2017. december 21., csütörtök

Kedves Rózsák!


Ma 2017. december 21-dike van. Ezen a napon leghosszabb az évben az éjszaka. Viszont nagyon fontos tudnunk, hogy ilyenkor jön el egy Fordulat: a Fény újból felülkerekedik a sötétségen. Ettől a naptól kezdve újból a nappalok kezdenek majd el hosszabbak lenni.

Biztosak lehetünk benne, hogy a sötét oldal is ki fogja használni a mai napot és mindenféle ceremóniákat, rituálékat fognak végezni, hogy a saját erejüket és hatalmukat fenntarthassák. Cobra mindig mondja, hogy legyünk nyugodtak, mert nem fog nekik sikerülni, a vereségük biztos!

Mi, a Rózsa Rendje, tudjuk ezt és tisztában vagyunk a sötét oldal ténykedéseivel. Képesek vagyunk hatástalanítani az ő elnyomásukat a mi gyengédségünkkel, szeretetünkkel és Istennői energiánkkal. 



            "Birtokában vagy az igazi Erődnek, engedd meg, hogy a te Istennői mivoltod
                                                 és Igazságod ragyogjon." 


A mai napon egy fontos meditációra kerül sor. 21-dike a fordulópontja annak a portálkapcsolódásnak, amikor Galaktikus Egyenlítő és Pleroma együtt állnak. Pleroma Galaktikus teste egészségesebb, mint valaha, és a Galaxisunk is gyógyul az elszenvedett traumáktól. 
Bár a sötét oldal a "fekete nap"-ként tiszteli a Galaktikus Központi Napunkat, Pleroma valójában egy tündöklő Nap, egy csillagkapu, a Galaxisunk szíve. Plazma féreglyukakon keresztül kapcsolódik a mi Napunkhoz.




                                                                    Pleroma


A mai napon egy energiavillanást fog elküldeni az Új Atlantisz energiarácsba Gaianak és lakóinak, hogy megerősítse a Fényt a Bolygón. A Fényerők nagyon szépen haladnak a műveleteikkel, rengeteg előrehaladást történt, ezért ez a mostani impulzusenergia drasztikusan meg fogja változtatni a plazma síkot a holdpálya alatti tér nagy részében. 

Segítsünk lehorgonyozni annyi Istennői energiát a Fényrácsba Gaia magjáig és minden ember szívébe amennyit csak lehetséges drága Rózsák. 
A mi feladatunk és küldetésünk, hogy ezeket az eltorzított és életellenes energiákat harmonizáljuk. A gondolataink, vízióink és energiánk támogatni fogja, hogy ez a csodálatos Bolygó, amin élünk, újból szabad legyen. 



Készülj a meditációhoz, ha szeretnél. Gyújts meg egy gyertyát, füstölőt, ha van kedvenc kristályod, akkor vedd magadhoz. Ha szeretnéd, harmonizáld a teret illóolajjal, hangtálakkal, virággal, szimbólumokkal. Használj bármi kellemeset, ami csak eszedbe jut. Készült egy vezetett meditáció is segítségképpen, köszönet érte a PFC (Prepare for Change - Készülj a Változásra) közösségnek, Smaly7-nek és Rácz Anitának :) :


https://www.youtube.com/watch?v=bHLd2-0EotA&t=374s


Ez a portálkapcsolat december 25-ig van nyitva, ezért a mai nap után még négy napig végezzük ezt a meditációt. Egy gyönyörű videót készített ehhez az eseményhez Kiss Virág, köszönjük szépen :) A videó címe: Multidimenzionális Portál meditáció:

 
https://www.youtube.com/watch?v=bvVV6-QYyNk


Ha szeretnél a meditáció előtt ellazulni, akkor sok szeretettel ajánlom hozzá ezt a kitűnő zenét. Kellemes zenehallgatást és ráhangolódást kedves Rózsák. 
 Boldogság frekvencia a zene címe:


https://www.youtube.com/watch?v=rGCtEPnYzM8&t=2108s

 
Az Istennő Szeretete és Fénye legyen mindenkivel!  


 

Magyarországi hivatalos Rózsa Rendje csoport:

https://www.facebook.com/groups/215918695494604/?ref=bookmarks

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.