2018. január 18., csütörtök

Untwine




Azok számára készült ez az írás, akik szeretnék megismerni Untwine-t. A blogját biztosan sokan ismerik már, itt elérhető angol nyelven:





2018. január 20-án Magyarországon Budapesten tart workshopot, amiről itt olvashatsz:












2016 novemberében készült vele egy interjú, ahol sok mindent elmesélt az életéről és arról, hogy miket élt át. Angolul itt elolvasható a teljes átirat:





Szóval íme a legfontosabb infók az interjúból.

Franciaországban született, kiskorában, főként 7 éves koráig sokszor tapasztalt és élt át asztrális utazást. Reggel mikor felébredt az asztrál testében, ami teljesen természetes volt számára, körbe tudott repülni a szobájában, a házban. Meg tudott érinteni dolgokat, látta az energiákat, látta a saját testét, ahogy alszik. Élete első 7 évében ezeket élte át. Különböző lények vették körbe, akiket látott, beszéltek hozzá és vezették őt. Nem emlékszik minden részletére ezeknek a „beszélgetéseknek”, de azt tudja, hogy olyan volt, mint egyfajta energetikai közvetítés, átadás.



Majd oltást kapott, elkezdett iskolába járni, ami elég stresszes volt számára és mindez megszűnt.

Úgy gondolja, hogy ezeket nemcsak ő tapasztalta így, hanem sok más Csillagmag is.

Egész gyermekkorában, sőt később, tinédzserként sokszor állt a tükör előtt, mereven nézte magát, és azt érezte: „Ez nem az én Bolygóm….ki vagyok én itt?”

A rendszer úgy van kitalálva, hogy mindezeket nyomd el magadban: az iskolarendszer, a családod, a társadalom mind mind nyomást gyakorolnak rád. Az implantátumok és az oltások is pontosan ezért vannak, hogy ezeket elfelejtsd és másra koncentrálj.



Tinédzserként, szerinte ezeknek az energetikai átadásoknak az eredményeként nagyon erősen lázadt az iskola ellen, utálta, nem akart ott lenni. Az egyedüli dolog, amit nagyon szeretett az a zene, elkezdett zenélni, sőt a mai napig alkot, készít zeneműveket, a soundcloud-on bárki megtalálhatja, mint ANtoAN:








Felnőttként is folytatta a zenélést, játszott különböző zenekarokban, és nem tudta magát elképzelni egy olyan állásban, ahol reggeltől délután 5-ig kell dolgozni, talán egy pár hétig, ha csinálta, és azt is utálta. (megj.: a kötelező munka pénzért, amiből majd megélünk, mint tudjuk az arkhónok találmánya, hogy rabszolgaságban tartsanak minket.)



Fiatal felnőttként ateista gondolkodásmódja az ismét erősödő ébredésének tudható be, ami eléggé zavaró volt számára, mivel Franciaország meglehetősen vallásos ország. Viszont egyik pillanatról a másikra megváltozott az Istenhez fűződő viszonya és vele kapcsolatos érzései: „Igen, van Isten, de ő nem egy öregember, fent az égben. Ő a Szeretet megtestesítője, ami mindenhol jelen van.”

Ezeket a dolgokat ő nem könyvekben olvasta, hanem a belső iránytűje vezette rá, a belső tudása tört a felszínre.



                                                        Batur hegy - Bali


2012 elején Cobra elkezdte a blogját írni ( megj. az Ellenállás kérte meg rá.) és ebben az időben szerzett Untwine is tudomást a nagy korszakváltásról, a cabalról, az Eseményről.
Három hétig volt beteg, feküdt az ágyban és sok ideje volt olvasni. Utána nézett az illuminatinak, a földönkívülieknek, egy hétig csak David Wilcock videóit nézte. Majd elkezdett keresgetni a pozitív földönkívüliek után, és ugyanabban az időben készített egy interjút Drake-kel David is. Tőle hallott először a letartóztatásokról és a konkrét tervről 2012-re. Ez elvezette Cobra blogjára és onnantól kezdve minden kitárult.



Annyira mélyen érintették az ottani információk, amikhez kétség sem fért hozzá számára, hogy mind igaz, hogy lemondta minden zenekari turnéját. Tisztában volt a fizikai összeesküvés minden mozzanatával, de azt is érezte, hogy energetikailag sem stimmel valami, és ezekről még soha nem hallott sehol, mindaddig, míg Cobra írása meg nem jelent az arkhónokról.

Ez a nem fizikai síkon lévő elnyomó rendszerrel kapcsolatos kíváncsiság és tudásvágy elvezették őt Cobra első konferenciáira 2012-ben.



Untwine ezek után kezdett bele a „munkájába”, mint Csillagmag. Sok helyre eljutott és értelmezett dolgokat, a blogján a tudását mindig megosztja. Bárhol jár, a kutatásaihoz mindig az energiáját és az intuícióját használja. Szellemi vezetői segítik, álmában sokszor találkozik velük. Ezek a vezetők szerinte az asztrális és mentális síkokról, talán az éteri síkról segítik őt. Vezetik a Bolygón, hogy a Fényrács munkálatokat segítsék. Azt mondta, hogy nem csak ő vele lépnek kapcsolatba, hanem más Csillagmagokkal is, hogy őket is vezessék.



A csatornázásokról ugyanazt gondolja, mint Cobra: a fátyol miatt rengeteg interferencia lép fel, ami miatt torzul az üzenet, és ezért nem valami könnyű. (megj. Sőt mesterségesen is „gyártanak” az arkhónok jó párat számunkra, ami látszólag tele van Fénnyel.) Nem helyteleníti, de ha valóban jól akarod csinálni, akkor meg kell dolgozni érte, ahogy Cobra mondja. (magyarul a Felsőbb Éneddel való minél szorosabb kapcsolat segítheti a csatornázást.) Elég magas szinten belemásztak az emberi pszichébe az arkhónok, és képesek ezt az illúziót és dezinformációs rendszert fenntartani. (megj. Ezt még 2016-ban mondta Untwine, mint tudjuk egyre kevesebb sikerrel tartják fent a mátrixot a Fényerők sikeres küldetései és műveletei miatt.)



Szerinte nem lehet egyszerű az embereknek, az ébredőknek, akik kutatnak a mélyebb igazságok után, hogy olyan dolgokat kell feldolgozni, ami az egész életüket felborítja, minden kis részletét megkérdőjelezi, legyen szó kapcsolatokról, családról, barátokról, szerelmekről.



Megkérdezték a PFC ( Felkészülés a Változásra) csoport egyik ágáról, az Új Reneszánsz csoportról, hogy mi a véleménye. Szerinte ez a csoport nagyon fontos, a leghosszabb távú vízióink ezzel lesznek kapcsolatosak. A pénzügyi része a PFC-nek hamar el fog tűnni, hiszen a társadalomból ki fogjuk vezetni az összes fizetőeszközt az új technológiák bevezetésével. A spirituális fejlődésünk pedig azt fogja eredményezni, hogy a technológiai függésünk is lecsökken, de a Reneszánsz csoport meg fog maradni sokáig: a zenefestészet, a tánc, a saját magunkkal való összekapcsolódás, a valódi lényünkkel és az azzal való kifejeződés a művészet minden terén nagyon fontos lesz. Spirituálisan minél fejlettebbek leszünk, annál gazdagabb és hatalmasabb lesz a művészetünk.



                                                     Bajkál-tó - Oroszország


Beszélt még ebben az interjúban az utazásairól, többek között járt Kazahsztánban, Iránban, Kínában, ahol Cintamani köveket ásott el.

Kazahsztánban volt némi problémája a csomagjaival és a szállással, ami nem sokkal később megoldódott. A szálláson bevillant neki egy álom, amiben a spirituális vezetői korábban jelezték neki, hogy lesz egy kis bonyodalom ezen útja során, de minden szépen megoldódik és erre az álomra is emlékezni fog. Valóban vezetik és vigyáznak rá. Ő nem emlékszik rá, de ezek szerint megtervezte velük együtt az utazását.



A pénzzel kapcsolatosan azt tudja elmondani, hogy 20 éves kora körül sokat aggódott emiatt, hogy miből fog megélni. Ma már teljes egészében a Fénynek szenteli az életét és nem a pénzt magát akarja, hanem azt, hogy mit akar vele elérni. Ezért sokszor a semmiből, de megjelenik a lehetőség és teszi a dolgát.

A legfontosabb, hogy egyesülni kell a bőség energiájával és rengeteg dologban lehet segíteni itt a Bolygón.

A Fényerők nagyon boldogok, mikor azt látják, hogy valaki bármit is tesz itt a Földön, mert több mint 7 milliárd emberből, igen kevés az olyan, aki hajlandó cselekedni.



Untwine egyetért azzal, hogy vigyáznunk kell magunkra, de tartanunk kell a víziót, és megtalálni a legelőnyösebb dolgot, amivel segíthetjük az evolúciót és a felszabadulást.



A legvégére még elárulta, hogy most mint fénymunkás végre azt teheti, amit szeret és az idejét saját maga osztja be. Amikor gyerek volt, de főleg az iskolai időszakban, számára az volt a legrosszabb, hogy az idejével nem ő rendelkezett, igazi rabszolgaságnak élte meg. Most megválaszthatja, hogy mit tesz a saját idejével.



Sok ember úgy gondolja, hogy meg sem próbál tenni semmit, mert el sem hiszi, hogy egyáltalán tud. A túlélési félelem program elég jól működik az embereknél, és főként ez határozza meg a döntéseiket. Ez viszont nem segít abban, hogy megtaláld a legjobb megoldást, mert így nem tudsz kapcsolódni ahhoz az áramlathoz, ami a Forrástól vagy a magasabb síkokról jön.

Ha hozol egy döntést, hogy segítesz a Bolygónak, és hiszel benne, hogy megérdemeljük a jobb életet, akkor olyan dolgok fognak történni, amik akkor nem történtek volna meg, ha csak arra gondolunk, hogy rabszolgák vagyunk.

Nyitott elmével, abban a hitben, hogy vannak lehetőségek, sokkal több minden lehetséges az Univerzumban, sőt itt a Földön is.



Sok Szeretetet és Bátorságot kíván mindenkinek!

Untwine



6 megjegyzés:

  1. Csodálatos élet vár ránk,de tennünk kell érte, a Szeretet erejét használva, észrevenni, kinek is tudunk tenni valamit , kinek kell a segítség, szolgálni kell ezt a szeretetet. Köszönöm ezt a igazi Önvallomást, a sok munkát , a sok segítséget. Kérek útmutatást, mit tudnék tenni én.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Margitka, útmutatást mi nem adunk senkinek, viszont szívesen vesszük, ha úgy érzed saját magad, hogy csatlakozol a Cobra csoporthoz, ahol mindig minden információt megosztunk a Bolygó felszabadításához irányuló feladatokról, meditációkról, helyzetről. Szeretettel várunk, itt lehet jelentkezni: COBRA ETHERIC LIBERATION HUNGARY FB Csoport

      Törlés
  2. Lehet e majd olvasni magyarul az előadáson elhangzottakat?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Margitka, az előadásról nem készül írásos anyag sem magyarul, sem egyéb nyelven. Ha viszont Untwine a saját blogján bármit leír ezzel kapcsolatban, akkor le lesz fordítva, ahogy eddig is tette a fordítói csapat.

      Törlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.