2017. november 28., kedd

Naprendszeren belüli és kívüli Fényerő bázisok

Chariclo: aszteroida a Naprendszeren belül (a Naprendszer kódneve: 3-as szektor). Jelenleg az Ellenállás és a Plejádi Flotta női tagjai tartózkodnak itt és meditálnak, csatornázzák az Istennő energiát a Galaktikus Központi Naptól (Pleroma) tovább a Föld felé, hogy segítsenek Gaianak és nekünk. Ezek az energiák harmonizálják mindannyiunk és a Bolygó energiáját. 
Nemrégen (2013) gyűrűket fedeztek fel körülötte. Ez meglepő volt, mert nem bolygó, hanem aszteroida és mégis saját gyűrűrendszere van. 



Ezek a gyűrűk csillagkapuként szolgálnak, amik Istennő energiát továbbítanak a Naprendszerükbe.

Eris: kisbolygó, a Naprendszer határán, kisebb mint a mi Holdunk. Az Ellenállás női fényharcosainak fő központja. A vezetőjüket Arielnek hívják.

Ganymede: a Jupiter legnagyobb holdja. Itt állomásozik több csapat is. A Galaktikus Konföderáció, az Asthar Parancsnokság, a Plejádi, Szíriuszi és Andromédai Flotta és az Ellenállás is. Ez a fő kommunikációs pont a Naprendszerben. Itt van a fő interdimenzionális portál a Szíriusz felé. Soha sem került a chimera kezébe, itt állandó Fény uralkodik.



A Jupiter Parancsnokság az itt található portál őrzője és a fő céljuk a mi spirituális felszabadításunk. 

Ők segítik a Csillagtestvériséget és a Kék Sárkány Társaságot is.


Mars: A 2014 óta több új bázis építettek itt a Plejádiak. Föld alatti hangárok vannak a "Hét nővér Régióban".


Hold: szintén új bázisok épültek az Ellenállás által, a látható oldalán. Egy kicsi, de stratégiailag fontos a Merzéniusz Kráter közelében található.



Charon: a Plútó holdja. Korábban a sötét erők katonai raktára volt, most az Ellenállás egyik fő katonai parancsnokságának központja a chimera legyőzéséhez.



Kuiper öv vagy gyűrű: a chimera fizikai bázisaival volt tele. Jelenleg ezek eltakarítása is folyik. A Neptunusz pályáján kívül helyezkedik el, a külső Naprendszerben. A lenti képen a kék és fehér pontok a hivatalosan behatárolt, felfedezett objektumokat mutatja.



X bolygó: stratégiai bázis az Ellenállás és a Konföderáció számára. Ha egy űrszonda elég közel tudna menni a bolygóhoz, hogy kamerával 10 méter/pixelnél nagyobb felbontású képeket készíthessen, akkor felfedezhetnének rajta különös, téglalap alakú, erősen tükröződő jellegzetességeket a felszín egyes részein. Ezek az itt található bázisok üvegplafonjai. Az X bolygó nem a Nibiru, Cobra szerint Zecharia Sitchin pontatlanul fordított le sumér szövegeket, és ebből adódik a félreértés.




Oort felhő: milliónyi kis jégdarabokkal van tele ez a felhő a Naprendszer körül. Itt állomásozik sok Konföderációs anyahajó és Központi Civilizációs gömbhajók (némelyik 30 000 mérföld átmérőjű) A Naprendszeren belüli gömbhajók Hold méretűek.



Föld: fényhajók tartózkodnak a Föld körüli pályán, és a troposzférában 6 és 20 km között (pozíciójuk titkos). Tachion membrán veszi őket körbe, ezért nem láthatóak. (megj: mostanában egyre többször mutatkoznak meg, hogy az emberiség szokja a látványukat és a jelenlétüket, az észlelések száma növekedni fog).





A Plejádiaknak van föld alatti bázisa Bora-Bora szigete alatt és a Himalájában, sőt az Ellenállásnak is van egy pár bejárata a föld alá.


A képek mind Cobra oldaláról és hivatkozásaiból valók. 


További szép napot kívánok. Viki

Magyar Cobra Csoport

1 megjegyzés:

  1. Ez az információ tiszta képet adott a jelen helyzetről. Hálás köszönet érte. Mi kis pontokként fénymunkával segítjük, támogatjuk a bolygót, ennél többre nem vagyunk képesek, de hálás szível adózunk minden segítönknek.áldás rájuk.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.