2018. február 21., szerda

Az Istennő ereje

Fordította: Rácz Anita
Mivel a planetáris felszabadítás végső fázisába léptünk, rendkívül fontos, hogy kapcsolódjunk az Istennői jelenléthez és tápláljuk a szeretet, együttérzés és gyengédség minőségeit, hogy ily módon stabilizáljuk az átmenetet és ellensúlyozzuk azt a kegyetlenséget, amely oly elterjedt a bolygó felszínén:
Az Istennő felemelkedés akar és felemelkedés lesz!
A bolygó felszínén élő embereket úgy programozták, hogy elhiggyék, hogy ha más érző lények felé gyengédek és gondoskodók, az gyengeségnek számít. Ez a programozás az arkhónoktól ered, majd a jezsuita és illuminátus hálózaton keresztül terjedt, aztán a fősodratú médián keresztül jutott el a felszíni emberekhez a "legerősebb éli túl" szállóigén keresztül.
Ezt a szállóigét azért terjesztették el a felszíni lakosság körében, hogy elnyomják az Istennő gondoskodó energiáját, amitől a sötét erők a legjobban félnek:
Most elérkezett az idő, hogy megértsük, hogy a gondoskodó, szeretetteljes, gyengéd energia az az energia, amely végül át fogja transzformálni a bolygónkat és segít a Fényerőknek eltávolítani minden sötétséget a bolygóról. Gyengédnek lenni NEM gyengeség, hanem igazi erő:
Elérkezett annak az ideje is, hogy minden nő támogassa és kifejezésre juttassa Lelkének gondoskodó részét, lehorgonyozza ezt az energiát a planetáris energiarácsba és vegye fel a kapcsolatot más nőtestvéreivel a Rózsa Rendje csoportokban:
Vagy egy globális csoportban:
A bolygó felszabadításának érdekében nagyon fontos, hogy a lehető legtöbben végezzék az alábbi két Istennő meditációt, amilyen gyakran lehetséges:
Istennő Örvény meditáció
1. Emeld fel kezeidet a fejed fölé, és kezdj a testeddel az óramutató járásával megegyező irányba forogni.
2. Miközben ezt teszed, énekeld az íííí hangot úgy, hogy belerezegjen az egész tested, és képzeld el, hogy a tested egy ragyogó Fényoszloppá változik, amin belül milliónyi szivárványszínű csillag van szétszóródva.
3. Énekelj és forogj tovább. Pár perc múlva engedd le kezeidet a tested mellé és továbbra is forogj az óramutató járásával megegyező irányban.
4. Míg ezt teszed, kezdd el énekelni azt, hogy éééááá, hogy vibráljon át az egész testeden és vizualizáld azt, hogy egy szivárványszínű Fényörvény nő ki a szívedből az egész bolygón keresztül. Kérd szellemi vezetőidet, a Felemelkedett mestereket, Plejádiakat, angyalokat, delfineket, ikerlelkedet, lélektársadat, lélekcsaládodat és más Fénylényeket, hogy jelenjenek meg.
5. Énekelj és forogj tovább és maradj ezen Fénylények jelenlétében egy darabig.
Az Istennő visszatérése meditáció
1. Lazítsd el az elméd és a tested úgy, hogy a légzésedre figyelsz néhány percig.
2. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy rózsaszín Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a testeden a Föld középpontjáig. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezt a Fényoszlopot néhány percig. Majd gondolatban jelenítsd meg magad előtt, amint egy szeretetteljes Istennői jelenlét egy gyönyörű Istennő alakjában leereszkedik az égből és belép a fizikai testedbe. Ez a jelenlét harmóniába hozza a benned lévő nőt és még szeretetteljesebbé tesz téged. Maradj egységben ezzel a jelenléttel egy ideig.
3. Jeleníts meg gondolatban magad előtt egy ragyogó új spirituális jövőt az emberiség számára, ahol a férfiak és nők tökéletes megértésben vannak, ahol a társadalmunk túlnő a háborúkra és konfliktusokra való igényen, ahogy az összes sötét entitást - fizikait és nem-fizikait - eltávolítják a bolygónkról. Lásd magad előtt, hogy az emberiség összes sebe begyógyult, az egész emberiség inspirálva és vezetve van oly módon, hogy mindenkinek megvan a saját kapcsolata a saját Lelkével és a Forrással, a belső férfi és női aspektusuk tökéletes egyensúlyában.
Kérlek, ezt a vizualizációt az instrukcióknak megfelelően végezzétek és ne változtassatok rajta, mivel máskülönben nem lesz meg a kívánt hatása.
Az Isteni férfi jelenlétet (a Hőst) is aktiválni kell mindannyiunkban. A Hős egy harcos, aki túllép a bosszún és a tehetetlen dühön abba a szenvedélyes erőbe, amely módszeresen távolítja el a sötétséget, hogy megvédjen mindent, ami szentséges és gyönyörű, hogy megvédjen minden gyermeket, nőt és férfit, akik nem tudják megvédeni magukat a sötétség kegyetlenségével szemben, amely oly elterjedt a bolygó felszínén
Valamikor régen a Hős fegyverei a kard és a toll voltak. Most az egy irányba fókuszáló elméje, a skaláris energiák elleni védelmi eszközök és a számítógép billentyűzete a fegyverei. Valamint a Mjolnir:
A Hős megérti, hogy ezen a bolygón minden szenvedés mesterségesen előidézett. Megérti, hogy nem tudja rákényszeríteni embertársait arra, hogy felébredjenek, mivel ők "támaszukban" keresnek menedéket (a sörben és a fociban), hogy így kerüljék el azt hogy szembesülniük kelljen a bolygó drakonida megszállásának kegyetlen valóságával, ahol szörnyűséges gyermekbántalmazások és ki nem mondott szenvedések folynak, ahogy azt itt Benjamin Fulford egyik olvasója, AHZ pontosan leírja:
Mindannyiunk számára elérkezett az idő, hogy egyesítsük a bennünk lévő Istennő és Hős archetípust, teljessé váljunk, abbahagyjuk az egymással való harcot és összefogjunk a planetáris felszabadítás folyamatának e végső fázisában:
Jelenleg nem kaptam rá engedélyt, hogy bármilyen információt közzétegyek a planetáris helyzetről. Amikor közzétehetem, meg fogom tenni.
Addig is, befejezésként tekintsétek meg ezt a videót:
A Fény győzelme!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.