2017. december 20., szerda

Multidimenzionális portál Meditáció

TERJESSZÉTEK! Multidimenzionális portál meditáció, 0010110 rendelkezés és PB csillagpor parancs - december 17. és 25. között 15:30-tól.





Újra itt az idő, hogy cselekedjünk. Itt az idő, hogy saját kezünkbe vegyük bolygónk sorsát. Mindannyian egyetértünk abban, hogy a bolygó felszabadítása túl sokáig tart. Itt a lehetőség, hogy együtt felgyorsítsuk a folyamatot.

Multidimenzionális portál és decemberi napforduló meditáció

Ahogy azt Cobra a december 7-i helyzetjelentésében írta:

"Jelenleg teljes körű csata zajlik a Föld bolygóért a plazma síkon a holdpálya alatti térben. A Fényerők a féregszerű plazmoid entitás eltávolítására fókuszálnak, amely az Orionból érkezett a Naprendszerbe 1996-ban és most a Föld körül van feltekeredve.



http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/09/rovid-helyzetjelentes.html



Ennek az entitásnak és a testében élő kisebb plazma entitásoknak - az egzotikus plazmafegyvereikkel együtt - a reakciói brutális skaláris támadásokat idéznek elő a Fénymunkások és Fényharcosok ellen."

December 17-től, 9 napon keresztül nekünk, mint Fénymunkások és Fényharcosok csoportjának, nagyszerű lehetősége nyílik, hogy segítsünk a Fényerőknek ebben a szituációban:

A Galaktikus Központhoz vezető multidimenzionális portál fog megnyílni december 17. és 25. között, melynek fordulópontja december 21-én lesz, amely drasztikusan meg fogja változtatni a plazma síkot a holdpálya alatti tér legnagyobb részén. Ennek a portálnak részben pontos leírása itt található:

http://www.universallifetools.com/2017/11/galactic-alignment-supermoon-december-2017/''



http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/12/helyzetjelentes.html



Ahogy azt Untwine is leírja, minden téli napfordulókor 1975 és 2025 között a Naprendszerünk egyenes vonalban együtt áll a galaktikus síkkal és ebből adódóan a Galaktikus Központi Nappal. Ezért minden téli napfordulókor egy energiavillanást kapunk a Központi Napból. Felhasználhatjuk ezt arra, hogy összehangolódjunk a Fénnyel és hagyjuk, hogy keresztüláramoljon a Naprendszerünkön, hogy segítsen elhozni az Eseményt.

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2016/12/teli-napfordulo-egyuttallas.html





A Prepare for Change csapatával együttműködve, akik a december 21-i téli napforduló időpontjában egy összehangolt világmeditációt szerveznek. Az ehhez kapcsolódó eseményt, melyet a Szeretjük a Tömegmediációkat oldal is lefordított, itt található. Aki vezettetést érez, csatlakozhat hozzánk:



https://www.facebook.com/events/528113360885328/


A Decemberi Napforduló Meditációhoz készült vezetett meditáció, köszönet érte Smaly7-nek és Rácz Anitának :) . A pontos időpont 2017. december 21-e délután 17:28.

 
 Valamint Cobra beleegyezésével, azt javasoljuk, hogy a multidimenzionális portál megnyílásának teljes ideje alatt végezzük a napforduló meditációt 15:30-kor.


https://prepareforchange.net/2017/12/13/2017-december-solstice-meditation-december-21st-at-428-pm-gmt/



Azzal, hogy a portálnyitás ideje alatt elvégezzük ezt a tömegmeditációt, felhasználhatjuk csoporttudatunkat, hogy egy erős szándékot teremtsünk arra, hogy felgyorsítsuk a plazma síkon és a holdpálya alatti térben lévő összes egzotikus fegyver eltávolításának folyamatát, hogy beindítsuk a tömeges letartóztatásokat, a közzétételt és az Eseményt.

Tudományos vizsgálatok megerősítették a tömeges meditációk emberi társadalomra gyakorolt hatását, ezért mindenki, aki részt vesz ebben a meditációban, tulajdonképpen segíthet közelebb hozni az Eseményt és a teljes közzétételt:



http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/



http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

 

0010100 Rendelkezés


Ezt a kódot ázsiai társainktól kaptuk, ami az Esemény felgyorsításának kulcsa. Ajánlatos meditációs eszközként használni, hogy szándékunkat e cél elérésére fókuszáljuk. A Fény Mandalákkal együtt használva is jelentősen fokozza a funkcióját. Ez egy bináris kulcskód, amely a Galaktikus Központi Nap erejéhez igazodik. "Nullponti függvényt" is kifejez, melyben a 001 és a 110 ellentétesen van tükrözve, melynek eredményeként a középső "nulla" a Forrás központhoz igazodik.




Készült egy másik kép is ugyanezen kóddal, amin egy Rendelkezés van az Esemény felgyorsítására. 


Részletesen itt olvashatsz róla, hogyan használhatod. Többféle lehetőség közül választhatsz. Köszönet a fordításért Rácz Anitának :) :

https://welovemassmeditation-hu.blogspot.de/2017/12/multidimenzionalis-portal-meditacio.html


PB csillagpor parancs

A meditációt követően, ami kb. 15:45-kor ér véget, amíg az elménk továbbra is meditatív állapotban van, a Plejádiak által kifejlesztett PB csillagpor parancs protokollt is elvégezhetjük, amely egy ajándék az emberiség számára.

Egyszerűen ismételd el magadban háromszor: "PB csillagpor parancs".


Magyar felirattal készült hozzá videó, köszönet érte Arbre Solaire-nek. A videóban lévő szöveg fordításáért és feliratozásáért pedig köszönet Rácz Anitának és Smaly7-nek. :) 

 



Ezután a Plejádiak fejlett technológiájukat felhasználva hozzáférnek a központi idegrendszerünkhöz, hogy könnyítsenek bármilyen krónikus fájdalmon:

http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/12/command-pb-stardust-video-and-manga.html



http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/11/fizikai-beavatkozas.html



A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/528113360885328/

A decemberi napforduló meditáció instrukciói itt olvashatók:

1. Lazítsd el a tested, az érzéseidet és elmédet úgy, hogy a lélegzetedre figyelsz vagy bármely más módon, ami számodra működik.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy békét, igazságot, szabadságot és bőséget hozz a Föld bolygó és lakói számára.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, a Napon és a Holdon, majd a Lélekcsillag csakrádon és a testeden keresztül a Föld középpontjáig.

4. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely Gaia középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé.

5. Most két Fényoszlopban állsz. A Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

6. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy ragyogó fehér Fényörvényt, amely az ÉN VAGYOK jelenlétből ereszkedik le a Föld összes Fénymunkásának Lélekcsillag csakrájába. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt a 144.000 Felsőbb Énjét aktiválódni, ahogy ráébrednek személyes küldetésükre.

7. Jeleníts meg gondolatban egy ragyogó fehér Fényt az ÉN VAGYOK jelenlétből a Föld minden emberének Lélekcsillag csakrájába, energiamezőjébe és személyiségébe leereszkedni, felébresztve őket a Fény valóságára és megadva nekik az erőt, hogy végre felszabadítsák magukat a sötétségből.

8. Lásd ahogy ez a Fénysugár kiterjeszti magát a Föld Fényrácsába és kapcsolódik Gaia szívéhez.

9. Lásd, hogy a Föld minden élőlénye kapcsolatba lép lélekcsaládjával és spirituális vezetőjével ahogy ez a közös Fénysugár kiterjed a Föld energiarácsa mentén.

10. Lásd, ahogy ez a Fény továbbterjed az egész Földön és a Naprendszeren, kapcsolódva az Agarthaiak, az Ashtar Parancsnokság, a Plejádiak, a Szíriusziak, az Andromédaiak, az Arktúrusziak, a Líraiak, a Galaktikus Konföderáció és minden Fénylény Lélekcsillag csakrájához, akik keresztülvezetik és támogatják az emberiséget a Föld Felemelkedésén.

11. Lásd az Istennő energiát spirális alakban lefelé áramlani a kiterjedő Fény e rétegein keresztül, békét, harmóniát és felszabadulást hozva a Föld bolygóra.

Terjesszétek ezt a hírt! Osszátok meg világszerte! Jelentessétek meg weboldalaitokon és blogjaitokon. Szóljatok spirituális csoportoknak, hogy csatlakozzanak hozzánk. Ha ismertek alternatív médiát, küldjétek el nekik. Facebook csoportot is létrehozhattok helyi csoportok részére, akik lakóhelyetek környékén végzik a meditációt. YouTube videót is készíthettek.

A Fény győzelme!

Hivatkozás:

https://www.returntoyourtruth.com/winter-solstice-meditation


Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.