2018. január 25., csütörtök

Szabadítsuk fel a Kolóniákat! Beszámoló és rövid bolygószintű helyzetjelentés

Cobra oldalán 2018. január 19-én és 24. megjelent két kódolt üzenet az Ellenállás számára. Még 2015. június 2-án jelent meg egy írása, ami némi magyarázattal szolgálhat ezen kódok megértéséhez. Köszönet Rácz Anitának a fordításért. :)

A „Szabadítsuk fel a Kolóniákat” aktiválás hatalmas siker volt. Az aktiváláshoz alacsonyabb létszámú kritikus tömegre volt szükség a felszíni lakosság köréből, mivel bolygón kívüli helyzetről volt szó és könnyen teljesíthető volt. Az Áttörési műveletek legkritikusabb része a Naprendszerünkben május 28. és június 2. között zajlott és mostanra teljesen befejeződött.
A Chimera bázisok és implantátum állomások - beleértve az Iapetus-on, az Enceladus-on és a Mimas-on lévőket is (a Szaturnusz holdjai) - túlnyomó többségét eltávolították. 
Az összes túszt felszabadították ezeken a kolóniákon. A Naprendszerben már csak egyes kiválasztott aszteroidán maradtak Chimera bázisok és implantátum állomások (sok közülük a Föld közelében lévő objektum – angol rövidítésük NEO) és ezek kontrollálják közvetlenül a Föld bolygót és népességét. A MOSS (Naprendszer Multidimenzionális Hadművelet) művelet egy későbbi szakaszában lesznek majd eltávolítva.

                                                  Mimas - A Szaturnusz hetedik holdja


A Naprendszer fő plazmameridiánját (a Szaturnusz és a Föld között húzódó Seth alagútját) szétoszlatták.

A Föld/Hold rendszerek L4 és L5 Lagrange pontjain lévő implantátum állomások legutóbbi eltávolítása nagy győzelemnek számít. A Lagrange pontokon (librációs pontokon) történő kolóniák építését szorgalmazó javaslatok több évtizedre nyúlnak vissza:

http://www.nss.org/settlement/MikeCombs/SCTHF.html

http://hyperphysics.phy-astr.gsu.edu/hbase/mechanics/lagpt.html

A titkos űrprogramok frakcióinak túlnyomó többsége elutasította ezt a javaslatot, mivel ezek a kolóniák túl nagyok és így könnyen beazonosíthatók lennének. Másrészről az elmúlt 26000 évben a chimera kicsi, de erős implantátum állomásokkal rendelkezett különböző Lagrange pontokon.

                                                   Lagrange pontok - Föld - Hold


Az L1-es és az L3-as implantátum állomásról szóló információk még mindig bizalmas jellegűek.

A Földről származó és a Naprendszerben kiterjedő növekvő plazmaörvény denzitását (sűrűségét) nagymértékben csökkentették. Ennek az elsődleges anomáliának számító növekvő plazmaörvénynek a sűrűsége gyakorlatilag elhanyagolható a Naprendszer határán kívül és többé nem terjed ki a csillagközi űrbe.

Egy gyönyörű új gabonakör jelent meg a műveletek sikeres teljesítéséről szóló kódolt üzenettel Dorsetben, az Egyesült Királyságban az aktiválás napján:

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/05/free-colonies-crop-circle-may30th.html

Egy diszkrét közzétételi folyamattal készítik fel lassan az emberiséget az űrbéli, főleg a Marson lévő kolóniák létezésére:

http://www.nasa.gov/feature/nasas-exploration-plans-include-living-off-the-land/

http://www.examiner.com/article/the-house-passes-the-space-act-covering-commercial-space-mining

http://www.spacesafetymagazine.com/space-exploration/space-colonization/food-leisure-social-life/

Ahogy a Fényerők haladnak előre a naprendszeren át, a felszíni Szövetség készülődik az Eseményre. A Pénzügyi Újraindítás háttérben zajló előkészületei hamarosan a befejező szakaszba érkeznek:

http://www.businessinsider.com/r-exclusive-chinas-international-payments-system-ready-could-launch-by-year-end---sources-2015-3#ixzz3ZfOX3Ieb

http://sputniknews.com/asia/20150520/1022369120.html

A Pénzügyi Újraindítással kapcsolatos remények és félelmek elérik a fősodratú médiát is, főleg Oroszországban:

http://english.pravda.ru/business/finance/15-05-2015/130611-china_gold_dollar-0/

http://rt.com/business/russian-lawmaker-dollar-ban-663/

Mint korábban már több alkalommal említettük, a jezsuiták (sikertelenül) próbálják eltéríteni a folyamatot:

http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=18081

Az több mint aggasztó, hogy az iszlám állam, egy jezsuita alkotás, megpróbálja elpusztítani Palmyrát, egy ókori római várost Szíriában, és már lerombolták az ősi iszlám-előtti időkből származó, istennőkkel kapcsolatos szobrokat:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3101031/ISIS-destroys-famous-lion-god-statue-captured-Syrian-city-just-days-promising-locals-not-obliterate-Palmyra-s-ancient-monuments.html

Amellett, hogy lerombolják az Istennő örvényeket, a szervezet tervei között szerepel, hogy elrejtse azt a tényt, hogy az izraeliták egy Szaúd-Arábia és Jemen földjén élt arab törzs volt és soha nem tette be a lábát Palesztinába, és most eltitkolják és megsemmisítik a régészeti bizonyítékokat:

http://www.oneworldofnations.com/2015/04/isil-helps-israel-conceal-historical.html

Itt érdemes megjegyezni, hogy Palmyra egy fontos központja volt az arab törzsek fő kereskedelmi útvonalának és sok régészeti bizonyíték található ott az izraeliták valódi történelméről.
A jelenleg Jemenben zajló háború egy jezsuita kísérlet arra, hogy töröljék az összes bizonyítékot az izraeliták igaz történetéről. Ha ez a történet ismert lesz, darabjaira fogja törni a római katolikus egyházat.
Még egy pozitív bejegyzés: olyan házépítési technológiák kerülnek bevezetésre, amelyek forradalmasítják az infrastruktúra tervezését és drasztikus mértékben csökkentik a rezsiköltségeket:

http://www.zerohedge.com/news/2015-05-17/chinese-firm-reveals-worlds-first-3d-printed-five-story-apartment-building


Az Áttörés közel van!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése