2020. január 1., szerda

Pénzügyi rendszer – frissítés

Eredeti bejegyzés: http://2012portal.blogspot.com/2019/12/financial-system-update.html
Fordította: Rácz Anita

Sok minden zajlik a színfalak mögött a pénzügyi rendszerben. Megoszlás van a fekete nemesi családokban azzal kapcsolatban, hogy hogyan haladjanak tovább a terveikkel.
Az egyik fekete nemes frakció a repopiacon keresztül akarja összeomlasztani a rendszert amilyen hamar csak lehetséges és az IMF által centralizált kripto pénzügyi rendszerrel akarják helyettesíteni, ahol az emberek az okostelefonjaikkal fizetnének és megfigyelnék a viselkedésüket és egy társadalmi kreditrendszeren keresztül értékelnék őket.
Mind a JP Morgan, mind a Deutsche Bank fontos szereplők az eljövendő pénzügyi krízisben és mindkettő mögött ez a fekete nemes frakció áll.
https://en.wikipedia.org/wiki/Christine_Lagarde
Szeptember 16-án a Deutsche Bank csatlakozott egy a JP Morgan által vezetett globális blockchain (blokklánc) hálózathoz:
(A blokkláncokról itt lehet olvasni magyarul: https://hu.wikipedia.org/wiki/Blokkl%C3%A1nc - a szerk.)
Abban a pillanatban ez a frakció úgy érezte, hogy készen áll a következő lépésre és még ugyanazon a napon egy hatalmas anomáliát indítottak be a repopiacon, amit a JP Morgan továbbterjesztett oly módon, hogy visszatartotta a likviditást a többi banktól:
Szeptember és december között ez a frakció tovább folytatta terveit:
(A cikkhez kapcsolódó információ itt olvasható magyarul: https://g7.hu/penz/20190918/elfogyott-a-dollar-new-yorkban-a-valsag-ota-eloszor-lepett-kozbe-a-fed-a-penzpiacon/ - a szerk.)
Úgy volt, hogy a rendszerük béta tesztelését ebben a hónapban kezdik meg Kínában:
Az volt a tervük, hogy összeomlasszák a jelenlegi pénzügyi rendszert a repopiacon keresztül, majd újévre megvalósítják az új rendszert:
Terveik múlt héten omlottak össze, amikor a másik fekete nemesi frakció akcióba lendült.




Ez a másik frakció a jelenlegi központi bankos adósrabszolga rendszert támogatja, nem akarják, hogy összeomoljon a rendszer és a FED-et támogatják.
Ez a másik frakció az alábbi cikket jelentette meg:
A cikk felhívta a közvélemény figyelmét a repopiaci helyzetre és a FED rájött, hogy ha nem avatkoznak be, a rendszer újévig összeomolhat. A reakciójuk erős és gyors volt: az a tervük, hogy 500 milliárd dollárnyi likviditást pumpálnak a rendszerbe a következő néhány héten:
Ettől lenyugodott a helyzet és az első fekete nemes frakció, amelyik könyörtelenül össze akarja omlasztani a rendszert, most már folyamatosan veszít az erejéből.
Meghiúsul a blokklánc rendszer béta tesztelése Kínában:
Nem lesz újévre globális pénzügyi összeomlás, de a FED beavatkozása nélkül közelebb álltunk a totális összeomláshoz, mint a történelem során bármikor.
A Fényerők NEM akarják a rendszer könyörtelen összeomlását, hanem fokozatos és kiegyensúlyozott rendszerösszeomlást akarnak, megnövekedett tudatossággal kombinálva, ami a pozitív pénzügyi Újraindításhoz vezetne.
Emiatt arra kérnek mindenkit, hogy aki csak tud, vegyen részt az alábbi meditációban:
Ezt a meditációt magának a tényleges Vízöntő Kornak az aktivációjáig fogjuk végezni.
A január 13. és 17. közötti kereskedési héten van a legnagyobb valószínűsége annak, hogy a pénzügyi piacokon kialakult helyzet teljes válságba fog torkollni, ami a jelenlegi pénzügyi rendszer összeomlásához fog vezetni.
A new yorki tőzsde január 13-i, hétfői 9:30-as (EST időzóna szerint) nyitásának asztrológiai grafikonja egy erőteljes pontos négyes Nap-Szaturnusz-Pluto-Ceres együttállást mutat, ahol ezek a bolygók pont 8 ívpercen belül torlódnak össze, míg a Szaturnusz ténylegesen a Földről nézve a Napkorong mögött lesz!

Néhányan január 15. körül várják a Deutsche Bank összeomlását:
Martin Armstrong pénzügyi elemző a piaci ciklusokat tanulmányozza és arra a következtetésre jutott, hogy a gazdaságba vetett bizalom ciklusa január 18/19 környékén fogja elérni legalacsonyabb pontját.
Két független forrás azt közölte, hogy az európai intézmények nem fogják hagyni, hogy a Deutsche Bank összeomoljon, és az utolsó pillanatig meg fogják védeni, ehhez hasonlóan:
Mindenesetre a jelenlegi adósságalapú pénzügyi rendszert nem lehet már tovább fenntartani és az európai központi bankok már készülnek az összeomlásra:
Nem lehet tudni, hogy a közelgő válság, ami a pénzügyi Újraindításhoz fog vezetni, hogy fog végződni, de itt vannak a lehetséges forgatókönyvek:
Néhány napon belül fogok írni egy újabb bejegyzést a Vízöntő Kora aktivációnkról, azt remélve, hogy most el fogjuk érni a kritikus tömeget.
A Fény győzelme!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.