencia első napján a helyszín fölött megjelent.
Ez a konferencia nagyon sok kaput nyitott meg a jövőbe.




De most kanyarodjunk vissza a Light Mandalához. 
Az eszközök a legnagyobb szakértelemmel, hozzáértéssel lettek kifejlesztve, olyan tudást ötvöznek, amik rejtve voltak eddig, vagy egyáltalán nem is ismertek az emberiség számára. 
Az életenergiát emelik és növelik meg.
A Szakrális geometria egy olyan nyelvezet, a teremtés egyfajta tervrajza, amely az alakzatokon, formákon, hullámokon, vibráción keresztül nyújt nekünk segítséget, az Univerzum és minden anyagstruktúra erre épül. A Szakrális geometria tudománya egészen az ősi civilizációkig visszavezethető, például Egyiptomig és Görögországig. Sőt ma is folytatódik, bár nem széles körben ismert, a fraktáltudomány ( a fraktálok komplex geometriai alakzatok) megjelenésével.

Ez a magasan képzett kis csoport arra kötelezte el magát, hogy a Földön megtapasztalhassuk a legmagasabb szintű élettartamot, egészséget és életminőséget. 
 
Ehhez az a legmegfelelőbb út, ha a testet, az elmét, a szívet és a lelket összekapcsoljuk, és így képesek ellenállni minden „betolakodónak” vagy betegségnek és nincs többé romlás, hanyatlás, gyengülés. 
 
Az elvük az egyensúly és a belső egység megteremtése.

Minden idejüket és energiájukat abba fektetik, hogy az emberiség számára egy olyan lehetőség táruljon fel, ami segít mind érzelmileg, pszichikailag, mentálisan és pszicho spirituálisan harmóniát hozni az életünkbe. (A pszicho spiritualitás egy holisztikus, egységben vizsgáló gondolkodásmód, mely elfogadja, hogy a 3D-s emberi megtapasztalásokon kívül is létezik élet, energia, melyet személyesen is átélhetünk)



Az eljárás nagyon gyengéd és kellemes.

Egy teljes, komplex programot kínál, amely a következőkből áll:

Egy szkennelő általi bemérés, amely nemcsak a fizikai, hanem az éteri és asztrális testet is szkenneli, a biometrikus ( biometria: az élő szervezetek vizsgálatában statisztikai és matematikai módszereket alkalmazó tudományág ) lenyomatokat vizsgálja és kialakít egy ajánlati listát, ahol be kell avatkozni.

Ezt különféle színű, időtartamú programozott lézerkódokat tartalmazó fény útján teszi meg, amelyet egy tachionizált kristályon keresztül visz be a "lényünkbe". 



 
Tehát nem fizikai szinten folyik a kezelés és betegséget sem gyógyít, diagnózist sem állít fel, hanem olyan belső harmóniát és egységet teremt lelki szinten, ami nagyon jó hatással van a testre és a lélekre is. 
 
A másik lehetőség, hogy egy olyan feltérképezést készít, amelyből látható, hogy abban az élethelyzetben amiben éppen van valaki, energetikailag milyen anyagokat, nyomelemeket, ásványokat, vitaminokat... stb. kellene bevinni, mit kellene kerülni, ha segíteni szeretné testi és lelki fejlődését. 
 
Lehetőség van a csakrák állapotának kimutatására is és csakratisztítást is végez egy háromlépéses folyamatban (tisztítás, egyensúlyba hozás, aktiválás).




Egyéni lézerkódsort is létre tudnak hozni az éppen aktuális igényeknek megfelelően. Segíthetnek különféle rejtett képességek felszínre hozásában, erősítésében, mentális és fizikai védelmek kialakításában és a testi, lelki fejlődést segítő folyamatok beindításában.

A Fény Mandala eszközök a koherens fény szakrális geometriai mezőit bocsátják ki a kristályrács struktúrán keresztül, melyek egyedülállóan rezonáló biokompatibilis fotonmezőket teremtenek. Az így létrejött fotonmező kölcsönhatásba lép a test energetikai és információs mezőjével és segíti és támogatja a gyengébb részeket, miközben korrigálja a diszharmonikus energiákat és közömbösíti a bomlasztókat.



Íme egy idézet Cobrától:

Ez az eszköz áll legközelebb a Plejádi fénykamra technológiához, amihez jelenleg a bolygó felszínén hozzájuthatunk."

Egy-egy alkalom kb. 1-1,5-2 órás lehet, attól függően, hogy ki milyen állapotban van, vagy mit szeretne.

 Akkor jöjjenek a berendezések:

1. Szivárvány Csillagfény Mandala és Dinamikus Mandala Szkennelő




A Rainbow Star Light Mandala (Szivárvány Csillag Fény Mandala) egy bámulatos alternatív relaxációs eszköz azok számára, akik javítani szeretnének fizikai és érzelmi egészségükön, jobb mentális teljesítményt szeretnének elérni, meg szeretnének szabadulni az elektromágneses frekvenciáktól, tiszta Reiki energiára vágynak és természetesen szakrális geometriai frekvenciákra, hogy mély meditatív állapotba kerülhessenek.

Hogyan működik?

A Rainbow Star Mandala feltárja a rezonáns geometriai fotonmezők közötti kölcsönhatásokat az emberi energetikai információs mezőben.
A Mandala Scan (leolvasó) egy tablettel működő értékelő eszköz, amely felismeri, hogy milyen mértékű az eltérés a felhasználó „biomátrix mezőjében” és a „rezonáns minták könyvtárát”, mint a táplálékkiegészítőket, esszenciális olajokat, virágesszenciákat, kristályokat, érzelmi, mentális és energetikai problémákat, allergiákat, mérgeket, azok energiáit letapogatja.





Attól függően, hogy milyen minta lett leolvasva a könyvtárból, rezonáns pulzálások detektálódnak azokkal összefüggésben. 
A szívritmus változékonyságát mérve a koherencia állapotunkkal együtt, felbecsüli a megfelelő rezonanciákat, melyek a felhasználó számára megfelelőek és a Mandala Dynamic Scan ( Dinamikus Mandala Szkennelő) eredményeként egy információs listát hoz létre.


Ez azoknak a legfontosabb információknak a gyűjteménye, melyre ahhoz van szükség, hogy segítsük a lelki belső egyensúly megteremtését. 

                                                                

                         ScanningProcess.jpeg                         


Szkennelési folyamat:
Piros: Mentális/Érzelmi szint működési vizsgálata
Kék: Szív, elme és lélek összekapcsolódás
Zöld: Teljes kapcsolat a szív, elme és lélek között
                                 
Az összegyűjtött információkat elküldi a Rainbow Star Light Mandala-nak, ami aztán elküldi a leolvasott rezonanciát közvetlenül a személyre, azért, hogy a Szivárványfény mandala hatása a rendszer által kiválasztott, egyensúlyba hozó információk érvényesülni tudjanak.
Röviden, tehát a biomátrixunk által hordozott információk elemzésével a rendszer megtalálja azokat a rezonanciákat, amelyek segítenek abban, hogy a test és a lélek egyensúlyba, egységbe és harmóniába kerüljön.


2. Fotoporációs Gömb

Ez egy gömb alakú kristály. Ezek a gömbök képesek a különböző folyékony anyagok energetikai mintáit közvetíteni, átadni felerősítve őket a polarizált fénymezőn keresztül. 


 

Ilyen folyadékok lehetnek pl. Bach virág esszenciák, homeopátiás gyógyszerek, olaj esszenciák.







3. Mandala Dome készülék

A Dome jelentése: kupola, gömbboltozat, tehát egyfajta védelmező szerepére következtethetünk. És nem is akárhogyan. Képes rá, hogy a skaláris energiahullámokat 100 százalékban kiiktassa. 


 

A teljes szett a következőkből áll össze:
-Homeopátiás gyógyszerkészítő
-S hullámpajzs generátor
-Egy komplex program rezonancia könyvtárral a kristályokhoz és folyadékokhoz




Az „egységben lenni önmagunkkal” kifejezés egy nagyon fontos eleme és pontja a gyógyulásnak.
Ebben tud segíteni a Light Mandala (Fény Mandala) eszköz, amely egy mély relaxálást biztosít, egy harmonizálást.
 
Szakrális geometriai alakzatokat, több színű koherens lézerfény segítségével bejuttat abba a világba, amely a lényünk, ahol nem vagyunk egységben, ahol nincs egyensúly.
Ez aztán megjelenik később a testünkön, mint a szemnek láthatatlan világ kivetülésén, a fizikai valóságunkban. 
Ami a szemnek láthatatlan, a szívnek nagyon is látható és sokszor érezzük, hogy hol a gond, hol a probléma. Mit kellene máshogy csinálni, más nézőpontot felvenni, elengedni, megbocsátani vagy bocsánatot kérni.
A Light Mandala segít abban, hogy elvághassuk ezt a kötelet… egy olló, amely megszabadíthat a súlyoktól, de a nyisszantást nekünk kell elvégezni. 
A változni akarással, a nézőpontunk megváltoztatásával, a félelmek elengedésével, a tudatosabb élet kialakításával, hogy képesek vagyunk-e kialakítani egy kapcsolatot a Felsőbb Énünkkel, hogy mindig „lélekjelenlétünk” lehessen. 
 
Egy olyan eszköz, amely egy tachionizált kristályon keresztül olyan kódokat juttat el a lényünkhöz, amely segít kialakítani ezt a kapcsolatot, ha engedjük. 
Ha képesek vagyunk lebontani a falakat amit a hitrendszerünk, a neveltetésünk, eddigi berögzült (röghöz kötött) életünk emelt valódi életünk útjában. 
Csak mi magunk vagyunk képesek erre, mert szabad akaratunkban áll, hogy a akarjuk-e, hogy a Forrás akadálytalanul áramolhasson az életünkbe, általunk és bennünk.
 
Ebben korszakalkotó az eszköz, hogy a három dimenzió feletti síkban teszi mindezt, ahol a megoldás kulcsa is létezik.


A Light Mandala harmonizáció sok ember életében okozott már pozitív változást… bőrrákos, mellrákos, tüdőrákos, ízületi problémákkal küzdők, látássérültek, gyomorproblémákkal küzdők, pánikbetegek, depressziósok, cukorbetegek és még sokan mások, akik nem feltétlenül rendelkeztek elváltozással, hanem egyszerűen csak az életüket tették rendbe, mert lehet, hogy eddig valaki másnak az életét élték… 
De fontos kiemelni, hogy nem gyógyító eszközről van szó és nem a testet gyógyítja! A lelki okokat igyekszik megszüntetni az emberrel együtt, egy közös úton.

Íme néhány kódsor a Light Mandala memóriájából:

Feeling at home in your body – Otthon érezni magad a testedben
Opening the heart – A szív megnyitása
Centering yourself –Önmagad összpontosítása
Forgiveness – Megbocsátás
Protection from human negative energy – Védelem az emberi negatív energiától
Removing sick physical energy – Beteg fizikai energia eltávolítása
Removing harmful electromagnetic energies – Káros elektromágneses energiák eltávolítása

Protection from electromagnetic energies - Védelem a káros elektromágneses energiák ellen
Harmonizing energy at home – Az otthoni energia harmonizálása
Remote healing from negative thoughts – Negatív gondolatok távoli gyógyítása
Purifying energies – Tisztító energiák
Renewing cells – Sejtmegújítás

Soil rejuvenation - Lélek megfiatalítás

Healing and reprogramming DNA – DNS gyógyítás és újraprogramozás
Bringing balance and happiness to a place – Egyensúly és boldogság megteremtése egy helyen
Protecting from negative entities – Negatív entitásoktól való védelem
Remove obstacles to cure – A gyógyulást megakadályozó tényezők eltávolítása
Angelic protection – Angyali védelem
Reiki OM
Connect with Source – Kapcsolat a Forrással
Energy balancing – Energia kiegyensúlyozása
Metatron cube – Metatron kocka
Flower of life – Élet virága
Sri Yantra
To generate friendship – Barátságok kialakítása
Turn enemies into friends – Ellenségek barátokká alakítása
Balance body – Test egyensúlyba hozása
Balance metabolizmus – Anyagcsere egyensúlyba hozása
Fatigue – Fáradtság, kimerültség kezelése
Oxygenization - Oxigenizálás

Pain 1, 2, headache - Különböző testi fájdalmak, fejfájás megszüntetése

Fearfullness - Félelem megszüntetése

Inner strength - Belső erő

The Absolute Truth - Abszolút Igazság

A legvégére egy gyönyörű filmrészletet hoztam nektek. 
Az Elysium című filmből származik, amire Cobra is utal, hogy kódokat tartalmaz ahhoz, hogy ébressze az emberiséget. 
Azért érdemes ezt megnézni, mert hamarosan teljesen természetes lesz számunkra, hogy mindenki meggyógyul. 
A titkos űrprogramnak már most is vannak ilyen szerkezetei, sőt ennél fejlettebbek is, de az emberek előtt titokban tartották. 
Az Esemény után mindenféle technológia és eszköz rendelkezésünkre fog ehhez állni, nem lesz titok soha többé.
 
A filmrészletben egy kislány egy speciális gyógyító ágyon fekszik, ahol a gép letapogatja őt, mi a betegsége és mit kell helyrehozni. Majd atomi szinten regenerál és a kislány pár pillanat múlva teljesen egészségesen ébred az édesanyja karjaiban….




A teljes film elérhető itt, ha valaki szeretné megtekinteni:



Mihamarabbi teljes gyógyulást kívánunk Mindenkinek! :) 

Magyar Cobra Csoport

5 megjegyzés:

  1. Kedves Viktória !
    Ez a Készülék előreláthatólag mennyibe fog kerülni kb. ?
    Tehát egy kispénzű súlyosan beteg ember hogy jut hozzá ?
    Gyanítom Ft100Ezer -ben benn lesz ... Üdvözlettel;LS

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Leonardo Sciascia, kérlek vedd fel a kapcsolatot a Light Mandala magyarországi hivatalos forgalmazójával és kapcsolattartójával. Ezen az email címen írhatsz üzenetet: parlagisas777@gmail.com vagy pedig ezen a telefonszámon érdeklődhetsz és tehetsz fel kérdéseket: 06-31-783-9170. További szép napot kívánok! :)

      Törlés
  2. Köszönöm Viki! Gyógyítótani szeretnék.

    VálaszTörlés
  3. Felhő űrhajó... :-))))))))) Az egy cumulonimbus melynek mar ülője van mert elérte a felső, hideg levegőrétegeket....meg ,hogy űrhajó....

    VálaszTörlés
  4. Kedves Warlord76, ha megengeded, akkor idézném Cobrát: "A legutolsó kép szintén a Napfogyatkozás napján készült Dél-Afrikában, Fokvárosban. A fényképen Csillagtestvéreink űrhajói látszanak felhőbe burkolózva. Felhőhajóknak hívjuk őket, Cobra így beszél róluk:

    „Egy fizikai felhőben lévő víz körbezárja az űrhajót és így az űrhajó nem látszódik, lehetővé teszi, hogy a felhő körülölelje. Néhány felhőben speciális űrhajó szerkezetek helyezkednek el, egyfajta kupolák.
    Ezek tulajdonképpen "felhőhajók". A "felhőhajók" olyan felhők, melyek éteri űrhajók körül gyűlnek össze. Ez az egyik módja annak, ahogy az éteri űrhajók láthatóvá válnak a fizikai síkon. Ez annak az "óvatos" közzétételnek az egyik fajtája, amely jelenleg zajlik.
    Fontos megérteni, hogy a felhő alakja nem teljesen az űrhajó alakját tükrözi vissza, mert létezik néhány természeti erő és elem, melyek kialakítják a felhő alakját. Ilyen tényezők pl. a páratartalom, szélirány, stb. De a hajó alapvető szokásos alakja így is felismerhető.” Az idézet ebből a cikkből való: http://cobrarozsa.blogspot.com/2018/08/a-feny-visszaterese.html További szép napot neked is! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.