2018. április 27., péntek

Élj a "Mostban": Humorérzék



Részlet a 2018. március 19-i Cobra cikkből:

a Fényerők nem tanácsolnak semmiféle spekulációt az Esemény időpontjával kapcsolatban a csalódások elkerülése végett és azt javasolják, hogy inkább kezdjünk a küldetésünkre fókuszálni és arra, hogy a Mostban éljünk teljes életet.”

Ez adta az ihletet arra, hogy olyan képeket és hozzátartozó információkat keressek, amivel viccesen közölt számunkra Cobra valamilyen információt. A humorérzék amúgy igen fontos ezekben az átmeneti időkben is és később is az lesz. A Felemelkedéssel ezt nem veszítjük el, sőt a Csillagnemzetek is rendelkeznek ezzel a kedélyállapottal és átélik a mindennapjaikban.

Részlet egy Cobra interjúból:

Lynn - A humorérzék csak az emberi fajra jellemző?

COBRA - Egyértelműen nem kizárólag az emberi fajra jellemző a humorérzék. Azt mondanám, hogy minden pozitív faj rendelkezik humorérzékkel, mert ez a lélek természetes kifejeződése.”

Akkor kezdjük ezzel a képpel, ami Cobra oldalán található.
Az első képen egy egérke látható, amint nyugodtan egy sajtot falatozik a Fort Knox bejáratában. Ez egy aranytartalék raktár Amerikában és belülről látszik, hogy teljesen üres! :)

                A képen: Ezalatt a Fort Knox alagsorában – 404 (Not found-Nem található)
                              Semmilyen értékes dolog nem látható itt, emberek!....


Ezzel a képpel üzente Cobra, hogy az Ellenállás 2012 februárjában eltávolította az összeesküvés aranytartalékának nagy részét. Ezek a tartalékok a következőek voltak:

-Yamashita és Náci arany
-Filippin földalatti bázison lévő arany
-Kloten repülőtér alatt lévő arany (Zürich mellett, Svájcban)
-A legtöbb központi bankok aranykészlete
-Rotschild villák alatti aranyak

Jelenleg az Ellenállás földalatti bázisain várnak arra, hogy visszatérjen az Emberiség kezébe az Eseménykor és az új pénzügyi rendszer alapját képezze.

Akkor most sokan megkérdezhetik, hogy ha a papír pénzünk mögött nincs fedezet, akkor miért nem omlott még össze a pénzpiac. 
Van egy számítógépes szoftver, amit PROMIS-nak hívnak, a chiméra csoport ezzel térítette el a globális pénzügyi rendszert és tartja ellenőrzése alatt. Az utóbbi évtizedben ezek a rendkívül gyors kereskedelmi programok már nem a központi bankárok keze között van, hanem a chiméra kezében. Ezzel tartják fent a jelenlegi pénzügyi rendszer látszatát, hogy „minden rendben van”. 
 
Az Ellenállás tudatában van ezeknek a programoknak és már sikerült 70 trillió dollárt „elszívni” ezekből a fekete pénzügyi alapokból.
Természetesen az Eseménykor össze fog omlani ez a fiat pénzrendszer és felváltja majd az új és az is csak ideiglenesen, míg ki nem vezetjük a társadalmunkból, mert nem lesz rá szükségünk. Ez a replikátorok bevezetésével fog megtörténni. 
 
A JP Morgan az a banki intézmény, ahol a pénzügyi rendszer központi szervere található és az Újraindítás onnan fog indulni. Ezt az újraindítást a Vörös Sárkányok fogják „hangszerelni”. 
 
Róluk itt olvashatsz:


Íme a következő kép:

                              „Igen, én is látom őt...De senki sem akar róla beszélni!„

Ezen a képen egy hatalmas elefánt van a szobában, ami ugye nem normális! :) 
Ezzel azt szerette volna üzenni Cobra mindannyiunk számára, hogy sokan látják, hogy valami nincs rendben a világban, de nem tesznek semmit, a szőnyeg alá seprik, nem foglalkoznak vele, becsukják a szemüket, mert az egyszerűbb.
Rá kell ébrednünk arra, hogy igenis meg tudjuk változtatni a világot. 
Társakat kell keresnünk a küldetésünkhöz és döntéseket hozni, majd cselekedni, hogy minél hamarabb révbe érjen az emberiség és Gaia. Soha nem adni fel! Kitartani addig, ameddig a Forrás meg nem adja a jelet az Esemény impulzusra.
Az Összefogás most fontosabb, mint bármikor az emberi történelem folyamán. 
 

A következő képen szintén egy elefánt van, de most más kontextusban:

                          „Ez egy legyező! - Ez egy lándzsa! - Ez egy kígyó! - Ez egy fa!
                                                   Ez egy fal! - Ez egy kötél!”


Ez a kép arról szól, hogy mindenki máshogy látja magát az állatot a saját nézőpontjából. Ráadásul egy sincs köztük olyan, aki az Egészet látná! Hiszen ha az egész elefántot meglátnák, akkor mindannyiuknak más lenne a véleménye és rájönnének, hogy mi is ez. 
 
Cobrát sokszor támadták és támadják a mai napig az oldalán megjelenő információk miatt. Milliószor kérdezték már tőle, hogy mikor lesz már Esemény, miért nincs Esemény? Ezzel a képpel akarta üzenni, hogy a teljes képet csakis a Forrás látja. 
Cobra megtesz mindent, hogy támogatást nyújtson a Felszabadulásunkhoz. A Fényerők, a Felemelkedett Mesterek már 2014 novembere óta megkapnak minden információt a létezés minden síkjának rétegére vonatkozóan ahhoz, hogy a sötétség eltávolítható legyen, de korábban csak korlátozott hozzáférésük és megértésük volt a felszíni helyzettel kapcsolatban.
Sőt nemrég közölte velünk Cobra, hogy sem ő, sem az Ellenállás vagy a Plejádiak nem voltak felkészülve ilyen mértékű sötétségre itt a Bolygón.
Ahhoz, hogy sikeresek legyenek, ránk is számítanak itt a Földön! Egységet kell alkotnunk, hogy megláthassuk az egész elefántot és többé nem lesz belőle fal vagy lándzsa. :)

A Felemelkedett Mesterekről és feladataikról itt olvashatsz:



A fenti képen jól láthatóan minden ember nyomkod egy okos készüléket. Még azt sem veszik észre, hogy a háziasszony behozza a pulykát. :)
Ez jó pár éve így megy itt a földi karanténban sajnos. Belefeledkeznek az emberek a telefonjukba, ipad-jükbe, vagy tabletbe és nem kommunikálnak egymással. Elkülönülnek, ami azért jó a háttérhatalomnak, mert az emberek többségének eszükbe sem jut lázadni, kérdezni vagy egyáltalán egymással foglalkozni.
Az arkhónok egyik terve az volt, hogy teljesen leállítsák az emberek érzelmi életét és értelmes interakcióját. Ezért vezették be az okostelefonokat.
Főleg a fiatalabb generációkat célozzák meg, mert azok, akik 1996 után születtek, nagyon kevés tapasztalattal rendelkeznek a pozitív plazma, az éteri és asztrális energia környezetével kapcsolatban, amely lehetővé tenné számukra az egészséges érzelmi és társadalmi szokások kialakulását. 
 
A chiméra néhány évvel ezelőtt a Bolygó felszínén az exotikus fegyverek egy új „generációját” vezette be, ami abból áll, hogy létrehozott egy olyan technológiát, ami kis plazma kamrácskákat tartalmaz és beleépítette őket a legtöbb mobiltelefonba, wifi routerbe és személyi számítógépekbe.
 Ezeknek a plazmakamrácskáknak a célja az, hogy erősítsék a Fátyolt. Ezeket is hamarosan eltávolítja az Ellenállás a Plejádiak segítségével.
Nyilván ezek nélkül nem tudunk például mi, felébredett közösségek meglenni és kapcsolatot tartani, de arra is ügyelnünk kell, hogy legyen idő a természetbeni feltöltődésre, meditációra, relaxációra. 
Cobra azt kéri, hogy találjuk meg az egyensúlyt a különböző elektronikai berendezések használata és a saját magunkkal és környezetünkkel való foglalkozás között.

Megjegyzés: a Cobra oldalon még évekkel ezelőtt, a kommentek között kérdezte valaki, hogy az orgonit segít-e a mobiloknál és wifi routereknél a a "közömbösítésben", mire azt válaszolta Cobra, hogy: „Igen, segít."
Ha valaki szeretne készíteni, akkor íme egy videó magyarul:


Ez pedig egy oldal, ahol mindenféle információ és rengeteg színes kép van az orgonitokról:


A legvégére Yodát hagytam. Cobra gyakran üzen vele, és akiről ezt mondja:

P: Sokszor láttam a bejegyzéseidben Yoda mestert. Ő valóban létezik vagy valamilyen archetípust képvisel?
C: Igen, egy archetípus.
P: Milyen?
C: Egy bölcs lény archetípusát képviseli, aki a bölcsességével felül tud kerekedni és meg tudja akadályozni a sötét erők terveit.”
                                                     MMMM….Győzelem.

Ezen a képen Yoda végtelen nyugalommal, boldogsággal és átéléssel mondja, hogy „Győzelem.” Talán nem is kell mondanom, hogy egyetlen egyféleképpen végződhet a sötétség és a Fény közötti küzdelem. Teljes győzelemmel, ami a Szabadságunkat hozza el számunkra.
Részlet Cobra 2018. február 3-i Helyzetjelentéséből:

Az egyetlen dolog, amit elmondhatok, hogy az Esemény továbbra is tartalmazni fogja:
- A cabal eltávolítását
- A teljes nyilvánosságra hozatalt és teljes közzétételt
- A pénzügyi újraindítást.”

Így legyen és így van!
A Fény győzelme!

1 megjegyzés:

  1. Mint mindig ,most is élvezetes volt írásod Viki , hálás köszönet !

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.