2018. április 26., csütörtök

Beszámoló a Békemeditációról és a budapesti Felemelkedés Konferenciáról


Eredeti bejegyzés: http://2012portal.blogspot.hu/2018/04/peace-meditation-and-budapest-ascension.html Fordította: Rácz Anita

Nagyon kevés időnk volt arra, hogy összehívjuk az embereket a Békemeditációnkra és nem értük el a kritikus tömeget, de a meditáció így is komoly hatással volt a szíriai a geopolitikai helyzetre, oly módon, hogy minimalizálta az április 13-án, pénteken kialakult katonai eszkaláció hatásait (ez egy nagyon fontos nap a Templomosok idővonalán), stabilizálta a szíriai Istennő örvényt és több gyógyulást és békét hozott a területre.
A szíriai konfliktus mélyebb okkult okai ebben a cikkben vannak elmagyarázva:
Most, hogy megbukott ez a bizonyos katonai eszkaláció, az Erik Prince mögött álló arkhón fekete nemes családok/a Máltai Lovagok/a jezsuita erők megpróbálják Trumpot egy újabb szíriai katonai konfliktus irányába terelni.
Érdekes megjegyezni, hogy a Szíriában lévő legtöbb amerikai csapat az ország észak-keleti területén állomásozik, ahol a Hassuna-Samarra Istennő örvény található:
(Magyarul itt olvasható: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/06/isis-kobra.html - a szerk.)
A Szíriában lévő helyzet azon proxiháború utolsó fázisának a hadszíntere, amely a Putyint és Asszadot támogató Galaktikus Konföderáció/Plejádi flotta, valamint az Erik Prince-et támogató chimera/drakonida erők és a Szaúd-Arábiában és az USA-ban lévő negatív katonai erők között zajlik, két tűz között Donald Trump-pal:
Jelenleg ennyit mondhatok a bolygó felszínén lévő planetáris helyzetről.
A budapesti Felemelkedés Konferenciánk a legvadabb álmainknál is sikeresebb volt. Bebiztosítottuk az új pozitív idővonalat a bolygó számára oly módon, hogy egy teljesen új szinten aktiváltuk a planetáris Rózsa Rendje hálózatot. Jelenleg hihetetlenül fontos, hogy a lehető legtöbb fizikai Rózsa Rendje csoportot hozzuk létre. Ezeknek a csoportoknak hetente kell találkozni egy fizikai helyszínen és lehorgonyozni az Istennői energiákat a planetáris energiarácsba mind az Istennő Örvény, mind az Istennő visszatérése meditációval:
A sikeresen megalakult Rózsa Rendje csoportok fölvehetik velem a kapcsolatot a cobraresistance@gmail.com email címen és további instrukciókat fognak kapni.


A konferenciánk sok embert felébresztett, sok lélekcsalád tagot összehozott és hatalmas Szeretetenergia áramlást horgonyzott le a planetáris energiarácsba. Ez az élmény mélyen megható volt, ahogy azt az alábbi beszámolóban is olvashatjátok:
Lehet, hogy igen, de lehet, hogy nem a konferencián lehorgonyzott hatalmas Istennői energiák az oka annak, hogy Soros úgy döntött, hogy Budapestről Berlinbe helyezi át Nyílt Társadalom alapítványának irodáját, csupán néhány nappal a konferencia után:
Szegény Soros még csak nem is sejti, hogy Berlin is egy erős Istennő örvény és lehet, hogy hamarosan újra költöznie kell. Berlin az egyik fő európai föld alatti Ellenállási Mozgalom bázis helyszíne is, melynek tényleg befolyása van a felszíni űrprogramokra:
Isis Astara halála óta az Ellenállás a színfalak mögül tevékenykedik, hogy az alternatív médián keresztül leleplezzék az elektromágneses fegyverek, az irányított energiafegyverek és más olyan fegyverek létezését, amiket a cabal arra használ, hogy a legfelébredettebb civileket támadja:
És most "véletlenül" az olyan, fősodratú médián keresztül is, mint pl. a Popular Mechanics és a Russia Today:
Hamarosan újabb leleplezés várható.
Most, hogy az új pozitív idővonal biztosítva lett, újra nyitott vagyok interjúkra. Kérlek, a cobraresistance@gmail.com-ra küldjétek az interjúval kapcsolatos kéréseiteket. Minden interjú május 25. után fog készülni.
A Fény győzelme!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.