2018. február 4., vasárnap

Helyzetjelentés

Fordította: Takács Anikó, Rácz Anita
Isis Astara, szeretett lélektársam, elhagyta a fizikai síkot. Gyakran támadták brutálisan irányított energiafegyverekkel és a január 25-i támadás túl sok volt neki. Nem tudtuk megvédeni, a szíve nem bírta ki. Az Ellenállás nem tudott közvetlenül közbelépni, különben beindultak volna a toplet bombák.
Sikeresen keresztülhaladt a plazma síkon és most a spirituális vezetőivel van, Szeretet veszi körül és boldog, hogy végre szabad. Az Esemény után vissza fog térni klónozott testben, ami pontosan ugyanúgy fog kinézni, mint ahogy ebben az életében kinézett a fizikai teste. Egy Fényterületen fog élni, az Istennő energiáit fogja lehorgonyozni és boldog életet fog élni az Aranykorban, ahol mindig is élni akart. 
(A Fényterületekről itt olvashattok bővebben: http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2016/06/az-esemeny-2-resz-felemelkedesi-terv.html - a szerk.)


Ez egy közvetlen támadás volt a szeretetteljes Istennői jelenlét ellen, komoly exopolitikai következményekkel.
A Fényerők mostanáig lassan, óvatosan álltak hozzá a planetáris felszabadításhoz, hogy ne indítsák be a sötét erőket, akik túl sok túszt ölnének meg (a felszíni lakosságból). Egy túszhelyzetben ezt a fázist tárgyalási fázisnak hívjuk (vagy patthelyzet fázisnak):
A tárgyalási fázisban nincs sok látható előrelépés és sok halogatás történik, mert minél tovább tart a túsztárgyalás, annál nagyobb a valószínűsége, hogy a túszok sértetlenül túlélik:
Azzal, hogy megöltek egy olyan kulcsfontosságú személyt, mint Isis Astara, a túszszabadítás a végső, befejező fázisába ért. A befejező fázisban gyors fizikai akció zajlik a túszok kiszabadítására.
Január 27-e reggelén a Galaktikus Főparancsnokság úgy határozott, hogy flottját a közepes magasságú Föld körüli pályára telepíti:
Ez az információ két egymástól független forrástól érkezett, a Plejádiaktól és az Ellenállástól. Sárkány források megerősítették ezt azzal a kijelentéssel, hogy "a földönkívüli invázió elkezdődött".
A közepes magasságú Föld körüli pálya az alacsony és a magas Föld körüli pálya között lévő érdekes övezet, ahol nagyon kevés műhold helyezkedik el. Az egyetlen kivétel a néhány műhold a Molnyia-pályán, köztük az orosz telekommunikációs műholdakkal és az ELINT Trumpet osztályú felderítő műholdakkal:
Az 1600 km és 8000 km magasság között lévő terület az a terület, ahol a chimera által irányított drakonida flotta legbelsőbb gyűrűje őrizte a karantén Földet 1996-os érkezésük óta. Ez az oka annak, hogy a közepes Föld körüli pálya majdnem üres.
A Galaktikus Konföderáció flottái január 27-én késő este behatoltak a drakonida flotta e védelmi gyűrűjébe, és a drakonida erők java az azt követő napokban eltávolításra került.

Itt láthattok olyan felhőhajókat, amelyek a Konföderáció álcázott anyahajói, és amelyek "különleges műveletekben" vettek részt január 28-án Közép-Európa kulcsfontosságú exopolitikai régiójában.
A Galaktikus Konföderáció, az űrutazás képességével rendelkező összes olyan frakciót el fog takarítani a következő két héten belül, legyen az földönkívüli, vagy titkos űrprogram, amely nem fogadja el a Galaktikus Kódexet.
Azután módszeresen és következetesen megtisztítanak mindent a bolygó felszíne alatt, azt követően pedig megkezdődnek a felszíni műveletek.
A túszhelyzet megváltozott dinamikája miatt, az Esemény eredeti terve ki lett bővítve, és most sokkal erősebb. Az USA-ban, Kínában és Oroszországban kapcsolatba léptek a Pozitív Katonaság legfőbb fejeseivel és megkapták az utasításokat.
Mostanáig túl sok bizalmas információ terjengett az interneten az Esemény műveleteit illetően.
A túszhelyzet a felszínen egyszerűen túl kényes, és teljes rádiócsend lesz innentől kezdve érvényben a felszíni műveletekkel kapcsolatosan. Rengeteg elmélet fog napvilágot látni, de semmiféle valódi információt nem fognak közzétenni a Fényerők a felszíni műveleteket illetően.
Az egyetlen dolog, amit elmondhatok, hogy az Esemény továbbra is tartalmazni fogja:
- A cabal eltávolítását
- A teljes nyilvánosságra hozatalt és teljes közzétételt
- A pénzügyi újraindítást
A cabal tömeges letartóztatása lehet, hogy megtörténik, de lehet, hogy nem. Az Esemény műveleteiről valós időben fogtok értesülni a tömegmédián keresztül, amikor azok megtörténnek.
A bolygószintű átmenet alatti kritikus időkben a lehető legfontosabb, hogy kapcsolódjunk az Istennői jelenléthez, és tápláljuk a szeretet, az együttérzés és a gyengédség minőségeit, hogy stabilizáljuk az átmenetet és ellensúlyozzuk a bolygó felszínén oly elterjedt kegyetlenséget.
Erre egy külön blog bejegyzés lesz szentelve.
Az Istennő Szeretetet akar, és Szeretet lesz. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.