2018. december 10., hétfő

A Felfedés krónikái - Cobra interjú 1.rész


Ez egy 2 részből álló interjú Cobrával, melynek ez az 1. része és 2015-ben készült.

Fordította: Rácz Anita 
Cobra interjú - Bevezetés a Felfedés Krónikáiba

2015. augusztus 31.
Lynn - Üdvözlöm önöket hölgyeim és uraim a Prepare for Change rádióműsor újabb adásában. A Cobra interjúk új felépítésébe kezdünk. 
Új interjúsorozatunk címe: "A Felfedés Krónikák". Nem csak véletlenszerű kérdések és olyan információk hangzanak majd el, amiket az emberek hallani akarnak, hanem olyanok is, amit szükségszerű hallaniuk, főleg a jelenlegi átmeneti időkben, melyek a sötét korok végét jelentik, ami rabszolgaságot és irányítást hozott bolygónkra. Egy olyan korszak felé tartunk, ami egy ezelőtt még soha meg nem tapasztalt szabadságot, szeretetet és bőséget hoz el. Az interjúk célja az, hogy jelzőfényként szolgáljanak az igazság feltárására azoknak a felébredett egyének számára, akik tényleg látni, hallani és érezni akarják az igazságot. Elhangzik majd néhány jelenlegi eseménnyel kapcsolatos kérdés is.
Különböző korok háborúi miatt történelmünk pontos leírása soha nem maradt ránk; a feljegyzéseket és könyvtárakat felgyújtották, az embereket meggyilkolták. A leigázó csapatok nem akarták, hogy nyoma maradjon az invázió előtti eseményeknek. 
Ily módon a történelmet a győztesek előnyére lehet alakítani. Ezért nem ismerhetjük a valódi történelmünket, de most itt az idő, hogy ez megváltozzon és ebben Cobra segít nekünk feltárni az igazságot.
A beszélgetés megkönnyítése érdekében a "Királyi Ő"-t fogjuk használni. Nem vonatkozik nemre, hanem csupán beszélgetésünket hivatott megkönnyíteni ezzel a Fényharcossal. 
Cobra egy magas szinten álló Fényharcos. Külső és belső informátorforrásokkal dolgozik. Néhányan, akik nem ismerik őt azt kérdezhetik, hogy miért olyan titokzatos? Előfordulhat, hogy az információk nem kívánt következményekhez vezethetnek mások számára, ezért biztonsági okokból ezt az információt nem lehet nyilvánosságra hozni.
Cobra a sötét oldal célpontja, mivel olyan képességekkel rendelkezik, amivel változást és Fényt tud beindítani a bolygón, valamint a sötétség erőit meg tudja támadni. Saját védelmének érdekében magas szintű lények utasítására jelenleg kerüli a nyilvánosságot. 
Az interjúk során hangja modulálva van. Saját személyes dolgairól nem beszél. Ezért nagyon tiszteljük. Álnév viselésére is védelme érdekében utasították.

                             Képen: Te vagy az Ellenállás - COBRA (Kompressziós áttörés)
                                                        Itt az idő, hogy felébredj! 

Miért választotta a COBRA nevet?
Azért, mert ez a küldetésének a jelentése: "COmpression BRAekthrough" (Kompressziós Áttörés). Egy még nem nyilvános időpontban a bolygó ereje a Fénybe fog elmozdulni. A sötét erők nem fogják többé a Földön élő emberek életét és elméjét a kezükben tartani. Ehelyett a bolygót szeretet és Fény fogja elárasztani és mindenki meg fogja tudni az igazságot. A szeretet lesz az emberek fő érzelme. Nem lesznek többé háborúk. 
Békét akarunk. 
A Föld emberei belefáradtak a veszteségek traumájától való szenvedésekbe, abba, hogy a háborúban elveszítsék a családjukat és barátaikat. A háborúban nincsenek győztesek-mindkét fél vesztes. Ebben az Új Világban béke, szeretet, egység és testvériség lesz az uralkodó. Az emberek akarata fog győzni és ez így lesz!

A Cobra interjúkkal nem feltétlenül havonta fogunk jelentkezni, hanem amikor a Prepare for Change csapat tagjainak megfelelő lesz az idő, a Prepare for Change Rádióműsorban. A Prepare for Change csoport 2013 májusában indult el Cobra kérésére azzal a céllal, hogy az embereket bevonjuk bolygónk felszabadításának folyamatába. 
Lynn - És ezzel köszöntöm is Cobrát!

COBRA - Köszönöm a meghívást.

Lynn - Köszönjük, hogy itt vagy velünk Cobra. Van valami hozzáfűznivalód ahhoz, amit az imént elmondtam?

COBRA - Jól jellemezted a csoportot, hogy mi a küldetésem része és, hogy tulajdonképpen nem olyan fontos, hogy én ki vagyok. Sokkal fontosabb az, hogy megtörténjen a bolygó felszabadítása. Ezeknek az interjúknak erre kell hangsúlyt helyezniük.

Lynn - Igen. Erre vágyunk mi is. Néhány általános kérdéssel akartunk kezdeni, amik a jelenlegi helyzetünkkel kapcsolatosak és azzal, hogy hová tartunk és hogy mindez hová vezet. Szóval most felolvasom neked a kérdéseket.
Nagyon csúnya pénzügyi háború dúl jelenleg, melyben a kínaiak azt állítják, hogy joguk van az összes arany rejtekhelyhez Délkelet-Ázsia különböző területein és szerte a világon. Ez alapján követelik a bolygó egész vagyonát. 
A cabal által kontrollált nyugati bankrendszer a fedezeti hiteleik biztosítékául "fiat" pénzt bocsát ki, új "pénzügyi piramisjáték" rendszereket dolgoz ki, amellyel véget nem érő készpénzáramlást ér el, hogy a felszínen és hatalmon tudjon maradni. Mi a jelenlegi terve az Ellenállási Mozgalomnak, hogy határozottan véget vessen a "Gyűrűk Ura" stílusú pénzügyi őrület pusztító erejű őrültségének?

COBRA - Nos, erről a tervről már sokszor beszéltem. Ez az Eseményre vonatkozó terv. Most ennek a helyzetnek egy új fázisába lépünk be és ebben az új fázisban, ahogy azt már sokszor elmondtam, a bolygó felszínének fő játékosai között bizonyos szintű megegyezésre van szükség azzal kapcsolatban, hogy milyen jövőt szeretnének. Még ha ez a megegyezés nem is születik meg, a Galaktikus Központból érkező energiák egyre erősebbek és ez azt jelenti, hogy a szituáció egyre fokozódik, mivel minden amit eddig elnyomtak, így vagy úgy a felszínre kell hogy kerüljön.
Szóval ugyanaz lesz a jelenlegi szituáció kimenetele, nem számít mit tesz a felszíni lakosság és nem számít, mit tesz bármelyik frakció. Összehangolt akciókkal ti is befolyásolhatjátok a folyamatot azoknak az embereknek a felébresztésével, akik a végső cél eléréséért dolgoznak. Ezzel megkönnyítitek a folyamatot a magunk és a bolygó számára is.

Lynn - A Vörös Sárkányok nyilvánosan elismerték, hogy a cabal mindig is az ő szervezetük alatt állt, és hogy a Sárkány családok maguk finanszírozták a cabal bankjait, amik a fő hatalomforrásaik alatt álltak. Mire jó ez "a jó zsaru rossz zsaru" színjáték mindenki előtt? Mindig is együtt dolgoztak?

COBRA - Ez az információ nagy valószínűséggel nem a Vörös Sárkányoktól származik, hanem az egyik internetes forrásból. A valódi Vörös Sárkány családok mindig is harcoltak a Rothschildok és a Jezsuiták ellen. Viszont sok ember azt állítja magáról, hogy a Vörös Sárkányokhoz tartozik, így nagyon vigyázni kell az ilyen állításokkal. A valódi Vörös Sárkány családok soha nem működtek együtt a caballal.


                                      Vörös Sárkányok szimbólum - Cobra oldaláról 

Lynn - Értem. Köszönöm, hogy tisztáztad. Felvilágosítanál minket a igazi Sárkány Családok valódi eredetéről és történelméről és hogy miért panaszkodnak a cabal-ra, ha köztudott, hogy az egész ismert történelem során a színfalak mögött mindig is finanszírozták az illuminátusokat? 

COBRA - Az igazi Vörös Sárkány családok eredete tulajdonképpen a Ming dinasztiáig nyúlik vissza, amikor is elkezdték látni az arkhón invázió veszélyét Kínában. Azóta a föld felszíne alatt működnek, hogy megvédjék Kínát ezektől a támadásoktól. Ezzel kapcsolatban nem nagy sikereket értek el, mivel a föld felszíne alól kellett dolgozniuk. Ők valójában a különböző Sárkány családok sok-sok eltérő nézeteit képviselik. A Vörös Sárkányok sokkal inkább a pénzügyi és a politikai dolgokra koncentrálnak.
A Kék Sárkányok főleg a spirituális munkára fókuszálnak. Valamint a Sárkányok azonos csoportjain belül is sok különböző nézet található. Nagyon sok Kék és nagyon sok Vörös Sárkány család van és ezek nem mindig vannak harmóniában és összhangban egymással. Még mindig sok az emberi tényező, de az igazi Sárkány családok mind elkötelezték magukat a bolygó felszabadítására.


                                     Kép: Minél erősebbé válsz, annál gyengédebb 
                                              és szelídebb leszel. - Cobra oldaláról

Lynn - Létezik egy olyan Sárkány család vagy a Sárkány család egy frakciója, akik kifejezetten a Fényért dolgoznak?

COBRA - Sok olyan sárkány család van, akik nem a fénnyel dolgoznak együtt.

Lynn - Vannak akik igen?

COBRA - Ahogy azt már korábban is említettem, mint bármilyen más csoportban, a Sárkányoknál is léteznek vegyes csoportok, pozitívak és negatívak. Vannak pozitív Sárkány családok, vegyes Sárkány családok és olyanok, akik közvetlenül a caballal dolgoznak. Sőt egy ugyanazon családon belül is vannak olyan egyének, akik elköteleződtek a Fénynek és olyanok is, akik a Fény ellen dolgoznak. Elég összetett a helyzet a bolygón.

Lynn - Értem, köszönöm. Egy másik kérdés: a valóságban a királyi családok között szerte a világon vérrokoni kapcsolat van és mindig csak "úgy tesznek", mintha "háborúban" állnának egymással, hogy így folyamatosan megerősítsék a fogásuk erejét "tárgyukon", "Rendet a káoszon keresztül" az eljárási módszerük (Modus Operandi). Elmondanád nekünk, hogy ennek a "Felsőbbrendűek vagyunk" királyi rendszernek hogyan lesz vége, amikor a családok soha nem fognak lemondani a hatalmukról?

COBRA - Rá lesznek kényszerítve, hogy lemondjanak a hatalmukról az Esemény javára és amikor a tömegletartóztatások kezdetét veszik, amikor letartóztatják a cabal kulcstagjait és igazságos tárgyalásokon bíróság elé kerülnek, akkor minden, (amit eddig elhallgattak), minden igazság napvilágot fog látni. Nyilvánosságra kerül az összes tettük és a tömegek elkezdik megérteni, hogy mi folyik a bolygón és ez nem fog tovább tudni folytatódni.

Lynn - Köszönöm. Tudnál nekünk beszélni a globális letéti számlákról? Mik ezek, milyen információkkal tudsz szolgálni ezekkel kapcsolatban?

COBRA - A globális letéti számlákat évtizedekkel ezelőtt hozták létre. Az eredeti céljuk az volt, hogy eszközként szolgáljanak a humanitárius projektek számára és bőséget hozzanak az emberiségnek. Viszont ezeket a számlákat a cabal családok kirabolták és tulajdonképpen arra használják, hogy ellenőrzésük alatt tartsák az emberiséget. Jelenleg a pozitív Sárkány frakciók a színfalak mögött dolgoznak, hogy ezeket a letéti számlákat visszaállítsák eredeti céljukra. Sok manipuláció zajlik és sok minden történik a számlákkal kapcsolatban, elsősorban az elmúlt néhány évben, de mindez az Esemény bekövetkeztekor rendeződni fog.

Lynn – Az Ellenállási Mozgalom szerint van valamilyen naprakész jövőbeli terv ezekkel a számlákkal kapcsolatban vagy bármilyen jellegű változás?

COBRA – Nem voltak nagy változtatások, mert ezzel kapcsolatban szinte minden terv teljesült. Vannak más dolgok, amit még nem véglegesítettek, és kissé bonyolultabbak. De a helyzet pénzügyi vonatkozása nem lesz nagy probléma ha eljön a megfelelő idő.

Lynn - Nagyszerű. Nagyjából 13000 évvel ezelőtt, a drakonidák megalkották és támogatták az illuminátusokat, mert ők teljesítik a hüllő parancsokat amivel uralnak minket az uralkodás eszközein, káoszon és erőszakon keresztül. Hogyan tud egy kultúra, mint az illuminátus - ami szándékosan háborúkból és sátánizmusból épül fel - esetleg valaha is reménykedni abban, hogy megújul, megváltozik?

COBRA - Nos, az illuminátus struktúrán belül sok lény nem szabad akaratából volt ott, és ki akartak lépni. Ezt meg is fogják tudni tenni és ennek a struktúrának egy részét áthozzák majd a Fénybe. Szóval van remény sok lény számára, akik ennek a struktúrának a részét képezték.

Lynn – Az egész emberi történelmet és a teremtéstörténetünket megváltoztatta, újraírta és átszerkesztette egy csoportosulás annak érdekében, hogy rabszolgasorba döntsék az emberiséget. Milyen pontos információt tartalmazó forrásokat tudnál ajánlani, ahol megtalálhatjuk a valódi történelmet, és így elkezdhetjük megtanulni az emberi faj, illetve a Teremtés valódi történelmét?

COBRA – Nincsenek az emberiség történelmét leíró tökéletes információforrások. Ha az emberek többet akarnak tudni az emberi történelemről, az általános irány Atlantisz létezésének tanulmányozása. De ismétlem, a legtöbb információ Atlantiszról színtiszta spekuláció. Néhány évvel ezelőtt megjelentettem egy cikket Atlantiszról a blogomon, ahol találhatók hivatkozások. Azok a hivatkozások eléggé megbízhatók.
Megjegyzés: Takács Anikóval még korábban lefordítottuk az Atlantiszról szóló információkat Cobrától, ha szeretnéd elolvasni itt megteheted:

http://cobrarozsa.blogspot.com/2018/10/atlantisz.html 

Lynn - Értem. Nagyszerű. Az Ellenállási Mozgalom szerint mi az Esemény jelenlegi állása és mit tehetünk, hogy felgyorsítsuk azt a folyamatot, melyben az Eseményen keresztül elérjük a Fény végső győzelmét?

COBRA - Nos, a helyzet szinte ugyanolyan, mint néhány héttel ezelőtt volt. Még mindig a strangelet bombák és a Chimera csoport eltávolításának folyamatában vagyunk és ez a fő akadály, ami még megmaradt. Történt sok kisebb győzelem, de még nem értük el a végső áttörést. A legfontosabb, amit az emberek tehetnek, hogy segítsenek a heti felszabadító meditációkban és terjesszék a saját nézeteiket, hogy ezzel felébresszék a tömegeket. Minél többen ébrednek fel a bolygó felszínén, annál könnyebb a Fényerőknek eltávolítani bármit, ami még megmaradt és akadályozza az Eseményt.
Megjegyzés: 2015 óta a Fényerők a MOSS művelet részeként a toplet bombákat is el kell hogy távolítsák a chiméra csoporton kívül. A terv jól halad. 

Lynn - Milyen okos tanácsod van azok számára, akik még nem ébredtek fel és nem hisznek el semmit a közelgő bolygószintű fizikai és pozitív geopolitikai változásokról, amik a bolygót fogják érinteni? És mit tanácsolsz azoknak, akik már felébredtek, de még mindig szkeptikusak az Esemény kimenetelét illetően?

COBRA - A szkepticizmus egy bizonyos vonatkozása jó. Nincs bizonyíték, mielőtt a dolgok meg nem történnek. Még ha az emberek szkeptikusak is, jó, ha tájékozottak a lehetséges jövővel kapcsolatban, mert ha a dolgok elkezdenek megtörténni, tudni fogják, mi a teendő. Bárki számára jó, ha tanulmányozza a helyzetet és informálja önmagát, és mikor a dolgok elkezdenek valóra válni, már nem lesz szükség a szkepticizmusra vagy kétségre, mert a dolgok történni fognak.
Tulajdonképpen van egy része a pszichológiai hadviselésnek, amit a cabal alkalmaz, és ez az, hogy azt a benyomást kelti a tömegekben, hogy semmi nem történik. Ez az arkhónok egy jelentős művelete. Fenntartják azt az illúziót, hogy minden ugyanaz marad és ezt fenn is fogják tartani egészen a végső áttörésig. Semmi drasztikus nem fog történni a jelentős áttörés előtt. Egész a legvégéig, az igazi áttörésig, a ’kompressziós áttörésig’ lesz ez a patthelyzet, de aztán a dolgok nagyon gyorsan fognak történni.

Lynn – És akkor sok ember felébred majd. 


COBRA - Igen, pontosan.

Lynn - Cobra meg tudnád mondani nekünk a különbséget fénymunkás és fényharcos között?

COBRA – A Fénymunkások kizárólag a fényre gyakorolnak erőt, és céljuk, hogy terjesszék a fényt és lehorgonyozzák a fényt a bolygóra. Hajlamosak a sötétség létezését tagadni ezen a bolygón, így a Fénymunkások legnagyobb része egy bizonyos fokú tagadásban van a sötétség jelenlétét illetően. De így is nagyszerű munkát végeznek a Fény bolygón történő megtartásában és a bolygóra való lehorgonyzásában. A Fényharcosok általában inkább a sötétségnek a bolygóról való eltávolítására fókuszálnak és kell, hogy legyen egy bizonyos egyensúly. Meg kell teremteni egy bizonyos egyensúlyt a Fénymunkás és a Fényharcos megközelítése között, mert az igazság valahol középen helyezkedik el. Fontos, hogy éberek legyünk a sötétségre, de az is nagyon fontos, hogy a fényre koncentráljunk és lehorgonyozzuk azt a bolygóra.

Lynn - Köszönöm. Milyen bátorító üzenetet tudsz ma adni különösen azoknak az egyéneknek, akik elkötelezett Fényharcosok és Fénymunkások, akik szolgálatban vannak, tartják a frontot ezekben a lázongó, válságos időkben?

COBRA - Nos, tulajdonképpen nagyon fontos a dolgokat távlatokból szemlélni. Tudom, hogy mindenki fáradt, és ez az egész túl sokáig tart, de meg kell értenünk, hogy valójában 25.000 évnyi sötétséget próbálunk meg nem történtté tenni. Lebontjuk a karantént, ami 25.000 évig ott volt és a célunk, hogy véghezvigyük ezt néhány év alatt. Nagyszerű munkát végzünk, nagy előrelépést teszünk meg és a végső áttörés el fog jönni, és mikor megérkezik, mindannyian jutalomban részesülünk a kemény munkánkért.


                                   Kép: Azért jöttem, hogy megváltoztassam a világot
                                                  ÉS NEM VAGYOK EGYEDÜL.

Lynn – Várom az ünneplést.

COBRA - Igen. Az Esemény után lesz egy nagy ünneplés és a boldogság időszaka fog elkezdődni, ami soha nem ér majd véget. A szenvedés soha nem szándékosan volt az élettapasztalat része, és soha többé nem lesz újra tapasztalható, miután a sötétség eltávozott erről a bolygóról.

Lynn – Köszönöm. Rengeteg történet kering az interneten multidimenzionális ugrásról, X-hullám fénypulzálásról, stb…Cobra, te mit jósolsz, mi fog történni az utolsó vérhold körüli napokban, szeptember végén?

COBRA – A szokásos, normális szeptember lesz, drasztikus események nélkül. Természetesen fognak történni dolgok, ahogy most is történnek. Bizonyos fokig felerősödhetnek, de én nem számítok semmi földrengető vagy kataklizmikus eseményre ezen a ponton. Nagyobb kozmikus ciklusok vannak, amik fontosabbak, mint a vérholdak vagy bármi, amit az emberek előre meg tudnak mondani és szeptember nem az az időkeret, amiben az Ellenállási Mozgalom várja a nagy áttörések megtörténtét.

Lynn – Tehát akkor hátradőlhetünk, tudván, hogy az Esemény valószínűleg nem fog megtörténni szeptemberben.

COBRA – Nem kifejezetten hagyatkozom jóslatokba a jövőre nézve, de én azt mondom, nem szükséges félni semmi drasztikus vagy negatív történéstől 2015. szeptemberi időkeretében.

Lynn - Értem. Van valamilyen szóbeszéd ezekben a napokban a pénznem újraértékelésről? Mit tudsz erről a témáról?

COBRA – Ismét, az emberek azt jósolják, hogy a pénznem újraértékelés megtörténik ma vagy holnap és ezek a jövendölések már néhány éve jelen vannak. Valójában a pénznem újraértékelés része az újraindításnak, ami az Esemény idején fog megtörténni, nem korábban.

Lynn - Értem. Szóval csak hátra kell dőlnünk, lazítani és nem aggódni miatta most.

COBRA – Hátradőlhetsz és lazíthatsz, de lehetsz Aktív is és megváltoztathatod a világot magad körül.


                  Kép Cobra oldaláról: PLEJÁDIAK: "Szükség van rád. Több életen keresztül
                        képezted magad erre a feladatra és nem érkeztél felkészületlenül.
                                            Minden, amit tudnod kell, benned van.
                              
Lynn - Az információidra alapozva milyen tanácsot adnál azoknak a kötvénytulajdonosoknak, akik próbálják a kötvényeiket beváltani bankokon és különböző „világörökség alapokon” keresztül? Van bármi esélyük, hogy ez sikerüljön?

COBRA – Jelenleg ez nagyon nem valószínű, mert a cabal irányítja a bankrendszert. Szerencsét kívánok nekik, de nem igazán vagyok opportunista velük kapcsolatban ezen a ponton.

Lynn - Értem. Mi történt Tiencsinben, Kínában augusztus 12-én? Volt egy hatalmas gombafelhő-szerű robbantás, ami nukleárisnak tűnt. Ez egy erőteljes üzenetküldés eredménye volt – az illuminátus megtorlása a kínaiak felé, akik látszólag megszegték az előírásokat a pénzem újraértékelésükkel, ami egy nappal korábban, augusztus 11-én történt?

COBRA – Pontosan ez történt. Ez része a Keleti szövetség és a cabal között folyó háborúnak. A cabal amennyire csak lehetséges, piszkos fegyvereket használt, és ez a helyzet a cabal számára néhány váratlan következményhez fog vezetni a jövőben. Tulajdonképpen felgyorsították a folyamatot ezzel az akcióval. Valójában... bizonyos következményei lesznek ennek.

Lynn - Értem. Különösen az elmúlt néhány évtized alatt az illuminátus nagyon sikeresen megtévesztette az emberiséget csalással, főleg "A hatalmas trükk, amit az Ördög valaha játszott, meggyőzte a világot arról, hogy ő nem létezik”. Miért van az, hogy a spirituális közösségekben csak néhány ember beszél a sátán és Lucifer szerepéről ezekben a kritikus időkben és szinte csak a földönkívüliekről beszélnek? Mit gondolsz, milyen ok húzódik meg emögött?

COBRA – Ennek az oka az, hogy ezek a személyek, akiket említettél többé már nem fontosak a dolgok nagy rendjében.

Lynn - Hogy érted ezt, Cobra? Miért nem fontosak?

COBRA – Azért, mert egyiküket eltávolították a bolygóról és a Központi Napba került, másikuk pedig átállt a Fényhez és a Fényerőknek dolgozik.

Lynn – Melyikük dolgozik a Fényerőknek?

COBRA – Ez jelenleg bizalmas információ.

Lynn - Értem. Helyes lenne, ha azt mondanánk, hogy ez a felemelkedési időszak, amit most tapasztalunk a „lelkek learatása” is a fény és a sötétség által?

COBRA – Nem értek ezzel egyet, mert az "aratás" szó nagy érzelmi töltöttséggel bír. Azt mondanám, hogy a felemelkedés egy folyamat, amelyben ezen és más bolygókon élő lények vibrációs frekvenciájának emelése és az emberi lények személyiségének lelkükkel és a fényrezgésekkel való egyesülése zajlik. Nem lesz lelkek begyűjtése, sem a fény sem a sötétség által. Ez egyszerűen egy forradalmi folyamat, ami tetőfokára hág, nem csak az Eseményben, de a későbbi spirituális fejlődésben, ami az Esemény után fog történni.

Lynn - Értem. Miután az Esemény megtörtént, megosztanál velünk bármilyen részletet, amit reálisan várhatunk az elkövetkezendő 10-20 évben a bolygó számára betervezett közelgő nagyszabású változásokról, vagy a Föld eredeti kezdeti szűz állapotába való visszaállításáról, a földi mennyország állapotáról?

COBRA – Az Esemény után sok-sok nagyon pozitív változás lesz, melyeknek a végső célja, hogy a Föld ismét egy paradicsomi bolygóvá váljon.


                                  Kép: Galaktikus újraegyesülés - Cobra oldaláról

Lynn – Mondanál nekünk egy példát?

COBRA – Az Esemény után megtörténik az Első Kapcsolatfelvétel, majd ezután különböző pozitív fajok technológiát fognak hozni, hogy megtisztítsanak minden szennyezést. Lesz egy tömegeket felébresztő folyamat és mindegyik folyamat egy nagyon pozitív galaktikus társadalom megteremtéséhez fog vezetni a bolygó felszínén.

Lynn - Nagyszerű. Tudnál nekünk valamit mondani a rejtélyes fényoszlopokról, melyek világszerte láthatók voltak az elmúlt pár hétben? Mi a céljuk és hogyan jöttek létre?

COBRA - Ezek legtöbbje a talajon való fényvisszaverődés vagy egy fényképezőgéppel készített villanás. Előfordul néhány valódi ilyen oszlop-észlelés, és azt mondanám, ezek 10-20%-a a Fényerők megnyilvánulásai, akik azért hozzák létre a fényjelenséget, hogy ébresszék a tömegeket, a lakosságot.


                                                   Whitefish-öböl - 2018. október

Lynn – Köszönöm, hogy pontosítottad. Valami ilyesmire gondoltam. Egy utolsó kérdés a pénzügyi helyzetről. Még mindig a pénzügyi rendszer egy teljes lekapcsolására vagy összeomlására számítasz, hogy az új rendszer fel tudjon állni? Változott valami ebben a tekintetben?

COBRA – A terv nem változott. Még mindig ugyanaz. A bankrendszer egy bizonyos meghatározott időszakra való teljes lekapcsolására számítok, mert ez az egyetlen módja annak, hogy a teljes átalakítás meg tudjon történni.

Lynn - Értem. Ezzel lezárjuk a jelenlegi eseményekkel kapcsolatok kérdéseket.


Megjegyzés: A pontos pénzügyi tervet az Esemény idejére itt olvashatod:

https://2012portal-hungary.blogspot.com/2016/06/az-esemeny-1-resz.html  

Reklám

Következő műsorunk címe: A Felfedés Krónikák Sorozat I – A Teremtés, ahol Cobra visszarepít minket az időben, és a Teremtés kezdetétől fog indulni.

Tisztázni akarjuk, hogy a mai műsor csupán egy bemutatkozása a közelgő bámulatos felfedés sorozatunknak, amely reményeink szerint ellát majd téged azzal az információval és bölcsességgel, amelyek felkészítenek arra, hogy készen állj az elképesztő közelgő bolygószintű változásokra, nem csak a fizikai síkon, de a spirituális birodalomban is. Az a szándékunk, hogy megtanulj különbséget tenni információk között és ebből következően elkerüld minden spekulációt, kitalációt, hamis információt és félrevezető tájékoztatást, melyek jelenleg megtöltik a fősodrású médiát és a világháló nagy részét is.
Cobra az első személy, aki 2012-ben bejelentette, amit ő „Az Eseménynek” nevez, de most már sok más néven is ismert. Megtalálhatod az összes felvilágosító és ismeretterjesztő frissítését weboldalán.
Információja időről időre következetesen pontosnak bizonyult. Cobra angol nyelvű oldala itt: http://2012portal.blogspot.com/

A fordításokat Cobra blogjáról itt találod. Hálás köszönet Steven Smaly-nek és Rácz Anitának:

https://2012portal-hungary.blogspot.com/

Lynn – Cobra, most szeretnék belemenni egy olyan részbe, amelyben reményeim szerint segítesz nekünk azzal, hogy egy kicsit mesélsz a történelmünkről. Valójában az első dolog, amiről kérdezni akartalak, az a Kompressziós Áttörés. Le tudnád ezt írni részletesen az új hallgatóink számra, akik talán nem értik, mit is jelent ez?

COBRA – A Kompressziós Áttörés a bolygó felszínét elérő Fény egy folyamata. Vannak Fényerőink a felszín felett és alatt is, és mikor a felszín alatt lévő Fényerők elindulnak a felszín felé, a felszín felettiek pedig leereszkednek a felszínre és találkoznak a bolygó felszínén, az a pillanat a Kompressziós Áttörés. Ez egy folyamat, amelynek az alapjai bizonyos magasabb dimenzionális, hiperdimenzionális fizikán nyugszanak.
Ez valami olyan, ami elkerülhetetlen. Ez valami, aminek meg kell történnie a kozmikus transzformáció eredményeképpen, amiben épp benne vagyunk. Mikor a Fényerők felülről és alulról találkoznak a felszínen, lesz egy drasztikus és nagyon nagyfokú felszíni átalakulás a bolygón, ez a Kompressziós Áttörés. A Kompressziós Áttörésnek vannak fizikai és nem - fizikai vonatkozásai. A fizikai aspektusokat mindannyian ismerjük. Ezek a pénzügyi újraindítás, a cabal tömeges letartóztatása, és a közzétételi folyamatok kezdete.
A nem-fizikai szempont főleg a Galaktikus Hullám, a bolygó felszínére érkező fény galaktikus hulláma, és az Esemény villanás tulajdonképpen a betetőzése lesz ennek az érkező galaktikus energiának. Volt már sok Galaktikus Szuperhullám a múltban, de semmi ahhoz fogható, ami most fog történni, mert most a sötétség ebből az Univerzumból való eltávolításának végső, befejező fázisában vagyunk, és ez korábban soha nem történt meg. Ez valami, ami egyedi. Valami, amit még soha senki nem tapasztalt. Nem tudjuk megjósolni előre, pontosan hogy fog kinézni részleteiben, de határozottan életünk legkivételesebb eseménye lesz.

Lynn – Alig várom. Ez nagyszerű. Tehát akkor megerősítenéd, Cobra, ez a folyamat magában foglal fizikai és nem-fizikai elemeket?

COBRA - Igen, pontosan.
Megjegyzés: A Galaktikus Szuperhullámról, illetve ahogy Cobra nevezi Galaktikus Szeretethullámról itt olvashatsz magyarul:

http://cobrarozsa.blogspot.com/2017/12/galaktikus-szeretethullam_11.html 

                                    Kép: A Szeretet a teremtés lényege- Cobra oldalárólLynn - Értem. Most bele fogok menni néhány kérdésbe, amik főként a történelmünkkel kapcsolatosak. Érinteni fogunk mélyebb témákat, mint például lélek és szellem, úgyhogy bele is vágok. Tudnál bővebb magyarázatot adni a férfi és női energiáról? Mi a különbség, és hogy hogyan van mindkettő jelen bennünk?

COBRA - A férfi/női energiák ebben az univerzumban az univerzum teremtésétől fogva jelen vannak. Tulajdonképpen a férfi energia az elektromos energia, a női pedig a mágneses, és mindig van egy kölcsönhatás. Minden megnyilvánult anyag ebben az univerzumban a férfi és a női energiák közötti dinamikus kölcsönhatás eredménye. Ugyanakkor mi is rendelkezünk ezzel a két polaritással és mikor tökéletes egyensúlyba hozzuk őket, az a felemelkedésünk egy nagyon fontos vonatkozását jelenti. A bolygónkon a cabal mesterségesen elnyomta a női alapelvet, a női aspektust, mert tudták, ha ezt megteszik, sokkal könnyebb irányítani az emberiséget. Most a galaxis középpontjából nagyon erőteljes női energia érkezik, hogy helyre billentse az egyensúlyt. Ez a férfi és női energiák között lévő új egyensúly egy nagyon fontos vonatkozása annak a folyamatnak, amiben most vagyunk.

Lynn - Köszönöm. Tudnál mondani néhány dolgot a Rózsa Rendjének történelméről? Honnan eredeztethető és kik voltak a tagjai?

COBRA - Alapjában véve a Rózsa Rendje a Központi Civilizációból származik. Ez az első spirituálisan magasan fejlett civilizáció, amely a galaxis központi régiójában fejlődött. Voltak bizonyos lények, akik a Központi Civilizációhoz tartoztak, és terjesztették a nézetüket, valamint az Istennő fényét galaxis-szerte. A lények egyike a Földre jött, Atlantiszra és megalkotta a Rózsa Rendjét az atlantiszi időkben. Sok temploma volt az Istennőnek Atlantiszon, amiknek az volt a céljuk, hogy lehorgonyozzák az Istennő jelenlétét a bolygón. Miután a cabal lerombolta ezeket a templomokat, ez megzavarta az egyensúlyt és valójában az egyensúly felborulása okozta Atlantisz megsemmisülését.
Ezután a Rózsa Rendje csoportok jelen voltak sok országban. Misztériumiskoláikban próbálták fenntartani az egyensúlyt amennyire csak lehetséges volt. Most eljött számunkra az idő, hogy újra felébresszük ezt a női jelenlétet és új Rózsa Rendje csoportokat alakítsunk, mivel ezek nagyon fontosak lesznek az Esemény idején. Így tehát szeretnék megkérni annyi embert, amennyit lehetséges, hogy alkossanak csoportokat bolygó szerte, találkozzanak rendszeresen fizikai síkon és horgonyozzák le az Istennő energiát a bolygón, amennyire lehetséges.
Megjegyzés: A Központi Civilizációról itt olvashatsz:

https://cobrarozsa.blogspot.com/2018/11/kozponti-civilizacio-avagy-szarnybontok.html#comments 

A Rózsa Rendjéről pedig itt:

https://2012portal-hungary.blogspot.com/2016/10/rozsa-rendje.html 

Készült egy összefoglaló is a Rózsa Rendjéről, melyet itt olvashatsz:


http://cobrarozsa.blogspot.com/2018/07/rozsa-rendje-osszeallitas-irasokbol-es.html


                                      
Lynn - Cobra, most térjünk vissza a szellemhez. Adnál nekünk egy leírást a szellem céljáról?

COBRA - A szellem eredete a Forrás, az Egy. A szellem célja, hogy segítse minden teremtmény visszatérését az Egybe. Ez a folyamat, ahogy már mondtam, mostanában hág tetőfokára, szóval most a legfontosabb minden egyes személy számára, hogy kapcsolódjon a Felsőbb Énjével, a szellemével, a forrásával, amennyire csak lehetséges.

Lynn - Mi a különbség lélek és szellem között?

COBRA – Technikai különbség van, mert a szellem a forrás, ahonnan a lélek származik, de mindkettő a magasabb dimenziónk vonatkozása, a magasabb dimenzionalitásunk, magasabb energiatesteink. A szellem és az anyag egymás aspektusai és különböző módon nyilvánulnak meg különböző dimenziókon keresztül. Mind a szellem, mind az anyag különböző megnyilvánulásokban ugyanazzal az optimális céllal rendelkezik: visszatérni az Egybe.

Lynn – Létezik egy bizonyos folyamat, amely magában foglalja a lélek evolúcióját?

COBRA – Ez mindig egy evolúciós folyamat, mert a lélek a legmélyebb szinten emlékszik az Egyre, mivel az Egyből származik. Ez a belső késztetés az evolúció folyamata, amely mindig egy kicsit másképp nyilvánul meg a különböző emberek számára. De a végső cél, a végső motiváció ugyanaz.

Lynn – És mihelyt kikerültünk a 3D-ből, meg fogjuk érteni ezeket a dolgokat.

COBRA – Már most is elkezdheted megérteni őket. Nem kell várnod, hogy kikerülj a 3D-ből, mert a megértés nincs dimenziókra korlátozva. Akár most is megértheted ezeket.

Lynn – A testünk egy holografikus alkotás?

COBRA - Tulajdonképpen minden ebben az Univerzumban, beleértve a testünket is, egy holografikus alkotás.

Lynn - Megtapasztalhatjuk az életet bárhol a teremtésben úgy, ahogy akarjuk?

COBRA – Miután elértünk egy bizonyos szintű spirituális szabadságot, igen.

Lynn – Mi ez a szint? Honnan tudjuk, hogy elértük ezt?

COBRA – Ez lehetséges, miután átirányítottuk a figyelmünket, mikor már többé nem vagyunk kitéve a rendezetlenségnek (entrópia), az alsóbb dimenzióknak, akkor teljesen szabadon mehetünk ahová akarunk, hogy megtapasztaljuk, amit akarunk, természetesen teljes harmóniában az Isteni tervvel.

Lynn – Köszönöm. Mi a tudatosság?

COBRA – A tudatosság valójában egy dinamikus kölcsönhatás a szellem és az anyag között. Tulajdonképpen az elágazás a szellem és az anyag között. A szellem az, ami elkezd éberré válni önmagára anyagként, amely visszakapcsolja önmagához.

Lynn – Hogyan áll kapcsolatban a tudatosság a szellemmel?

COBRA – Tulajdonképpen egy ponton a szellem úgy döntött, hogy kivetíti magát az anyagba és a tudatosság ennek a kölcsönhatásnak eredményeképpen született meg.

Lynn – Mik az előnyei a szellemmel való kapcsolódásnak?

COBRA – Ez elég nyilvánvaló. Mielőtt kapcsolódnánk a szellemünkkel, nem vagyunk igazán életben, mivel a szellem az élet forrása.

Lynn – Szóval ez olyan, mint a mag. (Igen) Következő kérdésem: miért kellene ezt megtennünk?

COBRA – Ez rajtad áll, nem kényszerít rá senki, hogy megtedd, de ha megteszed, határozottan nagyobb belső boldogságot fogsz elérni, és támogatni fogsz más lényeket az univerzumban, hogy nagyobb boldogságot érjenek el ők is.

Lynn – Ez egy elég jó indoknak hangzik. (Igen, pontosan) Egy bizonyos ponton fogunk rá emlékezni, kik vagyunk és mi a Földön való létezésünk célja?

COBRA – Természetesen, mindenki emlékszik a céljára, amikor elér egy bizonyos szintű kapcsolatot a felsőbb énjével, a lelkével.

Lynn – Tudnál adni nekünk néhány jó tanácsot azzal kapcsolatban, hogyan tudunk legjobban kapcsolódni a szellemmel?

COBRA – Mindig összekapcsolódhatsz a felsőbb éneddel meditációban, egy szépségben megélt tapasztalattal és az öröm megtapasztalásával. Tehát bármi, ami örömet szerez neked, és bármi, ami inspirál téged a szépség felé, az egy jó irány a szellemeddel való kapcsolódáshoz.

Lynn – Kapcsolódhatunk más szellemekkel?

COBRA – Igen, természetesen, ha kapcsolódtál a saját felsőbb éneddel, mindig egységben leszel az összes fénylénnyel.
Megjegyzés: A Felsőbb Én-hez való kapcsolódást segíti ez a Cobra által ajánlott meditáció:
Lynn – Mondanál néhány szót a Lélekcsaládokról? Mik azok?

COBRA – A lélekcsaládok olyan lelkek csoportjai, akik az életnek ugyanabban az időfolyamában születtek a Galaktikus Központi Nap portálján keresztül, a történelem egy bizonyos pontján és néhány hasonló tapasztalatban osztoztak útjuk és létezésük során.


Megjegyzés: A Lélekcsaládokról itt olvashatsz:

https://2012portal-hungary.blogspot.com/2018/04/lelekcsaladok.html 

Lynn – Megvan a képességünk arra, hogy kapcsolódjunk emberekkel a múltunkból, mint például ősökkel, elhunyt hozzátartozókkal, és emberekkel, akiket előző életekben ismertünk?

COBRA – Persze, kapcsolódhatsz ezekkel az emberekkel, ha ráhangolódsz a vibrációs frekvenciájukra, ha hasonló vibrációs frekvenciád van, mint nekik. Mindig van lehetőség a kapcsolódásra.

Lynn – És mi a helyzet a magasabban fejlett szellemekkel, mint például a Felemelkedett Mesterekkel való kapcsolódási képességünkkel?

COBRA – Ha kapcsolatban állsz a lelkeddel, a Felsőbb Éneddel, ezen a kapcsolaton keresztül mindig kapcsolatba léphetsz a Felemelkedett Mesterekkel.

Lynn – Miért érzi magát sok ember összekötve a földönkívüli élettel?

COBRA – Egyszerűen azért, mert az élet soha nem volt csak erre a bolygóra elkülönítve, és mindenkinek van egy természetes hajlama arra, hogy kapcsolódjon a Csillagtestvéreivel más bolygókról és más csillagrendszerekből. Egy nagyon természetes tendencia, hogy kapcsolódj a családod részeivel.

Lynn – Hogyan adja át neked a szellem az információt?

COBRA – Tulajdonképpen, mikor valaki összekapcsolódik a szellemmel, annak a személynek sokkal könnyebb információforrásokhoz hozzáférni, fizikaihoz és nem-fizikaihoz is.

Lynn – Tudjuk, hogy vannak szigorúan bizalmas információid, amiket nem tehetsz közzé, de vannak belső forrásaid, amikhez hozzáférsz?

COBRA – Igen, természetesen, vannak belső és külső forrásaim. Ez mindig kettős.

Lynn – Mondhatsz ezekről valamit?

COBRA - Nem, nem, nem.

Lynn - Értem. Van egy előre megírt isteni terv az emberiség számára, vagy ez a szabad akaratunkon múlik?

COBRA – Az isteni terv mindig dinamikus, és mindig tudsz rajta javítani úgy, hogy a Fény javára használod a Szabad Akaratodat. Tehát mindig jobbá tudod tenni a dolgokat. Létezik egy általános vázlat, de mindig rengeteg hely van a változtatásra és javításra.

Lynn - Értem. Cobra, van bármi, amit szeretnél mondani a hallgatóságodnak, akik világszerte jelen vannak, és bármi, amit szeretnél közölni, hogy segíts a felkészülésben?

COBRA – Szeretnék mindenkit bátorítani, hogy vegyen részt a Heti Meditációkban. Ezek a meditációk még mindig nagyon fontosak. Szeretnék egyúttal mindenkit invitálni, hogy segítsen a Rózsa Rendje csoportok létrehozásában. Szeretném elmondani, hogy nem számít, hogy ilyen sokáig tart a dolog. Nagy előrelépések történnek, és ha végiggondoljátok, hogy az emberi népesség csupán egy nagyon kis százaléka koncentrál a bolygó felszabadítására, akkor látható, hogy rendkívül sikeresek voltunk, és még sikeresebbek leszünk a jövőben.
Megjegyzés: Kulcs a Szabadsághoz meditáció itt:

Lynn – Megadnád a weboldalad címét?

COBRA – Rákereshetsz Google-ben, ha beírod, hogy ’Cobra portal 2012’ és könnyedén meg fogod találni. (Megjegyzés: fentebb, az interjúban jelezve van már.)

Lynn – Értem. Hálás köszönet az idődért és figyelmedért, Cobra, és mindannyian értékeljük, mikor információt adsz át nekünk és folyamatosan bátorítasz minket, szóval nagyon köszönjük!

COBRA - Szeretném megköszönni neked, hogy időt szakítottál ennek az interjúnak a létrehozására, és szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, akik támogatta a küldetésemet. A küldetésem nem lenne olyan sikeres a támogatás nélkül, és szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki a Fényért dolgozik.

Lynn – Nagyszerű, ezer köszönet, Cobra. Hamarosan újra beszélünk.

COBRA - Rendben. Nagyon jó. A Fény Győzelme! 

COBRA Portál a Bolygó Felszabadításáért


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.