2018. január 5., péntek

Női minőség Gaian



A feminin energia lágy, tiszta, finom, magas rezgésű, gyógyító, megbocsájtó, érzéki, mindent átható, befogadó, életet adó energia.
A női minőség rendkívül fontos ebben az időszakban, amiben most vagyunk. Egyesíti a Bolygón élőket és megérteti velük, hogy mennyire másképpen kell gondolkodnunk.
Sokkal érzelmesebbek leszünk, odafigyelünk a másikra és megértjük a reakcióit, válaszait egyre több esetben.

Drága Rózsa Rendje! A teljes összekapcsolódás folyama áramlik felénk az Istennői részünkkel, a testünk minden sejtje érzi az átalakulást….
Ha az érzékelésed megváltozott, ne ijedj meg tőle, segít meglátni a valóságot.
Ez annyira más: elkezded tisztelni magadat, a testedet és nem rombolod többé, hiszen élni akarsz, változni, fejlődni. Valóban fontos az Önbecsülés.
Értékeled és ontod a Szeretetet és Szerelmet. Nem kell bizonyítani számodra, hogy határtalan és kiapadhatatlan, mert csatornaként létezel egyre inkább.




Ez az energia segít abban is, hogy ne tartsd vissza magadat többé attól, hogy a Szívedet kövesd. Az Univerzum legnagyszerűbb energiája az, ami felemel most segít magadat kifejezni minden szinten. Legyen szó zenéről, táncról, festészetről, éneklésről, érzelmeink kifejezéséről, a szexualitásról, a kapcsolatok tisztán látásáról, táplálkozásról, egészségről, családról, gyerekekről, barátokról, magáról a világról és saját magadról.

Aki ezen energia áramlását megengedi a testében, nehezen viseli, ha fájdalmat, szenvedést, háborút tapasztal, az állatok vagy a környezet pusztítását, mert ez életidegen. Tisztelni kell minden létformát ez teljesen természetes számunkra.

Szabadon kimondhatjuk, hogy változik a világ. Egy színesebb és paradicsomi Életet kíván ez a Galaxis és Gaia.
Szeretett Földanyánk velünk jön az Új Valóságba és lakóit viszi magával. Rendkívüli kitartással rendelkezik és annyi mindenen ment keresztül, amik nyomot hagytak rajta.
És mégis itt van és tudja, hogy eljött a Felemelkedés ideje.




Pleroma hamarosan átöleli majd tachion „fürdővel”, hogy újból fellélegezhessen. A Galaktikus Központi Nap lüktetése és kiáradása eléri a földfelszínt és felszabadítja hosszú álmából az itt élő, megmaradt csodás lelkeket és érző lényeket.

Drága Rózsa fivéreim és nővéreim, Istennők és Istenek, nagyon boldog vagyok, hogy részese lehetek veletek ennek a gyönyörű, különleges és felejthetetlen manifesztációnak. Ahogy Ízisz elárulta számunkra a Felemelkedés Konferencián: a kehely az Isteni női aspektust szimbolizálja. Testünkkel összekötjük a dimenziókat itt a Földön. Most mind nőként, mind férfiként az Isteni Női aspektus kelyhei lehetünk női minőségeinken keresztül.





Ezekből a dimenziókból megalkotjuk a Fény világát, Új Atlantiszt itt a Földön. A Galaktikus Fény Társadalmaihoz fogunk tartozni. Annyira jó ezt kimondani.

Ebben a videóban jól látható, hogy képesek vagyunk megtenni a megfelelő lépéseket, mert megkaptuk hozzá a segítséget, és a bennünk lévő tudás is a felszínre kerül:


 

A Fény kelyhei vagyunk! Itt van a mi időnk! Felfedezni, újat építeni, alkotni, széppé varázsolni a létet…..és boldogságban élni. :)
Új ciklus kezdődik....





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.