2018. február 5., hétfő

Az Egyensúly Újrateremtése


Fordította: Rácz Anita
A Forrás Fénye, az Egy, magában foglalja az összes polaritást. Ahogy halad az Univerzumba, két ellentétes polaritásra oszlik, férfi-női, adó-fogadó, stb. A polaritások az érme két oldalát jelentik, mindig Egynek kell lenniük, egyensúlyban, együtt az Egy Fényét alkotják.

Ez a 3 pont, az Egy és a férfi-női aspektus alkotják az eredeti hármasságot, az alap háromszöget, amelyek a teremtés alapjai.
Alapvetően minden ebből épül fel. Ez a jelentése a blogom a címének és logójának.
Ez az alap háromszög, ahogy tovább sokszorozódik/osztódik, létrehozza az Élet Magját, a Metatron kockát és az Élet Virágát.
A Lélek tiszta Fény és egységesen tartalmazza mindkét polaritást. Ahogy az alsóbb síkokra inkarnálódik, két ellentétes polaritású személyre/személyiségre osztódik.
Ez az alap hármasság található meg a kundaliniben, ahol a központi csatorna a Lélektől érkező Egy Fénye, amely megteremti a másik kettőt, az Idát és a Pingalát, melyek körülötte forognak. A szív hármas lángjában is megtalálható.
A dolgok egy fraktálmintát követve sokszorozódnak meg, ami azt jelenti, hogy a teremtés minden egyes fokán ugyanazt a mintát látjuk, ugyanazt az alapelvet. Lélekcsalád szintjén látjuk, a Lélek szintjén látjuk a két ikerlélekkel és minden egyes különálló személyiségben. Ez azt jelenti, hogy 3 aspektus kellene, hogy egyensúlyban legyen kifejezve mindannyiunkban a Lelkünkkel való belső kapcsolatunkban, amely majd kívül a világgal való kapcsolatainkban valósul meg.
A Föld nevű börtönben ezt az alapvető tervezést hihetetlen módon támadja és manipulálja a sötét oldal. Hatalmas erőfeszítéseket tesznek, hogy minden lehetséges módon elferdítsék, ami megakadályozza a Fény megfelelő áramlását megnyilvánulni a teremtésben. Különösen az egyes személyek polaritásainak belső egyensúlyába avatkoznak bele és abba, hogy kiegyensúlyozott kapcsolatok jöjjenek létre az emberek között. A napfonat csakra fölött lévő implantátumot kifejezetten ebből a célból tervezték.
Tehát amit leginkább támadnak a Föld nevű börtönben, hasonló módon, mint a Fényerőkkel való valódi pozitív kapcsolatot a bolygó felszínén kívül, a szabadenergiát és más hasonló dolgokat, melyek a börtönlétből való kitörést indítják be, az az alábbi:
Egy felébredett férfi és nő között lévő egészséges szerető párkapcsolat, akik Lélekként ismerik el egymást, Lélekként kapcsolódnak egymáshoz és ezt a közöttük összekapcsolódott Lélekenergiát le tudják hozni az összes testükbe: a mentál-, asztrál/érzelmi, éteri/plazma és a fizikai testbe.

Ez különösen erős, ha a férfi és a nő lélektársak, sőt még erősebb, ha ikerlelkek. A kapcsolatnak nem csapdába esett traumán/programozáson/személyiségen alapuló energiák cseréjén kellene alapulnia, melyek összekapcsolják őket, hanem a Lélek jelenlétének kell összekapcsolnia a két embert.
A Fény Lélekjelenléte egy Fényoszlopban halad le, amely a test központi csatornája. Ez köti össze a testeket, majd a két ember két központi csatornája összekapcsolódik minden szinten/csakrán, amely egy hatalmas Fényaktivációt hoz létre, egy portált, amely az alacsonyabb és a felsőbb szintek között nyílik meg és Fényt hoz a bolygó energiamezőjébe.
Sok Fénymunkást ismerek, akik rengeteg zavart tapasztaltak meg, miközben próbálták ezt megvalósítani és a közelmúltban történt események során ennek nyilvánvaló példáját láthattuk. Ezért szeretném felhívni erre még inkább a figyelmet, hogy segítsek megoldani, mivel mindenki, aki legalább valamilyen szinten meg tudja ezt valósítani, az segít Fényt hozni a bolygóra.

A Fény győzelme! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.