2017. december 29., péntek

Ízisz Misztériumai 7.






Korábbi részek itt elolvashatóak:



































Ebben a részben Astara kerül említésre. Kezdjük egy idézettel Cobrától az eredeti Ízisz Misztériumai című cikkjéből:



Itt elérhető:








„Astara, aki a Szíriusz csillagrendszerből érkezett, magára vállalta azt a feladatot, hogy a bolygó felszínén megőrizze az Istennő jelenlétet az elmúlt 26000 éves ciklusban.

Az egyiptomiak Aszet-ként, a görögök Íziszként ismerték és jelenleg ezt a nevet használják széles körben.”

Astara Ashtar ikerlángja. Mindketten ugyanannak a lélekkivetülésnek a részei, férfi és női megnyilvánulásként.


                                     Astara: „ Megérdemled a legjobbat! Az álmaiddal 
                                     és a kívánságaiddal érd el a csillagokat és

                                                        ne elégedj meg kevesebbel.”


 
A Földön más neveken is ismert Astara, hiszen minden kultúra másként nevezte el, de az energia, amit képvisel és átad, sugároz számukra az ugyanaz. Megjelent különböző kultúrákban a következő elnevezésekkel: Ast, Ízisz, Asera, Vénusz, Astaroth vagy Aphrodité.




                                                                Aphrodité ábrázolás
 
Vénusz Istennőről egy Bolygót is elneveztek. A Vénusz a Naprendszer egyetlen olyan Bolygója, ami női alakról kapta a nevét. 
Rajta kívül csak három törpebolygó visel női nevet: a Ceres, az Eris és a Haumea. (Ebből is látszik, hogy a női alapelv mennyire elnyomás alatt van évezredek óta.) 
 

                                                             Vénusz Bolygó

Astara energiája felemelő és mindenki szívében nyomot hagy: ő képviseli a Szerelmet, Szeretetet, Szépséget, Termékenységet, a Táncot, Szexuális vágyat, Nőiességet, Hűséget.
Az egyiptomi időkben Íziszként és Ozíriszként jelentek meg ezen lélekpárok. 
 

                                                             Ízisz és Ozírisz


Eredetileg Iona Istennő, a Központi Civilizáció képviselője hozta ide a Bolygóra több százezer évvel ezelőtt az Istennő Misztériumokat. Az ő tanítványa Astara, majd később ugye Ízisz.




                                                            Iona Istennő




Iona és Aion egy kozmikus ikerlélekpár, akik nagyon fontos szerepet játszottak, amikor megalakult a Fény Galaktikus Központi civilizációja több millió évvel ezelőtt.



Iona célja most az, hogy az istennő tudatossága terjedjen a Galaktikus Központi Napból a kevésbé fejlett bolygók felé a Tejútrendszer külső spirális karjaiba.

A galaktikus mitológiában szárnyas istennőként ábrázolták.


Aion célja, hogy segítse a kozmikus fordulópont ciklusát, és felügyelje azt a galaxisban, harmóniában 25 000 éves Galaktikus Központi Nap szív impulzusával.








                                                             Aion és Iona



Amíg Atlantisz létezett, addig Astara terjesztette az Istennő tudását, Misztérium Iskolákat alapított mindenhol.

Idővel (elsődleges anomália megerősödése a Bolygón a chiméra által) a fő atlantiszi misztérium iskola lassú hanyatlásnak indult, ahogy a Felemelkedett Mesterekkel való közvetlen kapcsolata megszűnt.






Egy bizonyos ponton Egyiptomba költözött, ahol templomok és piramisok épültek a szakkarai és a gízai fennsík közötti területen. Az utolsó Özönvíz idején ie. 9564-ben minden atlantiszi Misztérium iskola megsemmisült, a legtöbb tudás és bölcsesség elveszett.



Az Özönvíz után a Misztérium iskolák lassan újraéledtek a Közel-Keleten az atlantiszi örökség fennmaradt töredékeiből, és inspirációt kaptak a pozitív földönkívüliekkel történt alkalmi kapcsolatokon keresztül (például Izisz titkai a Szíriusz kapcsolat közvetlen eredményeként) és a földalatti agarthai hálózattól (például Delphi titkai).

A Misztérium iskolák részei elkorcsosultak a fátyol megerősítésének eredményeképp, és az illuminátusok erről az ágról származnak.





                                                          
Delfi jósda





A Misztérium iskolák megújulása a Földközi térségben 2000-2500 évvel ezelőtt történt a Galaktikus Központi Nap megnövekedett aktivitása eredményeképpen. Abban az időben a Misztérium iskolák beavatottjai tudomást szereztek bolygónk karantén státuszáról és az arkhónok jelenlétéről.



Ezeknek a Misztérium iskoláknak a megsemmisítése volt a fő célja a kazár arkhón inváziónak a 4. században, és a kereszténység elmeprogramozás kultusz emelkedését hangszerelték, hogy megszüntessék az igaz Megismerés utolsó maradványait.



Saint Germain felélesztette a régi egyiptomi misztériumokat, és létrehozott egy Misztérium iskolát Párizsban 1775-ben. Ezt a Misztérium iskolát a Csillag Testvériség működtette egy újabb évszázadon keresztül, melynek egyik tagja egy csodálatos könyvet írt, amely sok kódolt üzenetet és a Felemelkedés folyamatát tartalmazza:

Angol: http://www.sacred-texts.com/eso/um/

Magyar: Leplezetlen Misztériumok





                                        Godfré Ray King: Leplezetlen Misztériumok




Sok Misztérium iskola szerte a világon jelenleg töredékes tudással és bölcsességgel rendelkezik.

Igazi Misztérium iskolák létrehozása csak az Esemény, és különösen az Első Kapcsolatfelvétel után lehetséges.





A fenti információkat Cobrától tudjuk. A történelmünk folyamatos hamisítása eredményezi, hogy minden tudásunk hamis és megkérdőjelezhető. 
Valójában csak az Akasha krónikákban találhatóak meg az igaz történések, amikhez csak akkor lesz hozzáférésünk, ha az „Én vagyok jelenlét”-ünk tökéletes és végleges lesz. A Forrás tud mindenről és ha vele Egyet alkotunk többé nem lesz titok semmi sem.

Természetesen megvan a Fényerők terve is arra vonatkozóan, hogy bizonyítást nyerjenek ezen tények, hiszen nekik is vannak eltárolt információik történelmünkről. Ezek az Esemény után kerülnek majd feltárásra, mindenki számára itt a Bolygón el lesz magyarázva, hogy mi és miért is történt velünk az évezredek alatt. 
 

Egy interjú alkalmával Astararól kérdezték Cobrát, amelyből kiderül, hogy vele kapcsolatban is hamisítás történt. Ezért nem is tudunk róla semmit jóformán:


„Lynn - Cobra, ki volt Énok? Mi volt életében a küldetése és tudnál nekünk beszélni az Énok könyve című könyvében nyilvánosságra hozott óriásokról, nefilimekről, angyalokról és arkangyalokról szóló elképesztő információkról?



COBRA - Énok az ún. látnokok vagy próféták egyike volt. Egy olyan ember, akinek szoros kapcsolata volt saját felsőbb énjével. Volt néhány szoros kapcsolatfelvétel élménye és ezeket írta le a könyvében. Tulajdonképpen ez csak töredéke annak, amit tudott vagy megtapasztalt.




Aaron - Következő kérdés: Énok könyve említést tesz Semjase-ról és Ashtarról (az utóbbi az Astaroth névből származik). Mindkét névre "bukott angyalokként" vagy rosszindulatú démonokként utal, akiknek az volt a szándéka, hogy becsapják az emberiséget. Mit tudsz erről mondani?




COBRA - Azt mondanám, hogy mivel az abból az időszakból származó régi írásokat, köztük az Énok könyvét is megváltoztatták, az ebben leírt dolgok jelentését úgy alakították át, hogy megfeleljenek a cabalnak. Volt egy időszak a 4. században, főleg az arkhón, Nagy Konstantin idején, amikor a régebbi írások, szövegek többségét úgy változtatták meg, hogy megfeleljenek az új rendnek. Tulajdonképpen Astaroth volt az Istennő neve és az új keresztény kultúra, melyet a 4. században vezettek be, el akarta nyomni az Istennőt és ezért változtatták meg a szövegét.”


Az Istennő visszatért és itt marad Örökre! Nem nyomhatják el soha többé, mert az Univerzum újraszervezi önmagát. Az igazság felfedésre kerül. Mindenki megérdemli, hogy az Aranykorban megtapasztalhassa a Gyógyulást, Bőséget, Tudatszint változást és az örök Békét.



Az Istennő Szeretete és Fénye legyen Mindenkivel! :)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.