2017. július 28., péntek

Köszöntő




Szeretettel köszöntelek az oldalon. Légy bár út- vagy igazságkereső, ébredező vagy csak egyszerűen kíváncsi szívesen látlak. Az itt megjelenő cikkekben lévő információk egy része Cobrától, az Ellenállás szóvivőjétől származnak, vagy az ő hivatkozásaiból. De lesznek még Untwine-tól is fordítások, aki az Istennő energia elkötelezett támogatója és lehorgonyzója ezen a Bolygón.

Az írások lehetnek megdöbbentőek és hihetetlenek, de kérlek nyisd ki az elmédet és a szívedet....sokkal több van Földön és Égen, mint azt elképzelni tudnánk.
Lesznek írások a Rózsa Rendjével kapcsolatban és lesznek a Cobra csoport számára is.
Szeretnék régebbi írásokat is feltenni az oldalra, hogy jobban érthetővé váljék mindenki számára, mi is történik most velünk itt a Földön.

Eljött az idő, hogy elhiggyük magunkról, hogy bármire képesek vagyunk! Legfőképpen szeretni! Szeretni magunkat, a családunkat, a barátainkat és minden érző lényt. Gaia lakói: minden ember, állat és növény órási átalakuláson megy keresztül jelenleg is. Lehet még nem hallottál az Eseményről. Mi az, hogyan fog megtörténni, mit tehetsz annak érdekében, hogy felkészült legyél, kik azok, akik segítenek a felszabadítási folyamatban.

Tudd, hogy jó helyen vagy, mert itt minden ehhez kapcsolódó információt szeretnék megosztani, mindezt azért, hogy te is felismerd: részese vagy. Minden ember, minden hozzájárulás számít! Te is, kedves olvasó. :)
Személy szerint 2013 óta támogatom a folyamatot, sok mindenben változtattam az életemben, lépésről lépésre. A Végső Áttörés egyre közelebb kerül, ezért szeretnék segítségére lenni minél több embertársamnak.

Nagyon sok szeretet kaptam és kapok emberektől, köszönöm szépen a bizalmat és a támogatásotokat, sokat jelent számomra! :) Ebből a rengeteg szeretetből mindenkinek visszajuttatok, amennyit csak lehet. Szeretetből van elég és jut belőle mindenkinek. Tudd, hogy nem vagy egyedül és vigyáznak ránk!

Életünk legnagyobb történése itt van a küszöbön: Harmóniában, Egységben, Örömben és Jólétben fogunk élni, úgy ahogy azt a Forrás eredetileg elképzelte és létrehozta.
A Fény győzelme!





                                                    

3 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.