2017. július 30., vasárnap

Ízisz Misztériumai 3.
Az idő természetes ritmusa…..Cobra szerint akkor érezhetjük ezt, ha kapcsolódunk a 13 holdcikluson keresztül.Erről az ősi tudásról itt olvashatsz magyarul: https://2015attores.blogspot.de/2017/02/harmoniaban-hold-ciklusaival-es.html

Hálás köszönet az Áttörés blognak a fordításért és az összeállításért! <3

Az éppen aktuális Hold fázis itt megtekinthető: http://www.frabato.hu/aktualis-holdfazis


                                                                     Holdfázisok2017. augusztus 7-én Telihold lesz, ami mindig fontos időszak a Fény erők számára, íme egy idézet Cobrától:

A Teliholdhoz kapcsolódik egy információ, amit az Ellenállástól tudunk. A plazma 
akréciós örvény megnövekszik minden hónapban, amikor is a Föld-Hold plazmakapu nyitva van. (megj: az akréció anyag beforgást jelent, van egy központi test, jelen esetben Gaia, ami körül diffúz anyag, vagyis szétszórt plazmaanyag kering és ebben az anyagban van Yaldabaoth a polip entitás. Ő a „csápjaival” vagy más néven húrjaival tartja karantén alatt a Földet.)

A Ganümédész Portál ( megj: a Ganümédész a Jupiter legnagyobb holdja, itt állomásozik a Galaktikus Föderáció, az Asthar Parancsnokság, a Plejádi, Szíriuszi és Andromédai Flotta és az Ellenállás is. Ez a fő kommunikációs pont a Naprendszerben.) megtisztítja ezeket a plazma örvény húrokat, szálakat, amiket Szeth alagútjainak hívunk, itt az egész Naprendszerben és a Föld körül.

Jó hír Cobrától: Szeth alagútjai már tiszták, és már csak Gaia körül van rendellenes plazma, ami szintén feloszlóban van.


A Holdról itt olvashatsz bővebben, ha szeretnél: http://2012portal-hungary.blogspot.de/2016/11/hold.html


A nők minden hónapban megtapasztalhatják a Holdhoz kapcsolódó időszámítás természetes folyamát, hiszen a menstruációs ciklus ezt követi, és nem a mesterségesen beállított 12 hónapos 30-31 napos naptárrendszert. A természet, a tudat és a növekvő Istennő energiák lágyan elmossák az akadályokat előlünk és ez a folyamat, átalakulás fokozódik….

Ízisz Istennő aranyozza be mindannyiunk napját! <3 <3 <3


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése